تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 379 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یعنی میخوای بگی هیچ سودی براش نداره پی سی ؟
    قطعا نه
    ولی اگه حرفت راست باشه کلی دعات میکنم

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کی منتشر میشه این GTA ?

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بهار 2013 البته نسخه های 360 و PS3

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه چیزی..

راکستار چرا تو gta iv اومده بود هواپیما سواری ..چتر بازی..جت پک..کللی قابلیتها ی خوبی که تو san anderas بود حذف کرده بود؟ و الان اومده تو v دوباره اضافه کرده؟

آیا دلیلش آینده بینی و مشتاق کردن گیمرها برای خرید V نبوده؟

مثلا خود من وقتی فهمیدم دوباره میشه هواپیما سوار ی و چتر با زی کرد و دوباره مراتع و جنگلها برگشتن...کللی خوشحا ل شدم. جدای از گرافیک بازی یکی از دلایلی که حتما این بازی رو تهیه میکنم همینه

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نمی دونم ریطی به اینجا داره یا نه اما می خواستم ببینم کسی ترتیب این بازی از اولین نسخه تا آخرین نسخه رو می دونه ؟؟؟(اسم های انگلیسی)

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان یه چیزی..

راکستار چرا تو gta iv اومده بود هواپیما سواری ..چتر بازی..جت پک..کللی قابلیتها ی خوبی که تو san anderas بود حذف کرده بود؟ و الان اومده تو v دوباره اضافه کرده؟

آیا دلیلش آینده بینی و مشتاق کردن گیمرها برای خرید V نبوده؟

مثلا خود من وقتی فهمیدم دوباره میشه هواپیما سوار ی و چتر با زی کرد و دوباره مراتع و جنگلها برگشتن...کللی خوشحا ل شدم. جدای از گرافیک بازی یکی از دلایلی که حتما این بازی رو تهیه میکنم همینه
    داداش بازی شما میتونی تهیه کنی
    ما pc باز ها چی؟
    برای کنسول حتی تاریخشم گفتن
    ولی برای pc هنوز نگفتن عرضه میشه یا نه :(

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش بازی شما میتونی تهیه کنی
    ما pc باز ها چی؟
    برای کنسول حتی تاریخشم گفتن
    ولی برای pc هنوز نگفتن عرضه میشه یا نه :(
    داداش گلم من کلّی گفتم...اصلا کاری به کنسول و pc ندارم... من خودم pc دارم اگر برای pc نیاد منم نمی تونم بازی کنم...

منظورم این بود که راکستار اومده بود تو Gta iv انواع هواپیما و جت و دوچرخه سواری و چترنجات و انواع وسایل نقلیه که تو نسخه san anderas بود رو حدف کرده بود و الان تو نسخه V دوباره برگردوند.

گفتم شاید با این حرکت خواسته دوباره گیمر ها مشتاق به خرید gta v بکنه
    Last edited by Saeed System; 01-12-2012 at 08:25.

8. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نمی دونم ریطی به اینجا داره یا نه اما می خواستم ببینم کسی ترتیب این بازی از اولین نسخه تا آخرین نسخه رو می دونه ؟؟؟(اسم های انگلیسی)
    به ترتیب زیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Year Title Developer(s) Platform(s) Era
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Other
    1997 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2D universe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    1999 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DMA Design, Tarantula Studios,
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    PS1 Windows, MS-DOS
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DMA Design, Tarantula Studios PS1 Windows Game Boy Color [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DMA Design, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3D universe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Rockstar Vienna PS2 Windows, Xbox Mac OS X, iOS, Android
    2004 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rockstar North PS2 Windows, Xbox Mac OS X
    2005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Rockstar North [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , PS2
    2006 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PSP, PS2
    2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rockstar North, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] High-definition
    universe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rockstar North PS3 Windows, Xbox 360
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rockstar Leeds, Rockstar North PSP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iOS
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rockstar North PS3 Windows, Xbox 360
    2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] PS3 Xbox 360

10. 7 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

12. 5 کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

یه چی بگم:

گرافیک این بازی تو حلقمون!!! :‌دی

14. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •