اره سازگاره
اره سازگاره
شما خودتون امتحان کردید!؟
سیوا نمیپره!؟
سیو ها میپره من نه منتظر لینک مستقیمم
دوستان من 20 % جلو رفتم جای سیوا کجاس من بکاپ بگیرم....
دوستان من بازی و نصب کردم اصلا نمیشه از شدت لگ بازی کرد!! به شدت بازی لگ داره، حتی تو دمو ها فیزیک موی شخصیت های بازی بهم میریزه. کسی این مشکل و داره؟ راه حلی هم هست؟
سلام
اگر نسخه بازی شما RELOADED هست و یا کرک RELOADED نیازی به این آپدیت نیست.مشکل سخت افزاری ضعیفه
غیرازاین بود این ابدیت جدیداینو دانلودکن اپدیت 1.2 وحجمش 30mg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزیت
همونطور که میدونید AC Unity با انواع و اقسام مشکلات فنی و باگ منتشر شد ، به قدری تعداد این باگ ها زیاد بود که Ubisoft یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوص برای این باگ ها درست کرد ! Ubisoft با عرضه آپدیت 1.2 برای این بازی سعی کرده که این مشکلات رو به حداقل برسونه تا گیمر ها بتونن بهتر بازی کنند. این آپدیت مشکلاتی از جمله کرش کردن بازی ، ظاهر نشدن صورت شخصیت های بازی ، لگ و افت فریم و مشکلات کاربرانی که از چند کارت استفاده میکنند رو هم تا حدودی بر طرف میکنه.
Neogaf پخش کننده ی کره ای بازی های Ubisoft حداقل سیستم مورد نیاز برای Assassin's Creed: Unity را بسیار سنگین اعلان کرده است. شما به پردازنده ی Intel Core i5 2500K و یا AMD FX-8350به همراه 6 گیگابایت رم و کارت گرافیک GTX 680 و یا Radeon HD 7970 در کنار 50 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد دیسک نیاز دارید. این در حالی است که سیستم مناسب برای اجرای آن بازی پردازنده ی Intel Core i7 3770 و یا AMD FX-8350به همراه GTX 780 و یا Radeon R9 290X اعلان شده است.منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by jafarr; 20-11-2014 at 01:00.
من خودم از طرف داران AMD بودم گرچه به این امضا بنده نگاه نکن چون این چکیده روند ارتقا سیستم من از سالیان پیشه ولی خوب این اواخر AMD بدجور رو سیامون کرد. ولی هنوز اعتقاد بسیار سنگین به گرافیک های AMD دارم . و احساس میکنم اون کیفیت تصویر در Nvida کمی مات هست . (البته حسم اینجوری میگه) برای همین همیشه از گرافیک های AMD استفاده میکنم.
سلام چرا amd بدجور رو سیاتون کرده؟ یعنی اون اخرین قطعه هایی که توامضاتون هست سیستم الانتونه ؟ من کلا توسخت افزار amd روقبول دارم وداشتم چه سیپیو وچه گرافیک و سیپیو هایه اینتل وگرافیک انویدیاروهم قبول ندارم چون دلیل داره!!
اولا که AMD رو شما تو تمام benchmark ها نگاه کنی متوجه میشی
ولی در مورد CPU بگم هسته های AMD Hypterthreading نیست و بله امضا من سیستم الان بنده هست .
زمانیکه سیستم عامل مورد استفاده شما از این تکنولوژی پشتیبانی کند و پردازنده نیز دارای چنین قابلیتی باشد، هر هسته فیزیکی قرار گرفته روی پردازنده، از نظر سیستم عامل یک دو هستهای خواهد ب0ود. بنابراین سیستم عامل یک تک هستهای با تکنولوژی Hyper Threading را به عنوان یک دو هستهای میشناسد و اگر به پنجره Task Manager بروید، دقیقا دو هسته پردازشی برای آن در نظر خواهد گرفت. به همین ترتیب یک چهار هستهای با تکنولوژی Hyper Threading از نظر سیستمعامل یک ۸ هستهای خواهد بود
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-AMD-FX-9590
این 9590 فعلان جزوه شاخترین های AMD هست ولی تفاوت رو نگاه کنین
در کل از دوستان معذرت میخام بحث نامربوط بود به تاپیک
Last edited by jafarr; 20-11-2014 at 02:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)