تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 33 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 322

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه آنلاین پیشرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    منم یه باطری موبایل در تاریخ 11 خرداد 95 تلفنی سفارش دادم گفتن فردا ارسال میکنیم و به محض اینکه سفارش ارسال بشه شماره رهگیری پستی براتون ارسال میشه از اون روز هر چی زنگ میزنم میگن ارسال کردیم گفتم شماره رهگیری که نیومده برام گفتم شماره رهگیری رو بدین گفتش شماره های رهگیری زیاده هنوز فرصت نکردیم وارد سیستم کنیم
    دیروز که زنگ زدم میگن تازه امروز ارسال کردیم
    معلومه کلا سر کاریم
    او کسی هم که جواب تلفنو میده خیلی بد صحبت میکنه و جوابتو میده
    سلام دوستان
    من همونطور که گفته بودم خریدمو به صورت تلفنی در 11 خرداد انجام دادم و بعد از کلی پیگیری و پشت خط موندن و مشغول بودن خطوطشون و تاکید در خصوص عدم ارسال اشتباه سقارش ( بهشون گفتم سابقتون خرابه ظاهراً یه وقت برای من هم کالای دیگه ای اشتباه ارسال نکنید) که علی رغم تاکید در کمال ناباوری بعد از 10 روز و ندادن کد رهگیری پستی در بعد از ظهر روز 20 خرداد بسته پستیم رسید و دیدم بعله آقایون کالای اشتباه ارسال کردن
    نمیخواستم برگشت بزنم بسته پستی رو گفتم نگهدارمش و خودم بفروشم و پولشو در بیارم وگرنه برگشت بزنم کلی فیلم و سیانس سرم در میارن که با اصرار یکی از آشنایان گفت برگشت بزن و منم بسته رو 22 خرداد یعنی اول صبح شنبه با هزینه پستی 11 هزار تومان برگشت زدم و باهاشون تماس گرفتم و گفتم بسته رو برگشت زدم بعلت ارسال اشتباه ( که البته قبول نمیکردن که اشتباه از طرف اونا بوده و میگفتن خودت اشتباه سفارش دادی و صداتو ضبط کردیم و ایمیل بده تا صداتو بفرستیم که هیچی ارسال نکردن) و خلاصه گفتن باشه و بسته دستمون رسید بررسی میکنیم موضوع شمارو که در تاریخ 23 خرداد ساعت 8:45 دقیقه بسته به دستشون رسید که منم با دو خط حتی گاهی سه خط شروع کردم به تماس گرفتن که باز هم با پشت خط موندن های زیاد و جواب ندادن و مشغول بودن مواجه شدم علی ایحال موفق شدم باهاشون صحبت کنم که گفتن تا فردا صبر کنین اگه موجود بود که سفارشتونو ارسال میکنیم وگرنه پولتونو برگشت میزنیم من باز هم صبر کردم تا روز بعد که باز با کلی پشت خط موندن موفق شدم باهاشون صحبت کنم که گفتن الان موجود نداریم و گفتن شما یه چندروز دیگه صبر کنین بچه ها کالاتونو پیدا میکنن و ارسال میکنن و من گفتم نمیخام و پولو برگشت بزنین گفتن باشه و شماره کارت گرفتن که به حساب پولو برگشت بزنن که از اون روز تا امروز که 1 تیر هست هر روز زنگ میزنم میگم چی شد پولو واریز نکردین هر روز یه بهانه ای میارن( من از سایتهای خیلی زیادی از سال 88 خرید داشتم از سایتهای خیلی کوچک و دربه داغون تا سایتهای معتبر و بزرگ- جالبه اون روز بهشون گفتم من از سایتهای درپیتی و داغون خرید داشتم همچین مشکلی با هیچکدمشون نداشتم و حتی او داغونا فوراً کد رهگیری رو روز بعد بهم دادن و اگه نداشتن فوراً پولو برگشت زدن ولی شما با این وضع خوبتون اینقدر اذیت کردین که یارو گفت به ما میگی درپیتی که من گفتم به شما نگفتم درپیتی گفت ما صدای شمارو ضبط داریم الان همین حرفتونو به دادگاه بریم بدیم و شکایت کنیم ازتون و از این حرفا ....... منم گفتم برین یه بار برین ببینین چی گفتم بعد اینطوری بگین که گوشی رو یارو قطع کرد .نمیدونم والله بجای من طلبکار باشم اونا طلبکار بودن)
    واقعاً کفرم دراومده دیگه
    میخام برم دادسرا شکایت کنم ازشون که مروز فرصت نکردم انشالله سعی میکنم فردا برم تا بدونن مملکت بی قانون نیست
    امیدوارم این فروشگاه مسخرشون خیلی زود جمع بشه و یه درس درست حسابی دادسرا بهشون بده و با یه جریمه درست حسابی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان گرامی متاسفانه بنده از این سایت خریدی انجام دادم که پس از درگیری و بحث زیاد بعد 11 روز برای اینجانب ارسال کردند پس از اینکه کالا بدستم رسید با کمال تعجب دیدم که یکی از اجناس را برای بنده ارسال نکردند
    پس از تماس گفتن که امکان نداره و.... ولی با پیگیری های من قرار شد مبلغ را به من استرداد کنن که متاسفانه اینکارو نکردن امروز که به شرکت زنگ زدم اقایی به نام احمدی به من شروع به فحاشی کرد...
    حال قصد شکایت به دادسرا دارم دوستانی که اطلاعات در خصوص این شرکت دارند منو در جریان بزارم..............

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    تاپیک تاپیک سازی شد / لطفا موارد بی ارتباط با موضوع را مطرح نکنید.
    دو موضوع را لازم دیدم توضیح بدم

1- شکوایه از طریق مراجع قانونی امکان پذیر هست و استفاده از تاپیک ها برای بررسی این موارد قضایی مجاز نیست.

+

2- تیم مدیریت انجمن هیچ مسئولیتی در قبال مطالب مطرح شده در این تاپیک و تاپیک های دیگر ندارد.
    در این تاپیک طبق قوانین عمومی انجمن ها برخورد میشود .

نکته : اینکه سرویسی اشکالاتی دارد و کاربران ناراضی هستند و شکایت میکنن موضوعی منطقی هست و در هرکجای انجمن این موضوع دیده میشود .
    امکان این موضوع وجود ندارد که با خودسانسوری مانع از مباحث کاربران شویم.
    پیشنهاد ما این است که پاسخگویان یا مسئولان سروریس ها ، قبل از تهدید تیم مدیریت ، پاسخگوی مشکلات کاربران باشند.

باتشکر
    تیم مدیریت انجمن اینترنت و شبکه

4. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بنده هم 12 روز پیش از این شرکت خرید کردم که فقط 2 روز طول کشید تا واریزم تایید حسابداری بشه
    یعد از 5 روز گفتن فرستادیم بعد یک هفته گفت کد پیگیری پست برام میفرستن ..روز 8 ام وقتی تماس گرفتم و اپراتور فهمید تکراری هستم گفت چند لحظه پشت خط بمونین و بعد 10 دقیقه هم قطع کرد دیگه هم جواب ندادن هرچی هم تماس میگیرم جواب نمیدن
    حداقل 20 بار تماس گرفتم .. بعد رفتم مرکز پلیس فتا پیش یکی از اشنایان بررسی کرد گفت شکایت زیاد دارن ولی اگر تا شنبه نرسید یا پول رو برنگردوندن شکایت کنم
    حالا میبینم که تعداد کسانی که پیگیری نکردن هم زیاده
    با یک یکی از شاکیان هم تماس داشتم گفتن مستقیم با خود این اقای عبیری اول تماس بگیرم که جواب ندادن
    حالا شنبه میرم برای پیگیری ببینیم چی میشه. اخرش مجبور میشن پول بنده رو پس بدن ولی عناوینی که تحت انها میشه از این شرکت شکایت کرد خیلی زیاد هست. امروز حداقل 8 تا عنوان اصلی بهم معرفی کردن که 3 تا از اونها وارد بحث اختلاس میشد
    جالب اینکه کلیه پرونده های اختلاس زیر دست اطلاعات میره نه قوه قضاییه
    حالا این اقای احمدی هم میتونن خودشون رو نماینده معرفی کنن که از طریق همین سایت میشه مشخصات حقیقی ایشون رو هم بدست اورد.
    درسته مملکت نابسامانه ولی نه برای همه.
    راستی اینم شماره سفارش بنده :
    033185

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

با سلام و احترام

دوست عزیز بنده پیگیری کردم ، امروز صبح مبلغ واریزی شما برگشت داده شد ، لطفا حسابتون رو بررسی بفرمایید . از بابت تاخیر بوجود آمده متاسفیم...

با تشکر
    موفق باشید
    من هم نمیخام کار به شکایت بکشه.لطفا پول من رو هم بعد بیست و پنج روز که نگه داشتین پس بدین .من فردا میرم دادسرا ولی اگه تا موقع احضار دوم پولم واریز نشه . دارم براتون
    شماره سفارش 032865

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خیلی جالبه که یارو پشت تلفن هرچی دلش میخواد میگه
    در تازه ترین اقدام تهدید میکنن که درصورت شکایت برگشت پول شما منوط میشه به دستور قضایی

- - - Updated - - -

خیلی جالبه که یارو پشت تلفن هرچی دلش میخواد میگه
    در تازه ترین اقدام تهدید میکنن که درصورت شکایت برگشت پول شما منوط میشه به دستور قضایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز در صورت امکان ایمیل خودتون رو چک کنید و بمن پیام بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

13

سلام دوستان ، آغا من یه فن سی پی یو لپتاپ میخواستم فقط اینا داشتن ،با اینکه دیدم نماد ندارن ولی اجبارا بهشون اعتماد کردم ،بعد چند روز یه سرچ در مورد سایتشون زدم اومدم تو این فروم، حالا 47000تومن هم ضرر کردم ، خواستم ببینم کی پیگیر کار ایناست، اگه واقعا کلاهبردارن میرم تو کارشون بدجور .
    Last edited by Ehsanzer0; 02-10-2016 at 13:14.

10. این کاربر از Ehsanzer0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان ، آغا من یه فن سی پی یو لپتاپ میخواستم فقط اینا داشتن ،با اینکه دیدم نماد ندارن ولی اجبارا بهشون اعتماد کردم ،بعد چند روز یه سرچ در مورد سایتشون زدم اومدم تو این فروم، حالا 47000تومن هم ضرر کردم ، خواستم ببینم کی پیگیر کار ایناست، اگه واقعا کلاهبردارن میرم تو کارشون بدجور .
    سلام دوستان، سفارشم امروز به دستم رسید و سالم بود ولی اون مدل اصلی که میخواستم نبود و مشابه بود ، دیدم نامردی اگه نگم، دمشون گرم سفارشو فرستاده بودن ولی همین مدلو جای دیگه 10 تومن ارزانتر میتونستم بخرم. خلاصه پول مارو که بالا نکشیدن ، مشکل سایتشون عدم پاسخگویی و عدم مطابقت کالای داخل سایت با کالای سفارشیه که باعث میشه کسی بهشون اعتماد نکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

متاسفانه من هم گرفتار شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •