ببخشید فایل آپدیت رو چطور گرفتین؟
ببخشید فایل آپدیت رو چطور گرفتین؟
مدل دقیق Tv با سایز رو از روی کارتن یا قسمت تنظیمات Tv و همینطور آخرین ورژن آپدیتش رو کامل بفرمایید.
تا لینک دانلود رو بذارم.
دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از راهنماییت ممنون. مشکل بعد از آپدیت حل شد.
دوستانی که این مشکل رو دارن ابتدا باید جدیدترین فایل آپدیت رو از لینک زیر در یافت کنید.
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) بعد از ورود به سایت ، در قسمت جستجو که در بالا و سمت راست صفحه قرار داره نام مدل تلویزیون خودتون رو به طور کامل وارد کنید.
3) در صورتیکه به طور صحیح جستجو انجام بشه ، مدل تلویزیون شما به همراه تصویری از اون بخ نمایش در میاد.
4) به منوی Downloads وارد شده و در زیر منوی File Description جدیترین آبدیت را انتخاب نمایید و روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا به صفحه اطلاعات مربوط به آپدیت فوق وارد بشدید.
5) در صفحه باز شده به قسمت پایین صفحه برید در قسمت Terms & Conditions تیک گزینه I have agreed with the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بزنید.
5) سپس در زیر این قسمت بر روی Downloads کلیک کنید و منتظر بمانید تا دانلود فایل به اتمام برسد. توجه داشته باشید که زمان دانلود با توجه به سرعت اینترنت شما از چند دقیقه تا چند ساعت میتواند بطول بینجامد.
6) بعد از اتمام دانلود فایل دانلود شده را از لحاظ حجم با اطلاعاتی که در خود سایت داده شده مطابقت بدید تا اطمینان پیدا کنید فایل بصورت صحیح و کامل دانلود شده است.
7) فایل را از حالت ZIP خارج کنید و در USB کپی کنید. توجه کنید که فایل را باید در Root درایو کپی کنید و نه در فولدر دیگری در USB
8) usb را به تلویزیون خود وصل کنید و سپس آنرا روشن کنید و منتظر باشید تا USB توسط تلویزیونتان شناسایی شود.
9) از این جا به بعد تحت هیچ شرایطی تلویزیون را نه خاموش کنید و نه دکمه های روی کنترل تلویزیونتان را بزنید.
تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی. و حتما به اطلاعات ظاهر شده در صفحه را مطالعه کنید . این مرحله شاید حدود 5 دقیقه به طول انجامد. و تا انتهای نصب آپدیت شاید چندین با تلویزیون خاموش و روشن شود.
10) بعد از اتمام نصب پیغامی مبنی بر اتمام نصب و آ÷دیت شدن سیستم بر روی صفحه ظاهر شده و کار به اتمام میرسد.
دوستان توجه کنید مراحل را بصورت دقیق انجام بدید تا خدایی نکرده اتفاقی برای سیستمتون نیفته. این کار واقعا راحته ولی اگه شناخت چندانی از مراحل نصب ندارید شاید بهتر باشه از یک متخصص کمک بگیرید.
دوستانی که میخوان اطلاعات بیشتری داشته باشن لینک های زیر رو هم مطالعه کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
عزیز خوشحالم از اینکه مشکلتون حل شد، چون در بعضی مواقع به سخت افزار TV صدمه وارد میشود.
در تکمیل فرمايشات شما
داخل USB کاملاً خالی باشد.هیچ USB دیگری موقع آپدیت به TV وصل نباشد، برای اطمینان از تمام شدن مراحل آپدیت توسط TV قبل از آپدیت به یکی از شبکه های داخلی دیجیتال یا آنالوگ مانند شبکه 3 بزنید.
سلام دوستان. تشکر از راهنمایی تون. اما هر کاری می کنم و روش بالا را انجام می دم هیچ واکنشی نشون نمیده.
چند تا سوال دارم.
1- فلش باید ntfs باشه یا fat32 ؟
2- من فایلی که درون فایل زیپ بود با پسوند .bin در فلشم کپی کردم. اما وقتی وارد دستگاه می کنم و تی وی رو روشن می کنم هیچ واکنشی نشون نمی ده. فقط پیغام شناسایی usb رو می ده و می گه آیا پخش کننده ی رسانه ای رو روشن کنم یا نه. که من هر دو حالت رو بررسی کردم و بعد از 15 دقیقه هیچ تغییری نکرد .
به نظرتون من باید چی کار کنم که آپدیت بشه. الان هم باز دیدم نسخه ی نرم افزارم 2.085 هست که همون قبلیه. خواهشاً کمکم کنید. حسابی گیج شدم
شما اول برو تنظیمات Tv قسمت آپدیت ببین ورژن آپدیت TV چيه؟
بعدا برو تو سایت مالزی يا امارات SONY بعد مدل Tv با سایز رو بده و اگه آپدیت جدیدتر و بالاتر از ورژن Tv داره آپدیت کن.
مدل tv مثل
KD-55X9004A
شماره آپدیت مثل
PKG4.470GAA
و USB باید فرمت Fat32 باشه و خالی باشه. هیچ فولدری هم درست نکنید.فایل دانلود شده رو
اکستراکت آل کنید.
فایل بوجود آمده رو کپی کرده و داخل USB خالی Pest کنید.
اول باید Tv روشن باشه بعد usb رو بزنید.
Last edited by rznrz06; 12-11-2014 at 16:52.
واقعا مرسی از شما. tv آپدیت شد و من و شوهرم خوشحال. یه عالمه مرسی. کمک خیلی بزرگی بهمون کردید.
اپدیت یک ریسک بزرگه ... کار هر کسی نیست . آموزش رو کامل بخونید و بعد اپدیت کنید.
سلام
من می خوام سونی w850b 60 یا 55 بگیرم
چه طور تلویزیونیه ؟
با پولش چیز بهتری نمیشه گرفت ؟؟؟؟
بعد می خوام از بانه بگیرم از کجا بفهمم که بهم نمیندازن ؟
ریسور داشتن یا نه مهمه تو کیفیتش ؟؟؟؟
ممنون اگر کمکم کنید
درود
سرى W800B از سايز 50 اينچ به بالا موشن فلو دو برابر داره كه خيلى عاليه.در كل TV خوبيه ولى سرى W900B خيلى بهتره كه متاسفانه گرونه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)