تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 29 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کلا شوخی کردم همه چی داره الا طنز
    دیگه تو این قسمتش هم رفت تو فاز توصیه های بهداشتی
    توقع هم دارن ملت واسه این توصیه های بهداشتی که تو تنظیم خانواده هم خیلی بهتر و کاملتر یاد گرفتیم و تو تلویزیون هم صد بار شنیدیم پول بدن
    اگر ما تو ایران تلویزیون خصوصی داشتیم این سریالها میتونست بره تو اون شبکه ها پخش بشه و با تبلیغات هم هزینه‌اش را درمیاورد و برای بیننده هم رایگان تمام میشد و اگر بیننده‌اش از یک حدی کمتر میشد فصل بعدی‌اش را کنسل میکردند!

کلاً وضعیت اقتصادی الان طوری هست که نمیشه انتظار داشت از مردم که برای تفریح خودشان زیاد خرج کنند! یعنی طرف برای یک سریال سی قسمته که آیتمی است و داستانی نداره و با وجود این همه بازیگر طنز، انچنان خنده‌دار نیست بیاد 90.000 تومان هزینه کنه!

الان هم مثل یست سال پیش نیست که سریال خوب کم باشه، الان برای هر سلیقه‌ایی سریال خارجی وجود دارد و وقتی شما اون سریال‌ها را می‌بینی که هر قسمت‌اش به اندازه چند تا فیلم ایرانی ماجرا و داستان و گره و تعلیق داره دیگه استانداردت برای سریال خوب میره بالا و زیر بار تماشای هر سریالی نمیری چه برسه به خرید یا دانلودش!

2. 8 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اگر ما تو ایران تلویزیون خصوصی داشتیم این سریالها میتونست بره تو اون شبکه ها پخش بشه و با تبلیغات هم هزینه‌اش را درمیاورد و برای بیننده هم رایگان تمام میشد و اگر بیننده‌اش از یک حدی کمتر میشد فصل بعدی‌اش را کنسل میکردند!

کلاً وضعیت اقتصادی الان طوری هست که نمیشه انتظار داشت از مردم که برای تفریح خودشان زیاد خرج کنند! یعنی طرف برای یک سریال سی قسمته که آیتمی است و داستانی نداره و با وجود این همه بازیگر طنز، انچنان خنده‌دار نیست بیاد 90.000 تومان هزینه کنه!

الان هم مثل یست سال پیش نیست که سریال خوب کم باشه، الان برای هر سلیقه‌ایی سریال خارجی وجود دارد و وقتی شما اون سریال‌ها را می‌بینی که هر قسمت‌اش به اندازه چند تا فیلم ایرانی ماجرا و داستان و گره و تعلیق داره دیگه استانداردت برای سریال خوب میره بالا و زیر بار تماشای هر سریالی نمیری چه برسه به خرید یا دانلودش!
    اصلا بحث اصلی من سر خریدن یا نخریدن نبود
    الان که تو ایران همه دانلود میکنن فیلم و سریال یا آلبوم رو و چندان هم فرقی نمیکنه خوب باشه یا بد // ولی بحث من اینه که مهران مدیری که هر سریال تو شبکه خانگی میده میاد میگه جون من بخرید اقلا این انتظار هم ازش میره که کار خوبی هم عرضه کنه نه اینکه یه سریال مسخره رو قشنگ آب ببنده بهش و با توصیه های بهداشتی و نصفشم با پر کردن موسیقی بده بیرون

4. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا بحث اصلی من سر خریدن یا نخریدن نبود
    الان که تو ایران همه دانلود میکنن فیلم و سریال یا آلبوم رو و چندان هم فرقی نمیکنه خوب باشه یا بد // ولی بحث من اینه که مهران مدیری که هر سریال تو شبکه خانگی میده میاد میگه جون من بخرید اقلا این انتظار هم ازش میره که کار خوبی هم عرضه کنه نه اینکه یه سریال مسخره رو قشنگ آب ببنده بهش و با توصیه های بهداشتی و نصفشم با پر کردن موسیقی بده بیرون
    مجموعه شوخی کردم نسبت به کدوم کار آیتمی مهران مدیری کار ضعیفتری هست؟ یعنی کاری که الان ببینی و بخندی و لذت ببری!
    مشکل اینه که کاربرها این مجموعه آیتمی را با کارهای غیرآیتمی مهران مدیری مقایسه میکنند و بعد میگویند خوب نیست!

من با موسیقی بین ایتمهایاش مشکل ندارم بالاخره بین آیتمها باید چند دقیقه‌ایی تنفس ایجاد کنه برای بیننده و حالا که صدا و سیما سازها را نشان نمیده خوبه که از این مزیت استفاده میکنه

اون توصیه ایدزش هم به نظر من خوب بود چون خیلیها هستند که درباره این مسائل آگاهی ندارند و همین چند تا نکته را که حدود 2 دقیقه از این مجموعه بود برای بعضیها میتونه مفید باشه
    (خوبه که هنرمندها از محبوبیت‌شان برای اگاهی دادن درباره مسائل مهمی مثل ایدز استفاده کنند)
    قرار نیست که از اول تا آخر دو تا dvd همه‌اش آیتمهای خنده‌دار آن هم پشت سر هم باشه!

البته در کل بگویم که مجموعه شوخی کردم موفق نبوده و اکثر نظراتی که درباره این مجموعه تو اینترنت دیدم منفی بوده!

و مهران مدیری باید برگرده سراغ همون مجموعه‌های داستانی آن هم با نویسنده‌های موفق مثل برادران قاسمخانی!
    بهترتر اینه که برگرده تلویزیون و یکی دو تا کار موفق تلویزیونی بسازه بعد اگر خواست برگرده شبکه ویدئویی!
    Last edited by ehsan_iace; 24-02-2014 at 21:03.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مجموعه شوخی کردم نسبت به کدوم کار آیتمی مهران مدیری کار ضعیفتری هست؟ یعنی کاری که الان ببینی و بخندی و لذت ببری!
    مشکل اینه که کاربرها این مجموعه آیتمی را با کارهای غیرآیتمی مهران مدیری مقایسه میکنند و بعد میگویند خوب نیست!

من با موسیقی بین ایتمهایاش مشکل ندارم بالاخره بین آیتمها باید چند دقیقه‌ایی تنفس ایجاد کنه برای بیننده و حالا که صدا و سیما سازها را نشان نمیده خوبه که از این مزیت استفاده میکنه

اون توصیه ایدزش هم به نظر من خوب بود چون خیلیها هستند که درباره این مسائل آگاهی ندارند و همین چند تا نکته را که حدود 2 دقیقه از این مجموعه بود برای بعضیها میتونه مفید باشه
    (خوبه که هنرمندها از محبوبیت‌شان برای اگاهی دادن درباره مسائل مهمی مثل ایدز استفاده کنند)
    قرار نیست که از اول تا آخر دو تا dvd همه‌اش آیتمهای خنده‌دار آن هم پشت سر هم باشه!

البته در کل بگویم که مجموعه شوخی کردم موفق نبوده و اکثر نظراتی که درباره این مجموعه تو اینترنت دیدم منفی بوده!

و مهران مدیری باید برگرده سراغ همون مجموعه‌های داستانی آن هم با نویسنده‌های موفق مثل برادران قاسمخانی!
    بهترهتر اینه برگرده تلویزیون و یکی دو تا کار موفق تلویزیونی بسازه بعد اگر خواست برگرده شبکه ویدئویی!
    مهران مدیری الان 13-14 ساله که اصلا کار آیتمی نساخته ( البته به غیر اون مجموعه ماهواره ها که یک قسمت پخش شد ) الان یعنی ما باید کار 14 سال پیش رو با مجموعه ای که سال 92 ساخته شده مقایسه کنیم ؟!!!
    هر چند همین الانشم بعضی ایتم های ساعت خوش میبینم از این شوخی کردم خنده دار تره با اینکه ماله 14-15 سال پیش هست
    حالا مثلا یه کاری مثه خنده بازار که کارگردانش کسی دیگه بود و به خصوص بعد کش دادنش افتضاح و حال بهم زن شده بود هم از این شوخی کردم بهتر بود
    بله موسیقی خوبه ولی به شرطی که واسه آب بستن و بیخودی زیاد کردن تایم سریال نباشه ... دیگه اون قدر میفهمیم که 35 دقیقه سریال رو ده دقیقش هم موسیقی گذاشته وسطش که فقط زمان سریال بره بالاتر مردم نگن چرا اینقدر کمه زمانش
    کلا همینطوری پیش بره برسه به مجموعه دهم شوخی کردم ، میبینی از 35 دقیقه کلا 2-3 دقیقه آیتم مربوط به سریال هست و بقیش موسیقی و توصیه های بهداشتی و آموزش آشپزی و ... هست

من خودم تو کارگردانی طنز فقط مهران مدیری و رضا عطاران قبول دارم ( البته تو این دوسه سال با این کارای ضعیف مدیری مثه ویلای من و شوخی کردم خیلی دلسرد شدم ازش ) ولی عطاران با اینکه 5 ساله سریالی نساخته نسبت به مدیری ای که تو این چند سال 3 تا کار ساخته خیلی پیشرفت بیشتری داشته و علاقم هم بیشتر شده
    کاش مهران مدیری هم به جای به فکر جیب بودنش این کارا رو نمیساخت تا حسرت همون کارای قشنگ قبلیش رو نمیخوردیم

7. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مهران مدیری الان 13-14 ساله که اصلا کار آیتمی نساخته ( البته به غیر اون مجموعه ماهواره ها که یک قسمت پخش شد ) الان یعنی ما باید کار 14 سال پیش رو با مجموعه ای که سال 92 ساخته شده مقایسه کنیم ؟!!!
    هر چند همین الانشم بعضی ایتم های ساعت خوش میبینم از این شوخی کردم خنده دار تره با اینکه ماله 14-15 سال پیش هست
    حالا مثلا یه کاری مثه خنده بازار که کارگردانش کسی دیگه بود و به خصوص بعد کش دادنش افتضاح و حال بهم زن شده بود هم از این شوخی کردم بهتر بود
    بله موسیقی خوبه ولی به شرطی که واسه آب بستن و بیخودی زیاد کردن تایم سریال نباشه ... دیگه اون قدر میفهمیم که 35 دقیقه سریال رو ده دقیقش هم موسیقی گذاشته وسطش که فقط زمان سریال بره بالاتر مردم نگن چرا اینقدر کمه زمانش
    کلا همینطوری پیش بره برسه به مجموعه دهم شوخی کردم ، میبینی از 35 دقیقه کلا 2-3 دقیقه آیتم مربوط به سریال هست و بقیش موسیقی و توصیه های بهداشتی و آموزش آشپزی و ... هست
    من خودم تو کارگردانی طنز فقط مهران مدیری و رضا عطاران قبول دارم ( البته تو این دوسه سال با این کارای ضعیف مدیری مثه ویلای من و شوخی کردم خیلی دلسرد شدم ازش ) ولی عطاران با اینکه 5 ساله سریالی نساخته نسبت به مدیری ای که تو این چند سال 3 تا کار ساخته خیلی پیشرفت بیشتری داشته و علاقم هم بیشتر شده
    کاش مهران مدیری هم به جای به فکر جیب بودنش این کارا رو نمیساخت تا حسرت همون کارای قشنگ قبلیش رو نمیخوردیم
    بله کار هر کارگردانی را باید با کارهای قبلی خودش مقایسه کرد!

سبک مهران مدیری تو این مجموعه همینه با همین آیتمها و همین موسیقی بینابین که به نظر شما اب بستنه! ممکنه توصیه به قول شما بهداشتی هم تو بعضی از مجموعه‌هاش داشته باشه!

ولی فعلاً مهران مدیری با سرمایه‌گذاری گلرنگ داره اینطوری میسازه و جلو میره!

حالا من و شما هم میتونیم با نخریدن و دانلود نکردن، به مهران مدیری نمره منفی بدهیم تا شاید تا کار بعدی حواسش را جمع کنه!
    یا اینکه میتونیم انتظارمان را بیاریم در حد کارهای آیتمی مهران مدیری و توان فعلی خودش و نویسندگانش و در حد چیزی که هست از این مجموعه لذت ببریم!

9. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

قسمت 7 که رسما خلاص و تعطیل بود یک جورایی waste of time اصل بود
    اما قسمت 8 سه تا ایتم داشت که بد نبود قابل تحمل بود
    یکی اون زن و شوهر که همش حرف میزنن یکی اون ایتم که خود مهران مدیری مسول دارو بود
    و اونی که من از همه بیشتر خوشم اومد و قابل تامل هم بود ایتم داروخانه سیامک انصاری بود که از همه باحالتر بود

کاش بکشن بیرون از این پخش موسیقی های مسخره و 2 زاری بین ایتمی
    واقعا کار، کار ضعیفیه در کل

11. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تا جایی که من یادم میاد مدیری بیشتر اون دسته طنزهاییش که درباره ی قشر روستایی نشین هست مثل نقطه چین، شبهای برره و حتی قهوه تلخ موفق بوده بقیه در حد ضعیف تا متوسط یودن

13. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ضعیفترین طنز مدیری همین شوخی کردم است
    بهترین هاش مرد هزار چهره و برره است

15. 2 کاربر از ahmad000012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

این انتقادات به گوش مدیری نمیرسه واقعا که دیگه تعطیلش کنه بره خونه ؟

17. 5 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر میاد مدیری تو این سریال بیشتر از اینکه بخواد مردمو بخندونه می خواد مردمو بگریونه!
    مثل اون ایتم بحث کارشناسی در اخر قسمت 8 که همش داشت گریه می کرد که اصلا خنده دار نبود و انگار می خواست بگه بابت وضع سلامت و بیمه و دارو و بیمارستان ها در این جامعه باید خون گریه کرد.
    مدیری گفته بود ویلای من رو همینجوری واسه دلجویی از مردم بابت نیمه کاره موندن و خلف وعده ها در قهوه تلخ ساخته و کار اصلی و مهمش کار بعدیش خواهد بود
    ولی کار بعدیشم که شوخی کردم باشه ساخته شد و حداقل تا قسمت 8 دیدیم چیز خیلی خاصی هم نیست!
    Last edited by farshidmm; 26-02-2014 at 12:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •