من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
من حدود یک ماهه که نصبش کردم و از همون اول عاشقش شدم .
فقط من از این قسمت گجت ها زیاد استفاده می کردم که متاسفانه حذف شده .
برنامه مخصوص ویندوز 8 هست.دانلود کنین حل میشه
وقتی تو پوشه عکس ها میرم سرعت سیستم میاد پیاین دلیلش نمایش بند انگشتی عکس ها و پر شدن اون نوار سبزه. چطوری میشه کاری کرد که دیگه نوار پر نشه؟
وبکم لپتاپم برعکس نشون میده و درایورش برای ویندوز 8 هم پیدا نکردم حالا چکار کنم ؟
وقتی روی بعضی فایلها راست کلیک میکنم سیستم چند ثانیه هنگ میکنه و منوی کلیک راست طول میکشه تا باز بشه مشکلش چیه؟
یه سوال : میخواستم بدونم چرا وقتی میخوام با Player خوده ویندوز (مدیا پلایر نه) یه آهنگ یا فیلمی رو بزارم سریع قطع میکنه.یعنی وقتی روی مثلاً اون آهنگ میزنم یک ثانیه اولش رو پخش میکنه بعد از اون، خود به خود میره توی منوی استارت. قبلاً اینطور نبود ماله آپدیت ویندوز نبود ؟!
سلام
مال من کلا همینطوریه.هم توی ویندوز 7 هم توی 8.معمولا وقتی درایو یا پوشه ایی که توش فایل زیاد باشه اینجوری میشه.باورت میشه من واسه همین مشکلی که الان گفتی توی کل این دو سالی که وین 7 اومده کلا 5 بارم نصبش نکردم؟بعدش برگشتم همون ایکس پی.![]()
وین 8 هم همین مشکل رو داره ولی بازم بهتره از 7 شده.من تنها راهی که میدونم استفاده از برنامه Qdir هست.یه اکسپلولرر عالی هست واسه ویندوز که واقعا کارش حرف نداره و وقتی نصب میکنی میتونی کاری کنی که اکسپلولرر پیشفرض ویندوز بشه.من وین 8 نصب کردم + همین برنامه (اگه بخوام این برنامه رو پاک کنم باید ویندوز رو هم پاک کنم و ایکس پی نصب کنم)
حالا اگه تصمیم گرفتی ازش استفاده کنی بهم بگو بهت بگم که چطوری تنظیماتش رو درست کنی تا راحتتر باهاش کار کنی.![]()
برای مشکل اولت کاری نمیشه کرد باید منتظر بمونی تا درایورش بیاد.برای مشکل دومت دقیقا نمیدونم.به خاطر آنتی ویروست نیست؟چون من از کسپر استفاده میکنم تقریبا همین مشکل رو دارم چون وقتی میرم فایل ها رو بخصوص برنامه ها رو باز کنم طول میکشه چون کسپر به صورت real time همه رو چک میکنه
اینکه مایکروسافت برای ویندوز نسخه جدید منتشر میکنه ،دلیل نمیشه که کاربران نسخه قبلی همه به سرعت نقل مکان کنن به نسخه جدید و دیگه نسخه های قبلی اعتبار خودشونو از دست بدن.به نظر من وقتی صحبت از ارتقا باشه و کارایی بیشتر باشه باید تغییر سیتسم داد،مثلا تغییر سیستم از ایکس پی به 7 اجتناب ناپذیر بود.
الان هم که دیگه ویندوز به یه بلوغ رسیده (البته واسه pc)که نیاز به ارتقا نباشه مگه اینکه پای یه فناوری جدید درمیون باشه
من میگم 7 جای خودش و 8 هم جای خودش بسته به سلیقه کاربر،مثل توزیع های لینوکس
Last edited by iw8u; 24-12-2012 at 22:06.
سلام ممنون میشم حمید جان. معمولا بار اول که وارد پوشه میشی ریفرش میکنه ولی با هر بار تغیر تو فایل ها بازم اذیت میکنه
واسه من یه مشکلی داره اینه که روی لپتاپ نصبش کردم موقع خاموش کردن برق یو اس بی ها رو قطع نمیکنه و کلرپد لپتاپ واسه خودش کار میکنه باید باطری لپتاپ رو در آورد
فعلا برگشتیم روی 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)