faghat bayad account online besazin .be patch va crack niyazi nist
faghat bayad account online besazin .be patch va crack niyazi nist
ممنون
ولی می شه راهنمایی کنید که چطوری باید بسازم این اکانت ان لاین رو؟
تو خود بازی که میزنم که بسازم یا گیر میده که این اکانت وجود داره یا میگه سی دی کی معتبر نیست.
من هم همین مشکل رو داشتم هر کاری کردم نشد یکی از بدی های نسخه های غیر اورجینال همینه
یعنی هیچ راهی نیست که من بتونم آن لاین بازی کنم؟
پچی چیزی هم نداره؟
اگه دقت کرده باشین بعد از اینستال بازی دو تا ایکان رو دسکتاپ میاد که یکیش اینه play bf2142 online now که از اون وارد بازی بشین فکر کنم اینطوری بشه البته من امتحان نکردم
سلام من بازی battlfeild 2142 رو نصب کردم و میخوام یوزر بسازم کسی نیست که کمکم کنه یا یه یوزر بسازه آی دی و پسشو بده![]()
سلام دوست عزيز...
خوش اومدي
براي ساخت يوزر جديد اول اين فايل رو باحجم فقط5 کيلوبايت دانلود کنيد:
از حالت RAR درش بياريد و اونرو در قسمت \My Documents\Battlefield 2142 کپي کنيد...حالا مسير\MyDocuments\Battlefield 2142\Profiles\0001 رو باز کنيد. فايل Profile.conرو باnotepad باز کنيد وبه جاي Giga هر چي که ميخوايند اسم پروفايلتون باشه بنويسيد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي رو باز کنيداسم پروفايلتون رو در قسمت account name بنويسيد و login رو بزنيد![]()
سلام.بچه ها اخرش هم راهی پیدا نشد تا اسلحه ها ازاد بشه؟؟؟؟؟![]()
سلام
گرچه تاپیک قدیمی هست ولی یه چندتایی فایل به درد بخور داشتم گفتم بزارم اخه حیفه:
بازی کردن تک نفره و شبکه ای توی نقشه های 32،64:
اگر فایل Unlocks_v1.20c رو دارید و میخواهید اسلحه هاتوی نقشه های بالا باز باشه باید وقت فایل Levels رو از پوشه مربوط به اپدیت بالایی یعنی 2142_sp کپی کنین و به پوشه ی Unlocks_v1.20c بریزین.اینطوری هم اسلح ها باز هستن و هم مپ های 32 و 64 در اختیار شما.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم پچ هارو خواستین بگین تا تمامی پچ هارو براتون بزارم.
سوالی بود در خدمتم...
سلام منم میخوام BATTLEFIELD 2142 رو به صورت ان لاین بازی کنم میشه راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)