داداش اینجوری چقدر تموم میشه؟(ریالی)
داداش اینجوری چقدر تموم میشه؟(ریالی)
با وجود 4 بلندگو سیستم صوتیش از n56 ضعیفتره؟؟؟َ دوست عزیز n56 قیمتش حدود 4 میلیون تومنه اونوقت این چیزی حدود 3تومن باشه؟ خداکنه... به نظر من n550 با این امکانات قیمت مناسبی داره ,1000 دلار چیزی نیست !!!
برای منم جای تعجب داشت؛ نوشت بود صداش از N56 کمتره، ولی چون سیستم خنک کننده گیش رو نسبت به n56 عوض کردن، بلندگوها و جاشون رو تغییر دادن، شاید برا اون باشه!!
میدونم قیمت n56 چهار میلیونه ولی اگه قرار بود چهار میلیون بدم n550 بگیرم، خیلی مدت پیش میرفتم N56 میگرفتم!
1000 دلار برا این لپ تاپ مناسبه، یعنی همون 3 ملیون، بیش از اون؛ نه !
واقعا دیگه گندشو در آوردن !! قرار بود اجناس با ارز مبادلاتی خرید و فروش کنند, حالا با ارز آزاد خرید و فروش میکنند هیچ یه مقداری هم میکشن روش؟یعنی در واقع این فروشنده ها چیزی حدود 40% بهره میگیرن!
کسی نظری راجع به s551 نداره ؟
من که خیلی از ظاهرش خوش اومد،البته درسته که گرافیکش 740 هست و سی پی یوشم کمی ضعیف تره ولی وزنش نسبتا خوبه و طراحیش رو خیلی دوست دارم،
البته کسی میدونه کلا سری اولترابوک های ایسوس منظورم سری s هست،کیفیتش چجوریه ؟
دوستان یک سوال :
من پس از تفکری عمیقبه این نتیجه رسیدم که چون 93 کنکور دارم بهتره لپتاپ رو بعد کنکور بگیرم.به نظرتون وضع اون موقع بازار لپتاپ (تیر 93 ) چطور خواهد بود ؟
منم منتظر ارز مبادلاتی بودم.
توی این مرز و بوم مفهومی به نام قرار وجود نداره ! حتی من شنیده بودم بعضی از وارد کنندگان ارز مبادلاتی و حتی ارز دولتی میگیرن و محصولات رو به قیمت ارز ازاد میفروشن.
بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر!!!
بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر تا کنکور !!!
:eek:
تو ايران فقط خدا ميدونه پيش بيني كنه سال بعد چي ميشه
الان پيش بيني يه هفته هم تو ايران محاله
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)