دوست عزیز
از پست اول همین تایپیک استفاده کنید توضیحات کامل است
دوست عزیز
از پست اول همین تایپیک استفاده کنید توضیحات کامل است
استاد جون با چندتا کانورتور فیلما رو تبدیل کردم به فرمتهای متنوع ولی هیچکدام صدا نداشتن؟
بررسی
ممنون
Sent from my LT18i
دوست عزیز
من خودم از این برنامه استفاده می کنم و هیچ مشگلی با صدا ندارم
K-Lite_Codec_Pack-1000_Full
داداشی منم خود فایل TS رو وقتی پلی میکنم صدا داره ولی فقط باخود برنامه lite codec در ضمن تبدیل شده ها هم صدا ندارن
Sent from my LT18i
دوست عزیز
اگر با مبدلها باز صدا نداشت بعد از تبدیل از این روش استفاده کنید
گاهی بعداز تبدیل مثلا به MPEG باز صدا ندارد
با انجام این دستور براحتی TS را به MPEG و اگر صدا نداشت به dat تبدیل کنید. (با Renameکردن)ابتدا وارد My Computer شده از منوهای بالا Tools را انتخاب کرده و وارد
Folder Option شوید سپس به تب View رفته و در قسمت Advanced Setting
در زیر فولدر زرد رنگ Hidden Files and Folders مربع روبروی گزینه
Hide Extensions for Known File Types را از حالت انتخاب خارج کنید (غیر فعال کنید) حالا Apply کرده و OK کنید.حالا به سراغ فایل ضبط شده بروید. آنرا Rename کنید و در قسمت پسوند بعد از اسم و نقطه ( وجود نقطه بین اسم و پسوند فایل ضروری است)کلمه TS را پاک کرده و بجای آن کلمه MPG را تایپ کنید و اینتر کنید .
وقتی پیغام If You Change a File Name Extension The File May Become
Unusable.Are You Sure You Want to Change itظاهر شد YES را انتخاب کنید حالا فایل شما به mpeg تبدیل شده و به راحتی با مدیا پلیر یا دیگر برنامه ها قابل مشاهده است .
همین کار را می توانید برای فایلهای vcd یا dat انجام دهید.با تکرار این روش می توانید مجددا فرمت mpeg را به ts بازگردانید.
نکته : اگر برنامه های ضبط شده ی شما بعد از انجام مراحل بالا پخش نشدند بعد از عمل تغییر فرمت مجددا به folder option بروید و در زیر قسمت فولدر زرد رنگ Hidden Files and Folders مربع روبروی گزینه Hide Extensions for Known File Types را مجددا کلیک یا فعال کنید تا مشکل حل شود.
من از این روش استفاده کردم و فایلم بدرستی با صدا پخش کرد
استادجون این ترفندها استفاده شده ولی جواب نداده!؟
Sent from my LT18i
دوست عزیز
من از این برنامه استفاده کرده Bros.TS.Converter.3.1.1.108 و از ترفند بالا هم برای تکمیل کردن استفاده کردم. و کاملا جواب گرفتم.
تلویزیون اصلا فایل داخل فلش رو نشون نمیده که من بخوام مراح اویه رو انجام برم
لازم یه تغییر پسوند نیست؟؟؟
دوست عزیز
آیا شما از پست اول استفاده کردید و حالا نمی توانید فایل را ببینید ؟
یا اینکه فایل را از روی تلویزیون ضبط کردید و حالا نمی توانید ببینید؟
و یا اینکه از روی کامپیوتر فایل روی فلش ریختید و حالا نمی توانید ببینید؟
و یا اینکه فایل شما فیلم - عکس و یا موسیقی نیست و فایل معمولی است که اگر اینطور است اصلا نمی توانید آن را ببینید
سلام
آموزشتون عالی بود
خود من ساعتها توی بازار دنبال فلش مموری گشتم که بتونه ضبط کنه
خیلی هم ضرر کردم
چون می خریدم بعد میدیدم ضبط نمی کنه
واقعا آموزش بدرد بخوری بود
مــــــــــــــــــــــــ منــــــــــــــــــــــو ن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)