تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 457 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    آره فینال هست. ولی پشتیبانی کومودو فعلا به عنوان نسخه فینال اون رو قبول نداره!!
    کومودو یه مشکلی داشت اومدم به کارشناسشون بگم گفتش ما فعلا پشتیبانی نمیکنیم از نسخه 6. و این اصلا فینال نیست! با ذکر دلایل بسیار ثابت کردم که فینال هست بعد هم گفت فعلا فرآیند ساپورتش اجرایی نشده.
    مرسی رضا جان

خیلی جالبه ها که قبول ندارن (پس کی زده بیرون این نسخه رو )
    اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟

2. این کاربر از 55021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

مرسی رضا جان

خیلی جالبه ها که قبول ندارن (پس کی زده بیرون این نسخه رو )
    اگه فاینال هست چرا فارسی نداره؟
    نیم ساعت داشتم براش اثبات میکردم بابا این لینک تاپیک همین فروم خودتونه
    ترجمه فارسی هم فکر میکنم مراحل آخرش باشه. البته فعلا نسخه 1 ترجمه فارسی هست و نسخه های بعدی بهتر هم میشه.

4. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

من فقط منتظر این نسخه 6 هستم که بیاد بعدش ویندوز رو عوض کنم.....خدا کنه زودتر بیاد دیگه ....حالا به نظرت این نسخه 6 رو که میگین فاینال هست دانلود کنیم یا بزاریم که دیگه اوکی اوکی بشه بعدش دانلود کنیم؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان

فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

فایروال کومدو نشون مید که فایلی اجرایی بنام svchost.exe در حال استفاده از اینترنت است... من نمیدونم این فایل چیه از دوستان اگر کسی میدونه بهم بگه.خودم که فکر نمیکنم مشکلی باشه ولی اطمینان ندارم..این فایل مربوط به چیه؟

سلام
    نه داداش مشکلی نداره
    این یه فایل سیستمیه که همیشه در حالت اجراست :-)

8. این کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

خب، ظاهرا نسخه 6 منتشر شده..... خودم الان انتظارشو نداشتم. کومودو یک هفته عجله کرد. من که فکرش را نمیکردم. من این را نسخه بتای آخر میدونستم. و بعد از یک هفته هم نسخه نهایی، ولی ظاهرا کومودو یک راست رفت روی نسخه نهایی! البته یه کم تحت فشار هم بود توسط کاربران.
    کار ما هم 80 درصد انجام شده. بنابراین سرفرصت باید منتظر یک آپدیت باشیم.

دوستانی که قصد استفاده از این نسخه را دارند فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه.....من الان میخوام روی سیستم اصلیم نصبش کنم.

فعلا هم فقط 4 زبان را پشتیبانی میکنه:

Only 4 interface languages officially supported in COMODO Internet Security (English, Chinese, Turkish and Russian) are included in this release.
    The rest of the languages will be made available through program updates as soon as these updates become available.
    Last edited by Jadda; 19-12-2012 at 22:53.

10. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.R.2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خودش می دونه!!

پيش فرض

سلام دوستان

سلام
    اگه سیستمت ویندوز 8 هست که این فایل باعث کاهش سرعت اینترنت میشه که دوستان در قسمت بحث نرم افزاری مربوط به ویندوز 8 در این باره زیاد بحث کردن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

من نسخه 6 رو دانلود کردم به نظرم به زودی اپدیت های جدیدی براش بیاد چون یکم اشکالات داره کلا عوض شده و شیک تر شده اما من با این حال خوشم نیومد هم نسبت به نسخه 5 کند تر هست هم تا بیایم عادت کنیم کلی زمان میبره
    از همون نسخه 2 کمودو رو داشتم بهترین و ساده ترینش همون نسخه 3 بود (من تو فایروال ها outpost رو ترجیح میدم زود به زود شماره سریال هاش میره تو بلک لیست)
    اگه با نسخه 5 مشکلی ندارید همون به نظرم بهتره و فعلا به نسخه 6 اپدیت نکنید بگذرید یکم زمان بگذره و این نسخه 6 خوب جا بیفته و اشکلات احتمالیش رفع بشه بعد

در آغاز فعالیت kor.kamel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام. امروز نسخه 6 را دانلود و نصب کردم. تفاوت زیادی با نسخه بتا نداشت. نسخه 6 سرعت سیستم را چندان کم نمی کند. اما هنوز تا ایده ال فاصله دارد. می توانید با فایروالهای دیگر و آنتی ویروسهای دیگر تست کنید. من تست کرده ام، با فایروالهای دیگر سرعت باز شدن مرورگری چون کروم اندکی بیشتر است. در ضمن باید بگویم، این نسخه 6 به مذاق کاربران ایرانی چندان خوش نمی آید. اجازه بدهید بگویم که نسخه های قبلی کومودو برای ما بسیار خوب بود، چون در تاسک بار می توانستیم با یک کلیک اینترنت را قطع کنیم و در نسخه های قبلی می توانستیم در اینترفیس کومودو در صفحه نخست مشاهده کنیم چه نرم افزارها یا پورتهایی از اینترنت استفاده می کنند و براحتی می توانستید بلوکش کنید یا کانکشن را ببندید. اما در این نسخه در منوی راست کلیک بر تاسک بار کومودو، نمی توانید مستقیم اینترنت را بکوک کنید. بعد هم باید مراحلی را در خود برنامه کومودو طی کنید تا بتوانید بفهمید چه برنامه هایی به اینترنت متصل هستند و تازه آنجا نمی توانید کانکشن مورد نظرتان را بلوک کنید. به گمان من این نسخه از کومودو به مذاق ما خوش نمی آید. من که نسخه های قبلی کومودو را بسیار بیشتر دوست داشتم تا این نسخه. مجبور شدم کومودو را حذف کنم، چون چیز چندان دندان گیری در ورژن 6 ندارد. این نظر من بود، دوستان هم امتحانی بکنند و نتیجه را بنویسند تا ببینیم چه خواهد شد.

14. 2 کاربر از kor.kamel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام. امروز نسخه 6 را دانلود و نصب کردم. تفاوت زیادی با نسخه بتا نداشت. نسخه 6 سرعت سیستم را چندان کم نمی کند. اما هنوز تا ایده ال فاصله دارد. می توانید با فایروالهای دیگر و آنتی ویروسهای دیگر تست کنید. من تست کرده ام، با فایروالهای دیگر سرعت باز شدن مرورگری چون کروم اندکی بیشتر است. در ضمن باید بگویم، این نسخه 6 به مذاق کاربران ایرانی چندان خوش نمی آید. اجازه بدهید بگویم که نسخه های قبلی کومودو برای ما بسیار خوب بود، چون در تاسک بار می توانستیم با یک کلیک اینترنت را قطع کنیم و در نسخه های قبلی می توانستیم در اینترفیس کومودو در صفحه نخست مشاهده کنیم چه نرم افزارها یا پورتهایی از اینترنت استفاده می کنند و براحتی می توانستید بلوکش کنید یا کانکشن را ببندید. اما در این نسخه در منوی راست کلیک بر تاسک بار کومودو، نمی توانید مستقیم اینترنت را بکوک کنید. بعد هم باید مراحلی را در خود برنامه کومودو طی کنید تا بتوانید بفهمید چه برنامه هایی به اینترنت متصل هستند و تازه آنجا نمی توانید کانکشن مورد نظرتان را بلوک کنید. به گمان من این نسخه از کومودو به مذاق ما خوش نمی آید. من که نسخه های قبلی کومودو را بسیار بیشتر دوست داشتم تا این نسخه. مجبور شدم کومودو را حذف کنم، چون چیز چندان دندان گیری در ورژن 6 ندارد. این نظر من بود، دوستان هم امتحانی بکنند و نتیجه را بنویسند تا ببینیم چه خواهد شد.
    در مورد سرعت به نظر من بهتر شده مخصوصا سرعت اسکن البته اینجوری نمیشه نظر قطعی داد و با حس ششم و اینجور چیزا نمیشه قضاوت کرد باید تست علمی و عملی ازش بعمل بیاد.
    اینکه چرا به مذاق کاربران ایرانی خوش نمیاد را من از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد لطفا بیشتر توضیح بدید.
    بعضی از قسمتها را که بهش اشاره کردید میتونید به تسکبار اضافه کنید که دنبالشون نگردید.
    کمی محیط برنامه به خاطر جدید بودن برای کاربران قبلی کومودو ممکنه گیج کننده باشه ولی خیلی زود باهاش آشنا میشید. البته با زحمتی که علی آقا دارند میکشند و کومودو را فارسی سازی میکنند امیدوارم این مشکل کم رنگتر و حتی باعث تشویق یوزرهای جدید به استفاده از این سوئیت امنیتی قدرتمند بشه.

16. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •