تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 27 اولاول ... 11171819202122232425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 270

نام تاپيک: تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

10 پاسخ

دوستان یک راه حل کمی وقت گیر این است که با نرم افزار مثلا فرمت فکتوری ویدیو وسپس زیر نویس را انتخاب کنید وتبدیل به فرمت مورد تقاضای خود کنید. من اینکار را کردم و در سامسونگ زیر نویس فارسی و درست نمایش داده شد . با تشکر از همه.

داره خودمونی میشه BACK SPACE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا تی وی رو (مدل UA40D5550PM) با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپدیت کرده بودم ولی اینجا هم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هست میخواستم بدونم این مدل ها(UA40D5000PMXHC--UA40D5000PMXXS) با هم فرق میکنن؟ چون تاریخ بروز رسانی یکیه ولی ورژنشون فرق میکنه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من قبلا تی وی رو (مدل UA40D5550PM) با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپدیت کرده بودم ولی اینجا هم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه هست میخواستم بدونم این مدل ها(UA40D5000PMXHC--UA40D5000PMXXS) با هم فرق میکنن؟ چون تاریخ بروز رسانی یکیه ولی ورژنشون فرق میکنه.

دوست عزیز
    از لحاظ مدل یکی هستند ولی یکی در سایت ایران و دیگری در سایت امارات است که سایت امارات نرم افزارهایش جدیدتر است.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BACK SPACE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    از لحاظ مدل یکی هستند ولی یکی در سایت ایران و دیگری در سایت امارات است که سایت امارات نرم افزارهایش جدیدتر است.
    اقای متین پور پس میتونم بدون مشکل اپدیت کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.

اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید
    من این مسیر رفتم ولی نیومد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    وقت تون بخیر
    من یه تلویزیون Samsung 48 H6490 رو خریداری کردم یه مشکلی باهاش دارم و اونم اینه که برخی از فرمت های ویدیویی رو پخش نمی کنه و از همه مهمتر این که فرمت MKV رو اصلا نشون نمیده و پوشه حاوی ویدیو های با این فرمت رو خالی نشون میده

ویدیوهای با این فرمت رو ، روی سیستم های سطح پایین تر هم تست کردم مشکلی نداشت اما روی این سیستم اصلا نمایش نمیده
    در صورتی که شنیده بودم سامسونگ اکثر فرمت های ویدیویی رو پشتیبانی می کنه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    وقت تون بخیر
    من یه تلویزیون Samsung 48 H6490 رو خریداری کردم یه مشکلی باهاش دارم و اونم اینه که برخی از فرمت های ویدیویی رو پخش نمی کنه و از همه مهمتر این که فرمت MKV رو اصلا نشون نمیده و پوشه حاوی ویدیو های با این فرمت رو خالی نشون میده

ویدیوهای با این فرمت رو ، روی سیستم های سطح پایین تر هم تست کردم مشکلی نداشت اما روی این سیستم اصلا نمایش نمیده
    در صورتی که شنیده بودم سامسونگ اکثر فرمت های ویدیویی رو پشتیبانی می کنه
    دوست عزیز
    یقیناً همینطور است یعنی سامسونگ قابلیت پخش تمامی فرمتها و بالاخص MKV را دارد. و ممکن است که شما تلویزیونتان را از لایسنس خارج کردید. یا باید تلویزیونتان را آبدیت کنید و یا لایسنس آن را دوباره فعال کنید.
    نام اصلی مدل شما UA48H6400AW است برای دانلود فریمورتان از این سایت استفاده کنید و یا بصورت آنلاین و با کابل لن این کار را انجام دهید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای لایسنس از این تایپیک استفاده کنید.

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام و درود دوستان
    من دو سه روز پیش یه TV سامسونگ خریدم به این مدل
    UA46F5300AWXMV
    که متاسفانه بدون گارانتی هستش
    زیرنویس فارسی رو نشون نمیده و وقتی در منو تنظیمات زیرنویس کدینگ عربی رو نداره
    فقط اروپا و اروپای مرکزی و دو سه تا جای دیگه رو داره
    جالبه که خود TV زبان منو هاش فارسی ((و فقط فارسی و انگلیسی داره))
    تلوزیون رو با کابل به اینترنت وصل کردم و ابدیت کردم اما کدینگ عربی اضافه نشده
    باید چی کار کنم ؟؟؟
    تو سایت سامسونگ فارسی فریمور این مدل موجوده
    UA46F5300AMSHD
    این فایل رو بگیرم و با ابدیت افلاین انجام بدم ??? مشکلم برظرف میشه ؟؟؟ یا کلا نمیشه این فایل رو این TV زد ؟؟؟
    تو منو مخفی تنظیماتی چیزی نداره ؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و درود دوستان
    من دو سه روز پیش یه TV سامسونگ خریدم به این مدل
    UA46F5300AWXMV
    که متاسفانه بدون گارانتی هستش
    زیرنویس فارسی رو نشون نمیده و وقتی در منو تنظیمات زیرنویس کدینگ عربی رو نداره
    فقط اروپا و اروپای مرکزی و دو سه تا جای دیگه رو داره
    جالبه که خود TV زبان منو هاش فارسی ((و فقط فارسی و انگلیسی داره))
    تلوزیون رو با کابل به اینترنت وصل کردم و ابدیت کردم اما کدینگ عربی اضافه نشده
    باید چی کار کنم ؟؟؟
    تو سایت سامسونگ فارسی فریمور این مدل موجوده
    UA46F5300AMSHD
    این فایل رو بگیرم و با ابدیت افلاین انجام بدم ??? مشکلم برظرف میشه ؟؟؟ یا کلا نمیشه این فایل رو این TV زد ؟؟؟
    تو منو مخفی تنظیماتی چیزی نداره ؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنونم
    دوست عزیز
    از این پست استفاده کنید.

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من برم ریموت کنترل درست کنم
    ممنونم
    Last edited by عمو میلاد; 15-06-2015 at 19:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •