دوست عزیز
اول اینکه من توصیه نکردم که لوکالست را روی nounبگذارید هیچگاه لوکالست را روی noun نگذارید. آن را به حالت اول برگردانید.
دوم اینکه از کنترول دست ساز برای فعال کردن آن آیتمها استفاده کنید.
دوست عزیز
اول اینکه من توصیه نکردم که لوکالست را روی nounبگذارید هیچگاه لوکالست را روی noun نگذارید. آن را به حالت اول برگردانید.
دوم اینکه از کنترول دست ساز برای فعال کردن آن آیتمها استفاده کنید.
لوکال ست کدوم کشور خوبه ؟؟
من با کنترلر مخصوص میرم واسه سری h واس با کنترلر بری تا لوکال ست فعال شه
اینفو و فکتری رو میزنم واس سرویس منو ولی چند اپشت هست که کمرنگه و کار نیمکه از جمله advance و nvram clear allyp
دوست عزیز
آیتم ed-ina و یاed-Iran و یا DT_ M_ASSIA[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از این تایپیک هم می توانید استفاده کنید.
مشکل من نوسرویس منو هستش نمیدونم چرا این گزینه ها غیرفعاله و نمیشه دستکاری کرد با دگمه info+factory وارد میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه ها که نشون دادم غیر فعالن و چند گزینه دیگر
من الانوا nvram clear انجام بدم چون کالیبره تصویر بدجور داغونه
دوست عزیز
اگر از آن مطالبی که در پست بالا و آن تایپیک نتوانستید انجام دهید باید از نزدیک این مشگل بررسی شود.
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
لطفاً یکی بهترین تنظیمات برای کالیبره کردن تصویر در مدل samasung 48inch H6490 (مدل خارجیش 6400) رو کامل توضیح بده.
این مدل یکی از پرفروش ترین مدل ها هستش.
برای تنظیم تی وی خودم میخوام.
خدا خیرتون بده.
--------------------------------------------
سه تا سوال هم دارم:
سوال اول:
در ضمن موقع پخش فیلم یا سریال نور صفحه نمایش یهو تیره میشه. یعنی وقتی صحنه تاریک هستش.. چیکار کنم درست بشه؟ نمیخوام از حالت movie استفاده کنم.
سوال دوم:
ریموت این مدل هوشمند هستش. چطور میشه بدون ساختن اون ریموت مخصوص وارد منوی سرویس شد؟
سوال سوم.:
بهترین تنظیمات کل این مدل برای همه بخش ها چی هستش؟
پیشاپیش تشکر میکنم
-----------------------------------------------------------
دوست عزیز
در پست اول همین تایپیک از قسمت نظیمات برای کالیبره کردن تصویر: در سری 6 ورژن F که با رنگ آبی نوشته شده تنظیمات را انجام دهید حتماً نتیجه خواهید گرفت.
در ضمن شما می توانید از کنترول معمولی تلویزیون سامسونگ استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند.
سلام من میخواستم زبان فارسی اضافه کنم وارد تنظیمات مخفی شدم نمیدونم چی زدم اما یه ابدیت توش بود یه دفعه نوش please wait هر چی منتظر موندم اتفاقی نیوفتاد بعد ال ای دی رو از برق کشیدم حالا هر کاری میکنم روشن نمیشه حتی چراغشم نمیاد یعنی سوخته؟؟؟کمک کنید
دوست عزیز
متاسفانه تلویزیون شما بریکیت شده و باید به تعمیرگاه ببرید .
بریکیت یعنی چی؟؟
هر تعمیرگاهی یا حتما باید نمایندگی باشه؟؟
خیلی هزینه ور میداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)