بازی کرک شد و حجم 28 گیگ !
بازی کرک شد و حجم 28 گیگ !
نیومده کرک شد؟ایول crackerها
جنگه مگه؟؟؟28گیگ؟؟؟چقدر زیاد.1% هم احتمال میدادم دانلودش کنم اونم از بین رفت میرم میخرمش![]()
یعنی هیچ رقمه راه نداره روی 32 بازی بالا بیاد؟
رم من 4گیگه این زده 6گیگ.اینو کجای دلم بذارم؟
من شنیدم اگه رمت کمتر از شش باشه اصلا اجرا نمیشه اگه اینطور باشه که خیلی مسخرس
فکر نکنم اینجوری باشه.اینجوری باشه که خیلی مسخره س.bat با اون گرافیک غولش با 4گیگ ساپورت شد حالا این نمیخواد بشه؟باز باید منتظر بود و دید
کم کم داره بوی نسل جدید میاد!برای بازی باید سیستم 32 بیتی رو بزارید کنار از همین الآن!
منبع؟ اصلا اینطور نیس! من که تا الآن ندیدم یکی از سازنده ها یا زیرمجموعه شون همچین حرفی رو زده باشن!من شنیدم اگه رمت کمتر از شش باشه اصلا اجرا نمیشه اگه اینطور باشه که خیلی مسخرس![]()
2 تا چیز جالب خوندم البته مطمین نیستم درست باشه
این 29 گیگ فقط سینگل پلیره و زبان انگلیسی
و کلی بازی یعنی SP + MP + Multi language میشه حدود 62 گیگ
پس ریپک و ... هم نباید زیاد فرقی بکنه چون معمولا این چیز ها رو ازش حذف میکردند
و دوم اینکه 6 گیگ کمتر باشه رم بازی اجرا نمیشه که حتی اگه درست باشه نگران نباشید یه راهی براش پیدا میشه این مثل اون dx11 نیست که هیچ راهی نباشه
اینم اروری که میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farzan311; 04-11-2013 at 20:59.
آخه 64 بیشتر برنامه های قدیمی که ازشون استفاده میکنم رو ساپورت نمیکنه.اکثر برنامه هام برای 32 بیتی هستن.حالا باید بشینم 64 بیتی دانلود کنم!تازه درایور گرافیک دانلود کردم حالا باز باید برای 64 دانلود کنم حجمشم بیشتره ترافیک نموند واسمونحالا خدارو چه دیدی شاید روی 32 جواب داد
منم فکر نمیکنم با رم های کمتر از 6گیگ نشه بازی رو بازی کرد
درسته ولی مشکلت رو میشه حل کرد. توی یه درایو 64 بیتی و توی درایو دیگه 32 بیتی نصب کن! به همین راحتی!![]()
این عکس رو شما خودت گرفتی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)