لنوو y410p که هیچوقت تو ایران نیومده
msi نمیدونم
N46jv هم تو 2 ماه تموم شد چطور یک سال گشتین؟
لنوو y410p که هیچوقت تو ایران نیومده
msi نمیدونم
N46jv هم تو 2 ماه تموم شد چطور یک سال گشتین؟
لپتاپ y510p تمام بازیای روز رو میتونه خوب اجرا کنه؟ قیمتش چنده الان؟
شما اصلا تو کارایی این لپ تاپ شک نکنید ..عالیه ..یه چیز از عالی هم بالاتر . اگه بتونی 64 گیگ اس اس دی هم بندازی تنگش بعدا که دیگه آخرشه
فقط ممکنه وزنش یا قیافش رو یعضیا نپسندن فقط همین
راستی این جریان Turbo Boostش چیه که میگن در عمل ناکار آمده ؟!! مگه این همون پردازنده ای نیست که روی ایسوز N56 هم هست ؟!! خب این یه خصوصیت پردازندست دیگه ربطی هم به برند سازنده لپ تاپ داره ؟!
گفته شده وقتی داره از یه هسته استفاده میکنه خوبه ! ولی وقتی پردازش سنگین میشه فرکانس به 2.4 کاهش پیدا میکنه توربو از کار میوفته ! یعنی دقیقا برعکس !
دمای 70 یا 80 درجه مشکل که نه، ولی مطمئنا رو عمر مفیدش اثر منفی میذاره دیگه !
چون حداکثر دمای قابل تحمل برای این پردازنده رو 100 درجه نوشتن ! البته نسل قبلی 105 درجه ! حالا نمیدونم این اختلاف 5 درجه ای سر تحمل دما برای چیه !
کجا نوشته 100؟؟؟مرجعت رو بگو
بعید میدو نم اگه جای مناسب بزاریدش و تو هوای مهمولی 100 بشه
من پدرش رو دراوردم شد 90(با سنگین ترین نرم افزار هاای محاسباتی)
عمر مفید منظورت چیه؟؟تا حالا دیدی سی پی یو بسوزه؟؟
کجا نوشته 100؟؟؟مرجعت رو بگو
بعید میدو نم اگه جای مناسب بزاریدش و تو هوای مهمولی 100 بشه
من پدرش رو دراوردم شد 90(با سنگین ترین نرم افزار هاای محاسباتی)
عمر مفید منظورت چیه؟؟تا حالا دیدی سی پی یو بسوزه؟؟
نمیدونم قوانین اجازه ی لینک دادن رو میده یا نه ! ولی این یکی از جاهاییه که اینو گفته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رو توی سایت اینتل هم نوشته بود که الان پیداش نکردم !
خب این نگفته حداکثر دمایی که تولید میکنه، گفته حداکثر دمای قابل تحمل و منظور منم همین بود ! یعنی بیشتر از این بره ممکنه بسوزه بر فرض اینکه خاموش نکنه !
90درجه هم بهتره نذارید برسه چون دمای زیاد عمر مفید رو پایین میاره ! به مرور خمیر سیلیکن از بین میره و تاثیرش کم میشه ! ترانزیستور ها و قطعات کامپیوتر هم از یه سری عناصر تشکیل شدن که وقتی زیر دمای بالا قرار میگیرن به مرور اون رسانایی رو از دست میدن ! یعنی خاصیتشون رو کم کم از دست میدن !
درست مثل آهنی که شما بعد از اینکه یه بار داغش میکنی از اون به بعد دیگه زود میشکنه ! اونا هم از عناصری تشکیل شدن که نه به اندازه ی آهن، ولی در حد خودشون دمای بالا روشون اثر منفی میذاره !
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64
بیتی من ؟
در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
ممنون از راهنماییاتون.![]()
سلام به همه دوستای گلم
من این لپ تاپ و چند روزه با هدف بازی کردن خریدم ولی متاسفانه هنوز نتونستم بازیه در ستو حسابی نصب کنم. من چند ساله از دنیای بازیها دور بودم ، انگار روشهای نصب کلی فرق کرده.
من خواستم نید فور اسپید رقبا رو نصب کنم که با کلی ارور برخوردم . بازیها روی یه هارده که دانلود شده . حالا به نظر شما مشکل از بازیهاست یا ویندوز 8 64 بیتی من ؟
در ضمن چه برنامه هایی به صورت پیش نیاز برای اجرای بازیها نیازه ؟
ممنون از راهنماییاتون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)