با سلام
ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!
وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)
باید چی کار کرد ؟
با سلام
ps3 fat cechg04 کنسول روشن نمیشه !!!
وقتی دکمه پاور رو میزنم اول سبز میشه بعد زرد و بعد قرمز چشمک زن ( صدای بوق هم میده !!!)
باید چی کار کرد ؟
سلام
تیتر این تاپیک رو شما خوندی دوست عزیزم ؟
شما باید سوال در مورد کنسول مورد نظر خود رو در تاپیک مرتبط با خودش مطرح کنید .
از زدن چند پست مشابه در تاپیک های مختلف هم خودداری فرمائید.
با تشکر از حسن همکاری شما.
دوستان سلام. امروز بعد از حدود 3 ماه ps2 رو از جعبه در آوردم و وصلش کردم.اولین بازی رو داخلش گذاشتم و بازی کردم. بعد که dvd رو در اوردم دیدم نزدیک لبه dvd یه خط دایره ای هست یعنی دور تا دور dvd رو یه خط دایره ای انداخته.دیسک رو عوض کردم یکی دیگه گذاشتم یه مدت با اون بازی کردم .بعد دیدم اونم همینطوری شده.دوباره دیسک رو عوض کردم یه دیسک دیگه گذاشتم و حدود 3-4 دقیقه بازی کردم (برای امتحان) ایندفعه خط ننداخت.اینطور که معلومه یه مدت (مثلا" شاید 20-30 دقیقه) باهاش بازی کنی خط میندازه.تو این 3-4 سالی که دستگاه رو داشتم مرگ نداشت.برای اولین بار بود که این اتفاق افتاد.مدل دستگاه هم slim 77004 هست که پدرم از مکه برام آورده بود.ضمنا" موقع بازی هم هیچ صدایی که نشون بده دیسک به چیزی میسابه مشخص نیست.خواهشن راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟
Last edited by vahidreza_sh; 01-07-2011 at 13:04.
سیم زرد رنگ لنز رو فشار بده تا روی سیدی خط نندازه ، سیم امده بالا و باعث خط خوردگی سیدی میشه
ای سی کپی دستگاهت ایراد داره.
میخوام در مورد تعمیرات ps2کمک کنم.
استاد گرامی اگه میشه طریقه نصب هارد رو تصویری برای من بگذاری با تشکر
یه دستگاه هست که میگه بردش خرابه
یعنی چی ؟
هزینه تعمیرش چقدره ؟
ببخشید تاپیک زیرخاکی بالا آوردم
یعنی بندازش دور![]()
یعنی به هیچ عنوان تعمییر نمیشه ؟
حتی اگه مشکل از خازنی چیزی باشه؟
طرف خودش میگه بردم تعمیرکار گفته 30 میگیرم برای تعمیرش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)