دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟
الان حرکت بازی کنها با w a s d
هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه
راهی هست؟
و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟
ممنونم
دوستان گرافیک بازی رو چطور میشه بالا برد واسه من پایینه؟
الان حرکت بازی کنها با w a s d
هست میخوام فلشهارو به جاش بیارم نمیشه
راهی هست؟
و دوربین بازی هم میخواستم ببینتم تنظیم میشه یا نه؟
ممنونم
سلام فیفا 2013 را از سایت دانلودها گرفتم ولی نصب نمیشه نسخه ریلود هم گرفتم 7 گیگ هستش
اینستال میزنم فلودر ایجاد نمیکنه ؟ تو هر درایوی ؟ مشکل کجاست ؟
![]()
یه مشکل عجیبی دارم من،هرکاری میکنم سرعت بازی تغییر نمیکنه واسم
ی دفعه تونستم سرعتشا روی slow بزارم و سرعت بازی کم شد
ولی چند روزه هرکاری میکنم و رو هر سه حالت slow - normal - fast میزارم هیچ فرقی نمیکنه
و سرعت بازی خیلی خیلی زیاده!!!
خواهشن راهنمائی کنه یکی از دوستان!!
دوستان بازی واسه من اجرا نمیشه!
روی لپ تاپ نصب کردم هیچ مشکلی موقع نصب ایجاد نشد ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم هیچ اتفاقی نمی افته!
فولدر کرک هم توی DVD بازی نبود ولی خودم کرک Reloaded رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم همون شرایط بود.
کسی این اتفاق واسش افتاده؟! راه حلی داره؟!
به محل نصب بازی برید،وارد پوشه ی Game بشید،وارد پوشه ی fifasetup بشید و fifaconfig رو اجرا کنید و تنظیمات و رزولیشن رو تغیییر بدید تا گرافیک بازی بهتر بشه .
دوربین بازی رو وقتی بازی رو اجرا کردی میتونی تغییر بدی.
دوست عزیز ممنون از راهنمائیت،ولی اگه امکان داره یه عکس از قسمتی که دسته را تنظیم کردی بزار
تا بدونیم کدوما باید اختصاص بدیم به کدوم تا آنالوگ سمت است کار کنه
من که همه دکمه هام ریخته بهم
یه پوشه ساپورت هست ک داخلش پند تا فایل نصب مثل direct x . چند تای دیگه هست اونا رو نصب کن من با همین کار مشکلم حل شد
Last edited by omid_juve; 14-10-2012 at 00:19.
یه پوشه هست به اسم UPDATE که directx توش هست با چند فایل دیگه مثل vrcredist و dontnetfx که همه رو نصب کردم ولی بازم همونطوریه.
راستی ویندوزم 7 هست نسخه 64
دوستانی که بعد از نصب درایورها و آپدیت کارت گرافیک و آپدیت خود بازی یا کپی کرک بازی همچنان بعد از پودینگ موس هیچ اتفاقی نمی افته براشون و بازی اجرا نمیشه میتونه مشکل از ویندوز باشه من این مشکل رو داشتم ولی با نصب مجدد ویندوز حل شد
دوست گرامی نسخه بازی من دقیقاً همین طوری بود و همین مشکل را داشت. شما نباید از طریق Installer بازی را نصب بلکه باید وارد پوشه game شده ، در آن جا پارتها از حالت فشرده خارج کنید (مسیر هم هر جایی که دوست داشتید بدهید) و وارد پوشه crack شده و محتویات پوشه را دقیقاً جایی کپی کنید که فایلهای فشرده را در آنجا ریختید (منظور همان جایی است فایلها را حالت فشرده خارج کردید) و سپس به راحتی می تونید از بازی لذت ببرید.
** در کل بازی احتیاجی به نصب ندارد بلکه باید پارتها را فقط از حالت فشرده خارج کنید **
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)