تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 266 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
    اگر خواستی بخری بگو تا بت بگم کجا میغروشن.

برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.

Sent from my HUAWEI G700-U10
    سلام
    راستشو بخواهید من نظر موافق ندارم که عبدالرضای عزیز هارد لپتاپش را عوض کند. به نظر من لپتاپ خیلی خوبی خریده و اگر بخواد هارشو عوض کنه هار قبلی را ارزان بر می دارن و هارد جدید را هم خدا می دونه چقدر می دن. در اینترنت دیدم که بین دو مدل stl1000lm014 و stl1000lm024 حدود 40 دلار اختلاف قیمت هست. یعنی حدود 120 تومن. وقتی لپتاپی به این خوبی کار می کنه واقعا به نظرم حیفه پول برای هارد بدن.
    در مورد صفحه کلید هم همون z500 که باهاش کار کردم هم همین تورم اندک در بالا سمت چپ صفحه کلید را داشت. همچنین کمی بالاآمدگی در لبه صفحه کلید در سمت راست کلید space وجود داره. اینها مروبط به اشل های ساخت لپتاپ است. نباید حساس بود. جایی خواندم برای عوض کردن هارد دستگاه باید کل پیچهای پشت باز بشه. یکی از پیچ ها زیر یکی از پایه های پلاستیکی مخفی است. سپس باید با گوشه یک پیز تیز مثل پیچ گوشتی باریک اول صفحه کلید از جاش بلند شه. اگر طرف نابلد باشه می زنه خراب می کنه. باور کنید دستگاه خوبیه نسبه به z500 فقط هاردش اینطوریه. بی خیال... لذتشو ببرید

2. 3 کاربر از golagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم با نظر شما موافقم. ارزشش رو نداره. مگر اینکه یکدفعه به ssd اپگرید کنن که اون موقع کاملا می ارزه.

4. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

من یک سوال دارم : این لپتاپ z510 بسنه به قیمتش فوق العاده است .

اماچیزی که من را یکم اذیت می کنه ، نه قدرت کمتر باطری نسبت به z500 و نه مات بودن تصویر ، بلکه غیرقابل تعوض بودن باطری است !!!

اگر یک زمانی باطری خراب شود ، چه کار باید کرد ؟

باتری غیر قابل تعویض " UnPlugable " مشکلی ایجاد نمی کند ، (درآینده ) ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط afshin b [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه. باید هارد هیبریدی تهیه کنین. قیمتش حدود ۵۰۰ تومنه.
    اگر خواستی بخری بگو تا بت بگم کجا میغروشن.

برای من سمت چپ کیبورد درحد کمتر از یک میلیمتر بالا اومدست یعنی انگار باد کرده. البته با دقت خیلی زیاد میشه متوجه اش شد. در مورد زیر فشار متوجه نشدم منظورتون از فشار چیه.

سلام
    راستشو بخواهید من نظر موافق ندارم که عبدالرضای عزیز هارد لپتاپش را عوض کند. به نظر من لپتاپ خیلی خوبی خریده و اگر بخواد هارشو عوض کنه هار قبلی را ارزان بر می دارن و هارد جدید را هم خدا می دونه چقدر می دن. در اینترنت دیدم که بین دو مدل stl1000lm014 و stl1000lm024 حدود 40 دلار اختلاف قیمت هست. یعنی حدود 120 تومن. وقتی لپتاپی به این خوبی کار می کنه واقعا به نظرم حیفه پول برای هارد بدن.
    در مورد صفحه کلید هم همون z500 که باهاش کار کردم هم همین تورم اندک در بالا سمت چپ صفحه کلید را داشت. همچنین کمی بالاآمدگی در لبه صفحه کلید در سمت راست کلید space وجود داره. اینها مروبط به اشل های ساخت لپتاپ است. نباید حساس بود. جایی خواندم برای عوض کردن هارد دستگاه باید کل پیچهای پشت باز بشه. یکی از پیچ ها زیر یکی از پایه های پلاستیکی مخفی است. سپس باید با گوشه یک پیز تیز مثل پیچ گوشتی باریک اول صفحه کلید از جاش بلند شه. اگر طرف نابلد باشه می زنه خراب می کنه. باور کنید دستگاه خوبیه نسبه به z500 فقط هاردش اینطوریه. بی خیال... لذتشو ببرید
    راستشو بخواید اگه قراره برام 500 تومن آب بخوره ، همچین کاری نمیکنم
    اگه ارزون تر میفتاد شاید شاید عوض میکردم ، الان از لپ تاپ راضیم و فایل های با حجم زیاد رو تو هارد اکسترنالم دارم و زیاد نیاز به کپی و پیست تو هارد لپ تاپ ندارم
    بخاطر همین کلا بیخیالش میشم

ممنون از هر دو تون

7. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

من یک سوال دارم : این لپتاپ z510 بسنه به قیمتش فوق العاده است .

اماچیزی که من را یکم اذیت می کنه ، نه قدرت کمتر باطری نسبت به z500 و نه مات بودن تصویر ، بلکه غیرقابل تعوض بودن باطری است !!!

اگر یک زمانی باطری خراب شود ، چه کار باید کرد ؟

باتری غیر قابل تعویض " UnPlugable " مشکلی ایجاد نمی کند ، (درآینده ) ؟

دوست عزیز شبت بخیر

1- مقدار زمان شارژ دهی باطری نسبت به Z500 کمتر نیست هر دو تقریبا 3.5 ساعت .
    2- مات بودن مزیت هست نه عیبی که بخواد شما رو اذیت کنه .
    ( جالب اینه که من اوایل که Z500 اومده بود به هر سایتی که سر میزدم عیب
    Z500 رو براق بودن و روشنایی نسبتا کم می دونستن، اینا که تو Z510 اصلاح شدن و چند مورد دیگه که واقعا به جا تغییر دادن ، حالا مات بودن صفحه مشکل شده ! )
    3- الان بعضی از لپ تاپ ها هم با باتری داخلی تولید میشن منظورم اینه که فقط این لپ تاپ نیست ( مثل ایسوس n550 )
    از نرم افزار مخصوص باتری استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش اومد میبری شرکت گارانتی کننده یا فروشگاه معتبر تا برات تعویض کنن

9. 3 کاربر از blue*sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز شبت بخیر

1- مقدار زمان شارژ دهی باطری نسبت به Z500 کمتر نیست هر دو تقریبا 3.5 ساعت .
    2- مات بودن مزیت هست نه عیبی که بخواد شما رو اذیت کنه .
    ( جالب اینه که من اوایل که Z500 اومده بود به هر سایتی که سر میزدم عیب
    Z500 رو براق بودن و روشنایی نسبتا کم می دونستن، اینا که تو Z510 اصلاح شدن و چند مورد دیگه که واقعا به جا تغییر دادن ، حالا مات بودن صفحه مشکل شده ! )
    3- الان بعضی از لپ تاپ ها هم با باتری داخلی تولید میشن منظورم اینه که فقط این لپ تاپ نیست ( مثل ایسوس n550 )
    از نرم افزار مخصوص باتری استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد اگرم پیش اومد میبری شرکت گارانتی کننده یا فروشگاه معتبر تا برات تعویض کنن

بابت پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم .

فقط یک سوال دیگر دارم ، من این لپ تاپ را از فروشگاه های لاوان با گارانتی سازگار خریداری کنم ؟

یا شما گارانتی بهتر هم می شناسید ؟

در ضمن قضیه این بیمه چی می باشد ؟

ممنون میشوم در این زمینه هم لطف بفرمایید وبنده ر ا راهنمایی بفرمایید .

ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بابت پاسخگویی خوب شما سپاسگذارم .

فقط یک سوال دیگر دارم ، من این لپ تاپ را از فروشگاه های لاوان با گارانتی سازگار خریداری کنم ؟

یا شما گارانتی بهتر هم می شناسید ؟

در ضمن قضیه این بیمه چی می باشد ؟

ممنون میشوم در این زمینه هم لطف بفرمایید وبنده ر ا راهنمایی بفرمایید .

ممنونم.
    فروشگاه زیاد مهم نیست گارانتی مهمه که تقریبا سازگار از همه بهتره ( البته سعی کنید فروشگاه هم معتبر باشه )
    بیمه رو هم قبلا توضیح دادم که ظاهرا نخوندین براتون کپی میکنم :
    *** به نظرم مهمتر از شرکت گارانتی، بیمه لپ تاپ هست که همه چیزشو یکسال گارانتی میکنه (حتی اگه بزنی صفحه نمایشش رو بشکنی بازم برات عوض میکنن ، البته همچین آدمی خیلی کم پیدا میشه )
    البته اینم در نظر داشته باش هیچ شرکتی حتی سازگار (که تقریباااا بهترین شرکت گارانتی هست) قطعاتی مثل درایو نوری رو گارانتی نمیکنه چون میگه قطعات مصرفی !! شامل گارانتی نمیشه چون طرز استفاده ها متفاوته و ممکنه یکی هر ماه یه درایو خراب کنه ولی بیمه همه چیزشو شامل میشه .

هزینه بیمه هم تقریبا 80 تومن هست .

داره خودمونی میشه mostafa_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مژده دهید باغ را حین که نگار می رسد

نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!

اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه

13. 2 کاربر از mostafa_IT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!

اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه
    سلام
    آره دوست من باید نرم افزار energy manager رو نصب کنید که برای مدیریت باتری هست که تا چند درصد شارژ بشه
    من پستتون رو قبلا خوندم ولی متوجه مشکلتون نشدم که جواب بدم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منظورتون فریم ور هست؟ چون من درایور ندیدم. تازه فیرمورشم مال این لپتاپ نبود. لینکش میذاری.
    من یه مشکلی که دارم اینه که اگه لپتاپ خاموش کنم و از برق بکشمش و دوباره بزنم، شروع میکنه به شارژ در حالی که من تنظیم کرده بودم روی ۶۰ بمونه و شارژ نکنه. اما تا وقتی لپتاپ رو از برق نکشم مشکلی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •