در ضمن مادرم هی میگفت غصه میخورم بیکاری و فلان هی از غصه قلبش درد میگرفت براش تجویز کردم انم الان راضیه دیگه غر نمیزنه خوب شده انم فعلان گفتم کمش کنه داروی خوبیه بهتر از فلوکستین هست فقط اگه تاتیرش کم نشه![]()
در ضمن مادرم هی میگفت غصه میخورم بیکاری و فلان هی از غصه قلبش درد میگرفت براش تجویز کردم انم الان راضیه دیگه غر نمیزنه خوب شده انم فعلان گفتم کمش کنه داروی خوبیه بهتر از فلوکستین هست فقط اگه تاتیرش کم نشه![]()
سیتالوپرام معجزه نمیکند.
طبق برنامه پزشکتون پیش نرید بعدا" برای مشکل زا خواهد بود.
در ضمن خودتون برای مادرتون سیتالوپرام تجویز کردین؟ از خطرا سیتالوپرام برا سنین بالا آگاهید؟
اصولا خانم ها احتیاج بیشنری به سرونونین دارن بعد از سن خاصی هم به عنوان ضد درد هم تثبیت خلق و ضد افسردگی حال چه مدل ssri باشه بسته به نظر پزشک فرق میکنه
داروهای روانپزشکی خارجی با مشابه ایرانی شون تفاوت داره؟ بعضی پزشکا میگن هرکدومو میتونید تهیه کنید مصرف کنید
سیتالوپرام چه دوزهایی داره؟ کمترین دوزش واسه اثر چقدره؟
اصولا داروی خارجی با ایرانی تفاوتی نداره
اما هرجور تصور کنید داروی برند چیز دیگه ای هست
البته پاسخ درمانی اصلا تفاوتی نباید داشته باشه
سیتالوپرام هم 10-20-40 که برای درمان از دوز،کم،شروع میشه تا به دوز درمانی برسه و دوز بالای ۴۰ مخصوصا در کسانی که نوع خاصی بیماری قلبی(سندرم QT طولانی ) دارن توصیه نمیشه
مصرف خودسرانه دارو مخصوصا بعلت عوارض,ضرر مصرف اشتباه در بیماری های روانپزشکی تشخیص داده نشده,تداخلات دارویی توصیه نمیشه
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
من یه مدت سیتالوپرام مصرف میکردم به شدت از نظر جنسی سرد شده بودم
ایا این جز عوارض این دارو هست؟
این اصلی ترین عارضه دسته دارویی SSRI هست
اگر خیلی برای بیمار مشکل زا باشه و نشه با دارو و تکنیک های خاص بهبودش داد میشه درمان رو به داروهای دیگه انتقال داد
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
برلی سردی در رابطه جنسی بهترین ترکیب اضافه کردن بوپروپیون هست
سلام. داروی آسنترا باعث تورم صورتم و زردی چشم ها و پوستم شده. شش ماهه مصرف میکنم. داروهای دیگه ای هستن که این عارضه رو نداشته باشن؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)