تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 26 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 259

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله یک چهارم نهایی

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اما حالا با بالا رفتن اشتباهات داوری به ضرر بعضی تیمها و به سود برخی تیمهای دیگه اتفاق افتاده همون اکثریت مطلق خودش رو به کوچه کی کی بود من نبودم میزنن
    علیرضا جان وقتی داریم مستقیما از پست های هم نقل قول می گیریم مثه این می مونه که داریم رو در رو صحبت می کنیم و طبیعتا انتظار میره صحبت ها در مورد نظر شخص مقابل باشه...
    اون اکثریتی که ازش صحبت کردی تقریبا در مورد هوادارهای همه ی تیم ها صدق می کنه، هوادارهایی که تعصبشون باعث میشه وقایع را 180 درجه وارونه جلوه بدن...
    اما من ازت انتظار ندارم توی صحبت های بین خودمون مرتب به "اون اکثریت" که شاید نظر من یا خودت اصلا براشون اهمیتی نداشته باشه ارجاع بدی.

طرفدارای بارسا چقدر تو سرشون زدن که بابا این تفکر رو بزارین کنار فوتبال همینه داور یه آدمه اشتباه میکنه
    اما گوشها ترجیح میدادن چیزهایی رو بشنون که دلشون میخواست
    الان همین قسمت یه طرفه صحبت کردنه، توی همین چند مدت نظراتی در قالب "جهتدار بودن قضاوت ها" یا "حمایت از یه تیم خاص" یا ... از طرف هواداران بارسا هم کم نبوده، همون طور که
    قبلا این صحبت ها از سمت هوادارهای بقیه ی تیم ها در مورد بارسا کم نبوده...
    باید قبول کنیم وقتی صحبت از اکثریت میشه هوادارهای اکثر تیم ها (که شامل رئال، بارسا یا هر تیم مطرح دیگه ای میشه) کاملا از روی تعصب و نه انصاف در مورد اتفاقات مختلف(از نتیجه بازی گرفته
    تا داوری یا موارد بسیار دیگه) نظر میدند، جوری که این مورد کاملا نهادینه شده...

الان این قسمت از صحبت هات:

این سیاست یک بام و دو هوا با احترام خیلی غیر اخلاقیه
    وقتی اشتباهات به ضرر ما بود توطئه هست هست ولی وقتی به سود ما بود توهم

در کل تمام حرف من که البته کاملا مشخص هم بود همینه که سعی کنیم یا در مورد اشتباهات داوری حرف نزنیم یا به عدالت نظر بدیم
    عینا حرفی هست که من هم گفتم، ولی باید قبول کنیم که هوادارها فرشته نیستند، حالا می خواد هوادار رئال باشه، بارسا باشه یا هر تیم دیگه ای... و هر شکل از مظلوم نمایی در زمره یه طرفه
    نگاه کردن به قضایا قرار می گیره.

یا این قسمت:
    اسناد و مدارک تصویری کاملا تایید میکنه که مورینیو 2 تا از ارزشمندترین جامهاشو با کمکِ اشتباهات بسیار فاحش و مشهود داوری به دست آورده
    در واقع ارزشمندترین جامهاشو
    من مورینیو رو به عنوان سرمربی تیم از نظر نظم تیمی، موارد تاکتیکی و ... کاملا قبولش دارم ولی به هیچ وجه یه فن مورینیو (در همه جنبه ها) نیستم و قرار نیست از همه ی کارها یا صحبت هاش
    دفاع کنم یا هم نظر باشم. این شکل از مثال زدن مثل بردن جام به کمک داوری هم موارد متعددی میشه ازش مثال زد، اما هدف اصلی صحبت ها این بود که این شکل از صحبت کردن بعد از هر بازی
    و اون جدل های بی نتیجه کم کم داره خسته کننده میشه، پس بهتره این دامن زدن ها و مثال آوردن ها رو کمترش کنیم.

2. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان همین قسمت یه طرفه صحبت کردنه، توی همین چند مدت نظراتی در قالب "جهتدار بودن قضاوت ها" یا "حمایت از یه تیم خاص" یا ... از طرف هواداران بارسا هم کم نبوده، همون طور که
    قبلا این صحبت ها از سمت هوادارهای بقیه ی تیم ها در مورد بارسا کم نبوده...
    گاهی برای رسیدن به یک مسیر منطقی در بحث صرفا نباید دل هر دو طرف رو بدست اورد
    این دقیقا چیزیه که من از حرفات برداشت میکنم و احساس میکنم میخوای بگی هر دو طرف اشتباه کردن و میکنن
    اما من به عنوان طرفدار بارسا وقتی در یک بکگراند تاریخی قرار میگیرم اصلا نمیپذیرم که طرفدارای بارسا مثل سایر تیمها دچار توهم توطئه شدن
    این چیزی بود که بعد از برد بارسا برابر چلسی شروع شد و به شدت به ذهن جامعه فوتبال تحمیل شد
    اگر حالا طرفدارهای بارسا حتی کم سن و سالهاشون همین حرفها رو به طرفدارای سایر تیمها میگن صرفا یک واکنش تاریخیه

اعتراف به اشتباه سخته اما برای یک ذهن منطقی باید آسونتر باشه

باید قبول کنیم وقتی صحبت از اکثریت میشه هوادارهای اکثر تیم ها (که شامل رئال، بارسا یا هر تیم مطرح دیگه ای میشه) کاملا از روی تعصب و نه انصاف در مورد اتفاقات مختلف(از نتیجه بازی گرفته
    تا داوری یا موارد بسیار دیگه) نظر میدند، جوری که این مورد کاملا نهادینه شده...
    متاسفانه برداشت اشتباه تو اینه که فکر میکنی این قضاوت از هوادارای متعصب ریشه میگیره
    اما این توهم توطئه چیزی بود که در عصر مورینیو شکل گرفت و خیلی از رسانه ها هم بهش دامن زدن
    چیزی نیست که بشه انکارش کرد

تکلیف خودتون رو روشن کنید
    این حرف رو این روزها خیلی میشنوم که من مورینیو رو از نظر فنی قبول دارم اما از نظر اخلاقی بعضی رفتارهاشو نمیپسندم
    نمیشه یک فرد رو تقسیم بندی کرد و گفت اینجاش خوبه اینجاش بده
    یک آدم در موفقیت یا شکست با مجموعه ای از رفتارهاش به نتیجه میرسه
    مورینیویی که تو از نظر فنی قبولش داری خیلی جاها با همون رفتارهایی که تو نمیپسندی تونسته جنگ روانی راه بندازه یا روی داورها فشار بیاره و در نهایت توی یک 90 دقیقه فوتبال برنده باشه

عینا حرفی هست که من هم گفتم، ولی باید قبول کنیم که هوادارها فرشته نیستند، حالا می خواد هوادار رئال باشه، بارسا باشه یا هر تیم دیگه ای... و هر شکل از مظلوم نمایی در زمره یه طرفه
    نگاه کردن به قضایا قرار می گیره.
    اصلا ربطی به فرشته بودن هوادارا نداره
    اصلا بهانه خوبی برای چنین قضاوتهایی نیست

مسئله خیلی سادس یک عده که آدمهای کوچیکی نبودن موفقیتهای یک عده دیگه رو از پیش تعیین شده دونستن و حالا هم هیچ چیز تغییر نکرده و با اولین اشتباه داوری به سود بارسا همین جماعت دوباره دست بکار میشن
    اتفاقا من خیلی جاها هوادارای حتی کم سن و سال رو فهیم تر از این آقایون دیدم با رفتارهای فوتبالی تر

معراج عزیز خود تو بدون هیچ مدرکی میگی مورینیو از اشتباهات داوری بیشتر ضربه خورده
    در صورتی که در مرحله عمل و اثبات با ذکر یک مثال مشخص میشه بار احساسیش بیشتر از بار منطقی اونه
    این جمله خودش گویای خیلی چیزهاست
    گویای این مسئلس که توهم توطئه در این چند سال اونقدر پرقدرت کارشو انجام داده که در ذهن اکثر هوادارای فوتبال کم و بیش میشه اثراتی ازش دید

من عاشق اینم که فوتبال رو با عینک فوتبالی ببینیم اما متاسفانه چند سالی هست که ناامید شدم و فکر هم نمیکنم حالا حالاها درست بشه

در این چند ساله تفکری به پیکره فوتبال تزریق شد که به عقیده یک داور با ذات فوتبال دشمنی داره و در تضاده
    و سالهای سال طول میکشه تا این مواد مخدر از رگهای فوتبال بیرون بره
    Last edited by گرافيكار; 07-04-2013 at 01:36.

4. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اول یه سوء تفاهم رو رفع کنیم:
    معراج عزیز خود تو بدون هیچ مدرکی میگی مورینیو از اشتباهات داوری بیشتر ضربه خورده
    در صورتی که در مرحله عمل و اثبات با ذکر یک مثال مشخص میشه بار احساسیش بیشتر از بار منطقی اونه
    این جمله خودش گویای خیلی چیزهاست
    علیرضا جان احساس می کنم کل صحبت ها رو داری با یه سوء برداشت ادامه میدی، من کدوم قسمت از صحبت هام (کل پست هام توی این چند سال) همچین ادعایی مبنی بر "بیشتر ضربه خوردن مورینیو از داوری" یا حلاف اون رو داشتم؟ هرگز همچین ادعایی نمی کنم چون برای همچین موردی باید یه بازه ی 9 ساله از فوتبال رو ریز به ریز بررسی کرد که از توان ما خارجه.
    توی پست قبل هم باز دیدم به همین مورد اشاره کردی که مورینیو جام های مهمشو به خاطر داوری برده در حالی که من اصلا حرفی در تایید یا خلاف اون نزده بودم.
    برای رفع این سوء برداشت بهتره صحبت هامون رو مرور کنیم: شروع صحبت ها گفته بودی که امیدواری سکوت بچه های انجمن در مقابل داوری از نوع سکوت "این روزهای مورینیو" نباشه و من جواب دادم این سکوت مربوط به "این روزها" نمیشه، بعد از اون اتفاق (ماجرای متهم کردن یوفا از سمت مورینیو در سال 2011 که به نظر من حرکت خیلی تندی بود) مورینیو به ندرت درباره ی داوری صحبت کرده که فکر می کنم این مورد اظهر من الشمس باشه، در عین حال که بعد از اون اتفاق موارد متعددی بوده که تیم مورینیو متضرر شده (کما اینکه خیلی تیم های دیگه توی این سه سال توی بازی های مختلفی از داوری متضرر شدند و تو بازی های مختلفی هم سود بردند، صحبت من راجع به سود/ضرر بیشتر نبود، راجع به اون سکوتی بود که با وجود مشکلات داوری توی بعضی از بازی ها شکسته نشد و اینکه مربوط به این روزها نمیشه) حالا چی شد که در جواب به این مورد اون قسمت "به ندرت درباره ی داوری صحبت کرده" را بولد کردی و گفتی دو تا از مهم ترین جام هاشو با داوری برده(که قطعا منظورت زمانی قبل از حضورش در رئال هست) که واقعا ارتباطی با صحبت های من(حضور مورینیو در رئال، اون اتفاق، سکوت بعد از اون) پیدا نمی کرد، حالا اینبار عنوان کردی که من گفتم "مورینیو بیشتر از داوری ضربه خورده "؟ صحبتی که خیلی با صحبت من تفاوت داره و کل بحث ها رو به بی راهه می بره...
    نمی دونم دلیلش چیه ولی احساس می کنم توی بحث هامون مرتب از این سوء برداشت ها اتفاق می افته.

گاهی برای رسیدن به یک مسیر منطقی در بحث صرفا نباید دل هر دو طرف رو بدست اورد
    این دقیقا چیزیه که من از حرفات برداشت میکنم و احساس میکنم میخوای بگی هر دو طرف اشتباه کردن و میکنن
    صحبت من دقیقا همینه: اکثریت هوادارها وقتی توی اون شرایط قرار گرفتند اشتباه کردند (نه فقط دو طرف، بحث رئال بارسا نیست، آرسنال/میلان/چلسی/اینتر/پورتو/یونایتد...) و واقعا به این نیست که هوادارهای یک تیم مظلوم باشند و یکی دیگه ظالم!
    یا به شکل دیگه بگم علیرضای طرفدار بارسا نمی تونه مظلوم باشه، باز علیرضای طرفدار لیورپول شاید : دی

اما من به عنوان طرفدار بارسا وقتی در یک بکگراند تاریخی قرار میگیرم اصلا نمیپذیرم که طرفدارای بارسا مثل سایر تیمها دچار توهم توطئه شدن
    این چیزی بود که بعد از برد بارسا برابر چلسی شروع شد و به شدت به ذهن جامعه فوتبال تحمیل شد
    اگر حالا طرفدارهای بارسا حتی کم سن و سالهاشون همین حرفها رو به طرفدارای سایر تیمها میگن صرفا یک واکنش تاریخیه

اعتراف به اشتباه سخته اما برای یک ذهن منطقی باید آسونتر باشه
    متاسفانه برداشت اشتباه تو اینه که فکر میکنی این قضاوت از هوادارای متعصب ریشه میگیره
    اما این توهم توطئه چیزی بود که در عصر مورینیو شکل گرفت و خیلی از رسانه ها هم بهش دامن زدن
    چیزی نیست که بشه انکارش کرد
    بحث ما فقط توهم توطئه نبود، از ادعاهایی مثل بیشتر سود بردن یه تیم از داوری یا داوری یک تک بازی تا آوردنِ مکررِ مثال هایی از گذشته و موارد ریز تر بود که همه با هم ارتباط پیدا می کنند ولی لزوما هر کدوم به توهم توطئه منجر نمیشند. اینکه این توهم توطئه از کی شروع شد، کی اوج گرفت و ... من بحثی روش نداشتم چون خیلی گسترده هست و ریشه تاریخی داره، شاید توی موارد فوتبالیش رویارویی هایی آلمان و انگلیس از نقاط شروعش باشه، مطمئن نیستم، این رو قبول دارم که از زمان حضور مورینیو توی فوتبال اروپا و اتفاقات بازی چلسی-بارسا و اقدام های متعدد تهدید به مرگ اون داور، این توهم بیشتر اوج گرفته ولی به هر حال صحبت اصلی چیز دیگه ای بود...

تکلیف خودتون رو روشن کنید
    این حرف رو این روزها خیلی میشنوم که من مورینیو رو از نظر فنی قبول دارم اما از نظر اخلاقی بعضی رفتارهاشو نمیپسندم
    نمیشه یک فرد رو تقسیم بندی کرد و گفت اینجاش خوبه اینجاش بده
    در کمال احترام با این قسمت مخالفم، به نظرم میشه ویژگی های یک فرد رو میشه تقسیم بندی کرد، کما اینکه یه مدیر فوق العاده موفق مثل سر الکس ممکنه اخلاق تندی داشته باشه یا گهگاهی از کنفرانس های مطبوعاتی به قصد جنگ روانی یا تاثیر گذاشتن روی داورها استفاده کنه یا موارد متعددی که در دوره ی جوانیش در مقابله با لیورپول اتفاق افتاده... ولی در کل من هم مثل افراد بی شماره دیگه ای مجموعه یا برآیند این رفتارها رو کاملا مثبت می دونم.
    شخصا مورینیو رو یه مدیر موفق با یه کارنامه موفق می دونم در عین حال که از نظر شخصیتی به اندازه ی یکی مثل یوپ هاینکس یا دل بوسکه قبولش ندارم ولی این دلیل نمیشه مدیریت خوبش را زیر سوال ببرم و نخوام سر مربی تیمم باشه. فکر می کنم خیلی ایده آل گرایانه داری به قضیه نگاه می کنی.

اصلا ربطی به فرشته بودن هوادارا نداره
    اصلا بهانه خوبی برای چنین قضاوتهایی نیست

مسئله خیلی سادس یک عده که آدمهای کوچیکی نبودن موفقیتهای یک عده دیگه رو از پیش تعیین شده دونستن و حالا هم هیچ چیز تغییر نکرده و با اولین اشتباه داوری به سود بارسا همین جماعت دوباره دست بکار میشن
    علیرضا جان خاطر جمع باش پشت سر همه ی تیم های موفق(یونایتد/بایرن/یووه/رئال/...)، همچین مواردی هست، فقط شاید به خاطر موفق تر بودن بارسا توی این چند ساله، شدت همچین رفتارهایی بیشتر احساس بشه ولی تا وقتی مبدا رو بگذاری روی بارسا فقط یه طرف از ماجرا دیده میشه.

6. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بچه ها سلام.
    بحث ها زیبا و بسی پر محتوا هستن.اما در صورت امکان خلاصه نویسی کنید.
    خودتون به پست های قبلی نگاه بندازید میبینید که حجم شون از 55سطر میگذره.این جوری برای کاربرانی مثل من که علاقه دارن پست ها رو بخونن مشکل پیش میاد.
    مرسی اگر مختصر و مفید گفتگو کنید.که ما هم بتونیم دنبال کنیم.
    یه پیشنهاد هم میدم که اخر این جور پست ها نتیجه گیری کنید از حرفهاتون.
    ن پ:(نتیجه پایانی)

8. 12 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    روی گل اول و شوت آلابا انصافا نمیشد کاری کرد و توپ تغییر جهت داشت . ولی رو گل دوم بوفون رو مقصر میدونم و میتونست بهتر توپ رو دفع کنه .
    حالا اگر ایتالیایی ها هم نوئر رو مسخره کرده باشن , فکر نکنم جالب باشه که آدم از همچین صحبت هایی کینه به دل بگیره و برای تلافی بیاد .
    به قول خود شما بکن بائر قهرمان جام جهانیه و بزرگ فوتبال آلمانه پس انتظار دیگه ای از اون میره . نه این که خودش رو وارد جنگ روانی یا درگیری های لفظی کنه .
    با این حال اگه تشویقی قرار باشه صورت بگیره باید برای بوفون باشه که بخاطر بکن بائر و احترام به اون , پاسخی به صحبت های اون نداد و با احترام از اون صحبت کرد .
    10 تا جام جهانی هم ببری ولی رفتارت درست نباشه که فایده ای نداره
    البته کلی گفتم و در رابطه با شخص خاصی نبود
    صحنه آهسته ای که از دوربینی که دقیقا پشت آلابا و توپ بود نشون داد که توپ دقیقا داشت به همون سمت میرفت و تشخیص بوفون از همون اول اشتباه بود و برخورد توپ به قسمت بالای استوک ویدال به هیچ وجه نمیتونست مسیر توپ رو کاملا عوض بکنه
    حالا میگردم دنبال کلیپش بزارم
    .
    بازی های رسانه ای یه بخشی از دنیای فوتبال هستش و ادمای دنیای فوتبال چه بزرگ چه کوچیک همه به سهم خودشون توش شرکت میکنن
    از پله و مارادونا گرفته تا بکن بائر و کرایف و مورینیو و حتی گواردیولا و .....
    البته بکن بائر هم تندروی کرد و نباید از لفظ بازنشسته استفاده میکرد هرچند خودشم عذرخواهی کردش،کاری که در قبال مورینیو نکرد و انگار به کلمه کلمه حرفایی که دربارش زد اعتقاد راسخ داشت

بکن باوئر:قصد توهین به بوفون رو نداشتم

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، به خاطر صحبت های اخیرش در مورد جی جی بوفون، دروازه بان یوونتوس، عذرخواهی کرد اما همچنان معتقد است که این دروازه بان ملی پوش ایتالیایی باید در دیدار سه شنبه تیمش مقابل بایرن، نمایش بهتری ارائه می داد.بکن باوئر بعد از دیدار رفت دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، گفته بود که بوفون روی گل آلابا مانند بازنشسته ها عمل کرد؛ اظهار نظری که با واکنش جوزپه ماروتا و چزاره پراندلی روبرو شد. اسطوره آلمانی تاکید کرد که قصد بی احترامی به بوفون را نداشته و تنها از نمایش ضعیف او متعجب شده است.او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" متاسفم اگر با استفاده از کلمه بازنشسته، موجب ناراحتی بوفون شدم. هرگز چنین قصدی را نداشتم.اما همچنان احساس می کنم که بوفون باید روی هر دو گل بایرن عملکرد بهتری ارائه می داد."دیدار برگشت یوونتوس- بایرن، چهارشنبه شب در یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد و مطمئنا بوفون برای نشان دادن توانایی هایش انگیزه زیادی دارد.

به نظر میرسه که نظر قیصر به نظر من نزدیک تر هستش
    Last edited by بردیا; 07-04-2013 at 18:48.

10. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سلام.
    بحث ها زیبا و بسی پر محتوا هستن.اما در صورت امکان خلاصه نویسی کنید.
    خودتون به پست های قبلی نگاه بندازید میبینید که حجم شون از 55سطر میگذره.این جوری برای کاربرانی مثل من که علاقه دارن پست ها رو بخونن مشکل پیش میاد.
    مرسی اگر مختصر و مفید گفتگو کنید.که ما هم بتونیم دنبال کنیم.
    یه پیشنهاد هم میدم که اخر این جور پست ها نتیجه گیری کنید از حرفهاتون.
    ن پ:(نتیجه پایانی)
    فک کنم خودت و باقی قدیمی ها یادت باشه که من یه زمانی پایه خفن همچین بحثایی بودم و هرجا صحبت از داوری و دست های پشت پرده و .... بودش من حضور فعالی داشتم
    ولی به مرور فهمیدم که بحث در همچین مواردی بیهوده هستش چون نه بحثایی که ما میکنیم تغییری در روند روز فوتبال داره دوما اینکه ما حتی نمیتونیم همدیگه رو قانع بکنیم و حتی اگر بدونیم حق با طرف مقابل هستش هم کمتر پیش میاد که تاییدیه عمومی جلوی بقیه براش بزنیم سوما اینکه دیگه حال تایپ کردن ندارم
    به همین خاطر خودم به شخصه نه دیگه همچین پستای جنجال برانگیزی میزنم نه حتی پستای بقیه رو میخونم درین باره چون بحث یا حتی خوندن همچین مواردی به نظر خودم وقت تلف کردن هستش.
    الانم فقط میدونم یه بحثی درباره تاریخچه داوری هستش انگار
    ولی به هر حال دوستان راغبن راجع به این موارد هم بحث کنن چون فوتبال همراه با حاشیه هاش برای قشر عظیمی جذاب هستش

12. 10 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فک کنم خودت و باقی قدیمی ها یادت باشه که من یه زمانی پایه خفن همچین بحثایی بودم و هرجا صحبت از داوری و دست های پشت پرده و .... بودش من حضور فعالی داشتم
    ولی به مرور فهمیدم که بحث در همچین مواردی بیهوده هستش چون نه بحثایی که ما میکنیم تغییری در روند روز فوتبال داره دوما اینکه ما حتی نمیتونیم همدیگه رو قانع بکنیم و حتی اگر بدونیم حق با طرف مقابل هستش هم کمتر پیش میاد که تاییدیه عمومی جلوی بقیه براش بزنیم سوما اینکه دیگه حال تایپ کردن ندارم
    به همین خاطر خودم به شخصه نه دیگه همچین پستای جنجال برانگیزی میزنم نه حتی پستای بقیه رو میخونم درین باره چون بحث یا حتی خوندن همچین مواردی به نظر خودم وقت تلف کردن هستش.
    ولی به هر حال دوستان راغبن راجع به این موارد هم بحث کنن چون فوتبال همراه با حاشیه هاش برای قشر عظیمی جذاب هستش
    جانم
    معرفی میکنم کاربر اخلاق انجمن جام جهانی

این بردیا چقدر عوض شده ها
    یه زمانی در مورد اوتهای اشتباه هم دو سه صفحه بحث میکرد
    یادمه یه زمانی کلا جزء دار و دسته نصیرزاده و فردوسی پور بود و پیاز داغِ توهم توطئه رو زیاد میکرد

پی نوشت: در مورد بحث هم فکر میکنم هر دو طرف حرفاشون رو زدن
    و قضاوت حالا با دوستانه
    در ضمن یوسف جان یه بحث خوب صرفا نباید در پایانش نتیجه گیری بشه
    گاهی یک بحث فقط بستری میشه جهت ابراز عقاید و نظرات
    Last edited by گرافيكار; 07-04-2013 at 19:31.

14. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

فکر نمی کنم با یکی دو تا پست بشه نظر و عقیده ای که شاید نتیجه سال ها زندگی با فوتبال باشه رو تغییر داد، حداقل هدف من از این بحث ها بیشتر همون موردی بود که
    علیرضای عزیز گفت یعنی مطرح شدن نظرات مختلف که شاید بعضی هاش برای خود من یا بعضی دیگه از دوستان، جدید یا جالب باشه.

در مورد قسمت های بولد شده:
    پست ها رو بخونی می بینی همچین جنجالی نیستن خصوصا نسبت به پست های صفحات قبل، چون بحث خیلی کلی بود، درباره ی تاریخچه ی داوری هم نبود

+

یوسف: سعی می کنم از این به بعد یه نتیجه گیری اخلاقی هم به آخر صحبت هام اضافه کنم، جدای از شوخی حرفت کاملا منطقیه خصوصا مختصر کردن بحث ها، به روی چشم!

16. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زیدان: در دیدار پی اس جی- بارسا، طرفدار پاریسی ها هستم

دیدار رفت دو تیم با گل ثانیه های پایانی ماتوئیدی، با تساوی 2-2 به پایان رسید و ستاره سابق رئال معتقد است که شاگردان آنچلوتی از شانس زیادی برای غلبه بر آبی و اناری ها برخوردارند

سایت گل- زین الدین زیدان، اسطوره باشگاه رئال، اعلام کرد که امیدوار است پاری سن ژرمن بتواند با غلبه بر بارسا، به مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان راه پیدا کند.

دیدار رفت دو تیم با گل ثانیه های پایانی بلایسه ماتوئیدی، با تساوی 2-2 به پایان رسید و ستاره سابق رئال معتقد است که شاگردان آنچلوتی از شانس زیادی برای غلبه بر آبی و اناری ها برخوردارند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من طرفدار پاری سن ژرمن خواهم بود. من از باشگاه های فرانسوی حمایت می کنم. این دیدار می تواند برای فوتبال فرانسه تاثیر مثبتی داشته باشد. هرچند من اهل مارسی هستم، برایم جالب است که ببینم پی اس جی، بارسا را حذف کند.

می دانم که این کار برای آنها دشوار است. اما فکر می کنم این مسئله که آنها توانستند در دقایق پایانی به گل برسند، کار را جالب کرد. بازی در نوکمپ دشوار است اما این تیم می تواند بارسا را به دردسر بیندازد."

زیدان که در 210 بازی برای رئال، 46 بار موفق به گلزنی شد، در مورد شرایط کریم بنزما در سانتیاگو برنابئو گفت:" چیزی که یک بازیکن زمانی که از اوج به دور است، به آن نیاز دارد، حمایت است. او یکی از بهترین بازیکنان فرانسه است. من افرادی که به ورزشگاه می آیند و او را هو می کنند، درک می کنم زیرا آنها دوست دارند که مهاجم شان گلزنی کند. من فکر می کنم که باید بازیکنان مان را حمایت کنیم. او از کیفیت بالایی برخوردار است. او این شرایط دشوار را پشت سر خواهد گذاشت."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zidane: I'm supporting PSG against Barca

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

امشب یه مینی-نبرد دوباره بین ماریو گوتزه و ایسکو داریم، امیدهای آلمان و اسپانیا توی سال های پیش رو!

+

گل هم خوب پیاز داغشو زیاد می کنه.

از این صحبت زیدان:
    بازی در نوکمپ دشوار است اما این تیم می تواند بارسا را به دردسر بیندازد

این رو نتیجه گرفته:

ستاره سابق رئال معتقد است که شاگردان آنچلوتی از شانس زیادی برای غلبه بر آبی و اناری ها برخوردارند.

20. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •