منم که از روز اول نفهمیدم اینجا کی قرار میذاره بقیه میان سر قرار خیلی هم دوس داشتم بیام
یه بار هم که میخواستم بیام که قرار بهم خورد
منم که از روز اول نفهمیدم اینجا کی قرار میذاره بقیه میان سر قرار خیلی هم دوس داشتم بیام
یه بار هم که میخواستم بیام که قرار بهم خورد
سلام.
قرار به هم نخورده بخدا.
شما هم مياي قدمت روي تخم چشم اون امين !
فقط نظم نداريم.
آخه هممون مثل هم كه نيستيم يك عده مثل من دانشجويند من سال آخرم تازه.
يك عده ديگه مدرسه ميرن يك عده كار ميكنند .هركي يك مشكلي داره.
نظم نداريم .
آخه اين ساعتي هم كه اين امين امروز گذاشته دير نيست خدايي ؟
من كه خونمون طرقبه 7.15 بيام اونجا كي برسم خونه برگشتش ؟
من بهونه نميارم اما شما ها خودتون رو بذاريد جاي من چيكار ميكنيد ؟
بقيه هم مشكلات ديگه اي دارند.
برنامه ريزي بكنيد من نوكرتون هم هستم ميام نتونستم هم بيام تعارف ندارم ميگم نميام.
سلام .
توجه توجه
قرار امروز سر جاش و به هم هم نخورده . آقایونی که مشکل دارن و نمی تونن در قرارها شرکت کنند با امین هماهنگ کنند و برای مشکل خود پست ندن که 4 نفر دیگه هم که می خوان بیان دل سرد کنن . بازم تکرار می کنم قرار ساعت 7:15 درب سجاد . در ضمن اذان ساعت 5:55 نه 7:15 .
سلام.
دیروز همه رفتین آقا ؟
بابا جان یکی بیاد مشکل منو رفع کنه !
من 6 افطار کردم تا 6.40 هم طول کشیده بعد چجوری با کدوم وسیله ی نقلیه بلند شم بیام مشهد ؟
سوار خودم بشم ؟
برگشت هم کی برگردم ؟
دوستان من با این ساعت واقعا مشکل دارم.
سلام دوستان
آقا شرمنده ام نيومدم
من ساعت 7 رفتم راه آهن
خب البته ساعتش خيلي بد بود
خب ديگه در ضمن علي نامدار جان شرمنده نيومدم آقا جون
انشاالله قبل رفتنم باهات تماس برقرا مي كنم.
پیشی راست میگه .
تا قبل از اینکه همه دلسرد بشن و دیگه کسی علاقه ای به نیومدن پیدا کنه قرارها رو درست کنیم .
واقعا حیفه که به هم بخوره .
امین جان ، شرمنده ها ، اما بهتره که روی برنامه ریزی بیشتر کار کنیم .
دوست نداشتم كه اينجا اين صحبت ها رو بكنم ولي مثه اينكه شما دوست دارين
اول از همه بگم كه دوستاني كه اينقدر حرف ميزنند بهتره در نظر داشته باشن كه 9 روز تهران رفتن من نبايد برنامه رو به هم ميزد و اگر واقعا براتون مهم بود بايد به فكر برنامه مي بوديد-انتظار داشتم در اين مدت با اين همه حرافي هاي دوستان لا اقل 2قرار داشته باشين
در مورد قرار اين هفته من 3 روز قبل از قرار پست و pm yahoo دادم
در مورد آدمايي مثه پيشي هم بايد بگم ميتونين براي مشكلتون شخصا با من صحبت كنين و لازم نيست تو تاپيك ننه من غريب بازي در بيارين تا همه رو دلسرد كنين و حتي به شك بندازين= اينجور پست ها قرار ها رو به هم ميزنه
مشكل پيشي خاصه و صد البته ميتونه برنامش رو بچينه ولي.......
من دوست داشتم فقط يك قرار بزاريم تاهمه با هم هماهنگ كنيم و براي اون يك دفعه هيچ كس نميميره
اميدوارم ازين به بعد دوستان پست هاي سنجيده تري بزارن
براي اين قرار من 5شنبه ياجمعه ساعت3.45 يا7.15 رو پيشنهاد ميكنم انتخاب با شما تا ......
سلام به همگی!
من کاملا برای 5 شنبه یا جمعه آماده ام.دوستان دیگه اینو از دست ندین.حتما بیایید.ویکتوری جان به من زنگ بزن
امین آقا حرفتون کاملا درست باید ما هم کاری میکردیم.
به امید دیدار
5شنبه بهترین موقعه...........من میخوام بیام اگه 5شنبه نشه نمیتونم آخه میخوام بیام ویکتوری رو ببینم!
خواهشا برنامه 5شنبه رو جور کنید
سلام دوستان من
آقا به نظر من 5 شنبه ساعت 45/3 خيلي خوبه چون بچه ها ميانو دور هميم تا ساعت 30/5 من واميسم آخه بعدش برم خونه افطاروبعدش برم سر كار
درضمن علي جان من تلفنتو متاسفانه يادداشت نكردم
انشاالله فردا بتونم ببينمت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)