تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 332 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه sina2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    1-خونمون 2-خونتون 3-باغ وحش 4-...

پيش فرض

ويكي بديا رو نمي شه منبع به حساب آورد،مثلا اسم آرسنال رو هم به عنوان يكي از تيم هاي لايسنس شده آورده در حاليكه آرسنال با EAقرارداد اختصاصي داره و امكان نداره بشه لايسنسش كرد

2. این کاربر از sina2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به جای این چیزایی که نوشتین دنبال یه راهی بگردین که با این دیوونه ها ارتباط برقرار کرد بازی یه اشتباهات تابلویی داره که انگار میمیرن برطرفش کنن
    اگه میشد حتی با ایمیل هم باهاشون ارتباط برقرار کرد خوب میشد . فکر نمیکنم اصلا خودشون بازی رو هم تست کنند همینطور گتره ای میدن بیرون
    بازی فقط pes 6 من که هنوز با افتخار بازیش میکنم . فیفا رو که نگو یه چرت به تمام معناست pes های بعد از 6 هم خیلی درپیت بودن . جالبه که فیفا داره خودش رو شبیه pes میکنه بعد pes خودش از راه به در شده !!!!

4. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به جای این چیزایی که نوشتین دنبال یه راهی بگردین که با این دیوونه ها ارتباط برقرار کرد بازی یه اشتباهات تابلویی داره که انگار میمیرن برطرفش کنن
    اگه میشد حتی با ایمیل هم باهاشون ارتباط برقرار کرد خوب میشد . فکر نمیکنم اصلا خودشون بازی رو هم تست کنند همینطور گتره ای میدن بیرون
    بازی فقط pes 6 من که هنوز با افتخار بازیش میکنم . فیفا رو که نگو یه چرت به تمام معناست pes های بعد از 6 هم خیلی درپیت بودن . جالبه که فیفا داره خودش رو شبیه pes میکنه بعد pes خودش از راه به در شده !!!!
    چه اشتباهاتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به جای این چیزایی که نوشتین دنبال یه راهی بگردین که با این دیوونه ها ارتباط برقرار کرد بازی یه اشتباهات تابلویی داره که انگار میمیرن برطرفش کنناگه میشد حتی با ایمیل هم باهاشون ارتباط برقرار کرد خوب میشد . فکر نمیکنم اصلا خودشون بازی رو هم تست کنند همینطور گتره ای میدن بیرونبازی فقط pes 6 من که هنوز با افتخار بازیش میکنم . فیفا رو که نگو یه چرت به تمام معناست pes های بعد از 6 هم خیلی درپیت بودن . جالبه که فیفا داره خودش رو شبیه pes میکنه بعد pes خودش از راه به در شده !!!!
    لطفا چنتا از این اشتباهات را نام ببریید تا ما هم مطلع شویم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هر سال طرفداران بازی که نسخه اون سال رو بازی میکردن و مشکلاتی رو میدیدن در تاپیکهای سایتهای خارجی اعلام میکردن . چندسالی گذشت اما خیلی از مشکلات برطرف نشد . خیلیا میگفتن که کونامی اصلا توجهی به این نظرات در مورد مشکلات بازی و علایق طرفداران نداره . اما خوب فکر میکنم تیم سازنده انگار یه چندسالی گیج بود و نمیدونست داره چیکار میکنه اگرنه مطمئنا سری به سایتها و Feedback های بازی میزد . واقعا نمیدونست داره چیکار میکنه !. هرسال یکم زخم هارو پانسمان میکرد اما باز یه جا دیگه زخم میشد و عفونت میکرد . چون کارگردان بازی بنظرم مدیریت نداشت و واقعا بدرد رهبری تیم سازنده PES نمیخورد (من نقش سرپرست و کارگردان رو خیلی مهم و عامل تعیین کننده ای میدونم ). البته PES2013 با کارگردانی جدید تونست خیلی از مشکلات رو برطرف کنه اما باز هم کافی نبود . تیم سازنده هم الان همون تیم هستش اما کارگردان عوض شده و من شخصا خیلی خیلی بهش امید دارم و معتقدم .

در مورد تست بازی بگم اصلا امکان نداره خودشون بازی رو تست نکنن و اصلا یک تیم دارن برای تست بازی . چند هفته قبل بازی در مرحله 60 % ساخت رو برای تست به برزیل بردن . هفته پیش هم در ژاپن بازی رو برای تست عمومی گذاشتن. در نمایشگاه E3 2013 دو هفته پیش هم هرکسی میتونست باری رو تست کنه . پس مشکل تست بازی نیست مشکل از سیاستهای اشتباه از شروع این نسل یعنی PES2008 بود که هم تیم سازنده گیج میزد و کارگردان نسخه های قبل مدیر نبود و هرسال گیج بازی در میاورد و هم موتور بازی به نظرم اونقدر انعطاف نداشت .

در مورد Feedback ها هم بگم جناب Adam Bhatti که موسس سایت WENB هستش و از امسال به استخدام رسمی کونامی در اومد واقعا آدم فعالی هستش و بارها اعلام کرده شما مطمئن باشین این مسایل و مشکلاتی که از بازی دارین و به من میگین رو من به کونامی منتقل میکنم و هر روز از طریق اینترنت با طرفداران در تماسه و اگر سوالی میکنن جوابشون رو میده . خود من چند سوال ازش پرسیدم و جوابم رو داد .

اما امسال تا اینجایی که من دیدم شک نکنین بهترین نسخه رو بعد از PES06 شاهد هستیم و حتی شاید یک PES06 دیگه رو شاهد هستیم. واقعا میگم انگار تیم سازنده بازی حالا از خواب بیدار شده و میفهمه داره چیکار میکنه . واقعا میفهمه که طرفداران چی میخوان و چیکار باید کنه چی رو باید اضافه کنه و بهبود بده و.... این نشونه هارو از گیم پلی بازی میشه دید . حتی از تریلر بازی هم میشه خیلی چیزارو فهمید .
    .
    .
    .
    .
    دیروز داشتم ویدیوی گیم پلی PES2014 رو با PES2013 میدیدم و مقایسه میکردم . از شما میخوام شما هم برین ببینین و خودتون گیم پلی رو هارو مقایسه و قضاوت کنین .
    .
    .
    .
    .
    .
    امسال فکر میکنم تمام قستهای بازی ارتقا یافته باشه . مثلا یکیش تنظیم دوربین هستش که خیلیا چند ساله میخواستن آزادی بیشتری در تنظیم دوربین بازی داشته باشن اما از PES2008 که این نسل شروع شد خبری نبود اما امسال این قسمت پشرفت کرده و کاملا عوض شده ( شکل زیر) .

PES 2014 Camera Settings

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    PES IS BACK....

8. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

توی تریلر بازی اون قسمتی که تماشاگرا رو نشون میده اگه دقت کنین یه سریا لختن خط سینه هاشون هم معلومه و جزییات بدنشون هم کار شده !!! وقتی پی اس اینقدر رو جزییات تماشاگرا کار کرده دیگه ببین بقیه قسمتای بازی رو چی کار کرده .

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

توی تریلر بازی اون قسمتی که تماشاگرا رو نشون میده اگه دقت کنین یه سریا لختن خط سینه هاشون هم معلومه و جزییات بدنشون هم کار شده !!! وقتی پی اس اینقدر رو جزییات تماشاگرا کار کرده دیگه ببین بقیه قسمتای بازی رو چی کار کرده .
    تماشاگرا که اونطوری شما دیدی نخواهند بود اصلا . اونم با اون گرافیک و جزئیات

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تماشاگرا که اونطوری شما دیدی نخواهند بود اصلا . اونم با اون گرافیک و جزئیات
    دوست گلم جواب من به تو اینه :دقیقا همین طوری که نشون میده خواهد بود . میدونی چرا قبول نمیکنی چون پی اس تو این چند ساله انقدر گند زده که ما نسبت سازنده هاش یه ذهنیت بد پیدا کردیم ولی حالا قضیه فرق میکنه چراشم که خودت میدونی .
    Last edited by CV30; 27-06-2013 at 01:47.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست گلم جواب من به تو اینه :دقیقا همین طوری که نشون میده خواهد بود . میدونی چرا قبول نمیکنی چون پی اس تو این چند ساله انقدر گند زده که ما نسبت سازنده هاش یه ذهنیت بد پیدا کردیمولی حالا قضیه فرق میکنه چراشم که خودت میدونی .
    نه در مورد تماشاگرا اینطور نیست اصلا . اصلا منطقی نیست وقتشون رو برای ساخت تماشاگرا بزارن اونم با اون گرافیک بالا ! . شاید در اولویت 5 به بعد باشه . فکر کن بخوان اونطور تمشاگرایی بسازن باید 2 ماه وقت بزران اونم تو این وقت محدود و کمی که دارن ! بعدشم شما میدونی اگه تماشاگرا اونقدر گرافیک داشته باین تو این زمان چه گرافیکی لازم داره و خیلی سیستم بازی بالا خواهد رفت که این باعث میشه خیلیا نتونت بازی کنن . الان با این حرفی که شما میزنی گرافیک تمشاگرا از خود بازیکنا داخل زمین بیشتره پس !!! نه منطقی و عقلانی نیست . فیفا نسل بعد اونطور تماشاگرایی نداره چه برسه به PES .نمیگم تماشاگرا مهم نیستن تو جو بازی اما مسائل خیلی خیلی مهمتری از تماشاگرا هستش که وقتشون رو میگیره و وقتم کم میارن . شما که ویدیوهای گیم پلی رو دیدی کاملا مشخصه تماشاگرا چطورن .
    Last edited by ™...; 27-06-2013 at 02:00.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوست گلم جواب من به تو اینه :دقیقا همین طوری که نشون میده خواهد بود . میدونی چرا قبول نمیکنی چون پی اس تو این چند ساله انقدر گند زده که ما نسبت سازنده هاش یه ذهنیت بد پیدا کردیم ولی حالا قضیه فرق میکنه چراشم که خودت میدونی .
    نه ! دليلش اينه اين نسل توانايي پردازش اين جزئيات رو نداره ! نسل بعد انشاالله (

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •