تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 39 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به vahidgame (وحید عزیز) مظلوم سربریده شهید راه پی سی ورلد

سلام علیرضا جان

سلام وحید جان

جالبه من توی ذهنم این بود که به دوستان مسئول صندلی داغ بگم که علیرضا رو هم حتما برای صندلی داغ مدنظر داشته باشن که یکی دو روز بعدش دیدم که خودت روی صندلی نشستی!

جالبه منم دوست داشتم با توجه به سوالات جنجالی یوسف تو نفر بعدی باشی که سوال میپرسی بعد اومدم دیدم پرسیدی

خب من برای شروع چند تا سوال می پرسم:

در خدمتیم

1- بین بارسا ، لیورپول و پرسپولیس می تونی بگی که کدوم رو بیشتر از همه دوس داری؟

اگر فوتبال ایران سرو شکل درست و حسابی داشت و در معادلاتش دو دوتاش چهارتا میشد بدون شک در نهایت بین این سه تیم پرسپولیس رو دوست داشتم به این خاطر که بیشتر بهش احساس نزدیکی میکنم
    اما الان نه نمیتونم بگم واقعا بین این سه تیم کدوم رو بیشتر دوست دارم
    وقتی به فوتبال مدرن نیاز داشته باشم به بارسا نزدیک تر میشم
    وقتی نگران آینده فوتبال کشورم میشم پرسپولیس توی ذهنم برجسته میشه
    و هر وقت دلم برای غمهای فوتبالیم تنگ میشه به یاد لیورپول میفتم

2- اگه یه روزی ساینا دقیقا طرفدار تیمای مقابل تو بشه یعنی مثلا استقلال و رئال ، چه احساسی پیدا می کنی؟

صادقانه میگم خوشحال میشم
    چون کودکی که بتونه در مسیر رشدش با منطق و احترام دارای نظر و سلیقه ای متفاوت با والدینش بشه قطعا بهتر میتونه مسیر زندگی خودش و استقلالش رو بدست بیاره
    من واقعا دوست دارم یه روزی ساینا بهم بگه با احترام در این مورد نظر من فرق میکنه
    یا روزی برسه که بگه من قضاوت شما مثلا در مورد چلسی درک نمیکنم. فکر میکنم عمو وحید درست میگه چلسی خیلی هم خوب دفاع میکنه

3- توی سال 2012 که گذشت بهترین و بدترین خاطره های فوتبالیت رو می تونی بگی؟

شکست به چلسی و رفتن پپ بدترین خاطره هام بودن
    و قهرمانی اسپانیا و درخشش اینیستا بهترین خاطره ام در این سال

4- نظر کلیت در مورد دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا امسال چیه؟ فکر می کنی چه تیم هایی شانس بیشتری دارن و در نهایت چه تیمی قهرمان میشه؟

به نظر من قرعه خوبی بود نه برای تیم محبوب من بلکه برای اینکه شاید با توجه به این قرعه کشی اروپا بتونه تیمها و روشهای جدیدی رو تجربه کنه
    درخشش دورتموند میتونه کلیدی باشه برای اینکه ژرمنها جواب سوالاتشون رو بگیرن و دلیل شروعهای عالی و پایانهای تراژیکشون در جامهای جهانی و ملتها رو بفهمن
    و عدم درخشش این تیم یک لایه ی پر از سوال دیگه رو روی ناکامیهای فوتبال این کشور میکشه

از بین رئال منچستر بارسا میلان بایرن و آرسنال سه تیم حذف میشن و با احترام به همه این تیمها این یعنی حذف نیمی از تیمهایی که سالهاست دارن روی یک خط یکنواخت قدم میزنن
    به نظر من این یک موفقیت برای اروپاست
    حذف نیمی از این تیمها یعنی بالا رفتن تیمهایی که میتونن همراه خودشون اکسیژن تازه رو به ششهای لیگ قهرمانان برسونن
    شاختار واقعا سریع و خوب بازی میکنه
    یووه داره در جهتی کاملا مخالف مسیر فوتبال ایتالیا شنا میکنه
    فوتبال اسپانیا یک سوال و معادله حل نشده در مقابل فوتبال آلمان در این سالها بود
    و دورتموند داره برای این سوال ظاهرا بدون جواب پاسخهایی پیدا میکنه
    دورتموند داره به جای دور زدن تیکی تاکا اون رو درون خودش حل میکنه این تیم برای عبور از تیکی تاکا داره نوع جدیدی از این فوتبال رو تجربه و تمرین میکنه
    همه اینها یعنی تجربیات جدید برای فوتبال اروپا که به نظر من به جز اسپانیا سایر تیمهاش در یورو 2012 درجا زدن

5- تیم منتخبی از بازیکنای مورد علاقت در تمام طول تاریخ فوتبال بذار که صرفا بازیکنایی باشن که واقعا از بازیشون شناخت داری و بازیشون رو کامل دیدی.

اولیور کان

مالدینی.....بارزی.....تورام

اینیستا.....زیدان.....ماتیوس.... .کانتونا

ریوالدو.....مسی.....مارادونا

البته خیلی بازیکنای دیگه هم بودن که محدودیتی که گذاشتی اونا رو طبیعتا حذف کرد

6- همانند سوال قبلی اینبار تیم منتخبی از بارسلونا بذار.

زوبی زارتا

خوان کارلوس.....کومان.....پویول

گواردیولا
    اینیستا................ژاوی
    ریوالدو

رونالینهو......مسی.....فیگو

7- بهترین مربی تاریخ بارسلونا از نظرت کیه؟ دلایلت برای این انتخاب چیه؟

خیلیها میگن کرایف اما من معتقدم کسی که بتونه یک تیم قهرمان رو دوباره قهرمان کنه کار سخت تری انجام داده
    کسی که بتونه یک تیم رویایی و ظاهرا غیر قابل تکرار رو تکرار کنه به نظر من کار خیلی سخت تر و مهمتری کرده
    گواردیولا تاریخ رو برای بارساییها تکرار کرد و البته این تیم رو بر اساس داشته ها و ساخته های خودش به قهرمانیهای پیاپی رسوند
    از نظر آماری هم مشخصا پپ عملکرد بهتری داشته
    در کل هر چند واقعا سخته اما به نظر من گواردیولا بهترین مربی تاریخ بارسلوناست

8- نظرتو در مورد بازیکنای زیر بگو:

مارادونا
    تلخ و شیرین فوتبال خلاصه شده در این بازیکن
    باشکوهی و اوج گرفتن یک استعداد ناب و تراژدیِ سقوط یک ستاره
    به نظر من کم کم باید قبول کنیم که اون دیگه بهترین بازیکن تاریخ نیست

باتیستوتا
    در یک کلام باتی گل
    اگر آرژانتین در عصر مسی یک باتیستوتا داشت قطعا حرفهای زیادی برای گفتن داشت

کرایوف
    من فیلم بعضی از بازیهاشو دیدم واقعا باشعور بازی میکرد به نظر من بازیکنی در کلاس پلاتینی اما یک سرو گردن از اون بالاتر چه از نظر هوشی چه از نظر تکنیک
    همین خصوصیات رو در زمان مربیگری هم داشت

مسی
    بازیکنی برای لذت بردن و استعدادی برای تماشا کردن
    مسی شاید پرافتخارترین بازیکن آرزانتین نباشه اما قطعا در سن 25 سالگی کاملترین بازیکن تاریخ این کشوره
    اون هم تکنیک هوش و بازیگردانی مارادونا رو داره هم تمام کنندگی باتیستوتا رو

رونالدینیو
    واقعا ظرافت کامل بود
    یک برزیلی واقعی به نظر من رونالدو ریوالدو و... فوق العاده بودن اما هیچ کدومشون به اندازه رونالدینیو به ذات فوتبال برزیلی نزدیک نشدن

اینیستا
    وقتی روزش باشه مطمئنا کارهایی میکنه که از هیچ بازیکنی در تاریخ ندیدم
    گاهی در یک نیمه ناگهان بازیش میگیره و انواع و اقسام دریبلها رو میزنه
    چنتا ویدئو و GIF از دریبلهاش دارم که واقعا حیرت انگیزه

ژاوی
    بهترین هافبک قرن 21 تا حالا

پویول
    نماد غیرت واقعا جاهایی بوده که بارسا از ژاوی گرفته تا مسی شکست رو پذیرفتن اما پویول اون فضا رو شکسته و تیم رو برنده کرده
    یه کاپیتان واقعی

استیون جرارد
    غم بزرگ من
    خیلی کمتر از چیزی که لیاقتش رو داره تا حالا از فوتبال بدست آورده

مایکل اوون
    یک شهاب سنگ بسیار زیبا که به همون سرعتش که به جو فوتبال خورد و درخشید خاموش شد
    هیچ وقت اون فرارش و گلش به آرزانتین در جام جهانی 98 یادم نمیره
    برادرم میگفت خدا یه مارادونا به انگلیسیها داده تا از آرژانتین انتقام بگیره
    به نظر من باید توی لیورپول میموند
    جزء اون کوه هایی بود که نباید از جاش تکون میخورد اما جا به جا شدن در سنت کوه ها یعنی خورد شدن

آنری
    به نظر من یه بازیکن که با اون چیزی که در جام 98 نشون داد قرار بود یه بازیکن خوب اما معمولی باشه
    ولی آنری تقدیرش رو تغییر داد و خودش رو تبدیل به یک ستاره فراموش نشدنی کرد

لمپارد
    یک جرارد دیگه که خوشحالم سال پیش به بخشی از حقش رسید

دروگبا
    یک پویول در خط حمله + هوش زیاد
    در مقابل بارسا واقعا با تمام وجود میدوید گاهی اوقات احساس میکردم اونقدر داره در بازی انرژی و نیرو میزاره که شاید این آخرین 90 دقیقه فوتبالشه

زیدان
    یک هافبک بینظیر
    محصول دانشگاه لیپی
    زیدان یک بازیکن بود که با ذهنیت و تعریف لیپی از فوتبال در میدون بازی میکرد
    هوش و تمرکزش رو به توپ تحمیل میکرد
    اجازه بده به شکلی دیگه هم توصیفش کنم:
    قاتل کانتونا

رائول
    شخصیت رئال بودن در بین انبوهی اسطوره و ستاره کار بسیار سختی بود که رائول به خوبی از پسش بر اومده بود
    کاری که به نظر میرسه کاسیاس در برابرش داره ناتوان میشه

فیگو
    کوهی که جا به جا شد

9- نظرت در مورد ایده Fan vs Fan انجمن ورزش چیه؟ مناظره های اونو هم دنبال می کردی؟

خیلی خوبه
    من تا جایی که تونستم دنبالش کردم
    اما باید فضاش بازتر و صمیمتر بشه و دایره سوال کننده ها وسیعتر بشه
    مناظره یک پرسشگر نمیخواد یک اداره کننده بحث نیاز داره

10- توی موسیقی بیشتر به چه سبکایی علاقه مندی؟

سنتی
    و تا حدودی کلاسیک اروپا و البته هیچ وقت از شنیدن ترانه های پاپ ناراحت نشدم و به دلم نشستن
    البته نقد ترانه من رو به پاپ نزدیک و نزدیکتر میکنه

فعلا همینا تا بعد

ممنون به خاطر سوالاتت
    منتظر و مشتاق سری بعد هستم
    Last edited by گرافيكار; 07-01-2013 at 01:33. دليل: در توصیف مسی به جای مارادونا نوشته بودم رونالدو

2. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به kasra_khan2003 (کسرای عزیز) سربریده ثانی

سلام،

علیک سلام

اول بگو بین من و تو چیزی هست؟فکر کنم اواخر فصل پیش یه تیکه هایی به هم انداختیم

توی جاده ای که از سمت من به سمت تو میاد نه دست اندازی هست نه ترافیکی
    اما جاده ای که از سمت تو میاد به یه لایه آسفالت جدید نیاز داره یه دستی بهش بکش
    من به سمت کسی تیکه پرتاب نمیکنم

راستش الان وقت امتحانات هست و نمیشه خوب به حسابت برسم، فعلاً با این شروع کنیم تا بعداً

انشاالله که امتحانات موفقیت آمیز باشه

تا حالا اسم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گوشت خورده؟

هرگز با
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نمیشه حس و حال بودن در اون شهر رو درک کرد. هم خونه ای من (که هم ولایتی خودتون هم هست) پارسال رفت و اون شهر رو دید، عکس هایی که گرفته به همراه توضیحاتش، واقعاً دردآور هست.

اما از همه ی اینها بدتر، آخرین بخش حرف هاش هست. اینکه چطور این شهر رو دوباره ساختن و چقدر زیبا هست. حالا سوال من بعد از این همه مقدمه اینه
    چرا خرمشهر خودمون هنوز یه سیستم لوله کشی و تصفیه آب، یا گاز نداره؟! واقعاً دلیلش چیه؟ دولت فکر میکنه این شهر جواب سرمایه گذاری های بزرگ رو نمیده؟ حتی در این صورت هم، باز میشه شهر رو دوباره ساخت فقط برای دهن کجی به اونایی که با خاک یکسانش کردن. آیا دلیلش حضور یک سری هم وطن هست که از نظر نژادی با اعراب گره خوردن؟

نه اسمش رو نشنیده بودم تا حالا
    یه جستجوی اینترنتی کردم و بخشی از سرگذشت تلخ این شهر رو متوجه شدم
    البته روزهای شیرین زیادی هم داشته فکر کنم در طول حکومت 6 سلسله پایتخت بوده

فکر میکنم خرمشهر برای ایران به اهمیت
    نانجینگ برای چین نبوده
    اما این دلیل ویرانه بودن و موندن خرمشهر نمیشه
    به خاطر رعایت منافع انجمن شاید خیلی چیزها رو نتونم بگم
    اما وقتی نظامها همراه با مردمشون و خانه هاشون و شهرهاشون جنگ کنن و درد بکشن و زخم رو تجربه کنن بعد از جنگ هم همراه با اونها به بازسازی روحی و جسمی اونها و خانه ها و شهرهاشون کمک میکنن
    اما من فکر میکنم مردم ما در جنگ خیلی جلوتر از دولتمردان ما بودن
    اونها دردها و زخمهایی که مردم چشیدن رو کمتر درک کردن در نتیجه این ویرانیها رو کمتر مال خودشون میدونن
    برای اونها شهر من خانه من نیست

نه ربطی به عرب بودن این بخش از کشورمون نداره جاهای دیگه ای هم هست که ویرانیشون کم از خرمشهر نداره
    Last edited by گرافيكار; 06-01-2013 at 23:09.

4. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به yuseph (یوسف گرامی) عاشق الحواشی

توضیحات/
    درمورد سوال شماره4از سری اول منظور جمیع جهات بود.

من هم جوابم کلی بود و فکر میکنم جوابت رو داده باشم

سری دوم/(حواشی)

بسم الله

1-نظرت در مورد کپی کردن خبر در انجمن اینه که حق اونهایی که واقعا زحمت میکشن و وقت میزارن تا یه پست زیبا ارسال کنن هدر میره.خب به نظرت همون طوری که شما دوست دارید دیده بشین خب کاربرهای دیگه هم دوست دارن که دیده بشن و این حق اونهاست که اگر نمیتونن پست فنی بدن حداقل خبر کپی کنن!درسته؟

کپی کردن خبر اگر با منبع باشه میتونه باری رو از دوش انجمن ورزش برداره و سر و شکل منظمی هم به انجمن بده
    اما اگر همین دوستان کمی بیشتر برن سراغ ذهن و داشته های خودشون ضرر نمیکنن و مطمئنا میتونن خودشون مولدِ ایده، تفکر و بحثهای مفید باشن

2-من بحث هایی که هرچند وقت یک بار پیش میومد بین شما و حسین رو میخوندم و پیگیری میکردم.اما این نکته برام جالبه که بقول حسین نقطه اشتراکتون چیزی تو مایه های صفره!به نظرت چرا؟(با اینی که هم حسین و هم شما تقریبا آدمهای منطقی هستین)

چون حسین اصلا منطقی نیست
    جدای از شوخی یک بحث مفید صرفا بحثی نیست که به وحدت عقیده و نظر منجر بشه
    بحثی که در اون هر دو طرف نظر خودشون رو با احترام بیان کنن یک بحث مفیده
    اصولا امروز در یک مناظره یا بحث، کمتر سعی میشه طرف مقابل رو متقاعد کنن بیشتر اون رو فضایی میبینن برای ابراز عقیده و نظر

3-حرف از حسین اومد.لحظه ای که خبر کناره گیری حسین از مسئولیت انجمن ورزشی رو دیدی چه احساسی داشتی؟

ناراحت شدم و غافلگیر
    این رو صادقانه میگم
    اما خوشبختانه حسین جزء کسایی بود که با عقلانیت خودش پلهای پشت سرش رو خراب نکرد و با حفظ کردن خودش در کنار دوستان هم ما رو خوشحال کرد هم منطق خودش رو پرورش داد

4-فلسفه و چرایی انتخاب اسم(گرافیکار)؟

ترکیبی است از گرافیک و کار که با حذف یک «ک» تبدیل به یک کلمه جدید شده که هر دو معنی رو میده

5-ماجرای استفاده همزمان شما وبرادرتون از یوزر(گرافیکار)چیه؟

برادر کوچیکترم که تا حدودا دو سال پیش با من زندگی میکرد یه همه فن حریفه کلا از این شاخه به اون شاخه زیاد میپره ولی خوبیش اینه که تو هر زمینه ای حرفی برای گفتن داره
    فتوشاپ رو خیلی دوست داره بهم گفت میخوام توی پی سی ورلد عضو بشم یه یوزر خوب بهم بگو منم بهش گفتم گرافیکار
    اونم با این اسم عضو پی سی ورلد شد
    به موبایل هم خیلی علاقه مند بود و توی بخش موبایل هم خیلی مشاوره میداد در این بین به من گفت بخش ورزشیش برای جام جهانی 2010 انجمن زدن توش بحث میکنن تو هم بیا یه نگاه بنداز
    آمدن همانا و علاقه مندشدن همانا
    برو بچ همه جمع بودن خلاصه داستان این شد که این شد
    اما حالا خیلی وقته که فقط خودم از این یوزر استفاده میکنم چون برادرم رفته دنبال زندگیش و دیگه پیش من زندگی نمیکنه
    حالا دیگه روی یه شاخه نشسته و داره حالشو میکنه

مرسی عزیزم.
    بزودی....

خواهش میکنم عزیز دل
    منتظرم
    Last edited by گرافيكار; 07-01-2013 at 01:38.

6. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام علیرضا جان
    بازی امشب بارسا اسپانیول رو دیدی؟
    بوسکتس رو توصیف کن

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب صندلی نشین بعدی علیرضا گرافیکار .

سلام علیرضا گرامی ...

ابتدا با تشکر از یوسف و به پیرو کسرا و وحید برم سراغ موضوعی مشابه . سر قضیه مظلومی و اینکه گفته بود گروه تیم ملی اسونه و قضیه های مشابه ، کمی قضیه دایی- مایلی کهنی ()به وجود امد که حتی فکر کنم یکی دو هفته ای در لیست سیاه من بودید . الان اوضاع من و تو خوبه ؟
    (البته هنوز هم بعضی پستات رو که می خونم باهاشون موافق نیستم (در واقع شدید مخالفم ) اما خب می گذرم ) یک بارسایی - پرسپولیسی و من چه شود

بریم سراغ سوالات ... :

1- من فکر می کنم که حتی منطقی ترین ادمهای دنیا هم گاها تعصبی نظر می دن . به خصوص در مورد فوتبال . نظرت در این باره چیه ؟

2-و حالا تعصبی ترین و منطقی ترین کاربر انجمن ورزش !؟

3-توی این مدت در انجمن پستی بوده که خیلی خیلی خوشت امده باشه ؟ اگه یادته نقل قول بگیر یا بنویس ؟

4- به عکس . پستی بوده که به شدت مخالفش باشی ( نه از لحاظ اختلاف نظر ) از نظر محتوا و اینکه فکر می کردی پست باید پاک بشه ولی نشده ؟!

5- اگه اشتباه نکنم درباره داروین جایی نوشتی ولی چون خیلی طولانی بود درست نخوندم الان می تونی به طور خلاصه و گویا نظر "داروین " رو در مورد پیدایش حیات بگی ؟ و نظر خودت در این باره؟

6- از چه زمانی هوادار لیورپول شدی ؟ و از چه زمانی هوادار بارسا ؟ سن ؟ سال ؟

7- توی بازی های رودرو لیور - بارسا هوادار کدوم تیمی ؟

8- پرسپولیس یا فولاد خوزستان ؟

9- کمی غیر عادی ولی باید بین پرسپولیس و تیم ملی یکی رو انتخاب کنی . کدوم ؟

10 - با توجه به علاقه ات به ادبیات : کتابهای فوتبالی و حتی ورزشی که خوندی رو معرفی کن و نظرت رو درباره شون بگو .

مرسی ...
    اگه فرصت شد باز ، در ادامه سوالات احتمالا فوتبالی تر ..

10. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به nw_nk (سینای دوستداشتنی)

سلام علیرضا جان

سلام سینا جان خوبی داداش

بازی امشب بارسا اسپانیول رو دیدی؟

خوشبختانه آره بالاخره بارسا تی وی یه بازی از بارسا برد روی آنتن

بوسکتس رو توصیف کن

به نظر من تا اینجا ما شاهد بهترین فصل بوسکتس بودیم
    مثل بازی با اسپانیول رو در این فصل بارها تکرار کرده
    مثلا بازی با اتلتیکو 50 درصد برد رو و جلوگیری از ضد حملات اتلتیکو رو مدیون بوسکتس بودیم
    پاس گلی که به پدرو داد واقعا بینظیر بود چنین پاسی با این شدت و خط کشی شده نیازمند دید خیلی وسیعیه و البته به خاطر طولانی و زمینی بودن پاس نیازمند پیشبینی حرکت مدافعین در زمان رسیدن توپ به مهاجم هم هست
    بوسکتس هر دو کار رو خیلی خوب انجام داد
    اما مهمتر از اونا زاویه ای بود که پدرو، توپ و دروازبان به هم رسیدن
    دیدی دقیقا توپ بوسکتس دروازبان رو به زاویه ای کشوند که پدرو با یه زاویه خالی برای زدن ضربش روبرو شد
    درواقع اگر از زاویه پشت دروازه ببینیم متوجه میشیم که پدرو کار سختی برای گل کردن توپ نداشت

اما توصیف بوسکتس
    گواردیولا و پویول با قاطعیت گفتن که بوسکی بهترین هافبک دنیاست
    اما اجازه بده من اینجوری توصیفش کنم البته فکر کنم قبلا هم گفته باشم:
    قلب پنهان تیم
    چون من بارها شاهد سکته تیم در بازیهایی که بوسکتس حضور نداشته بودم
    شاید اغراق باشه اما احساس میکنم حتی ژاوی وقتی بوسکی نیستش یا آماده نیست اعتماد بنفس کمتری داره
    بوسکتس باهوشه واقعا هوش زیادی داره اما باهوشی همیشه بازیگوشی هم به دنبال داره
    و این تنها ایراد این بازیکنه
    اما من مدتهاست احساس میکنم که بوسکی دیگه بزرگ شده و بازیگوشیهای گذشته رو درونش نمیبینم

سینا جان خوشحالم در مقام پرسشگر توی تاپیک حضور پیدا کردی
    منتظر سری دوم باشم؟

البته بهتره بگم
    منتظر سوال دوم باشم؟

12. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به hojjatinho (حجت عزیز)

خب صندلی نشین بعدی علیرضا گرافیکار .

سلام علیرضا گرامی ...

سلام حجت جان انشاالله که خوب هستی

ابتدا با تشکر از یوسف و به پیرو کسرا و وحید برم سراغ موضوعی مشابه .

منم از یوسف که نهایت تلاش رو برای به حاشیه کشوندن تاپیک انجام داد تشکر میکنم
    ولی جدا سوالاتش باعث شد بعضی گره های ظاهر کور شده به راحتی باز بشن

سر قضیه مظلومی و اینکه گفته بود گروه تیم ملی اسونه و قضیه های مشابه ، کمی قضیه دایی- مایلی کهنی ()به وجود امد که حتی فکر کنم یکی دو هفته ای در لیست سیاه من بودید . الان اوضاع من و تو خوبه ؟

خداییش چجوری دلت اومد منو بزاری توی لیست سیاه نامرد
    من؟ توی لیست سیاه بودم خودم خبر نداشتم وای بر من
    اون جدل برای من همون لحظه تموم شد توی لیست سیاه که هیچ زیر بعضی از پستات تشکر هم میزدم چون قبولشون داشتم
    اوضاع برای من مثل گذشته عادیه چون من بحثهای فوتبالی رو دوست دارم و البته همچنان تو رو به عنوان یک کاربر فعال در انجمن دوست دارم
    به نظر من هر کسی که یک فوتبال نود دقیقه ای رو دیده باشه نظرش محترمه
    بحثهای فوتبالی هر چقدر هم تند باشن نباید باعث بشن کار به لیست سیاه و سیاه چال مجازی بکشه

(البته هنوز هم بعضی پستات رو که می خونم باهاشون موافق نیستم (در واقع شدید مخالفم ) اما خب می گذرم ) یک بارسایی - پرسپولیسی و من چه شود

واقعا
    یه بارسایی پرسپولیسی در مقابل یه استقلالی
    واقعا چه شود
    من و تو باید یه دربی و یه الکلاسیکو رو در کنار هم ببینیم و تمام گره هامون رو به شکل فیزیکی باز کنیم

بریم سراغ سوالات ... :

برو منم پشت سرت میام

1- من فکر می کنم که حتی منطقی ترین ادمهای دنیا هم گاها تعصبی نظر می دن . به خصوص در مورد فوتبال . نظرت در این باره چیه ؟

کاملا درست میگی
    منطق هم مثل سایر چیزها نسبیه و البته منطق هم مثل سایر مسائل برای برجسته شدن، نیاز به شرایطی داره که همیشه جور نمیشن
    گاهی منطق واقعا زورش به خشم نمیرسه چون همراهانی مثل احتیاط ، تعقل و وسواس در انتخابِ کلمات مناسب رو نداره
    بهترین نمونش خودمم که بارها مسائل از خطوط قرمز منطقم عبور کردن

2-و حالا تعصبی ترین و منطقی ترین کاربر انجمن ورزش !؟

به نظر من 95 درصد کاربرای انجمن ورزش به ویژه کسایی که سابقه بیشتری دارن در یک مسیر منطقی در حال رشد هستن

اما اگر بخوام از نظر خودم اسم ببرم باید بگم سروش آرمان سینا حسین به نظر من منطق رو در دادن پست بیشتر رعایت میکنن

در مورد متعصب ترین ها (خوب شد نگفتی بی منطق ترین) سعی میکنم اسم ببرم چون تعصب ذاتا چیز بدی نیست. تعصب اولین مادریه که علاقه رو تغذیه میکنه
    اون تعصب افسارگسیختس که مشکل ساز میشه که باز هم به نظر من ما در انجمنمون تعصب افسار گسیخته و کنترل نشده نداریم یا به نظر من نیومدن

تو، یوسف، خودم(جدی میگم من خیلی نسبت به علاقه هام متعصبم) چنتا کاربر تازه نفس در انجمن پرسپولیس و استقلال هم هستن که عطر خوش تعصبشون مشاممون رو نوازش میده
    چنتا رئالی هم هستن که دلم میخواد سرشون رو با الیافِ صنعتیِ سفید رنگ ببرم ولی از آوردن اسمشون معذورم

3-توی این مدت در انجمن پستی بوده که خیلی خیلی خوشت امده باشه ؟ اگه یادته نقل قول بگیر یا بنویس ؟

خیلی زیاد
    بارها پستهایی خوندم که تنها و تنها باید کمترین کار ممکن رو در قبالشون انجام میدادم و تشکرم رو زیر اون پستها ثبت میکردم
    واقعا و خوشبختانه تعدادشون هم زیاده پستهایی از آرمان سروش و....
    اما اگه بخوام کمی مشخص تر حرف بزنم
    باید بگم پستهای فرزند عزیز و دلبندم کیانوش arbabe.sayeha رو در تاپیک والیبال و فوتبال ملی خیلی دوست دارم

4- به عکس . پستی بوده که به شدت مخالفش باشی ( نه از لحاظ اختلاف نظر ) از نظر محتوا و اینکه فکر می کردی پست باید پاک بشه ولی نشده ؟!

اونم خوشبختانه زیاد نبوده اما خب اجازه بده اینبار برای رعایت ادب اسمی نبرم

5- اگه اشتباه نکنم درباره داروین جایی نوشتی ولی چون خیلی طولانی بود درست نخوندم الان می تونی به طور خلاصه و گویا نظر "داروین " رو در مورد پیدایش حیات بگی ؟ و نظر خودت در این باره؟

داروین به طور خلاصه معتقده که که جانداران بر حسب نیازشون به زندگی و نبردشون برای بقا از نظر ذهنی و جسمی تکامل پیدا میکنن(البته ذهن هم بخشی از جسمه)
    مثلا یک پرنده که از شیره گلها تغذیه میکنه به مرور منقارش دراز شده تا بتونه از عمق اون گل تغذیه کنه
    انسان هم به همین شکل از مراحل ابتدایی و وحشی گونه به شرایط کنونی و تمدن رسیده

این نظریه داروین رو حتی اگر از میان انبوهی از سوالات عبور بدیم و بپذیریم باز هم با مشکل جدی تری به نام منشا حیات روبرو هستیم
    اینکه اولین موجود یا ذره جاندار چجوری و با چه نیرویی به اون مرحله از حیات رسیده
    نظریه داروین به این مسئله گره خورده و نمیشه به طور قطع درستی نظریه داورین رو بدون حل کردن مسئله ی هنوز مبهمِ «منشا حیات» تایید کرد

دلایل زیادی برای تایید نظریه داروین وجود داره چیزهایی که کافیه سرمون رو در دنیای وحش بچرخونیم تا اونها رو ببینیم مثلا همون پرنده شیره خوار
    اما سوالات بنیادی تری روبروی بشر قرار داره که ممکنه با جواب دادن به اونها نظریه داورین نابود بشه یا برای همیشه به عنوان یک اصل پذیرفته بشه

اما مسئله ای که من با آرمان روی اون بحث داشتم بیشتر روی این موضوع میچرخید که:
    بر اساس چه دلایلی داروینیستهای بیشتر امروزی، وجود خدا رو رد میکنن

به نظر من دلایل برای وجود خدا خیلی بیشتر از دلایلی هستن که به عدم وجودش اعتقاد دارن
    مثلا نظمی که در کره زمین و روزها و فصلهاش وجود داره در کهکشان ما که دارای میلیونها منظومه هست بینظیره و حتی گردش قمر یا ماهش که به شکل مرموزی با کم و زیاد شدن ظاهرش برای انسانهای حتی عصر حاضر یک وسیله برای محاسبه روزها و فصلها شده
    بحثش واقعا طولانی میشه و اون وقت تو باز هم نمیخونیش پس همین مقدار فکر کنم کافی باشه
    امیدوارم که خوب توضیح داده باشم

6- از چه زمانی هوادار لیورپول شدی ؟ و از چه زمانی هوادار بارسا ؟ سن ؟ سال ؟

من واقعا از وقتی ه خودم رو شناختم طرفدار پرسپولیس بودم تقریبا از 10 12 سالگی طرفدار لیورپول شدم در این بین بارسا رو هم تقریبا دوست داشتم اما بعد از قهرمانی 92 در لیگ قهرمانان و اون گل فوق العاده کومان در فینال واقعا دلبستش شدم
    به ویژه اینکه یک بازی حساس به اسم الکلاسیکو هم این علاقه رو بیشتر و بیشتر میکرد

7- توی بازی های رودرو لیور - بارسا هوادار کدوم تیمی ؟

اگر نخوام دروغ بگم همیشه طرفدار تیم قویتر بودم چون به خودم میگفتم اگر تیم قویتر بره بالا بهتر میتونه بازیها رو ادامه بده

8- پرسپولیس یا فولاد خوزستان ؟

واقعا هر دو رو به یک میزان دوست دارم اما صلا انکار نمیکنم که چون خبرها بیشتر اطراف پرسپولیسه از این تیم بیشتر خبردارم تا فولاد
    اما همیشه بازیهای فولاد رو هم دنبال میکنم

9- کمی غیر عادی ولی باید بین پرسپولیس و تیم ملی یکی رو انتخاب کنی . کدوم ؟

صد در صد و بدون هیچ تردیدی تیم ملی
    تیم ملی هویت فوتبال ماست حتی اگر این فوتبال بیمار و فاسد و... باشه

10 - با توجه به علاقه ات به ادبیات : کتابهای فوتبالی و حتی ورزشی که خوندی رو معرفی کن و نظرت رو درباره شون بگو .

کتاب «من دیگو» نوشته خود مارادونا ولی مترجمش رو واقعا یادم نمیاد
    کتاب «فوتبال علمی» کارلوس کانتارو
    کتاب «فوتبال علیه دشمن» و چنتا کتاب دیگه و البته یکی دوتا کتاب هستن که باید بخونمشون مثل کتاب «فیفا – مافیا» نوشته توماس کیستنر که امیدوارم هر چه زودتر ترجمه بشه

من دیگو ترجمه خوبی نداشت و خیلی جاها به این خاطر که قلم مارادونا ضعیف بوده خود مترجم وارد شده بود که کتاب رو از ذات خودش کمی دور کرده بود
    کتاب فوتبال علمی هم نگاهی داشت به شیوه های آموزشی جدید در فوتبال امروز
    کتاب فوتبال علیه دشمن هم کتاب خیلی خوبی بود اما باز هم با احترام به فردوسی پور به نظر من ترجه خوبی نداشت

اما کتابی که واقعا خوندش رو به همه دوستان توصیه میکنم این کتابه

چون هم خود متن زیبا و تاثیر گذاره هم یکی از مترجمای خوب ما یعنی خانم اشاری ترجه خوبی ارائه کرده
    همشونم به راحتی میشه از طریق اینترنت خرید

مرسی ...

خواهش میکنم حجت جان

اگه فرصت شد باز ، در ادامه سوالات احتمالا فوتبالی تر ..

امیدوارم فرصت بشه و ما گفتگوی بیشتری داشته باشیم
    Last edited by گرافيكار; 08-01-2013 at 01:23.

14. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت جناب گرافیکار نمیدونم میشه به اسم کوچیک صدات کنم یا نه؟
    بهرحال منم چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

1: اکثر آدمایی که ادبیات میخونن و یا در ادبیات سر رشته دارن خب مسلمه توان گفتاری بالاتری نسبت به بقیه دارن. ( مخ زن های خوبی هستن) اینطور نیست؟
    این درمورد شما هم صدق میکنه فکر میکنم
    تقریبا همه ی پست های شما بیشتر از 10 تا تشکر میخوره و همش تایید میشه و تا حالا ندیدم کسی از شما نقل قول بگیره و مخالف گفته هاتون باشه. کلا نظرتو بگو
    2: توی ادبیات ایران از شعر های کدوم شاعر خوشت میاد؟
    کلا از چه نوع شعری خوشت میاد؟ نو قصیده چی؟؟؟
    3: دیشب مسی بهترین بازیکن اروپا شد درحالی که خیلیا اونو حق رونالدو میدونن سه دلیل اصلی بیار که رئالی های منطقی وقتی میخوننش نسبتا قانع بشن
    4: گفتی ژاوی رو بهترین هافبک قرن 21 میدونی؟ واقعا بنظرت هافبک دیگه ای نبوده از ژاوی بهتر؟؟
    5: پارسال وقتی بارسا به چلسی باخت اعصاب همه بارسایی ها بهم ریخت و میگفتن حق چلسی نبوده اون موقع شماهم عصبانی بودی و یا سعی میکردی منطقی فکر کنی و بگی دفاع هم یه نوع مهارته؟ کلا حست بعد از بازی چی بود؟
    6: چرا انقدر از پست ها تشکر میکنی؟ تقریبا از 90 درصد پست های تاپیک بارسا تشکر میکنی حتی اگه فنی نباشه و یه جورایی الکی حساب شه؟ ( مثل پست های خود من)
    7:بنظرت اگه این شکلک ( )وجود نداشت چه اتفاقی می افتاد؟
    8:اسم جزایر لانگر هانزو شنیدی
    9: بنظرت چرا پست های ادمین بالای 50 تا تشکر میخوره حتی اگه چیز خاصی نداشته باشه و اگه یکی دیگه اون پستو بده به زور تشکر هاش به 10 تا میرسه
    10:ببخشید این سوالو میپرسنم ایشالا هزار سال زنده باشی ولی ایا از مرگ میترسی؟
    11: پرسپولیس قرمز لیورپول قرمز بارسا هم یکم شبیه قرمز
    اصلا با آبی میونه خوبی نداری نه؟؟
    12:قشنگترین اواتاری که تو انجمن دیدی بذار؟
    13: قشنگترین شهر ایران و جهان بنظرت؟
    14: تا حالا شده بین قوم های ایرانی فرق بذاری؟ اصلا بنظرت فرقی هست بینشون یا اینکه یکی رو به دیگری برتری بدیم از روی نادانیه؟
    اخری انحرافیه
    13: از اول راهنمایی که معلما جدا میشن برای هر درس معلمای ادبیات و فارسی من اکثرا ادما ژولیده ای بودن ینی قیافشون داد میزد معلم ادبیاتن
    شما که اینجوری نیستی؟

پیشاپیش ممنون بابت جوابا
    Last edited by Hatek; 08-01-2013 at 13:34.

16. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شرمنده بابت تاخیر

پاسخ به alisv عزيز

سلام خدمت جناب گرافيکار نميدونم ميشه به اسم کوچيک صدات کنم يا نه؟

سلام دوست من
    شما ميتوني منو به اسم فوق کوچيک هم صدا کني

بهرحال منم چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين

خوشحالم که لطف کردي و در مقام پرسشگر هيزم زير اين صندلي رو افروخته نگه داشتي
    در خدمتم

1: اکثر آدمايي که ادبيات ميخونن و يا در ادبيات سر رشته دارن خب مسلمه توان گفتاري بالاتري نسبت به بقيه دارن. ( مخ زن هاي خوبي هستن) اينطور نيست؟

شايد در اغلب اوقات اينجوري باشه اما هميشه هم اينجوري نيست
    شاعرا و نويسنده هاي زيادي هستن که فقط هنگام پياده کردن هنرشون روي کاغذ، بيانِ قوي و تاثير گذاري دارن

اين درمورد شما هم صدق ميکنه فکر ميکنم

نه فکر نميکنم منم شايد موقع نوشتن لحنم اينجوري به نظر برسه وگرنه توي حرف زدن چندان هم قوي نيستم

تقريبا همه ي پست هاي شما بيشتر از 10 تا تشکر ميخوره و همش تاييد ميشه و تا حالا نديدم کسي از شما نقل قول بگيره و مخالف گفته هاتون باشه. کلا نظرتو بگو

خيلي از پستامم بوده که کمتر از اين تشکر خورده
    اصولا ميزان و تعداد تشکرها معيار خوبي براي مفيد يا غير مفيد بودن يک پست نيست
    و البته بارها و بارها شده که خيلي از دوستان لطف کردن و با نظرم مخالف بودن شايد شما به اين خاطر که زياد همراه انجمن نبودين چنين تصوري دارين

2: توي ادبيات ايران از شعر هاي کدوم شاعر خوشت مياد؟

اين سوال بارها و بارها ازم پرسيده شده و من بشخصه هيچ وقت جواب ندادم و احتمالا در آينده هم جواب نميدم
    شعر و شاعر اگر به ذات و جادوي زبان يا بهتره بگم فرا زبان نزديک بشن اصلا نميشه اونها رو مرزبندي و دسته بندي کرد
    خيلي از شعرها با اينکه از نظر زماني بين شاعرانشون فاصله زيادي بوده کاملا در امتداد هم يا در پاسخ همديگه هستن
    گاهي يک شعر از حافظ رو دوست داريد ولي معناي اون رو در شعري از شاملو پيدا ميکنيد يعني ماهيت شعر حتي فراتر از قالبها عمل ميکنه

کلا از چه نوع شعري خوشت مياد؟ نو قصيده چي؟؟؟

شعر در هر قالبي اتفاق بيفته لذت بخش و مسحور کنندس
    دو بيتي به شما يک احساس ميده و رباعي و عزل يک احساس ديگه
    شعر سپيد شما رو به دنياي ديگه اي ميبره و مثنوي شما رو فضايي ديگه
    همه از يک ذات و ماهيت سرچشمه ميگيرن اما هر کدومشون دنيايي مستقل دارن و با هم قابل مقايسه نيست و اين يعني دنياي آزادِ «هنر شعر» که به نظر من آزادترين و رهاترين هنر انسانه

3: ديشب مسي بهترين بازيکن اروپا شد درحالي که خيليا اونو حق رونالدو ميدونن سه دليل اصلي بيار که رئالي هاي منطقي وقتي ميخوننش نسبتا قانع بشن

به نظر من نيازي نيست که انسانها دلايلشون رو به هم تحميل کنن و سعي کنن همديگرو قانع کنن
    اصولا براي قانع کردن کسي که در ابتداي يک غم يا از دست دادن چيزي هست نبايد تلاشي کرد
    طرفداراي رئال رونالدو رو دوست دارن و از نظر اونها اون بهترين بازيکن دنياست اين احساس رو هيچ کس حق نداره و نميتونه از اونها بگيره
    اما آمار مسي و البته از اون مهمتر يک سال بدون افت و درخشش يکنواختش کاملا مشخصه و البته افت شديد رونالدو در ماه هاي اخير و مصدوميتهاي اينيستا هم چيزي نيست که بشه پنهانش کرد
    مسي اگر ده سال ديگه هم به همين ميزان درخشش داشته باشه بايد هر ده سال توپ طلا رو ببره و اين هم چيزيه که هيچ کس حق نداره به بهانه هاي مختلف از مسي بگيره
    اين فقط يک جايزه اس و از فردا دوباره طرفداراي رئال رونالدو رو فرياد ميکنن و طرفداراي بارسا مسي رو
    و توپ طلاي واقعي هم همين فريادهاي ناشي از علاقه اس

4: گفتي ژاوي رو بهترين هافبک قرن 21 ميدوني؟ واقعا بنظرت هافبک ديگه اي نبوده از ژاوي بهتر؟؟

البته گفتم بهترين هافبک قرن 21 تا حالا
    به نظر من شايد ژاوي رو نشه با اسطوره هايي مثل پله مارادونا کرايف مسي مقايسه کرد اما قطعا سبک ويژه ژاوي دنياي فوتبال رو به قبل از ژاوي و بعد از ژاوي تقسيم ميکنه
    ژاوي تعريف تازه اي از يک هافبک طراح داد
    هافبکي که قدرت اين رو داره که در لحظاتي بر محوريت خودش اداره کنه و گاهي بر محوريت بازيکني که خودش انتخاب ميکنه
    شما خيلي اوقات مسي و اينيستا رو ميبينيد که حملات بارسا رو هدايت ميکنن اما اگر به فضايي که ژاوي براي اين دو نفر فراهم ميکنه دقت کنيد ميبينيد که اين ژاويه که اونها رو براي اون لحظه به عنوان رهبر حملات انتخاب ميکنه
    در مورد ژاوی ساعتها میشه حرف زد
    اگر فوتبال بارسا رو فوتبال آينده بدونيم ناچاريم ژاوي رو هم به عنوان هافبک آينده بپذيريم

5: پارسال وقتي بارسا به چلسي باخت اعصاب همه بارسايي ها بهم ريخت و ميگفتن حق چلسي نبوده اون موقع شماهم عصباني بودي و يا سعي ميکردي منطقي فکر کني و بگي دفاع هم يه نوع مهارته؟ کلا حست بعد از بازي چي بود؟

من هم ناراحت بودم البته بهتره بگم خیلی ناراحت بودم
    بارسا در رفت و برگشت یکی از بهترین و کاملترین بازیها در دوران پپ رو انجام داد
    واقعا اون دو بازی از نظر گردش توپ و جا به جایی اوج کار گواردیولا بود
    گواردیولا تمام سال رو برای این بازی یا بهتره بگم ایستادن در مقابل چنین تیمهایی با سبک ویژه و تمرکز زیادشون روی دفاع کردن، تمرین کرد
    اون در طول فصل یک دفاع کم کرد تا در مقابل چنین تیمهایی با نفرات بیشتر حمله کنه و البته این رو اصلا نمیشه انکار کرد که بارسا در اواخر فصل و در مقابل همین چلسی گاهی صرفا با دو یا حتی یک مدافع بازی میکرد
    خلاصه کلامم اینه که بارسا در اون بازی فوق العاده بود و انصافا تیم پپ در ایجاد موقعیت خوب عمل کرد
    ولی در نهایت باخت
    زدن چهار توپ به تیر و خوردن سه گل در ضد حملات و در وقتهای اضافه باید هر طرفداری رو ناراحت کنه و منم اون شب یکی از تلخ ترین شبهام بود
    با این وجود من فکر میکنم موقع پست دادن تا جای ممکن در کنترل خودم موفق بودم
    و اکثر نظراتی که اون موقع در مورد بارسا و چلسی در اون بازی داشتم الان هم دارم
    مثلا هنوز هم فکر میکنم چلسی خوب دفاع نمیکرد و تیم دیمتئو برای تبدیل شدن به تیم هیدینگ سالها راه داشت
    و بعدها با باختهایی که چلسی داد تا حدودی این موضوع ثابت شد

6: چرا انقدر از پست ها تشکر ميکني؟ تقريبا از 90 درصد پست هاي تاپيک بارسا تشکر ميکني حتي اگه فني نباشه و يه جورايي الکي حساب شه؟ ( مثل پست هاي خود من)

به نظر من حضور در انجمن ورزش و با رعایت قوانین و احترام پست دادن تا همین اندازه هم جای تشکر داره
    و من اگر پستی توهین و تمسخر حرف در اون نباشه ازش تشکر میکنم
    البته بعضی اوقات برخی پستها دو بخش داشتن و مثلا من از بخش ابتدایی اون پست خوشم اومده ولی از بخش دومش نه
    در این شرایط اول زیر اون پست تشکرم رو ثبت میکنم ولی با دادن یک پست نظرم رو در مورد بخش دوم اون پست میگم
    نمونش آخرین پستم در تاپیک بارسا

7:بنظرت اگه اين شکلک ( )وجود نداشت چه اتفاقي مي افتاد؟

انسان بعد از طی کردن هزاران سال هنوز هم مثل انسانهای نخستین بهترین و خلاصه ترین راه برای رسوندن احساسش به انسان دیگه ای رو نماد و شکلهای قراردادی میدونه
    این لبخند مشهور، مونالیزای پی سی ورلده و ما بارها انبوهی از عواطف و احساساتموون رو با ارسال این شکلک و یا دوستانش، به دوستانمون منتقل کردیم
    اگر نبود قطعا پستهای ما بخشی از روح خودشون رو از دست میدادن

8:اسم جزاير لانگر هانزو شنيدي

فقط در این حد میدونم که سلولهایی هستن در معده آدم
    یه بار توی دانشگاه این سوال به گوشم خورده بود

9: بنظرت چرا پست هاي ادمين بالاي 50 تا تشکر ميخوره حتي اگه چيز خاصي نداشته باشه و اگه يکي ديگه اون پستو بده به زور تشکر هاش به 10 تا ميرسه

ببین خیلیها ممکنه بگن چون از خصوصیات ما ایرانیها چاپلوسیه چون ما ایرانیها انسانهای دورویی هستیم چون ما پاچه خواریمو...
    اما من فکر میکنم در چنین جایی گاهی این تشکرها جدای از درونمایه ی پست ادمین صرفا تشکریست از ادمین برای به وجود آوردن چین فضایی
    خیلی خوبه که ما یاد بگیریم سلسله مراتب رو رعایت کنیم و به کسی که در یک جای خاص باتجربه تر از ماست احترام بزاریم و فکر میکنم بعضی از این تشکرها به این دلیل زیر پست ادمین ثبت میشه
    و البته نمیشه انکار کرد که گاهی اوقات خود درونمایه ی پست هم جای تقدیر و تشکر ویژه اعضای پی سی ورلد رو هم داشته

10:ببخشيد اين سوالو ميپرسنم ايشالا هزار سال زنده باشي ولي ايا از مرگ ميترسي؟

نه من از مرگ نمیترسم و از این هم نمیترسم که دیگران این جمله من رو شعار بدونن
    من فکر میکنم چیزی که مرگ رو ترسناک میکنه زندگی ناسالمه
    اگر یک انسان فارغ از هر دین و مکتبی یا هر عقیده ای درست و سالم زندگی کنه مرگ وقتی سر برسه با چهره ای زیبا و دلنشین به ملاقات میاد
    اما یک زندگی ناسالم لحظه به لحظه چهره مرگ رو ترسناک تر میکنه

11: پرسپوليس قرمز ليورپول قرمز بارسا هم يکم شبيه قرمز
    اصلا با آبي ميونه خوبي نداري نه؟؟

چرا نصف بارسا آبیه دیگه اهل دل و قلم چون همیشه دنبال قلبهای سرخ و عاشقهای قرمز رنگ هستن اکثرشون پرسپولیسی میشن

12:قشنگترين اواتاري که تو انجمن ديدي بذار؟

آواتارهای زیادی بودن
    اما آواتار Kurоsh

آواتار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آواتار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیشتر به دلم نشسته
    ولی در کل اکثر آواتارهای دوستان قشنگه

13: قشنگترين شهر ايران و جهانبنظرت؟

به جز دو سه شهر، شهرهای زیادی از جهان رو ندیدم
    ولی شیراز رو واقعا دوست دارم و به نظرم بهرتین شهر دنیاست
    پایتخت ادبیات به ویژه شعر ایران

14: تا حالا شده بين قوم هاي ايراني فرق بذاري؟ اصلا بنظرت فرقي هست بينشون يا اينکه يکي رو به ديگري برتري بديم از روي نادانيه؟

واقعا و صادقانه میگم
    نه
    اصولا اگر از زندگی خصوصی و نزدیکان و دوستان صمیمی من و تنوع مذهبی عقیدتی و نژادیشون شناخت داشتی به راحتی این حرف من رو تایید میکردی
    به نظر من عقب مانده ترین رفتار در قرن 21 خود شیفتگی و خود بزرگ بینیِ نژادیه

اخري انحرافيه
    13: از اول راهنمايي که معلما جدا ميشن براي هر درس معلماي ادبيات و فارسي من اکثرا ادما ژوليده اي بودن يني قيافشون داد ميزد معلم ادبياتن
    شما که اينجوري نيستي؟

نه خدارو شکر سعی میکنم تا جای ممکن منظم و مناسب باشه اوضاع ظاهریم
    کلا وقتی جایی درس بدی که قرار باشه خانمها چند ساعت بهت خیره بشن، به شکل اتوماتیک شلوارت اتو کشیده میشه و موهات شونه میشن
    جدای از شوخی از خودم راضیم
    انشاالله خدا هم راضی باشه

پيشاپيش ممنون بابت جوابا

خواهش میکنم بازم بابت سوالهای قشنگت ممنون

18. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    1- به نظرت مسی شایسته 4 سال2012 بود؟؟چرا
    2-رونالدو باید چه کار کنه که خودشون برسونده به مسی

3-چرا مسی از سال2008 داره توپ طلا رو میره تا به امروز؟؟؟

4-چرا کریس تو سال 2007 توپ طلا رو برد؟؟؟

فعلا تا بعد بای

20. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •