مرسی رضا جان
خیلی جالبه ها که قبول ندارن(پس کی زده بیرون این نسخه رو
)
اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟![]()
مرسی رضا جان
خیلی جالبه ها که قبول ندارن(پس کی زده بیرون این نسخه رو
)
اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟![]()
نیم ساعت داشتم براش اثبات میکردم بابا این لینک تاپیک همین فروم خودتونه![]()
ترجمه فارسی هم فکر میکنم مراحل آخرش باشه. البته فعلا نسخه 1 ترجمه فارسی هست و نسخه های بعدی بهتر هم میشه.
من فقط منتظر این نسخه 6 هستم که بیاد بعدش ویندوز رو عوض کنم.....خدا کنه زودتر بیاد دیگه ....حالا به نظرت این نسخه 6 رو که میگین فاینال هست دانلود کنیم یا بزاریم که دیگه اوکی اوکی بشه بعدش دانلود کنیم؟
سلام دوستان
فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟
سلام
نه داداش مشکلی نداره
این یه فایل سیستمیه که همیشه در حالت اجراست :-)
سلام
خب، ظاهرا نسخه 6 منتشر شده..... خودم الان انتظارشو نداشتم. کومودو یک هفته عجله کرد. من که فکرش را نمیکردم. من این را نسخه بتای آخر میدونستم. و بعد از یک هفته هم نسخه نهایی، ولی ظاهرا کومودو یک راست رفت روی نسخه نهایی! البته یه کم تحت فشار هم بود توسط کاربران.
کار ما هم 80 درصد انجام شده. بنابراین سرفرصت باید منتظر یک آپدیت باشیم.
دوستانی که قصد استفاده از این نسخه را دارند فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.....من الان میخوام روی سیستم اصلیم نصبش کنم.
فعلا هم فقط 4 زبان را پشتیبانی میکنه:
Only 4 interface languages officially supported in COMODO Internet Security (English, Chinese, Turkish and Russian) are included in this release.
The rest of the languages will be made available through program updates as soon as these updates become available.
Last edited by Jadda; 19-12-2012 at 22:53.
سلامسلام دوستان
فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟
اگه سیستمت ویندوز 8 هست که این فایل باعث کاهش سرعت اینترنت میشه که دوستان در قسمت بحث نرم افزاری مربوط به ویندوز 8 در این باره زیاد بحث کردن.
من نسخه 6 رو دانلود کردم به نظرم به زودی اپدیت های جدیدی براش بیاد چون یکم اشکالات داره کلا عوض شده و شیک تر شده اما من با این حال خوشم نیومد هم نسبت به نسخه 5 کند تر هست هم تا بیایم عادت کنیم کلی زمان میبره
از همون نسخه 2 کمودو رو داشتم بهترین و ساده ترینش همون نسخه 3 بود (من تو فایروال ها outpost رو ترجیح میدم زود به زود شماره سریال هاش میره تو بلک لیست)
اگه با نسخه 5 مشکلی ندارید همون به نظرم بهتره و فعلا به نسخه 6 اپدیت نکنید بگذرید یکم زمان بگذره و این نسخه 6 خوب جا بیفته و اشکلات احتمالیش رفع بشه بعد
با سلام. امروز نسخه 6 را دانلود و نصب کردم. تفاوت زیادی با نسخه بتا نداشت. نسخه 6 سرعت سیستم را چندان کم نمی کند. اما هنوز تا ایده ال فاصله دارد. می توانید با فایروالهای دیگر و آنتی ویروسهای دیگر تست کنید. من تست کرده ام، با فایروالهای دیگر سرعت باز شدن مرورگری چون کروم اندکی بیشتر است. در ضمن باید بگویم، این نسخه 6 به مذاق کاربران ایرانی چندان خوش نمی آید. اجازه بدهید بگویم که نسخه های قبلی کومودو برای ما بسیار خوب بود، چون در تاسک بار می توانستیم با یک کلیک اینترنت را قطع کنیم و در نسخه های قبلی می توانستیم در اینترفیس کومودو در صفحه نخست مشاهده کنیم چه نرم افزارها یا پورتهایی از اینترنت استفاده می کنند و براحتی می توانستید بلوکش کنید یا کانکشن را ببندید. اما در این نسخه در منوی راست کلیک بر تاسک بار کومودو، نمی توانید مستقیم اینترنت را بکوک کنید. بعد هم باید مراحلی را در خود برنامه کومودو طی کنید تا بتوانید بفهمید چه برنامه هایی به اینترنت متصل هستند و تازه آنجا نمی توانید کانکشن مورد نظرتان را بلوک کنید. به گمان من این نسخه از کومودو به مذاق ما خوش نمی آید. من که نسخه های قبلی کومودو را بسیار بیشتر دوست داشتم تا این نسخه. مجبور شدم کومودو را حذف کنم، چون چیز چندان دندان گیری در ورژن 6 ندارد. این نظر من بود، دوستان هم امتحانی بکنند و نتیجه را بنویسند تا ببینیم چه خواهد شد.
در مورد سرعت به نظر من بهتر شده مخصوصا سرعت اسکن البته اینجوری نمیشه نظر قطعی داد و با حس ششم و اینجور چیزا نمیشه قضاوت کرد باید تست علمی و عملی ازش بعمل بیاد.
اینکه چرا به مذاق کاربران ایرانی خوش نمیاد را من از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد لطفا بیشتر توضیح بدید.
بعضی از قسمتها را که بهش اشاره کردید میتونید به تسکبار اضافه کنید که دنبالشون نگردید.
کمی محیط برنامه به خاطر جدید بودن برای کاربران قبلی کومودو ممکنه گیج کننده باشه ولی خیلی زود باهاش آشنا میشید. البته با زحمتی که علی آقا دارند میکشند و کومودو را فارسی سازی میکنند امیدوارم این مشکل کم رنگتر و حتی باعث تشویق یوزرهای جدید به استفاده از این سوئیت امنیتی قدرتمند بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)