تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 70 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 692

نام تاپيک: کلوپ Asus Fonepad 7 ME372CG

داره خودمونی میشه You_You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان کسی می دونه قابلیت USB debugging از کجا فعال میشه ؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان کسی می دونه قابلیت USB debugging از کجا فعال میشه ؟
    معمولا این گزینه تو دستگاهای اندرویدی تو این مسیره

Settings > Applications > Development

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

چندین انجمن سایت و نظرات در سایت ها را مطالعه کرده و با فروشندگان زیادی صحبت کردم ...
    به نظر من برای خرید دیگه نباید نظر گرفت ... چون هر کسی بر اساس دید خودش و نه نیازهای شما نظر می ده و حتی با تعصب به برند خاصی نظر می دهند ...
    به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می دونه چه انتظاراتی از یک تبلت یا هر وسیله دیگری می خواهد داشته باشه .
    من خودم نظرم lenovo A3000 بود و دوستم خریده بود 2 ماه پیش 720 هزار تومان و عالی بود هم صدای بلند و هم بازی سنگین و هم صفحه نمایش خوبی داشت و فقط مانند اکثر برند ها اثر انگشت رو جذب میکرد .
    خواستم بروم بگیرم ... یک سر اومدم نت دیدم بهبه ایسوس Fone pad 7 رو داده بازار رفتم بگیرم 680 هزار تومان بود رفتم بگیرم فروشنده گفت تمام شده و گفت هفته بعد میاد با خوشحالی 700 هزار تومان بردم بگیرم و گفتم تست کنید بخرم و گفت فروشنده بدون گارانتی داریم و قیمت 700 هزار تومانه و نخریدم بدون گارانتی
    دوستم رو دیدم که توی کار فروش بود و گفت خودم داشتم 640 و تمام شده و نزدیک عید وارد میشه و با این قیمت 700 بدون گارانتی و 750 با گارانتی پیشنهاد نمی کنم
    اگه عجله داری لنوو 3000 بگیر و اگه هر دو یک قیمت باشند یا 650 باشه پیشنهاد می کنم وگرنه برو لنوو بگیر
    فروشنده های دیگری رفتم و همه هر دو مدل رو داشتند و همه می گفتم خودمون برداشتیم ولی مشکل داره با آپدیت افت سرعت و هنگی داره و جالب در نیامده و فقط مارک پدر و مادر داریه
    وتوی این یک ماه خیلی بررسی کردم و صحبت و نظرات دوستان دارنده خیلی ها از افت سرعت در بدو آپدیت می نالند و بعضی بخاطر خراش بر داشتن بدنه ناراحتند و بعضی برای صدای ضعیف اسپیکرها ناراحتند .
    برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
    ووو اگه بخری باید رم هم بگیری براش وووووووو چون رمش 8 هست .
    .................................................. ...............................................
    من 700 تومان پول خرید تبلت رو که خرج کردم هیچ باز 650 کنار گذاشتم ...300 تومان دیگه رفت ... فقط بخاطر ایسوس و نظر دوستان 1 میلیون از دست دادم.
    .................................................. ...............................................
    من فقط از تبلت می خواهم که صدای خوب و بلند .. متوسط داشته باشه برای دیدن ویدیو کلیپ و مطالعه کتاب و رفتن به اینترنت
    و شاید بازی شطرنج ...... چون اهل بازی نیستم ...
    چون شده اینترنت جزیی از نیاز روزانه می خواهم وقتی خسته ام ... نشسته به اینترنت وصل شوم و نه پشت کامپیوتر و صندلی ...
    بنرتون باز لنوو بد هست ... بمونم ایسوس ارزان بشه ؟ اگه ایسوس صداش ضعیفه و بدنه اش خش بر می داره واقعیت داره بگید که برم فردا لنوو بگیرم ... معذرت زیاد صحبت کردم .. دوستون دارم ...

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

کیفیت تصویر لنوو A3000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

امروز ساری قیمت گرفتم 8 گیگ با گارانتی
    680
    ولی دودل شدم برا خرید بعد از تست کیفیت تصویرش اونی نبود که فکر می کردم
    گوشی من کیفیت تصویر بهتری نسبت بهش داشت با اینک 2 سال پیش خریدم
    کیفیت بدنش شبیه سامسونگ بود شاید کمی بدتر
    فقط اسم سامسونگ بد در رفته انگار
    دوربینش خوب بود
    در کل ناامید شدم
    ایکاش جنس بدنش بهتر بود

6. این کاربر از saberpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه You_You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تصویر لنوو 100 درصد از ایسوس کیفیتش ضعیفتره ولی خیلی بد نیست
    سامسونگ هم اسمش بد در نرفته واقعا مزخرفه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چندین انجمن سایت و نظرات در سایت ها را مطالعه کرده و با فروشندگان زیادی صحبت کردم ...
    به نظر من برای خرید دیگه نباید نظر گرفت ... چون هر کسی بر اساس دید خودش و نه نیازهای شما نظر می ده و حتی با تعصب به برند خاصی نظر می دهند ...
    به این نتیجه رسیدم فقط خود آدم می دونه چه انتظاراتی از یک تبلت یا هر وسیله دیگری می خواهد داشته باشه .
    من خودم نظرم lenovo A3000 بود و دوستم خریده بود 2 ماه پیش 720 هزار تومان و عالی بود هم صدای بلند و هم بازی سنگین و هم صفحه نمایش خوبی داشت و فقط مانند اکثر برند ها اثر انگشت رو جذب میکرد .
    خواستم بروم بگیرم ... یک سر اومدم نت دیدم بهبه ایسوس Fone pad 7 رو داده بازار رفتم بگیرم 680 هزار تومان بود رفتم بگیرم فروشنده گفت تمام شده و گفت هفته بعد میاد با خوشحالی 700 هزار تومان بردم بگیرم و گفتم تست کنید بخرم و گفت فروشنده بدون گارانتی داریم و قیمت 700 هزار تومانه و نخریدم بدون گارانتی
    دوستم رو دیدم که توی کار فروش بود و گفت خودم داشتم 640 و تمام شده و نزدیک عید وارد میشه و با این قیمت 700 بدون گارانتی و 750 با گارانتی پیشنهاد نمی کنم
    اگه عجله داری لنوو 3000 بگیر و اگه هر دو یک قیمت باشند یا 650 باشه پیشنهاد می کنم وگرنه برو لنوو بگیر
    فروشنده های دیگری رفتم و همه هر دو مدل رو داشتند و همه می گفتم خودمون برداشتیم ولی مشکل داره با آپدیت افت سرعت و هنگی داره و جالب در نیامده و فقط مارک پدر و مادر داریه
    وتوی این یک ماه خیلی بررسی کردم و صحبت و نظرات دوستان دارنده خیلی ها از افت سرعت در بدو آپدیت می نالند و بعضی بخاطر خراش بر داشتن بدنه ناراحتند و بعضی برای صدای ضعیف اسپیکرها ناراحتند .
    برخی نرم افزار ها را بخاطر رعایت کپی رایت دانلود و بلوتوث نمی کنه
    ووو اگه بخری باید رم هم بگیری براش وووووووو چون رمش 8 هست .
    من 700 تومان پول خرید تبلت رو که خرج کردم هیچ باز 650 کنار گذاشتم ...300 تومان دیگه رفت ... فقط بخاطر ایسوس و نظر دوستان 1 میلیون از دست دادم.
    من فقط از تبلت می خواهم که صدای خوب و بلند .. متوسط داشته باشه برای دیدن ویدیو کلیپ و مطالعه کتاب و رفتن به اینترنت
    و شاید بازی شطرنج ...... چون اهل بازی نیستم ...
    چون شده اینترنت جزیی از نیاز روزانه می خواهم وقتی خسته ام ... نشسته به اینترنت وصل شوم و نه پشت کامپیوتر و صندلی ...
    بنرتون باز لنوو بد هست ... بمونم ایسوس ارزان بشه ؟ اگه ایسوس صداش ضعیفه و بدنه اش خش بر می داره واقعیت داره بگید که برم فردا لنوو بگیرم ... معذرت زیاد صحبت کردم .. دوستون دارم ...
    دوست عزیز من با هر دوی این تبلت ها کار کردم. کیفیت تصویر ایسوز صد در صد بهتره و تراکم پیکسلی بیشترش کاملا مشخصه. لنوو روشنایی بیشتری داره در عوض ایسوز رنگای غلیظ تری داره. صدای لنوو خشک و بلند هست ولی ایسوز شفاف و صدای کمی داره. سخت افزار ایسوز هم به مراتب بهتره.بنچمارک ایسوز 19000 و لنوو 13500

9. 3 کاربر از yaser.solati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

تصویر لنوو 100 درصد از ایسوس کیفیتش ضعیفتره ولی خیلی بد نیست
    سامسونگ هم اسمش بد در نرفته واقعا مزخرفه
    شما سامسونگ داری؟
    من دارم و بنظرم این قدر که می گن بد نیست
    من که از خریدش پشیمون شدم و بین سه گزینه زیر موندم
    مگا 6.3
    نکسوس 5
    جی پرو
    بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک زدم لطفا بیاین نظر بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما سامسونگ داری؟
    من دارم و بنظرم این قدر که می گن بد نیست
    من که از خریدش پشیمون شدم و بین سه گزینه زیر موندم
    مگا 6.3
    نکسوس 5
    جی پرو
    بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک زدم لطفا بیاین نظر بدید
    سامسونگ تب 2 داشتم که خب سخت افزار ضعیفی داشت و تنها حسنش سیمکارت خوردن و صدای اسپیکر هاش بود. بین گزینه هاتم خیلی راحت با چشم بسته میشه گفت نکسوس5 حداقل تا 3سال دیگه سخت افزار کافی برای اجرای برنامه ها و بازیهارو داره. مگا 6.3 که همین الانم تو اجرای بازیها با تنظیمات گرافیکی بالا کم میاره و اصلا قابل مقایسه با نکسوس 5 نیست. جی پرو هم با توجه به سابقه بد ال جی تو ارایه آپدیت باید دورشو خط بکشی.نکسوس 5 همیشه آخرین نسخه اندروید رو داره و adreno330 اجرای همه بازیهای اندروید تا 3سال دیگه رو تضمین میکنه.

12. این کاربر از yaser.solati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان اطلاعاتو ببینید زده 8 گیگ هم داره و cpu فرق داره ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •