شدنش كه ميشه
ولي اين در حالتي كه ظرفيت پر نشه
اما تو اين مملكت كه يه ساعت دلالان گرامي ظرفيت پر ميكنند
انجام پذير نيست
شدنش كه ميشه
ولي اين در حالتي كه ظرفيت پر نشه
اما تو اين مملكت كه يه ساعت دلالان گرامي ظرفيت پر ميكنند
انجام پذير نيست
یعنی اگه حتی زودتر موعد مقرر وجه رو واریز کنم بازم باطل میشه؟
بله
شما اگه همون موقع تونستید وجه بریزید ثبت نام انجام میشه
در غیر اینصورت مراحل قبل مثل پر کردن یه فرم فرمالیته هست.
وقتی ثبت نام میکنید و یه نمایندگی رو برای تحویل ماشین انتخاب میکنید یک سهمیه موقت برای شما باز میزارن تا واریز وجه کنید اگر واریز نکنید و سهمیه اون نمایندگی پر بشه سهمیه موقت شما رو باطل میکنن و دیگری باهاش موفق میشه ثبت نام کنه. ( البته این رو نمیدونم تا چه حد درسته اما میدونم سهمیه رو باطل میکنن )
حالا اگر سهمیه شما رو باطل کنن و شما واریز وجه کنی وقتی برمیگرده تو سایت ایران خودرو بهتون شماره قرارداد نمیده و این یعنی ثبت انجام نشده.
خیلی وقتا شما حسابی زرنگ میجنبید و پول رو هم واریز میکنید و از حسابتون هم کم میشه اما نمیره به حساب ایران خودرو و ثبت نام شما کان لم یکن تلقی میشه. و انگار هیچ
خب شما باید در اسرع وقت ثبت نام و بالافاصله واریز رو انجام بدی.
بهتره قبل از ثبت نام به میزان لازم و بیشتر حتی تا دوبرابر پول تو حساب ترجیحا ملت داشته باشید. و در خلال مراحل ثبت نام رمز دوم و کد اعتبارسنجی و شماره کارت رو روی یه کاغذ جلوتون بگذارید.
اگر کد مشتری ایران خودرو ندارید این روزا که سایت خلوته یکی برای خودتون درست کنید یعنی یه خودرو الکی ثبت نام کنید تا شماره مشتری ایران خودرویی شما فعال باشه روز ثبت نام ترافیک بالا لازمه.
به نظرتون الان برای سرمایه گذاری روی ماشین وقت مناسبی هست ؟ با این وضع بازار سود که نداره هیچ ضرر هم هست ...تو رده ماشینای تیبا و پراید که به این صورته ماشینای ایران خودرو رو نمیدونم ..
هیچ موقع ضرر نمیده .مطمئن باش
یه 405 ثبت نام کن چند تومن میمونه برات
مشکل میدونید کجاسالان سایپا تیبا رو بروی فروش نقدی گذاشته حدود 24200000 اما تو بازار دارن 24 م میدن
یه بار امدیم رو ماشین سرمایه گذاری کنیما![]()
خیلی عذر می خوام مگر ادم مغز خر خورده که 24 م بده پایی تیبا خوب 2 تومن میزاره روش 405 میگیره !
الان دقیقا شما فهمیدی مشکل من کجاس !!!
من دغدغه سود نبردن ازین سرمایه گذاری رو دارم نه انتخاب ماشین
منم دقیقا همینو گفتم 24 م برای تیبا خیلی کسی هم دیگه بیشتر از این پول نمیده !!
405 یا پارس اگر هم پولتون میرسه 206
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)