داداش منو این روشو بالغ بر 10 هزاربار امتحان کردم همچین پیامی نمیاد و هیچ اتفاقی هم نمی افته ببین من دوست داشتم یکی از اول مراحل نصب رو بیاد بصورت تصویری قشنگ توضیح بده مام بفهمیم مشکل چیه الان مثلا یکی که براش اومده بیاد بگه که ویندوزش چیه الان من ویندزوم 8 32 بیتی هستش خب بدونم مرضش چیه
دادا این روش رو اول انجام بده
در این قسمت آموزش کرک کردن فیفا 14 رو میذارم ، امید به اینکه مفید باشه ...
خب اول پیش نیازها :
1 - آپدیت 1 اسکیدرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - کرک ورژن 4 اسکیدرو
خب بریم سراغ آموزش :
** ابتدا پیشنهاد میکنم که بازی رو کامل پاک کنید و دوباره Extract کنید تا با مشکل روبرو نشید ...
فایل های آپدیت 1 رو به مسیر بازی انتقال بدید ... مانند عکس زیر ..
برای مشاهده سایز اصلی عکس کلیک کنید
فایل FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com رو با دابل کلیک اجرا کنید ... نیاز نیست که با Run as Admin اجرا بشه ، حتما باید به صورت عادی اجراش کنید ... و به صورت Auto آپدیت نصب میشه ....
دقت کنید اونجایی که در عکس مشخص هست رو حتما باید کلید N رو بزنید و سپس Enter ... بعد از مشخص شدن Press any key to continue کلیدی رو بزنید تا صفحه بسته بشه ( کلید پیشنهادی = Enter )
مشاهده میکنید که بعد از پایان نصب ، فایل های آپدیت ناپدید میشوند که این نشون میده که آپدیت به درستی نصب شده ....
حالا کرک ورژن 4 رو به پوشه Game انتقال بدید ... و دقت کنید که نام فایل کرک نباید عوض بشه .... fifa14-www.skidrowcrack.com.exe
خب حالا fifa14-www.skidrowcrack.com.exe رو اجرا کنید ... و سپس بر روی OK کلیک کنید ...

بعدش این کارارو کن ..اگه رو کرک کلیک کردی و چیزی نیومد اینکارو بکن..حل میشه
1- از کرک ورژن 4 استفاده کنید
2- از فولدر installer هم dx هم vc و هم اون یکی که تو ذهنم نیست رو حتی اگه ورژن دیگه ای نصبه رو نصب کنید مخصوصا vc
3- توی run تایپ کنید cmd و روی آن کلیک کنید و run as administrator رو حتما بزنید
4- عبارت زیر را با ماوس کپی و در صفحه cmd کپی کنید
bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
5- کامپیوتر را ریست کنید و از کرک زیر استفاده کنید و فایل fifa.par رو پاک کنید
6- اسم کرک رو تغییر ندید و قبل از آپدیت یک بار امتحان کنید که آیا اجرا میشود یا خیر
من که اینجوری مشکلم با ویندوز 7 64 بیتی حل شد
ضمنا حتما از پچی که نور ورزشگاه رو زیاد میکنه هم استفاده کنید
برای روونتر شدن بازی توی تنظیمات بازی شتاب بازیکنا رو توی قسمت user و pc رو از 50 روی 55 بذارید
بازی با برنامه xboxce مشکلی نداشت اما هنوز تنظیمات رو انجام ندادم ببینم شوکر راست کار میکنه یا نه
لرزش و کارت قرمز هم توی دوستانه وجود نداشت