آقا اینو یه توضیح روان بده با بفهمیم چیه ؟
من همین الان روشنش کردم زده 5 ساعت و 20 دقیقه![]()
آقا اینو یه توضیح روان بده با بفهمیم چیه ؟
من همین الان روشنش کردم زده 5 ساعت و 20 دقیقه![]()
توی ویندوز ۸ قابلیتی هست که باعث میشه ویندوز خیلی سریع بالا بیاد، اسم این قابلیت فست بوت هست،
وقتی فست بوت روشن باشه موقعی که سیستم رو خاموش میکنی ی فایل از تنظیمات فعلی روی هارد کپی میشه که سری بعد موقع بوت به جای اینکه تمام درایورا و برنامه های سیستمی دوباره لود بشه فقط همون فایل لود بشه،
این قابلیت باید توسط مادربورد پشتیبانی بشه،
مثلا لپ تاپ قبلیم asus n61jq اصلا فرقی نمیکرد این قابلیت روشن باشه یا نه، کلا پشتیبانی نمیکرد،
حالا دستگاه ما این قابلیت رو پشتیبانی میکنه، اگه تیک فست بوت رو بردارین فایل تنظیمات ذخیره نخواهد شد و حدود 30 ثانیه به زمان بوت اضافه خواهد شد،
اگه هم فعال باشه هر چند روز ی بار سیستم رو ریستارت کنی بهتره،
انتخاب با خودتون هست،
من خودم ترجیح میدم سیستم سریع بالا بیاد، هر وقت هم دیدم قاطی کرده ی ریستارت میکنم حالش خوب بشه !
Sent from my LG-E455 using Tapatalk
میگم چرا انقدر سریع ویندوز میاد بالا ها !! حدود 8 ثانیه ای ویندوز میاد بالا
البته طبق اون لینکی که دادی اگر روی استارت راست کلیک کنی و از اونجا خاموشش کنی این قضیه کار نمیکنه فقط درصورتی که روی گوشه راست تصویر وایستی و از اونجا خاموشش کنی کار میکنه![]()
والا من که هر جور Shutdown میکنم کار میکنه
فقط باید تیک رو برداری
حالا شما هم ی تستی بزن.
من نمیدونم تیک کجا رو میگی من که جایی رو دستکاری نکردم !!
من که امتحان کردم وقتی روی استارت منو راست کلیک کردم یا همون Win +X و خاموشش کردم بعد روشنش کردم اون تایمر از اول شروع شد
اما وقتی از Charms یعنی همون گوشه تصویر روی ساعت وامیستی از اونجا خاموش کردم اون فست بوت فعال میشد و تایمر تو تسک منجر صفر نمیشد![]()
من هر جور Shutdown کنم تایمر صفر نمیشه تا وقتی این تیک باشه.
گرچه من میخوام همیشه فعال باشه.
برای من اون تیک خورده و فعال هست اما خوب گفتم که فرق میکنه از کجا خاموشش کنی
واسه من ویندوزم 8.1 Enterprise هست
به نظرم تنها راه شما اینه که با دکمه ی پاور بالا سمت چپ دستگاه رو خاموش کنید...منتها شنیدم به دستگاه آسیب میزنه!
اینم امتحان کردم نشد
من کلا از زمان زدن کلید پاور تا وارد شدن به محیط مترو همش 6 ثانیه طول میکشه.
شاید یه خاطر اینه که من UEFI رو نصب کردم. ی جا خوندم اگه UEFI مادربورد رو نصب کنی سرعت بوت دو برابر میشه.
ولی واقعا خیلی خویه Fast Startup.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)