تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 30 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله من هم همین توضیح رو دادم که با فرض دره قانون پایستگی تکانه نقض نمیشه:

از طرفی فرض وجود دره بینهایت (که از نظر من نیازی نبود) توسط ایشان باعث شد که تلاش کنند به هر شکل قانون پایستگی تکانه به هم نخوره (ایزوله شدن دستگاه).

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما اشاره‌ی غلط به دلیل کم‌شدن سرعت ارابه باعث میشه حلشون هم تحت تاثیر قرار بگیره چون حل ریاضی قاعدتا باید روشنگر باشه و مسئله رو واضحتر و واقع‌بینانه‌تر کنه.

من اتفاقا این قسمت را درست گفتم . فقط فرمولهاشو نذاشته بودم!
    اثبات حرفم:
    "رفتگر پر کار برف ها را در جهت عمود داره جارو می کنه یعنی داره برف ها را روی چرخ ها می ریزه! این از سرعت ارابه کم می کنه. برفها مانع از این می شن که چرخ ها به خوبی بچرخند پس سرعت ارابه کم می شه."

وقتی برفها روی چرخها ریخته می شوند مقداری از تکانه چرخ ها به برف منتقل می شود که دیگه پایستگی تکانه نداریم و در این حالت،سرعت با تکانه رابطه عکس داره.

اصلا فرمول خودش اثبات کننده حرفمه.

ببینید من قبول دارم که باید فرمولشو می ذاشتم. ولی به هیچ عنوان اینو قبول ندارم که با فرض غلط رفته باشم جلو.

اگه طبق جزوه من بخواین جواب بدیم ، الان جواب خودتون هم خیلی مختصر شده و چند تا فرمول نذاشتین. مثلا شما گفتین:

اگر معادلات دیفرانسی بلد نیستید چه تابعی در همچین معادله‌ای صدق می‌کنه که مشتقش از جنس خودش هست و فقط در یک ضریب تفاوت داره؟ خب تابع نمائی.

آیا این درسته که شما چون حتما حرفتون را با فرمول ریاضی حل نکردین من بگم حرفتون غلطه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من اتفاقا این قسمت را درست گفتم . فقط فرمولهاشو نذاشته بودم!
    اثبات حرفم:
    "رفتگر پر کار برف ها را در جهت عمود داره جارو می کنه یعنی داره برف ها را روی چرخ ها می ریزه! این از سرعت ارابه کم می کنه. برفها مانع از این می شن که چرخ ها به خوبی بچرخند پس سرعت ارابه کم می شه."

وقتی برفها روی چرخها ریخته می شوند مقداری از تکانه چرخ ها به برف منتقل می شود که دیگه پایستگی تکانه نداریم و در این حالت،سرعت با تکانه رابطه عکس داره.

اصلا فرمول خودش اثبات کننده حرفمه.

ببینید من قبول دارم که باید فرمولشو می ذاشتم. ولی به هیچ عنوان اینو قبول ندارم که با فرض غلط رفته باشم جلو.

اگه طبق جزوه من بخواین جواب بدیم ، الان جواب خودتون هم خیلی مختصر شده و چند تا فرمول نذاشتین. مثلا شما گفتین:

اگر معادلات دیفرانسی بلد نیستید چه تابعی در همچین معادله‌ای صدق می‌کنه که مشتقش از جنس خودش هست و فقط در یک ضریب تفاوت داره؟ خب تابع نمائی.

آیا این درسته که شما چون حتما حرفتون را با فرمول ریاضی حل نکردین من بگم حرفتون غلطه؟

خیر متوجه حرف من نشدید. اینکه دوستان جوابشون رو کامل نذاشتن کلی بود و هم در مورد شما و هم در مورد Iron صدق می‌کرد. امتیازها رو هم به تفکیک هر بخش سوال گفتم که هر بخش سوال چه امتیازی داره (گاهی درست نیست تفکیک کردن ولی این‌بار مستقل بود). امتیازها رو هم از شما فقط ۱ نمره و از Iron من حیث المجموع نیم امتیاز کم شد. در واقع خیلی روی این مسئله‌ای که شما الان عنوان می‌کنین تاکید نکردم و امتیازی ازین بابت کم نکردم.

اما در مورد جواب شما، دلیل کم شدن نمره از شما به خاطر فرمول‌های ریاضی نبود. اتفاقا فرمول‌های ریاضی و راه‌حلتون درست هم بود. شما تفسیری کاملا غلط از حلتون داشتید. براساس فرض غلط جلو نرفتید بلکه از یک فرض و نتیجه‌ی درست تفسیر غلط ارائه دادید. مسئله اینه که این جواب شما حتی کل سوالتون رو هم زیر سوال میبره که اصلا نگاهتون به اصل پایستگی فیزیک و مسئله چی بوده؟

خیلی صریح بهتون بگم: این جمله غلط هست! جمله‌ی فرض هم نیست جمله‌ی نتیجه‌گیری هست. کاملا از نظر من واضحه این جمله و نحوه‌ی نگاه شما رو نشون میده به همین خاطر ۱ امتیاز کم شد. من فکر می‌کنم خیلی مستند امتیاز دادم...خود شما هم گفتین که از روی جزوه‌ی استاد کپی کردید ایرادی نداره ولی انتظار میره دوستان به معنای حلشون اشراف کامل داشته باشند.
    Last edited by MasterGeek; 20-08-2013 at 16:34.

5. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوال سيزدهم

هنگامي که فرآورده های نفتی (بنزين) به مخازن نگهداريشان تلمبه می شوند ، در چه شرايطي احتمال بروز انفجار در اين مخازن به
    وجود مي ايد ؟راه هاي جلوگيري مناسب چيست؟

7. 6 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هنگامی که بنزین به مخازن تلمبه می شوند, دو نوع خطر الکتریسیته ساکن به وجود می آید: یکی جرقه هایی که ممکن است در سطح مایع در مخزن تولید شوند و بسیار خطرناک هستند و دیگر آن که در صورت عایق بودن زمین, بار الکتریسیته در مخزن متراکم شود. در حالت دوم, خطر تراکم بار الکتریکی در جداره مخزن با نصب سیم تلفن از بین می رود.
    مرتبط بودن مخزن با زمین, به هیچ وجه نمی تواند از خطر اول؛ یعنی, جهش جرقه در سطح مایع, جلوگیری کند بنابراین, تنها راه جلوگیری از انفجار در مخازن, استفاده از سقف شناور و قطع ارتباط هوا با سطح مایعات است. در ضمن مزیت دیگر این گونه مخازن, این است که تشکیل بخارات نفتی به علت تبخیر تا حدود زیادی کاهش می یابد.
    برای این که احتمال تولید جرقه در سطح مایع به حداقل برسد, باید از پر کردن مخازن با سرعت زیاد و ریختن مایع از بالا که ایجاد تلاطم در سطح مایع می کند, خودداری شود. بار الکتریسیته ای که به هنگام پر شدن مخزن تولید می شود, پس از ساکن شدن مایع مخزن در مدت چند ثانیه تا حدود دو ساعت تخلیه می شود و پس از آن, خطر تولید جرقه از بین می رود.

محتوای مخفی: بیشتر 
    برخی نکات ایمنی در مورد الکتریسیته ساکن وجود دارد که توجه به آنها می تواند از وقوع رخدادهای خسارت بار جلوگیری کند از جمله:
    هنگام اندازه گیری مایعات در مخازن به وسیله نوار عمق یاب, مسئول اندازه گیری باید پیش از هر چیز, با تماس دست به نرده مخزن, بار الکتریکی را که احتمالاً با خود حمل می کند, به زمین تخلیه و سپس دریچه مخزن را باز کند. همچنین در مدتی که نوار عمق یاب, از درون لوله عمق یابی به پایین فرستاده می شود, باید نوار با جداره لوله در تماس باشد تا از ایجاد جرقه هنگام برخورد وزنه عمق یاب به سطح مایع, جلوگیری شود.
    کارکنان باید از پوشیدن کفش های لاستیکی یا تخت لاستیکی که عایق الکتریسیته است, خودداری کنند زیرا, در این حالت بدن آن ها همیشه حامل بار الکتریسیته است و در لحظه برخورد دست یا بدن به یک جسم هادی, ایجاد جرقه می کند که ممکن است در محوطه های خطرناک, موجب انفجار و آتش سوزی شود. این خطر, به ویژه در هوای خشک یا هنگام رعد و برق, شدت می یابد.
    هنگامی که لوله های لاستیکی برای بخار زدن یا شست و شوی مخازن برج ها و ظروف پالایش مورد استفاده قرار می گیرند, باید انتهای لوله در محل ورود آب یا بخار به مخزن, با بدنه مخزن به طور کامل مرتبط باشد تا از ایجاد اختلاف پتانسیل با مخزن جلوگیری شود.
    هنگام پر کردن بشکه یا ظروف فلزی از مایعات نفتی, باید دقت شود که سر لوله حتماً با بدنه در تماس باشد. از ایستادن در نزدیکی نقاطی که بخار, از لوله یا ظرف, متصاعد می شود و در فضا ابر تشکیل می دهد, خودداری شود زیرا, ممکن است بار الکتریسیته در بدن, القا شده و به محض تماس دست یا بدن با هر شیئی که با زمین ارتباط دارد, جرقه ایجاد شود. به طور کلی, بخار مزبور یا بخاری که ذرات زنگ فلز با خود حمل می کند, هنگام پخش در فضا, الکتریسیته ساکن تولید می کند و چنانچه فردی در نزدیکی این محل, قرار گیرد و کفش تخت لاستیکی پوشیده یا روی تخته ای ایستاده باشد, مقداری بار الکتریسیته با خود حمل می کند و خطر جرقه انفجار به وجود می آورد. لذا, باید توجه داشت که افراد یا اشیایی که نسبت به زمین, عایق هستند در مجاورت جت های بخار قرار نگیرند.
    جت یا فواره بخار می تواند الکتریسیته ساکن کرده و برقی که به این ترتیب تولید می شود, اگر به یک جسم عایق برخورد کند, در آن ذخیره شده و در تماس با یک جسم هادی, به صورت جرقه تخلیه می شود که می تواند به اشتعال مواد نفتی منجر شود.
    در مواردی که مواد نفتی ذخیره شده در یک مخزن با هوا مخلوط شده است, باید توجه داشت که بخار زدن در مخزن باعث تولید جرقه و انفجار مخلوط نشود. برای جلوگیری از خطر الکتریسیته ساکن, باید لوله بخار زنی همچنین مخزن یا وسیله ای که باید با بخار تمیز و گاز زدا شود, با یک سیم به زمین متصل شود تا برق ایجاد شده در آن ها به زمین تخلیه گردد. بر پایه پژوهش های انجمن نفت ایالات متحده آمریکا, 10 درصد از انفجار ها و حریق هایی که از الکتریسیته ساکن ایجاد شده, مربوط به کاربرد نادرست بخار بوده است لذا, لازم است که کلیه احتیاط های لازم به هنگام بخار زنی یا گاز زدایی از یک دستگاه, به عمل آید.
    در مخزن ها, خطرهای الکتریسیته ساکن را که به هنگام نقل و انتقال مواد نفتی و در شرایط ویژه ایجاد می شود, نباید از نظر دور داشت. هنگام نقل و انتقال مواد نفتی دو عامل سبب بارور شدن مخزن با الکتریسیته ساکن می گردد, یکی پخش شدن مایعات به قطرات کوچک, دیگری اصطکاک مایعات هنگام جریان در خطوط لوله. پس از ورود مایع به مخزن و بارور شدن مخزن از دو راه بالا, حتی جرقه کوچکی در آمیزه بخارات نفتی و هوای موجود در بالای مخزن, سبب انفجار و آتش سوزی می شود.
    Last edited by mojtabaivi; 20-08-2013 at 21:39.

9. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیر متوجه حرف من نشدید. اینکه دوستان جوابشون رو کامل نذاشتن کلی بود و هم در مورد شما و هم در مورد Iron صدق می‌کرد. امتیازها رو هم به تفکیک هر بخش سوال گفتم که هر بخش سوال چه امتیازی داره (گاهی درست نیست تفکیک کردن ولی این‌بار مستقل بود). امتیازها رو هم از شما فقط ۱ نمره و از Iron من حیث المجموع نیم امتیاز کم شد. در واقع خیلی روی این مسئله‌ای که شما الان عنوان می‌کنین تاکید نکردم و امتیازی ازین بابت کم نکردم.

اما در مورد جواب شما، دلیل کم شدن نمره از شما به خاطر فرمول‌های ریاضی نبود. اتفاقا فرمول‌های ریاضی و راه‌حلتون درست هم بود. شما تفسیری کاملا غلط از حلتون داشتید. براساس فرض غلط جلو نرفتید بلکه از یک فرض و نتیجه‌ی درست تفسیر غلط ارائه دادید. مسئله اینه که این جواب شما حتی کل سوالتون رو هم زیر سوال میبره که اصلا نگاهتون به اصل پایستگی فیزیک و مسئله چی بوده؟

خیلی صریح بهتون بگم: این جمله غلط هست! جمله‌ی فرض هم نیست جمله‌ی نتیجه‌گیری هست. کاملا از نظر من واضحه این جمله و نحوه‌ی نگاه شما رو نشون میده به همین خاطر ۱ امتیاز کم شد. من فکر می‌کنم خیلی مستند امتیاز دادم...خود شما هم گفتین که از روی جزوه‌ی استاد کپی کردید ایرادی نداره ولی انتظار میره دوستان به معنای حلشون اشراف کامل داشته باشند.
    من به امتیاز اعتراضی نکردم. اتفاقا برای اینکه این فکر را نکنید این را نوشتم : "بینید من قبول دارم که باید فرمولشو می ذاشتم. ولی به هیچ عنوان اینو قبول ندارم که با فرض غلط رفته باشم جلو."

مشخصه وقتی فرمول نذاشتم امتیاز باید کم بشه. اتفاقا خیلی مستند امتیاز دادید. بر منکرش هم لعنت

شما گفته بودید:
    اشاره‌ی غلط به دلیل کم‌شدن سرعت ارابه باعث میشه حلشون هم تحت تاثیر قرار بگیره
    . (فرض = اگر --> آنگاه)

همون جزوه را امتحانشو دادم. ایشالا اشراف هم دارم.

این سوال دیگه پروندش بسته شد.

صراحتا عرض می کنم: یا من نتونستم منظورمو برسونم یا شما منظور منو اشتباه برداشت کردین یا من از نقد شما اشتباه برداشت کردم. ممنون بابت همه چی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سوال سيزدهم

هنگامي که فرآورده های نفتی (بنزين) به مخازن نگهداريشان تلمبه می شوند ، در چه شرايطي احتمال بروز انفجار در اين مخازن به
    وجود مي ايد ؟راه هاي جلوگيري مناسب چيست؟

شرایطی که الکتریسیته ساکن بوجود می آیند:
    الف - قبل از تخلیه بنزین در مخزن:
    1- هنگام بخار زنی در مخزن
    2- پوشیدن البسه پلاستیکی

ب- هنگام تلمبه بنزین در مخزن:
    1- زمان تلمبه
    2- درون لوله الکتریسیته ساکن بوجود بیاید.
    3- درون مخزن الکتریسیته ساکن بوجود بیاید
    4- قرار گرفتن پرسنل کنار مخازن هنگامی که دارند پر می شوند
    5- پوشیدن البسه پلاستیکی پرسنل

توضیح قسمت ب :
    1- زمانیکه بنزین به مخزن وارد میشه اگر از بالای مخزن وارد بشه باعث میشه قطرات بنزین به پااین پرتاب شوند و به قطرات ریزتر شکسته شوند. همین امر باعث میشه که الکتریسیته ساکن بوجود بیاد. فقط کافیه که با یه هادی در تماس بشند تا انفجار رخ بده. در برخی از مخازن بنزین نازل هم آمیزی وجود داره باید حتما سطح بنزین بالاتر از اون نازلها قرار بگیره. اگر سطح بنزین کمتر از اون نازلها باشه و جریان مایع در نازل شروع بشه باعث میشه که بنزین از نازل روی بنزین سطح پایین تر بریزد و به قطرات ریز شکسته شود و الکتریسیته ساکن بوجود بیاید. پس باید در نظر داشت که برای اینکه این مشکل پیش نیاد بنزین را از پایین مخزن وارد مخزن کنیم که مشکلی پیش نیاد.

2- بنزین وقتی توی لوله به جریان می افته و حاول ناخالصی هایی هم هست، خواه نا خواه الکتریسیته ساکن بوجود می آید.

3- بخار بنزین که ایجاد ابر در اطراف مخزن می کند می تواند مولد الکتریسیته ساکن شوند

4- این مورد هادی است نه ناقل

5- مشخص است که باعث ایجاد جرقه می شود.

راه کار ها:
    1- توضیح داده شد
    2- درون لوله ها هوا دمیده نشود و همچنین سرعت بنزین در لوله زیاد نباشد
    3- بخار های بنزین در مجاورت هوا باردار می شوند. نباید هیچ هادی(مثل پرسنل) اون اطراف باشه

12. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من به امتیاز اعتراضی نکردم. اتفاقا برای اینکه این فکر را نکنید این را نوشتم : "بینید من قبول دارم که باید فرمولشو می ذاشتم. ولی به هیچ عنوان اینو قبول ندارم که با فرض غلط رفته باشم جلو."

مشخصه وقتی فرمول نذاشتم امتیاز باید کم بشه. اتفاقا خیلی مستند امتیاز دادید. بر منکرش هم لعنت

شما گفته بودید:
    اشاره‌ی غلط به دلیل کم‌شدن سرعت ارابه باعث میشه حلشون هم تحت تاثیر قرار بگیره
    . (فرض = اگر --> آنگاه)

همون جزوه را امتحانشو دادم. ایشالا اشراف هم دارم.

این سوال دیگه پروندش بسته شد.

صراحتا عرض می کنم: یا من نتونستم منظورمو برسونم یا شما منظور منو اشتباه برداشت کردین یا من از نقد شما اشتباه برداشت کردم. ممنون بابت همه چی
    ممنون
    اما باز چون بحث (فرض و اگر و آنگاه) شد مجبورم روشن کنم:

یک نمره کسر امتیاز به خاطر فرمول یا فرض نبوده، فرض اگر آنگاهی در کار نبوده. اینی هم که شما (فرض= اگر->آنگاه) گرفتید خودش درست نیست. موضوع اینه شما جواب آخر رو گذاشتید (همه‌چی هم درست) ولی در ذکر دلیل به شکل تشریحی مرتکب اشتباهی شدید که همون حل رو هم زیر سوال برد به همین خاطر یک امتیاز کم شد.

ترجیح میدم موضوع ادامه پیدا نکنه اگر هنوز چیز گنگ هست از پ.خ دنبال کنید.

موفق باشید.

14. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نتيجه داوري سوال سيزدهم به اين صورت است:

5 امتياز براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: . 

دو نوع خطر الکتریسیته ساکن به وجود می آید: یکی جرقه هایی که ممکن است در سطح مایع در مخزن تولید شوند و بسیار خطرناک هستند و دیگر آن که در صورت عایق بودن زمین, بار الکتریسیته در مخزن متراکم شود. در حالت دوم, خطر تراکم بار الکتریکی در جداره مخزن با نصب سیم تلفن از بین می رود.
    مرتبط بودن مخزن با زمین, به هیچ وجه نمی تواند از خطر اول؛ یعنی, جهش جرقه در سطح مایع, جلوگیری کند بنابراین, تنها راه جلوگیری از انفجار در مخازن, استفاده از سقف شناور و قطع ارتباط هوا با سطح مایعات است.

تشکیل بخارات نفتی به علت تبخیر تا حدود زیادی کاهش می یابد.

برای این که احتمال تولید جرقه در سطح مایع به حداقل برسد, باید از پر کردن مخازن با سرعت زیاد و ریختن مایع از بالا که ایجاد تلاطم در سطح مایع می کند, خودداری شود. بار الکتریسیته ای که به هنگام پر شدن مخزن تولید می شود, پس از ساکن شدن مایع مخزن در مدت چند ثانیه تا حدود دو ساعت تخلیه می شود و پس از آن, خطر تولید جرقه از بین می رود.

1 امتياز براي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: . 

زمانیکه بنزین به مخزن وارد میشه اگر از بالای مخزن وارد بشه باعث میشه قطرات بنزین به پااین پرتاب شوند و به قطرات ریزتر شکسته شوند. همین امر باعث میشه که الکتریسیته ساکن بوجود بیاد. فقط کافیه که با یه هادی در تماس بشند تا انفجار رخ بده. در برخی از مخازن بنزین نازل هم آمیزی وجود داره باید حتما سطح بنزین بالاتر از اون نازلها قرار بگیره. اگر سطح بنزین کمتر از اون نازلها باشه و جریان مایع در نازل شروع بشه باعث میشه که بنزین از نازل روی بنزین سطح پایین تر بریزد و به قطرات ریز شکسته شود و الکتریسیته ساکن بوجود بیاید. پس باید در نظر داشت که برای اینکه این مشکل پیش نیاد بنزین را از پایین مخزن وارد مخزن کنیم که مشکلی پیش نیاد.

محتوای مخفی: پاسخ مورد نظر 

- به هنگام ورود بنزين به مخزن
    - در صورت عایق بودن زمین،خطر متراكم شدن بار الکتریسیته به وجود مي ايد.

در مورد اول استفاده از سقف شناور و قطع ارتباط هوا با سطح بنزين باعث جلوگيري از خطر انفجار مي شود. معمولاً بنزین با درجه حرارت معمولی, بخارات سطحی تولید می كند كه نقطه اشتعالش در حدود 40 تا 45 درجه فارنهایت است.در اين حالت فشار هوا غلبه کرده و با ایجاد انبساط از طرف باز یا هر منفذی که بالای سطح بنزین باشد, وارد مخزن شده و چون بخار تولید شده, سنگین تر از هوا است, به طرف پایین جریان می یابد و حتی در اثر جریان هوا, به هر سو نفوذ مي كند و با برخورد جریان انتقالی گرما به طرف بالا نیز منتقل می شود و این حرکت آزاد بخار بنزین در هر مکان درون مخزن, در اثر وجود یک شعله یا جرقه اصطکاکی, باعث بروز انفجار مي شود. همچنین اگر مخلوط بخار بنزین با هوا خیلی رقیق شده باشد, به طوری که از نظر حجمی کم تر از 4/1 درصد و بیش تر از 6 درصد نباشد, حالت انفجار به وجود می آید و همیشه امکان این که مخلوط بخار بنزین و هوا به این حد برسد, وجود دارد.
    برای كاهش احتمال تولید جرقه در سطح مایع , باید از پر کردن مخازن با سرعت زیاد و ریختن مایع (بنزين) از بالا که باعث ایجادتلاطم در سطح مایع می شود, خودداری شود. بار الکتریسیته ي تولید شده در مخزن, پس از ساکن شدن بنزين در مدت چند ثانیه تا دو ساعت تخلیه و خطر انفجار از بین می رود.

16. 4 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوال چهاردهم

وقتی گیاهی از نوع AA با گیاهی از نوع aa تلقیح میکند چه نوع رویان و آندوسپوری را در دانه های حاصل می توان انتظار داشت ؟

18. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •