نگفتم؟؟؟؟؟![]()
نگفتم؟؟؟؟؟![]()
تبریک اولین و مهمترین بازی گروهی رو بردیم
قبل بازی برای خط دفاع نگران بودیم اما حالا دو بازیکن قابل اتکا جدید پیدا کردیم.البته زوج کیه لینی ،بونوچی بهترین حالت برای دفاع وسط هست.
بازگشت دی شیلیو هم باعث میشه تا سمت چپ بهبود پیدا کنه و کیه لینی به مرکز برمیگرده
دارمیان هم آباته رو نیمکت نشین خواهد کرد.
این دارمیان چقدر شبیه دی شیلیو هستش
هم از نظر سبک بازی و هم سن و سال و هم کمی ظاهر
مهم ترین قدم برداشته شد حالا نوبت کاستاریکاست...تا اون موقع فعلا جشن![]()
تبریک میگم
عالی بودیم
یعنی تا پیرلو رو داریم غم نداریم : دی
پیرلو چیه، بگو جوانلو![]()
بعد از دلپیهرو فکر میکردم دیگه ایتالیا هیچ وقت بازیکنی نخواهد داشت که محبوب من بشه، ولی این چند ساله پیرلو عجیب رفته تو دل ما خودشو جا کرده![]()
دم سوپر ماریو هم گرم که با گلش حال انگلیسیها رو گرفت : دی
راستی اون کاشتهی پیرلو عجب چیزی بود! شبیه فوتبالیستها بود !
فکر کنم با دعای من بود که گل نشد
آخه هم تو Varzesh3 هم اینجا بازی رو 2-1 پیشبینی کرده بودم، خراب میشد پیش بینیم![]()
رفقا تبریک !![]()
در مجموع بازیکنا خوب و رضایت بخش و شایسته تحسین و تمجید بودند .
فقط کیه لینی خیلی به دل ننشست ... نمیدونم امشب چرا همش یاد گروسو میافتادم که 2006 توی اون پست بی نظیر بود ....
پیرلو هم که نیازی به به به و چه چه ما نداره ... من فقط دلم میسوزه به حال اونایی که ژاوی و اینیستا رو در حد و حتی بالاتر از پیرلو تصور میکنند ...
با بازگشت کاپیتان بوفون مومن تر هم میشیم به ایتالیا ...
دریغ و باز هم دریغ که مونتولیووی نازنین رو توی این تیم خوب این دوره مون نمیتونیم داشته باشیم !
پ ن : من اما (برغم میلی قلبی) 1-1 پیش بینی کرده بودم .... بازی رو میتونستیم 4-1 هم ببریم ...
Last edited by banii; 15-06-2014 at 03:43.
تبریک به تمام آتزوری ها .. فقط پیرلو . واقعا حیف که اون ضربه آزاد بی نظیر گل نشد ..ولی فدای یه تار ریشش .. فعلا خوابم میاد .یا حق
با تمام خستگی تا آخر بازی رو دیدم. خیلی عالی بود.بازم مثل همیشه پیرلو موثر واقع شد. پیرلو وسط زمین رو کامل در دست خودش گرفته بود و اجاز نمیداد کسی بیاد جلو. هیچ کدوم از بازیکن های ایتالیا هم نیازی نداشتن که کنارش بازی کنن چون هم با سانتر هم پاس میتونست کنترل توپ رو وسط زمین بدست بگیره و توپ رو از محاجمان عبور بده.
اما مشکلی که باید حل بشه نوع خط دفاعی هست
خط دفاعی تو حملات زیادی جلو میکشه و تو ضد حمله ها اصلا برنمیگرده. به نظرم باید حداقل دو نفر تو ضده حمله ها کناره های زمین رو پوشش بدن که اگر کسی پاس تو عمق داد مثل دیشب نتونه به راحتی دفاع رو جا بذاره.
خدا رو شکر در روزگاری که اقایون به اصلاح مهندس 5 تا 5 دریافت میکنن این آرشتیکت ایتالیاست که داره آقایی میکنه
درود بر پیرلو...این بزرگ بازیساز قرن
به به! دوستان بفرستید بکگراند
یعنی تو کف اون ضربه کاشته با سر رفتم توو تیرک
اینم سوپر ماریو از دست اژدها نجات داده:
![]()
هزار لعنت بر تير دروازه اي كه در مقابل استثنايي مثل پيرلو مقاومت ميكنه!چه ضربه اي بود!!
عجب بازيي بود واقعا ايتاليا استحقاقش رو داشت
و انتظارات رو براورده كرد![]()
بازی خوبی بود...منتها پالتا افتضاح بود...نبود مونتولیو و الشعراوی حس میشد...دیشیلیو هم حتما باید سمت چپ بازی بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)