بهزاد هیچوقت به بهار خیانت نکرد.. توی دادگاه هم گفته شد.. بین بهزاد و بهار قرار بود که هیچ دروغی گفته نشه. بهزاد هم هیچوقت دروغی نگفتـه بـــود
به قول خودش بهزاد فقط نگفته بود که ازدواج کرده قبلن.. حالا ازون گذشته ، اینی هم که بهزاد به بهار نگفته بود که ازدواج کرده خودش دلیل مهمی داشت.
دلیلش هم این بود که بهزاد به بهار علاقه داره و ازین میترسیده که ممکنه از دستش بده.. یعنی به خاطر عشقی که نسبت به بهار داشت نتونسته بود بگه.
پس این یه پوئن مثبته. البته من حق میــــدم ، بهزاد میتونست در مورد بهار بهتر عمل کنه و این رو یجوری بهش بگه ، شاید بهار باهاش کنار میومد و حتی با
علم به این نکته ، با بهزاد ازدواج میکرد...
این که بهزاد به خاطر از دست ندادن بهار و عشقی که نسبت بهش داره ، حرفی رو بهش نزده ( دروغ هم نگفته ) ، خیانــته ؟
اگر بهار مستقیمن از بهزاد سوال کرده بود که آیا تو قبلن ازدواج کردی ، و بهزاد میگفت نه .... خب این یه دروغه و یجورایی خیانت محسوب میشه. که در مورد
ارغوان صدق کرد...
بستگی داره .. دو حالت هست اینجا.
آیا تو زندگی واقعی و بیرونی شما همچین اتفاقی برای شما بیفته آیا باز هم رو حرفتون هستین ؟
یعنی مثلا همسرتون قبلا ازدواج کرده باشه و بعد از 5 ، 6 ماه جدا شده باشه و بعد بیاد با شما ازدواج کنه و قضیه رو به شما نگه . آیا باز هم معتقدین که این کار هم به شما خیانت نیست ؟
- این فرد کلن عــــادت داره یه مدت با یکی زندگی کنه بعدش مث یه سیب گازخورده پرتش کنه دور و یکی دیگه برداره.. این یه خیانته من قبول دارم
- یه فرد هم مث بهزاد هست که در زندگی قبلیش با شکست روبرو میشه ، یه زن شیاد به نام ارغوان بهش اونطوری دروغ میگه.. و بعد بهزاد اون
زندگی ننگین رو میـــزاره پشت سرش و فراموش میکنه و میخواد از نو شروع کنه و میره با کسی ازدواج میکنه که واقعن دوستش داره و میخواد تا
پایان عمرش در کنـــــار هم باشن... نه این خیانت نیست.. برای خودم هم پیش بیاد و بدونم دلیل کار طرفم چی بوده ، بدون کوچیکترین ناراحتی از
سدش میگذرم.
حالا ممکنه بگین ارغوان هم بــه خاطر عشقش به بهزاد بهش راستشو نگفته بود... نه این اشتباس.. همونطوری که داخل فیلم میبینید ارغوان یک
زن پول پرسته که اگه رنگ دو قرون پول رو ببینه حاضره باباش رو هم به خاطرش بفروشه.. اونطوری رفتار کینه وار از خودش نشون میده.. اگه ارغوان
عاشق بهزاد بود ، پــــس چــــرا این بلاها رو سر بهزاد آورد ؟ مگه آدم با عشقش اینطوری میکنه ؟ مگر نه اینست که یک عاشق همیشه باید خوب
عشقش رو بخواد ؟
ارغوان هیچوقت عاشق بهزاد یا عاشق دکتر نبود..