تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 37 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 369

نام تاپيک: Assassin's Creed: Unity

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با گلد ادیشن سازگاره!؟
    اره سازگاره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

شما خودتون امتحان کردید!؟
    سیوا نمیپره!؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما خودتون امتحان کردید!؟
    سیوا نمیپره!؟
    سیو ها میپره من نه منتظر لینک مستقیمم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان من 20 % جلو رفتم جای سیوا کجاس من بکاپ بگیرم....

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟
    سلام
    اگر نسخه بازی شما RELOADED هست و یا کرک RELOADED نیازی به این آپدیت نیست.مشکل سخت افزاری ضعیفه
    غیرازاین بود این ابدیت جدیداینو دانلودکن اپدیت 1.2 وحجمش 30mg
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مزیت
    همونطور که میدونید AC Unity با انواع و اقسام مشکلات فنی و باگ منتشر شد ، به قدری تعداد این باگ ها زیاد بود که Ubisoft یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص برای این باگ ها درست کرد ! Ubisoft با عرضه آپدیت 1.2 برای این بازی سعی کرده که این مشکلات رو به حداقل برسونه تا گیمر ها بتونن بهتر بازی کنند. این آپدیت مشکلاتی از جمله کرش کردن بازی ، ظاهر نشدن صورت شخصیت های بازی ، لگ و افت فریم و مشکلات کاربرانی که از چند کارت استفاده میکنند رو هم تا حدودی بر طرف میکنه.

7. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Neogaf پخش کننده ی کره ای بازی های Ubisoft حداقل سیستم مورد نیاز برای Assassin's Creed: Unity را بسیار سنگین اعلان کرده است. شما به پردازنده ی Intel Core i5 2500K و یا AMD FX-8350به همراه 6 گیگابایت رم و کارت گرافیک GTX 680 و یا Radeon HD 7970 در کنار 50 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد دیسک نیاز دارید. این در حالی است که سیستم مناسب برای اجرای آن بازی پردازنده ی Intel Core i7 3770 و یا AMD FX-8350به همراه GTX 780 و یا Radeon R9 290X اعلان شده است.منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jafarr; 20-11-2014 at 01:00.

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون داداش ترکوندی دمت گرم شماهم مثل ماamd کاری
    اخه مردیم که میگفتن رو اولترا gtx980 فریم30 دیگه نباید حرف این رسانه هایه دروغینوخورد البته سیستم شماقوی مارومدیوم ورزولوشن 1600و900 بازی کنیم جایه شکرداره
    من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.

10. این کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.
    سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!
    اولا که AMD رو شما تو تمام benchmark ها نگاه کنی متوجه میشی
    ولی در مورد CPU بگم هسته های AMD Hypterthreading نیست و بله امضا من سیستم الان بنده هست .

زمانی‌که سیستم عامل مورد استفاده شما از این تکنولوژی پشتیبانی ‌کند و پردازنده نیز دارای چنین قابلیتی باشد، هر هسته فیزیکی قرار گرفته روی پردازنده، از نظر سیستم عامل یک دو هسته‌ای خواهد ب0ود. بنابراین سیستم عامل یک تک هسته‌ای با تکنولوژی Hyper Threading را به عنوان یک دو هسته‌ای می‌شناسد و اگر به پنجره Task Manager بروید، دقیقا دو هسته پردازشی برای آن در نظر خواهد گرفت. به همین ترتیب یک چهار هسته‌ای با تکنولوژی Hyper Threading از نظر سیستم‌عامل یک ۸ هسته‌ای خواهد بود
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-AMD-FX-9590
    این 9590 فعلان جزوه شاخترین های AMD هست ولی تفاوت رو نگاه کنین
    در کل از دوستان معذرت میخام بحث نامربوط بود به تاپیک
    Last edited by jafarr; 20-11-2014 at 02:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •