تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 175 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اگه ببینم قیمتهاشون خیلی غیرمنصفانه ست از اونور آب میدم برام بخرن. پول زور نمیدم.
    داداش اینجوری چقدر تموم میشه؟(ریالی)

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این بررسی میگه ( تاجایی که متوجه شدم) : صفحه نمایشش خوب بود یعنی یکی از بهترینای ایسوس عملکرد کیبوردش هم گفته خوب بوده فقط رنگش ممکنه یکم کسل کننده باشه یا حتی زشت تو 15 ثانیه ویندوز رو بالا میاره (!) (البته لپ تاپی که داشت بررسی میکرد هارد SSD نداشت !!)یه سری بازی ها جدید رو هم رو تنظیمات متوسط انجام داده، که نتیجه ش از این قراره :
    • Metro: Last Light – 44 fps;
    • Bioshock Infinite – 32 fps;
    • Crysis 3 – 19 fps;
    • Grid 2 – 56 fps;
    • Starcraft 2: Heart of the Swarm – 45 fps (around 40 fps in a 4 v 4 game);
    • Need for Speed: Most Wanted – 28 fps;
    • The Elder Scroll: Skyrim – 41 fps.

(به نظرم خوبه من که آخرش بخوام یه پیس بزنم ولی پیس هم الآن رم 4 و گرافیک 2 میخواد )دماش هم نوشته اگه خیلی کار بکشی خیلی داغ میشه ولی تو کارای عادی خنکه! مخصوصا قسمت بالا سمت چپ خیلی گرم میشهسیستم صوتیش خوبه ولی از n56 یکم ضعیف ترهدر مورد باتری هم تو کارایه عادی (ویرایش متن، یک مرورگر با 3-4 زبانه باز ،زوشنایی صفحه نمایش در 30٪، Wi-Fi روشن) حدودا 5 ساعت دووم میاره و تو یه استفاده روزمره مثل فیلم و آهنگ و ویرایش متن (این ویرایش متن احتمالا منظورش یا آفیسه ) وافای روشن و روشنایی صفحه نمایش رو 50 % حدود 3.5-4 ساعت دوام میاره سخن پایانیش:ایسوس N550 یه لپ تاپ چند رسانه ای خوبه و یکی از بهتریناست تو بازار ولی تو رنج قیمت، یه انتخاب خوب نیست!!N550 نسخه جدید N56 هست که یکم جم و جور تره، سیستم خنک کننده گیش بهتره،درسته بالای دستگاه زیاد گرم میشه ولی خلاصه از هر دستگاهی کار بکشی، گرما تولید میکنه.حساسیت صفحه IPS ش فوق العاده ست ولی چون لپ تاپی که دست این شخص بررسی میشده صفحه ش مات نبوده، از بازتاب نور شکایت میکرده!-------------------------------سخن خودم: با توجه به چنین صحبت هایی؛ 50% در خرید این لپ تاپ دو دل شدم چیزی که وجود داره ما با یه چیزی شبیه N56 مواجه هستیم که قریب به یقین قیمتش هم شبیه N56 میشه فعلا منتظر میمونم بیاد و ببینم قیمتش چنده، اگه مناسب بود ( 3 میلیون ) میگیرم وگرنه .... خدا میدونه ! ----------------اگه جایی ار ترجمه اشتباه بود، ببخشید، سعی کردم خیلی چکیده بررسی رو بگم فقط فک کنم خیلی چکیده شد
    با وجود 4 بلندگو سیستم صوتیش از n56 ضعیفتره؟؟؟َ دوست عزیز n56 قیمتش حدود 4 میلیون تومنه اونوقت این چیزی حدود 3تومن باشه؟ خداکنه... به نظر من n550 با این امکانات قیمت مناسبی داره ,1000 دلار چیزی نیست !!!

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با وجود 4 بلندگو سیستم صوتیش از n56 ضعیفتره؟؟؟َ دوست عزیز n56 قیمتش حدود 4 میلیون تومنه اونوقت این چیزی حدود 3تومن باشه؟ خداکنه... به نظر من n550 با این امکانات قیمت مناسبی داره ,1000 دلار چیزی نیست !!!
    برای منم جای تعجب داشت؛ نوشت بود صداش از N56 کمتره، ولی چون سیستم خنک کننده گیش رو نسبت به n56 عوض کردن، بلندگوها و جاشون رو تغییر دادن، شاید برا اون باشه!!
    میدونم قیمت n56 چهار میلیونه ولی اگه قرار بود چهار میلیون بدم n550 بگیرم، خیلی مدت پیش میرفتم N56 میگرفتم!
    1000 دلار برا این لپ تاپ مناسبه، یعنی همون 3 ملیون، بیش از اون؛ نه !

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا دیگه گندشو در آوردن !! قرار بود اجناس با ارز مبادلاتی خرید و فروش کنند, حالا با ارز آزاد خرید و فروش میکنند هیچ یه مقداری هم میکشن روش؟یعنی در واقع این فروشنده ها چیزی حدود 40% بهره میگیرن!

5. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی نظری راجع به s551 نداره ؟
    من که خیلی از ظاهرش خوش اومد،البته درسته که گرافیکش 740 هست و سی پی یوشم کمی ضعیف تره ولی وزنش نسبتا خوبه و طراحیش رو خیلی دوست دارم،
    البته کسی میدونه کلا سری اولترابوک های ایسوس منظورم سری s هست،کیفیتش چجوریه ؟

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یک سوال :
    من پس از تفکری عمیق به این نتیجه رسیدم که چون 93 کنکور دارم بهتره لپتاپ رو بعد کنکور بگیرم.به نظرتون وضع اون موقع بازار لپتاپ (تیر 93 ) چطور خواهد بود ؟

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا دیگه گندشو در آوردن !! قرار بود اجناس با ارز مبادلاتی خرید و فروش کنند, حالا با ارز آزاد خرید و فروش میکنند هیچ یه مقداری هم میکشن روش؟یعنی در واقع این فروشنده ها چیزی حدود 40% بهره میگیرن!
    منم منتظر ارز مبادلاتی بودم.
    توی این مرز و بوم مفهومی به نام قرار وجود نداره ! حتی من شنیده بودم بعضی از وارد کنندگان ارز مبادلاتی و حتی ارز دولتی میگیرن و محصولات رو به قیمت ارز ازاد میفروشن.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر!!!

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنظرم اگه لازم داری بخر چون اگه تا 93 صبر کنی باز هم مدلهای جدیدتری میاد و منتظر خواهی موند...همین الان بخر باهاش سرگرم شو حالشو ببر تا کنکور !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال :
    من پس از تفکری عمیق به این نتیجه رسیدم که چون 93 کنکور دارم بهتره لپتاپ رو بعد کنکور بگیرم.به نظرتون وضع اون موقع بازار لپتاپ (تیر 93 ) چطور خواهد بود ؟
    :eek:
    تو ايران فقط خدا ميدونه پيش بيني كنه سال بعد چي ميشه
    الان پيش بيني يه هفته هم تو ايران محاله

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

12. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •