تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 302 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پیروزی امیدوار کننده رئال مادرید و موناکو/ توقف آرسنال در خانه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدار‌های دوستانه باشگاهی در اروپا با پیروزی رئال مادرید و موناکو و توقف آرسنال ادامه یافت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم‌های باشگاهی فوتبال اروپا در فاصله کمتر از دو هفته تا آغاز لیگ‌های باشگاهی در دیدار‌های دوستانه آمادگی خود را محک زدند.

رئال مادرید که در اردوی آمریکا در جام قهرمانان شرکت کرده است در دومین دیدار خود موفق شد با نتیجه دو بر یک اورتون را شکست دهد. در این دیدار کریستیانو رونالدو و مسوت

اوزیل برای رئال مادرید گل زدند و تک گل اورتون را نیز یلاویچ به ثمر رساند.

در تورنمت چهارجانبه امارات کاپ که به میزبانی آرسنال برگزار می‌شود نیز تیم میزبان در دیدار اول خود برابر ناپولی با تساوی دو بر دو متوقف شد. در این دیدار اینسیگنه و پاندف

برای ناپولی گلزنی کردند و دو گل آرسنال را نیز در این دیدار اولیور ژیرود و کوشینلی به ثمر رساندند. در دیگر دیدار این جام گالاتاسرای موفق شد با گل فیلیپ ملو برزیلی پورتو را

شکست دهد.

در دیگر دیدار‌های دوستانه باشگاهی، موناکو موفق شد با 5 گل تاتنهام بدون گرت بیل را شکست دهد. در این دیدار فالکائو موفق شد 2 بار برای تیمش گلزنی کند. دیگر گل‌های

موناکو را در این دیدار اوکامپوس ، راگی و اوبادی به ثمر رساندند. گرت بیل که گفته می‌شود در آستانه پیوستن به رئال مادرید قرار دارد در این دیدار برای تیمش به میدان نرفت.

نتایج بازی‌های دوستانه باشگاهی شب گذشته به این شرح است:

رئال مادرید 2 – اورتون یک

لیورپول 2 – المپیاکوس صفر

آرسنال 2 – ناپولی 2

گالاتاسرای یک – پورتو یک

موناکو 5 – تاتنهام 2

نیس صفر – اتلتیک‌بیلبائو صفر

سمپدوریا 4 – مارسی 3

بنفیکا صفر- سائوپائولو 2

2. این کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هشدار ژابی آلونسو به بارسلونایی‌ها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ژابی آلونسو با هشدار به بارسلونا می‌گوید رئال مادرید در بهترین شرایط خود قرار دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات خریدهای خوبی داشته است و از همین حالا برای قهرمانی در لیگا دورخیز کرده است.

ژابی آلونسو، هافبک اسپانیایی رئال مادرید که به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته معتقد است که آنها این فصل تیمی فوق‌العاده دارند که تشنه موفقیت است.

ژابی آلونسو درباره خریدهای جدید رئال مادرید، گفت: فکر می‌کنم تمامی بازیکنانی که به تازگی به تیم ما اضافه شده‌اند شرایط خوبی دارند. من فکر می‌کنم که تمام بازیکنان تاثیر

خود را روی تیم بگذارد. در واقع هر چه دست مربی برای انتخاب بازیکن آماده‌ بازتر باشد، نتیجه‌ بهتری رقم می‌خورد.احساس خیلی خوبی به این فصل داریم. هواداران این فصل

انتظارات زیادی از ما دارند. به همین خاطر رئال مادرید این فصل تشنه موفقیت است.

آلونسو درباره اضافه شدن زین الدین زیدان به کادر فنی رئال مادرید، گفت: من همیشه زیدان را ستایش کرده‌ام. او فوتبالیستی است که همه بازیکنان می‌خواهند شبیه او باشند.

از این که کنار او هستم خیلی خوشحالم و انگیزه زیادی دارم، زیرا او در فوتبال به افتخارات زیادی رسیده و تجربه زیادی دارد.

هافبک اسپانیایی رئال مادرید درباره آغاز فصل لیگا، ادامه داد: وقتی در باشگاه بزرگی مثل رئال مادرید هستید، همه بازی‌ها برایشان مهم است و باید در همه بازی‌ها به پیروزی

برسیم. از این که فصل لیگ برتر در شرف آغاز شدن است، هیجان زده هستم. می‌خواهیم هر چه در توان داریم نشان دهیم و شروعی قدرتمند داشته باشیم.

رئال مادرید اکنون در اردوی آمریکا به سر می‌برد. کهکشانی‌ها بامداد امروز (یکشنبه) در دومین دیدار خود در آمریکا موفق شدند با نتیجه‌ دو بر یک اورتون را شکست دهند.

باشگاه خبرنگاران

Last edited by Raـــــ Hـــــ Za; 04-08-2013 at 09:41.

4. 3 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آرسن ونگر واقعا مرد بزرگیه چون اگه میخواست مثل مورینیو بدجنس باشه میگفت چه بهتر بره رئال تا بازی با تاتنهام آسون تر بشه .
    و این حرفش نشون میده که چه دلسوزی نسبت به لیگ برتر داره .
    Last edited by CV30; 04-08-2013 at 14:09.

6. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان من یه سوال واسم پیش اومده (( البته شاید مبتدیانه باشه ))

این پولی که باشگاه ها به ازای خرید بازیکن به باشگاه دیگه میدن کجا میره ؟؟ تو جیب باشگاه مقصد یا درصدی تو جیب بازیکن ؟؟

مثلا همین بیل در مورد 100 میلیون حرف زده میشه
    همش میره تو جیب باشگاه ؟؟

و ضمنا یه سوال دیگه
    به هر بازیکن مثل رونالدو به جز رقم قرارداد سالیانه پول دیگه هم میدن ؟؟
    پست این دوست عزیز

اگه قراردادشو تمدید کنن فک می کنم همه چیز درست بشه ... اون پول تمدید قراردادشو بهش بدن سالیانه +۲۰ میلیون هم بگیره فک کنم راضی بشه .
    پول تمدید قرار داد و 20 میلیون چیه ؟؟

تمدید قرارداد رو که میدونم چیه
    ولی 20 میلیون داستانش چیه ؟

یه توضیح بدین ممنون میشم
    خیلی وقته این ارقام نجومی تو ذهنم هست ولی جوابی واسش ندارم

8. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

یک سری خبر در رابطه با اینکه خوزه مورینیو رئال رو به تمسخر گرفته و این حرفا جدیدا وارد رسانه ها شده ، که باید همینجا بگم ترجمه این متن ها اصلا شبیه به صحبت های خوزه در رابطه با رئال نیست !

مرجع خبری رئال مادرید : خوزه مورينيو ، مربي سابق رئال در مصاحبه با ESPN‌ به وراجي عليه پرافتخار ترين باشگاه جهان ادامه داد . وي در مورد مذاكرات رئال براي بيل گفت :"‌او را براي تيم خودم در رئال مي خواستم . بايد بگويم كه رئال وابستگي چنداني به يك مدير و يك سهم ندارد . باشگاهي است كه از نظر اقتصادي شرايط فوق العاده اي دارد و به همين خاطر وقتي كه مي تواند ، مي خرد . رئال مادريد مي خرد و مي تواند پولش را بدهد . برخي باشگاه ها در دنيا هستند كه سهامشان خريده مي شود و مي توانند آماري نجومي و قابل انتقاد خرج مي كنند اما رئال قدرتمند است و مي تواند به راحتي خريد كند . " حرفهايي كه نشان از آرزويش براي پيوستن بيل به رئال دارد تا تاتنهام ، حريف مستقيمش در ليگ انگليس تضعيف شود . "
    وي در مورد تمايل خوشد به خريد بيل براي رئال گفت :"‌در آن زمان لحظه ايده آلي نبود . سال گذشته بودجه نصف حالا بودجه داشتيم و شرايط خوبي داشت . به هر صورت خوشحال مي شوم كه رئال يك بازيكن خوب را مي خرد . مي توانيد از رئال بپرسيد كه او را فصل قبل مي خواستم يا نه اما امكان پذير نشد . به نظر مي رسد كه امسال امكان پذير مي شود . برايشان خوشحالم چرا كه صاحب يك بازيكن فوق العاده مي شوند . از آمار بزرگي صحبت مي كنيم اما او تحت فشار زيادي خواهد بود چرا كه با رقمي كه برايش خرج شده مقايسه مي شود . به نظرم بازيكن فوق العاده ايست و لياقت بازي در رئال را دارد . سال گذشته فكر مي كردم كه مي تواند به خوبي جايش را در رئال پيدا كند و به تاكتيك تيم مي خورد . نمي دانم كه كارلو حالا همين فكر را مي كند يا نه اما مربي باتجربه ايست و سعي مي كند بهترين بازي را از او بيرون بكشد . "
    وي با اشاره به فصل فضاحت بارش در رئال كه توسط تيمهايي مثل دورتموند و اتلتيكو تحقير شد گفت :"‌اين يك باشگاه خاص است . مثل چلسي نيست . رئال نه فوتبال است و نه ورزش ، يك سياست است . در سال دوم قهرمان بوديم و بهترين آمار تاريخ اسپانيا را با 100 امتياز و 121 گل كسب كرديم . در سال سوم انتخابات بود و انتخابات در اين باشگاه خيلي مهم است . وقتي از بيرون هستي نمي تواني درك كني و فقط وقتي داخلش هستي درك مي كني . فصل گذشته زياد هم بد نبود . به فينال جام حذفي رسيديم و باختيم و تا نيمه نهايي چمپيونزليگ هم رسيديم كه يك گل تا فينال فاصله داشتيم . جامهايي هم برديم و بارسا را در سوپركاپ كسب كرديم . "
    وي در بخشي از اين صحبت ها كه اخيرا منتشر شده بود نيز رونالدوي واقعي را رونالدو نازاريوي برزيلي دانسته بود ، گويي كه كريستيانو ، ستاره پرتغالي رئال رونالدوي الكي است !!

در صورتی که شما اگر متن اینگلیسی همین مظلب رو با استفاده از Google Translate حتی ! ترجمه کنید میتوجه میشید که اصلا اینطوری نبوده ....این مجلات مارکا و آ.س بیخودی جو درست میکنند و بدتر از همه سایت مرجع خبری رئال پارسی زبان هم بدتر از اونها بهترین مربی جهان رو تخریب میکنه..!(اخرین پاراگرفا هم رجله رونالدوی برزیلی گفته که واقعا داره درست میگه؟! معلومه رونالدو برزیلی از کریستیانو رونالدو در دوره خودش بهتر بود کسی شکی نداره !؟!
    نمیدونم چی بگم....هر چی فکر میکنم میبینم هرچی جام نمیگیرم و تو بازی ها اروپایی پیشرفت قابل توجهی نمیکنم حقمونه...لیاقت بعضی از طرفدار های رئال بیشتر از این نیست که سالی یک جام داخلی بگیرند و هر دو سه سال یک مربی عوض کنند و بعد پشت سره مربی سابق و بازیکن های سابق مزخرف بگن...

10. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینکه تاتنهام ثروتمند مساوی با خداحافظی آرسنال با لیگ قهرمانانه ..
    ولی اگه به امار بیل نگاه کنی فصل پیش توی تیم درجه دو تاتنهام بیست و یک گل زده پس فروختنش به سود تیمای لیگ برتره . تازه با پول فروش بیل تاتنهام فقط میتونه یه بازیکن عالی مثل بیل بخره یا دوتا بازیکن ضعیفتر از اون ولی تجربه ثابت کرده یه تیم درجه دو باخریدن یکی دو تا بازیکن خوب متحول نمیشه بلکه باید کل تیم عوض بشه مثل منچستر سیتی و پاری سن ژرمن . تازه از کجا معلوم تاتنهام این پولو خرج کنه . به نظر من زیادم برای ارسنال خطرناک نمیشه
    به نظر من رفتم به لیگ قهرمانان افتخار نیست بلکه مدعی بودن تو لیگ قهرمانان مهمه که هیچ کدومم از دو باشگاه ارسنال و تاتنهام مدعی نیستن
    Last edited by CV30; 04-08-2013 at 14:53.

12. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ویاش بواش: بیل فروشی نیست!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

دوستان من یه سوال واسم پیش اومده (( البته شاید مبتدیانه باشه ))

این پولی که باشگاه ها به ازای خرید بازیکن به باشگاه دیگه میدن کجا میره ؟؟ تو جیب باشگاه مقصد یا درصدی تو جیب بازیکن ؟؟

مثلا همین بیل در مورد 100 میلیون حرف زده میشه
    همش میره تو جیب باشگاه ؟؟

و ضمنا یه سوال دیگه
    به هر بازیکن مثل رونالدو به جز رقم قرارداد سالیانه پول دیگه هم میدن ؟؟
    پست این دوست عزیز

پول تمدید قرار داد و 20 میلیون چیه ؟؟

تمدید قرارداد رو که میدونم چیه
    ولی 20 میلیون داستانش چیه ؟

یه توضیح بدین ممنون میشم
    خیلی وقته این ارقام نجومی تو ذهنم هست ولی جوابی واسش ندارم
    همه چیز به قرارداد بین بازیکن و باشگاه بستگی داره ...
    ممکنه توی قرارداد این باشه که درصدی از پول فروششو بهش بدن... ولی در شرایط عادی همچین بندی وجود نداره و کل پول می ره واسه باشگاه ..
    سوال دووم هم ۲باره همین قرارداد مطرحه ... ممکنه برای تشویق توی قرار داد مبالغی اومده باشه مث ایتکه اگه قهرمان بشن ۱ میلیون بگیره ...
    منظور من این بودش که یکی از بچه ها گفتش که توی قرارداد رونالدو اومده اگه باشگاه بخواد باهاش تمدید کنه باید ۱۵۰ میلیون بهش بدن ...
    ۲۰ میلیون هم منظورم حقوق سالیانه بودش که می خواست ...
    این چیزی بودش که من می دونستم درست و غلطش هم نمی دونم ...

یک سری خبر در رابطه با اینکه خوزه مورینیو رئال رو به تمسخر گرفته و این حرفا جدیدا وارد رسانه ها شده ، که باید همینجا بگم ترجمه این متن ها اصلا شبیه به صحبت های خوزه در رابطه با رئال نیست !

در صورتی که شما اگر متن اینگلیسی همین مظلب رو با استفاده از Google Translate حتی ! ترجمه کنید میتوجه میشید که اصلا اینطوری نبوده ....این مجلات مارکا و آ.س بیخودی جو درست میکنند و بدتر از همه سایت مرجع خبری رئال پارسی زبان هم بدتر از اونها بهترین مربی جهان رو تخریب میکنه..!(اخرین پاراگرفا هم رجله رونالدوی برزیلی گفته که واقعا داره درست میگه؟! معلومه رونالدو برزیلی از کریستیانو رونالدو در دوره خودش بهتر بود کسی شکی نداره !؟!
    نمیدونم چی بگم....هر چی فکر میکنم میبینم هرچی جام نمیگیرم و تو بازی ها اروپایی پیشرفت قابل توجهی نمیکنم حقمونه...لیاقت بعضی از طرفدار های رئال بیشتر از این نیست که سالی یک جام داخلی بگیرند و هر دو سه سال یک مربی عوض کنند و بعد پشت سره مربی سابق و بازیکن های سابق مزخرف بگن...
    تا اون جایی که یادمه خبر این شکلی بود :
    من مربی بازیکنای بزرگی بودم از سال ۲۰۰۰ تا الان ، ولی قبلشم توی تیمای بزرگی کمک مربی بودم وقتی ۳۰ سالم هم بودش بازیکنای بزرگی رو مربی گری می کردم مث رونالدو ، این رونالده نه ، اون اصلیه ، رونالدوی برزیلی ...
    Last edited by SAMCRO; 04-08-2013 at 15:53.

16. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Last edited by M E S S I; 04-08-2013 at 17:13.

18. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ما اخرش نفهمیدم این ویاس بواش سرمربی تاتنهام چرا اینقد از اینکه بیل داره از رئال مادرید میره ناراحته هر بار یک مصاحبه میکنه با همین گرت بیل آماده نتونست فصل قبل سهمیه چمپیونز لیگ بگیره حالا طوری حرف میزنه کسی وضعیت تیمش ندونه فکر میکنه امسال کاندید اول فتح لیگ برتر و جام حذفی انگلیس هستن

20. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •