علیرضا جان وقتی داریم مستقیما از پست های هم نقل قول می گیریم مثه این می مونه که داریم رو در رو صحبت می کنیم و طبیعتا انتظار میره صحبت ها در مورد نظر شخص مقابل باشه...اما حالا با بالا رفتن اشتباهات داوری به ضرر بعضی تیمها و به سود برخی تیمهای دیگه اتفاق افتاده همون اکثریت مطلق خودش رو به کوچه کی کی بود من نبودم میزنن
اون اکثریتی که ازش صحبت کردی تقریبا در مورد هوادارهای همه ی تیم ها صدق می کنه، هوادارهایی که تعصبشون باعث میشه وقایع را 180 درجه وارونه جلوه بدن...
اما من ازت انتظار ندارم توی صحبت های بین خودمون مرتب به "اون اکثریت" که شاید نظر من یا خودت اصلا براشون اهمیتی نداشته باشه ارجاع بدی.
الان همین قسمت یه طرفه صحبت کردنه، توی همین چند مدت نظراتی در قالب "جهتدار بودن قضاوت ها" یا "حمایت از یه تیم خاص" یا ... از طرف هواداران بارسا هم کم نبوده، همون طور کهطرفدارای بارسا چقدر تو سرشون زدن که بابا این تفکر رو بزارین کنار فوتبال همینه داور یه آدمه اشتباه میکنه
اما گوشها ترجیح میدادن چیزهایی رو بشنون که دلشون میخواست
قبلا این صحبت ها از سمت هوادارهای بقیه ی تیم ها در مورد بارسا کم نبوده...
باید قبول کنیم وقتی صحبت از اکثریت میشه هوادارهای اکثر تیم ها (که شامل رئال، بارسا یا هر تیم مطرح دیگه ای میشه) کاملا از روی تعصب و نه انصاف در مورد اتفاقات مختلف(از نتیجه بازی گرفته
تا داوری یا موارد بسیار دیگه) نظر میدند، جوری که این مورد کاملا نهادینه شده...
الان این قسمت از صحبت هات:
عینا حرفی هست که من هم گفتم، ولی باید قبول کنیم که هوادارها فرشته نیستند، حالا می خواد هوادار رئال باشه، بارسا باشه یا هر تیم دیگه ای... و هر شکل از مظلوم نمایی در زمره یه طرفهاین سیاست یک بام و دو هوا با احترام خیلی غیر اخلاقیه
وقتی اشتباهات به ضرر ما بود توطئه هست هست ولی وقتی به سود ما بود توهم
در کل تمام حرف من که البته کاملا مشخص هم بود همینه که سعی کنیم یا در مورد اشتباهات داوری حرف نزنیم یا به عدالت نظر بدیم
نگاه کردن به قضایا قرار می گیره.
یا این قسمت:
من مورینیو رو به عنوان سرمربی تیم از نظر نظم تیمی، موارد تاکتیکی و ... کاملا قبولش دارم ولی به هیچ وجه یه فن مورینیو (در همه جنبه ها) نیستم و قرار نیست از همه ی کارها یا صحبت هاشاسناد و مدارک تصویری کاملا تایید میکنه که مورینیو 2 تا از ارزشمندترین جامهاشو با کمکِ اشتباهات بسیار فاحش و مشهود داوری به دست آورده
در واقع ارزشمندترین جامهاشو
دفاع کنم یا هم نظر باشم. این شکل از مثال زدن مثل بردن جام به کمک داوری هم موارد متعددی میشه ازش مثال زد، اما هدف اصلی صحبت ها این بود که این شکل از صحبت کردن بعد از هر بازی
و اون جدل های بی نتیجه کم کم داره خسته کننده میشه، پس بهتره این دامن زدن ها و مثال آوردن ها رو کمترش کنیم.