تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 287

نام تاپيک: لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) | فصل 94-1393

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمالا فصل بعد در کنار فولاد خوزستان شاهد تیم دیگه ای از اهواز به نام فولاد اهواز هم خواهیم بود
    در فاصله 3 هفته به پایان لیگ آزادگان و در دسته الف تیم فولاد اهواز با 6 امتیاز اختلاف شانس بسیار بالایی برای صعود مستقیم داره

در گروه ب اما، رقابت بسیار نزدیک بین 5 تیم وجود داره که امیدوارم سیاه جامگان اول بشه

** با توجه به کنار گذاشته شدن اتکا در نیم فصل دوم بازیها، در این گروه هر تیم در مجموع 21 بازی انجام خواهد داد

2. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

غفوری: شاید اگر طارمی خودش را نمی‌انداخت پنالتی می‌دادم

به گزارش ورزش 11، وریا غفوری در خصوص پیروزی 2 بر یک سپاهان مقابل پرسپولیس که منجر به بازگشت این تیم به جمع مدعیان قهرمانی شد، اظهار داشت: خدا را شکر توانستیم در دومین بازی پی در پی که از حریف عقب افتاده بودیم به بازی برگردیم. این دو برد مقابل تراکتورسازی و پرسپولیس هم از نظر جدولی و هم از نظر روحی و روانی کمک زیادی به ما کرد.

وی افزود: پیش از بازی با تراکتورسازی تمام بازیکنان تیم به همراه حسین فرکی جمع و هم قسم شدیم که در این 6 بازی باقی‌مانده هرچیزی داریم بگذاریم تا بهترین نتیجه را کسب کنیم. در دو بازی ابتدایی همینطور بوده و خیلی خوب کار کردیم و فقط در نیمه اول بازی مقابل پرسپولیس خوب نبودیم. در نیمه دوم بهتر از این تیم بازی کردیم و خوشبختانه توانستیم به پیروزی هم برسیم.

مدافع سپاهان درباره قضاوت علیرضا اکبریان که بسیار پر حرف و حدیث بود، گفت: من نمی‌توانم در خصوص داوری چیزی بگویم اما حرف و حدیث در این خصوص زیاد است. فیلم بازی را ندیده‌ام اما شنیدم که داور یک پنالتی پرسپولیس را نگرفته و گل ما هم سالم بود که ناسالم اعلام کرد. کارشناسان هم گفته‌اند در نیمه اول در صحنه‌ای که هادی نوروزی روی شهاب گردان خطا کرد باید اخراج می‌شد اما بازهم همه چیز را باید به دست کارشناسان سپرد.

«در صحنه پنالتی گرفته نشده پرسپولیس با طارمی برخورد داشتی، به نظر خودت خطایی مرتکب شدی؟» وی در این خصوص گفت: به خدا نمی‌دانم در آن صحنه چه اتفاقی افتاد و هنوز فیلم بازی را ندیده‌ام. در آن لحظه آنقدر فشار بالا بود که نفهمیدم چه شد اما طارمی به یکباره تغییر مسیر داد و جلوی من آمد. همان موقع احساس کردم که طارمی خودش را انداخت هرچند یک عکس دیدم که دست من پشت طارمی است اما واقعاً با دستم فشاری نیاوردم. شاید اگر طارمی خودش را نمی‌انداخت من پنالتی می‌کردم. باز هم کارشناسان داوری باید درباره این صحنه نظر بدهند.

غفوری درباره اینکه کارشناسان معتقدند خوش شانسی سپاهان این است که او به همراه احسان حاج‌صفی در سمت راست و چپ سپاهان هستند که این تیم قدرتمند عمل می‌کند، خاطرنشان کرد: احسان در این بازی یک خط جلوتر و در هافبک چپ بازی کرد اما من در پست دفاع راست بازی کردم. انتظاری که از خودم دارم را نتوانسته‌ام در سپاهان برآورده کنم و نمی‌دانم چرا اینگونه شده است. با این حال در مجموع از عملکردم راضی هستم اما باید خیلی خیلی بهتر از این کار کنم. مصدومیتی هم که داشتم کمی تأثیرگذار بوده و امیدوارم در 4 بازی باقی مانده انتظاری که خودم از خودم دارم را برآورده کنم.

وی در پاسخ به این سؤال که کدام تیم شانس بیشتری برای قهرمانی دارد، گفت: همیشه تیمی که در صدرجدول قرار دارد و چند امتیاز جلوتر از سایر رقباست، بیشترین شانس را دارد. تراکتورسازی شانس بیشتری از سایر تیم‌ها دارد و بعد از آنها نفت، تیم ما به همراه فولاد شانس‌مان بیشتر است. با این حال سرنوشت قهرمانی دست تراکتورسازی است، چون همه چیز دست خود آنهاست. باید به فکر بازی‌های خودمان باشیم، بازی‌های باقی مانده را با پیروزی پشت سر بگذاریم و منتظر لغزش حریفان باشیم.

مدافع تیم ملی در ادامه گفت‌وگو با تسنیم درباره داستان ادامه‌دار کی‌روش و تیم ملی تصریح کرد: تا جایی خبر دارم اعلام شده کی‌روش در تیم ملی می‌ماند اما باز هم حرف و حدیث به وجود آمد که او می‌خواهد برود. واقعاً نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد و آنقدر حرف و حدیث به وجود آمده که همه چیز پیچیده شده است. خودم دوست دارم کی‌روش بماند و به تیم ملی کمک کند.

غفوری تأکید کرد: این اتفاقات برای همه بد است. وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال، کادرفنی تیم ملی، بازیکنان، هواداران و ... همه از این اتفاقات ضربه می‌خورند و به نظرم باید تصمیمی به موقع و درست گرفته شود. هر کسی که دوست دارد علیه کی‌روش مصاحبه می‌کند و یک عده موافق و مخالف تشنج ایجاد می‌کنند. اگر فدراسیون فوتبال واقعاً می‌خواهد کی‌روش را نگه دارد بهتر است زودتر تصمیم بگیرد، اگر هم می‌خواهند تصمیم دیگری اتخاذ کنند راحت این موضوع را اعلام کنند.

حدادی فر: آرزوی ماست گل محمدی در ذوب‌آهن بماند

به گزارش ورزش 11، قاسم حدادی فردرباره پیروزی پر گل تیمش با نتیجه‌ پنج بر سه مقابل نفت تهران صدرنشین لیگ برتر، اظهار کرد: بازی مقابل نفت یکی از بازی‌های سخت ما در لیگ برتر بود، چرا که این تیم یکی از بهترین‌ها در لیگ برتر است و از بازیکنان جوان و با کیفیت فنی بالا بهره می برد. کادر فنی این تیم هم کادر قوی و با کیفیتی است.

ها‌فبک ذوب آهن اصفهان درباره احتمال کسب سهمیه آسیایی در پایان فصل جاری نیز، گفت: ما بازی به بازی جلو می رویم و سعی می‌کنیم در هر بازی پیروز از زمین خارج شویم. تمام تلاشمان این است که در لیگ خوب کار کنیم و به سهمیه آسیایی برسیم. ما چهار بازی سخت دیگر پیش‌رو داریم و امیدواریم که بتوانیم در آن چهار بازی نیز روند خوب هفته‌های گذشته خود را ادامه دهیم.

حدادی فر در پاسخ به این سوال که با توجه به رویارویی ذوب آهن با نفت تهران در فینال جام حذفی آیا این پیروزی مقابل صدرنشین لیگ پیش زمینه پیروزی شما در فینال جام حذفی خواهد بود؟ خاطر نشان کرد: بازی در جام حذفی با لیگ برتر خیلی متفاوت است. ما می‌دانیم که نفت در بازی دیروز تیمی خسته بود، چرا که هر چهار روز یک بار بازی می‌کند و سفرهای طولانی و سختی را پیش‌رو داشته است، اما در جام حذفی شرایط کاملا متفاوت است و ما یک بازی به مراتب سخت‌تر را مقابل این تیم در فینال این جام خواهیم داشت.

کاپیتان ذوب آهن اصفهان درباره آینده همکاری گل محمدی با ذوب آهن نیز گفت: ذوب آهن با گل محمدی به شرایط خوب گذشته خود بازگشته است، اما این که او برای فصل آینده هم در ذوب آهن خواهد ماند یا خیر تصمیمی است که به عهده مدیریت باشگاه خواهد بود.

حدادی فر همچنین با بیان این که بازیکنان ذوب آهن رابطه خیلی خوبی با گل محمدی دارند، افزود: ما با او رابطه خیلی صمیمی و نزدیکی داریم. آرزوی ماست که او برای فصل آینده نیز در ذوب آهن بماند. امیدواریم که مسئولان باشگاه تلاش کنند تا قرارداد گل محمدی را تمدید کنند.

میلاد فخرالدینی بازی بعدی استقلال را از دست داد

به گزارش ورزش 11، دیدار تیم های استقلال تهران و ملوان بندر انزلی از هفته بیست و ششم لیگ برتر، ساعت 17 و 30 دقیقه عصر امروز جمعه در ورزشگاه تختی انزلی آغاز شد.

قضاوت این دیدار را احمد صالحی با کمک رضا سخندان و محمدرضا امینی بر عهده دارد.

میلاد شیخ فخرالدینی مدافع - هافبک استقلال تهران در دقیقه ششم این دیدار به دلیل خطا روی بازیکن ملوان و گرفتن فرصت ضد حمله از ملوانان، از صالحی کارت زرد گرفت.

فخرالدینی با گرفتن کارت زرد در این دیدار، سه کارته شد و بازی بعدی استقلال در لیگ برتر را از دست خواهد داد.

استقلال تهران، چهارم اردیبهشت ماه در هفته بیست و هفتم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف پدیده مشهد می رود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

محتوای مخفی: 4 
      محتوای مخفی: 1 
    فولاد نوین اهواز به لیگ برتر صعود کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال فولاد نوین اهواز امروز با پیروزی یک بر صفر مقابل مس کرمان یک هفته مانده به پایان مسابقات لیگ دسته اول فوتبال توانست به لیگ برتر صعود کند.

با این حال با توجه به اینکه فولاد خوزستان در لیگ برتر حضور دارد حضور تیم فولاد نوین اهواز در لیگ برتر فصل آینده در هاله‌ای از ابهام است.

محتوای مخفی: 3 
    ایران‌خودرو قصدی برای خرید سرخابی‌ها ندارد

علی مصریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه گفته می‌شود شرکت ایران‌خودرو قصد دارد باشگاه استقلال را خریداری کند، عنوان کرد: ما هم این موضوع را در چند روز گذشته در رسانه‌ها خواندیم چه در مورد استقلال و چه در مورد پرسپولیس کلا هیچ تصمیمی مبنی بر خرید گرفته نشده است.

وی ادامه داد: برخی رسانه‌ها اعلام کرده بودند که زارع مدیرعامل ایران خودرو با معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر صنایع جلسه‌ای در این خصوص داشته که این موضوع صحت ندارد.

مدیر ارتباطات شرکت ایران‌خودرو عنوان کرد: ایران خودرو از دهه 40 باشگاه پیکان را در اختیار دارد و ورزش حرفه‌ای و کارگری را دنبال می‌کند. در لیگ والیبال امسال هم تیم پیکان توانست به عنوان قهرمانی برسد. بنابراین انگیزه‌ای برای خرید این دو باشگاه وجود ندارد.

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 20-04-2015 at 18:48.

5. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود - کمیته داوران اسامی داوران قضاوت کننده در ۴ دیدار از هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد.

به گزارش وب سایت نود، اسامی داوران به شرح زیر است:

جمعه ۴/۲/۹۴

سپاهان – راه آهن از ساعت ۱۸ در ورزشگاه فولادشهر

اشکان خورشیدی- سعید علی نژادیان- عبدالرسول ذورقی- محمدرضا فغانی- ناظر: خداداد افشاریان

نفت مسجد سلیمان – استقلال خوزستان از ساعت ۱۸ در ورزشگاه شهید بهنام محمدی

احمد صالحی- فرزاد بهرامی- حمید سبحانی- جواد شرفی- ناظر: بهرام مهرپیما

گسترش فولاد – صبای قم از ساعت ۱۸ در ورزشگاه اختصاصی گسترش

حسین زرگر- اسد حاج محمد- حسین رحیمی پور- مهدی مرجانزاده- ناظر: فریدون اصفهانیان

استقلال تهران – پدیده خراسان از ساعت ۱۹:۱۵ در ورزشگاه آزادی

علیرضا فغانی- حسین طالقانی- حسن یوسفی- حسن اکرمی- ناظر: حسین عسگری

7. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی تیم صبای قم گفت: فردا برای کسب ۳ امتیاز تلاش می‌کنیم و مساوی و باخت برایمان فرقی ندارد.

--------------------------------------

باشگاه استقلال به انتشار خبرهایی مبنی بر برکناری کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه در صورت شکست برابر پدیده واکنش نشان داد.

آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال برای دیدار مقابل پدیده خراسان ساعت 17:30 امروز (پنجشنبه) در کمپ این باشگاه برگزار شد.

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس پس از پذیرش استعفایش از سوی هیئت مدیره گفت: من از کسی ناراحت نیستم و همه را هم حلال می‌کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود

- دیدار تیم های فوتبال گسترش فولاد تبریز، ۳۰ دقیقه از زمان مقرر گذشته و از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه اختصاصی باشگاه گسترش فولاد تبریز برگزار خواهد شد.

به گزارش وبسایت نود ، گسترش فولاد در صورت پیروزی در این مصاف، بقایش در لیگ برتر را قطعی می کند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وبسایت رسمی برنامه نود

- قرارداد خواهرخواندگی لیگ فوتبال ایران و استرالیا احتمالا در تهران امضا می‌شود.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، مهدی تاج رئیس سازمان لیگ و محمدرضا کسرایی مدیر روابط بین الملل فوتبال ایران سفری دو روزه به استرالیا داشتند و با «دی‌من بون» رئیس لیگ فوتبال استرالیا دیدار و گفت و گو کردند.

در این جلسه در مورد قرارداد خواهرخواندگی لیگ دو کشور مذاکرات ابتدایی انجام شد. قرار است نسخه پیشنهادی قرارداد خواهرخواندگی به استرالیا ارسال شود و سپس رئیس سازمان لیگ استرالیا به ایران سفری می‌کند تا قرارداد خواهرخواندگی امضا شود.

لیگ فوتبال استرالیا لیگ خیلی بزرگی نیست و ۱۰ تیم در آن حضور دارند که یک تیم آن هم از نیوزلند است با این حال استرالیا در زمینه برگزاری تورنمنت‌های بزرگ دنیا موفق بوده و المپیک و جام ملت‌های آسیا را برگزار کرده‌اند و در زمینه مسایل علمی ورزشی هم یکی از کشورهای پیشرو محسوب می‌شوند.

مسئولان فوتبال استرالیا از شنیدن اینکه لیگ فوتبال ایران در سه رده بزرگسالان فعال است و لیگ بانوان هم داریم متعجب شده بودند و خیلی تمایل دارند که با فوتبال ایران همکاری کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران اسامی محرومان هفته بیست و هشتم از رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد.

به نقل از سایت سازمان لیگ، محرومان هفته بیست و هشتم اسامی محرومان هفته بیست و هشتم از رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر اعلام شد:

بازیکنان:
    حسین مالکی و رضا درویش (نفت مسجد سلیمان)، سجاد مشکل‌‎پور و مجتبی رمضانی (سایپا البرز)، حنیف عمران‌زاده (استقلال تهران)، ایمان باصفا (استقلال خوزستان)، علی کریمی (سپاهان اصفهان)، جلال‌الدین علی‌محمدی (صبای قم)، سیاوش یزدانی‌مقدم (پیکان تهران)، وحید امیری (نفت تهران)، اکبر صادقی (پدیده مشهد)، مگنو داسیلوا (گسترش فولاد تبریز)، رامین رضائیان (راه‌آهن تهران) و احمد امیرکامدار (تراکتور سازی تبریز)

اعضای کادرفنی:
    حسین خبیری (مدیر رسانه‌ای پرسپولیس) و عیسی هندیجانی (مربی نفت مسجد سلیمان)

12. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ستاره هایی که ممکن است داربی را از دست بدهند/ در انتظار غایبان بزرگ

مسابقات هفته بیست و هشتم لیگ برتر باشگاه های کشور در حال برگزار شد که هیچ یک از بازیکنان استقلال کارت زرد نگرفتند. در اردوگاه پرسپولیس هم نورمحمدی در دقیقه 92 اخطار گرفت و بازی با گسترش فولاد را از دست داد.

با این اوصاف این بازیکنان از دو تیم در حالی وارد هفته بیست و نهم خواهند شد که با دریافت کارت زرد، داربی80 را از دست می دهند:

پرسپولیس: بابک حاتمی، علی عسکر، سوشا مکانی، محسن بنگر و مهرداد کفشگری

استقلال: امید ابراهیمی، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، رضا عنایتی، کرار جاسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شیخ سلمان:
    سهم فوتبال ایران در آسیا تأمین خواهد شد

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا در دیدار با رئیس فدراسیون فوتبال ورود وی به خانواده هیأت اجرایی آسیا را تبریک و خوشامد گفت.

انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا پنجشنبه گذشته به میزبانی منامه در بحرین برگزار شد.

به گزارش فارس، در این مراسم علی کفاشیان که تنها کاندیدای احراز کرسی نایب رئیسی AFC از منطقه آسیای میانه بود، به

صورت رسمی برای این کرسی انتخاب و معرفی شد.

در جریان دیدارهای قبل و بعد از انتخابات، رؤسای کشورهای مختلف در دید و بازدید با یکدیگر به رایزنی و لابی‌‌های انتخاباتی

پرداختند که در این بین رؤسای فدراسیون‌های بسیاری از کشورهای کاندید برای حضور در هیأت اجرایی با کفاشیان دیدار کرده و

از فدراسیون فوتبال ایران خواستار حمایت در انتخابات شدند.

در این بین علی کفاشیان نیز پس از اینکه به طور رسمی به عنوان نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا انتخاب شد در دیداری با

شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز شرکت کرد.

در این دیدار شیخ سلمان ابتدا از کفاشیان بابت حمایتی که فدراسیون فوتبال ایران در انتخابات از وی انجام داد، تشکر کرد.

همچنین در این دیدار شیخ سلمان فوتبال ایران را پراهمیت برشمرد و گفت: در فوتبال ایران، تماشاگران بسیار خوبی وجود دارند و

از همه مهم‌تر اینکه مردم بافرهنگی در این کشور زندگی می‌کنند و این کشور نیز کشور بسیار زیبایی به شمار می‌رود.

رئیس AFC که برای یک دوره 4 ساله دیگر به عنوان ریاست این کنفدراسیون انتخاب شده است در ادامه دیدار خود با کفاشیان

افزود: ایران را بسیار دوست دارم و کشوری به شمار می‌رود که در همه زمینه‌ها جایگاه و پتانسیل بالایی دارد.

در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد کفاشیان از شیخ سلمان درخواست تا او به عنوان رئیس AFC سهم ایران را در

فوتبال آسیا در نظر بگیرد که شیخ سلمان در واکنش به این درخواست به کفاشیان اظهار داشت:‌ شما دیگر نایب رئیس AFC

هستید و قطعا سهم فوتبال بزرگ ایران در آسیا تأمین خواهد شد ضمن اینکه ما هم خوشحالیم که شما به خانواده هیأت اجرایی

در فوتبال آسیا اضافه شدید و ورودتان به این جمع را را خوشامد می‌گوییم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •