تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 23 اولاول ... 1117181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همیشه ما از دروازبان باید بنالیم . حالم بهم می خوره از دروازبانامون . مربی هم من نمی دونم این کشور به این عظمت چرا هیچ وقت دنبال یک مربی حرفه ای نمی ره . حالا می گن کاپلو ! آخه اونو چه به انگلستان

دست به شخم ایتالیا شدیم !!!!
    عزیز جو هارت دروازه بان خیلی خوبیه . اون توپ ها رو هر دروازه بان دیگه ای هم که بود نمیتونست کاری بکنه .
    شما نگاه کن گل دوم سوارز با چه شدتی به توپ ضربه زد یا ضربه سر اولش چه کاتی به توپ داد .
    جو هارت این همه توپ گرفت بعد شما از دروازه بان مینالی !!! انصافن روی هیچ کدام از اون توپ ها نمیتونست کاری بکنه .

2. 9 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

یه سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که این روی هاجسون مگه 2012 سرمربی انگلیس نبود ؟ ( فکر کنم همون جامی بود که ریو فردیناند رو خط زد و تری ! رو برد ) ، اونجا چه کار کرده بود که الانم سر مربی انگلیس باقی موند؟

ولی به نظرم انگلیس بیشتر از این که بد بازی کنه خیلی بد شانسه ، تو این 2 تا بازی مستحق باخت نبوده ، مثلا بازی ایتالیا درسته که ایتالیا برد اما از طرفی انگلیس هم می تونست برنده باشه یا حتی بازی مساوی بشه و ایتالیا 100 درصد قاطع نبود تو زمین. بازی اروگوئه هم اون گل غیر منتظره ی سوارز واقعا همه چیز رو خراب کرد و گل دوم هم جرارد بی تقصیر بود و کی فکرش رو می کرد ضربه ی سرش دقیقا بیوفته جلوی پای سوارز؟ در کل هنوز انگلیس شانس داره اما کاستاریکا هم تیم خطرناکیه و تازه این خیلی زیاد به 3 تیم دیگه بستگی داره.
    Last edited by Hamid Hamid; 20-06-2014 at 08:21.

4. 5 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من فقط یه جمله میگم
    نسبت به جاگیلکا و کیهیل ناامید شدم
    اسمالینگ از جاگیلکا اگه بهتر نبود بدتر هم نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیز جو هارت دروازه بان خیلی خوبیه . اون توپ ها رو هر دروازه بان دیگه ای هم که بود نمیتونست کاری بکنه .
    شما نگاه کن گل دوم سوارز با چه شدتی به توپ ضربه زد یا ضربه سر اولش چه کاتی به توپ داد .
    جو هارت این همه توپ گرفت بعد شما از دروازه بان مینالی !!! انصافن روی هیچ کدام از اون توپ ها نمیتونست کاری بکنه .

داداش بنده این بازی رو که نگفتم . حوهارت دروازه بان خیلی خوبیه !!! چند ساله طرفدار انگلستانی !!!

زمانی می شد گفت دروازه بان خوبی داشتیم که شیلتون / بنکس تو دروازه بودند نه زمان سیمن که همیشه آدم می ترسید سوتی بده و الانم که هارت

بنده هم فکر کنم بازی دیدم !! می دونم نمی تونست روی او ضربات واکنشی نشون بده پس نیاز نیست گوش زد کنید

تیم هایی مثل ایتالیا همیشه خیالشون از بابت دروازه بان جمع هستش
    Last edited by manutd2009; 20-06-2014 at 11:43.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که این روی هاجسون مگه 2012 سرمربی انگلیس نبود ؟ ( فکر کنم همون جامی بود که ریو فردیناند رو خط زد و تری ! رو برد ) ، اونجا چه کار کرده بود که الانم سر مربی انگلیس باقی موند؟
    سلام حمید جان
    عملکرد هاجسون در گروهی یورو خوب بود ، در گروهی که فرانسه و سوئد و اوکراین بودن به عنوان تیم اول اومد بالا ولی خب در مرحله ی حذفی در پنالتی های نحس همیشگی مغلوب ایتالیایی شدیم که تا فینال رفت و البته در مسیر خودش آلمان رو هم از سر راه برداشت

دیگه از کاپلو که نتیجه گیر تر !!! نداشتیم که ( هرچند در سطح ملی تجربه ای نداشت )

به نظرم تمامی مشکل تیم ملی انگلیس از مربیش نیست صرفا

8. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

انگلیس از اولشم توی این جام ادعایی نداشت، الآنم که تقریبا حذف شد رفت پی کارش ...
    ولی با این اوضاع این تیم، تیم بشو نیست. باید یه فکر اساسی تر بکنن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام حمید جان
    عملکرد هاجسون در گروهی یورو خوب بود ، در گروهی که فرانسه و سوئد و اوکراین بودن به عنوان تیم اول اومد بالا ولی خب در مرحله ی حذفی در پنالتی های نحس همیشگی مغلوب ایتالیایی شدیم که تا فینال رفت و البته در مسیر خودش آلمان رو هم از سر راه برداشت

دیگه از کاپلو که نتیجه گیر تر !!! نداشتیم که ( هرچند در سطح ملی تجربه ای نداشت )

به نظرم تمامی مشکل تیم ملی انگلیس از مربیش نیست صرفا
    دوست عزیز انگلیس تو یورو 2012 حقش بود تو یک چهارم 6 تا از ایتالیا میخورد و با خوش شانسی محض بازیو به پنالتی کشید
    این آمار اون بازیه فقط نگاه کن : کل موقعیت ها 35 به 9 ، در چارچوب : 20 به 4 و درصد مالکیت توپ 64 به 36
    انگلیس تو اون بازی اصلا حرفی برای گفتن نداشت

ولی انصافا الان انگلیس تیم جوون و خوبی داره و اگه روش کار بشه مطمئنا ازتیم های بسیار خوب خواهد شد

11. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست شانس نداشتیم ولی دلیل این دو باخت رو فقط نمیشه بد شانسی گذاشت
    واقعا برای من سواله که امثال مک لازن و هادجسون رو از کجا میارن؟ از توی لپ لپ درمیارن؟
    آخه این همه مربی وجود داره من نمی دونم چرا دقیقا ضعیفترین های اونا انتخاب میشن یا اگه خوب هم باشن توی رده ملی جواب ندادن
    کلا هادجسون با تیمای بزرگ نتایجش بد بوده به جز یکی دو تا بازی دوستانه که اونا هم اصلا مهم نیستن

سیستم بازی هم دقت کردم یه جورایی همون 2-4-4 محبوب این مربی بودش و رونی هم زیاد به عقب بر نمی گشت و در اصل مهاجم دوم بودش
    در صورتی که می تونست خیلی راحت از سه تا هافبک وسط استفاده کنه و هم توی دفاع هم حمله تیم بهتر باشه
    هندرسون توی دفاع بد نبود ولی حمله ضعیف بودش در مقابل جرارد هم توی زمینه دفاعی خیلی بد بودش
    ویلشر و حتی لمپارد پا به سن گذاشته هم فکر کنم عملکردی بهتر از این دو تا بازیکن داشتن!

از اونور ولبک که توی منچستر هم این فصل زیاد خوب نبود نمی دونم چه جوری باید فیکس بازی کنه
    یعنی این وسط حق بازیکنای هجومی دیگه مثل لالانا و بارکلی که این فصل عالی کار کردن ، خورده شد
    کلا همیشه باید توی انگلیس به یه سری بازیکن الکی بازی داده بشه اون از بازیکنایی مثل آپسون و هسکی اینم از بازیکنایی مثل هندرسون و ولبک!
    این بازیکنا مثلا می خوان جای امثال لمپارد و جرارد رو بگیرن

13. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

شما تاثیر لیگ برتر رو بر روی تیم ملی چطور می بینید؟

من احساس می کنم وجود تعداد بسیار بالا و بی اندازه بازیکن خارجی ( که خب صد البته یکی از علت های هیجان و زیبایی این لیگ هست ) تاثیر داشته تو تیم ملی و شما فقط کافیه 5-6 تیم بزرگ رو نگاه بندازید و فکر می کنم کمتر بازیکن کلیدی انگلیسی داشته باشند.

موافقید؟

15. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما تاثیر لیگ برتر رو بر روی تیم ملی چطور می بینید؟

من احساس می کنم وجود تعداد بسیار بالا و بی اندازه بازیکن خارجی ( که خب صد البته یکی از علت های هیجان و زیبایی این لیگ هست ) تاثیر داشته تو تیم ملی و شما فقط کافیه 5-6 تیم بزرگ رو نگاه بندازید و فکر می کنم کمتر بازیکن کلیدی انگلیسی داشته باشند.

موافقید؟
    علاوه بر این لیگ انگلیس خیلی فشرده هستش
    همه لیگ ها تو ژانویه تعطیل می شن ولی انگلیس با شدت بیشتری مسابقاتشو ادامه می ده
    به نظرم خستگی زیاد بازیکنا هم یکی از عوامل این قضیه هستش
    ----------------------------------------------------------------------
    در مورد هاجسون به نظرم مربی هست که به درد تیمای کوچیک یا اصطلاحا Underdog ها می خوره
    اف ای باید به فکر یه مربی خوب باشه هرچند مشکل فقط با مربی حل نمی شه
    و بیشتر سیستم مشکل داره توی جذاب ترین لیگ دنیا و هیچ فرصتی برای پیشرفت بازیکنای جوون انگلیسی نیست

17. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •