کمممممممممممممممممممممممم مک
کمممممممممممممممممممممممم مک
شما جهت اجرای بازی باید نرم افزار استیم رو هم نصب کنید این نوع مشکل رو من تو یه بازی دیگه داشتم که با نصب استیم حل شد
Call of Duty: Black Ops II Update 1 and 2
همانطور که انتظار می رفت با توجه به مشکلات زیادی که در اجرای بازی Call of Duty: Black Ops II وجود داشت، گروه SKIDROW آپدیت اول و دوم این بازی رو منتشر کرد. این آپدیت که جزئیاتش رو در ادامه مطلب خواهید دید، تمامی باگ ها و مشکلات بازی رو رفع میکنه.
لیست کامل تغییرات و فیکس مشکلات بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای نصب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از پایان دانلود، فایل دانلود شده رو از حالت فشرده خارج کنین.
سپس فایل Call.of.Duty.Black.Ops.II.Update.1.and.2.exe رو نصب کنین (در هنگام نصب آپدیت، در پنجره ای که مسیر نصب آپدیت رو سوال میکنه، مسیر نصب بازی رو بدین تا آپدیت در مسیر نصب بازی Install بشه)
سپس محتویات پوشه SKIDROW رو در مسیر نصب بازی کپی کرده و جایگزین فایل های بازی کنین.
(پوشه SKIDROW در همون پوشه ای هست که شما دانلود کردین)
دانلود با لینک مستقیم و با حجم 37 مگابایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بازی+استیم رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکون کلیک میکنم فقط صفحه سیاه میاد و نشانگر موس هم بزرگتر میشه یعنی رزولوشن کمتر میشه!بعد از طریق task manager که میام بیرون رزولوشن به حالت عادی برمیگرده!
الان چی کار کنم؟
آقا بازی رو نصب کردم.بازش ک میکنم صفحه سیاه میاد بالا دیگه تکون نمیخوره، چرا؟
دوستانی که توی PC بازی میکنن از کدوم کرک استفاده میکنن؟؟ منظورم اینه که کدوم کرک بهتره؟
ممنون
مشکل من با این کرک حل شد و دارم بازی میکنم
مال یه مرحلش که تو ایرانه نمی یاد انگار فایل شو از داخل بازی برداشتند اگه کسی فایلشو داره بزاره تا من دانلودش کنم با تشکر
اون کرک را ریختم اما بازی اصلا اجرا نشد
2 تا عکس گذاشتم
یه دمو هست آخرش این ساختمان را نشون میده
بعدش پیرمرده یه عکس قدیمی نشون میده و میگه که عکس خودشه
بعدش هم میخواد لود کنه همینجا میمونه و دیگه ادامه نمیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)