هر دو ورژننوشته شده توسط soleares
هر دو ورژننوشته شده توسط soleares
سلامهمونی که اجرا میشه عکس قلعه هست و یک امپراتور جنگ های صلیبی 2 هست
اما اونی که عکس ریچارده با یاراش جنگ های صلیبی 1 هست
من هم اگه راستشو بخواین حتی بلد نیستم بازی مرحله ای بیارم تو جنگ های صلیبی2
همش میرم یه جایی هست مرحله ای نیست خودت مشخص میکنی با کی می خوای بجنگی
من به آموزشش احتیاج دارم
يادم اومد كدوم رو ميگي! اما اون اسمش جنگهاي صليبي نيست
اون اسمش قلعه 2 هست! به زودي يك آموزش ازش ميزارم
نگاه كردم! جواب دادم! حالا تو يك نگاهي بندازsoldier جان یک نگاهی به پیغامای خصوصیت بنداز
در مورد اون بازي كه سعيد سي پي يو حرف ميزنه يك تاپيك مي زنم كه با اين تاپيك قاطي نشه!دوستان این تاپیک آدمو گمراه می کنه من نمی فهمم شما دارید در باره کدوم ورژن صحبت می کنید میشه یه عکس قرار بدید ؟
به زودي هم اون تاپيك رو ايجاد مي كنم! ازش عكس ميزارم و آموزشش رو هم قرار ميدم!
خوب مي توني براي غذا ! مزرعه گندم بزاري! و آسياب و نانوايي كه غذا بسازن!سولجر جان کار کردن زیاد باعث کاسته شدن محبوبیتتون میشه به خاطر همین یا باید غذای بیشتر بدید یا بهشون مالیت بدید ! من همیشه 100 تا گل می سازم تا از غذا دادن معاف بشم ! البته مجبورم براشون )قهوه خونه( درست کنم تا اون -3 هم جبران بشه ولی غذا بی غذا دیگه ...
و مي توني چند كليسا بزاري! و يا چند مهمانسرا! اينطوري محبوبيت كاسته نميشه!
و از طرفي مي توني ماليات بگيري و دار و ... كه بيشتر كار كنن !
موفق باشيد
توي اين تاپيك فقط در مورد ورژن قديمي حرف مي زنيم! در ضمن اشتباه شد كه دوتا مثل هم زدم!سولجر جان اين كه تكراري بود ! چيز ديگه اي بگو ... در ضمن لطف كن يه عكس هم از اين بازي قرار بده من نمي فهمم شما كدوم ورژنش رو ميگيد ...
توي پست قبلي همه چيز رو مشخص كردم!
باي
بله عاليه لطف كنيد اگر رمز ترينر داريد براي دانلود بذاريد تا استفاده كنيم ...
مثلا ترينر براي پول يا براي محبوبيت يا براي غذا يا براي تعداد نامحدود شدن سرباز ها يا براي هر چيز ديگه اي كه فكرشو بكنيد ..
سولجر جان شما كه استاد هستي مي توني بسازي ؟ يا حداقل برامون پيدا كني ؟
پس این تاپیک جنگ های صلیبی 1 تاپیک soldier قلعه ی 2
حالا شما یک نگاه بندازنگاه كردم! جواب دادم! حالا تو يك نگاهي بنداز![]()
واسه كدوم بازي مي خواهيد؟بله عاليه لطف كنيد اگر رمز ترينر داريد براي دانلود بذاريد تا استفاده كنيم ...
مثلا ترينر براي پول يا براي محبوبيت يا براي غذا يا براي تعداد نامحدود شدن سرباز ها يا براي هر چيز ديگه اي كه فكرشو بكنيد ..
سولجر جان شما كه استاد هستي مي توني بسازي ؟ يا حداقل برامون پيدا كني ؟
قعله 2؟ يا جنگهاي صليبي فارسي ؟ يا جنگهاي صليبي كه 80 مرحله داره؟
هر كدوم رو مي خواهيد بگيد!
عزيز مال من انگليسيه و 50 تا مرحله بيشتر نداره منتظرم ...
سلام
خوب تاپيكي براي قلعه 2 ايجاد شد! اين هم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينجا فقط بحث (جنگهاي صليبي 50 مرحله اي و جنگهاي صليبي 80 مرحله اي) مي كنيم!
موفق باشيد!
خيلي خوب شد حالا لطف كنيد چند تا ترينر با قابليت هاي اونها رو براي دانلود قرار بديد ..
باشه یک ترینر آپلود می کنم! فعلآ سرم شلوغه! چند دقیقه دیگه آپلود می کنم!عزيز مال من انگليسيه و 50 تا مرحله بيشتر نداره منتظرم ...
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)