تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 103 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هر چی که تا حالا در تاپیک گذاشتم رو هم در صفحه اول هست. اگر مورد خاصی بود که تا حالا در تاپیک قرار ندادم بگید.
    نه اتفاقا کتاب ها رو پیدا کردم و با همونا شروع میکنم....

اون ضمیر فاعلی sie رو هم متوجه نشدم که دقیقا سوالی دربارش دارید یا نه. اگر نیاز بود مشکلتون رو باهاش بیشتر توضیح بدید تا بگم.
    نه دقیقا... در حقیقت، میخواستم بگم که زبان سختیه به نسبت انگلیسی!!! ولی من واقعا موندم که روسی رو کار بکنم برا زبان سوم یا المانی....که خوب، با توجه به الفبای روسی، قطعا همین المانی رو کار میکنم!!

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    خيلي خوبه كه اين روزها كسان زيادي به يادگرفتن زبان‌هاي متعدد علاقه دارند. به‌نظر من براي يادگيري يك زبان هم نبايد از الفباي اون يا هر چيز ديگه‌اي ترسيد. الفبا رو ميشه با يك هفته تمرين ياد گرفت. اين رو بر اساس تجربه ميگم. مهم اينه كه چه زباني بيشتر براي انسان كاربرد داره و به دردش مي‌خوره. بقيه مسائل قابل حله.
    در مورد متدهاي آلماني هم با اجازه omid-p30 عزيز بايد عرض كنم شغيته از اشتوديو د ساده‌تر و منظم‌تره و در مجموع براي شروع مناسب‌تره اما به نظر من در اول راه بهترين كار رفتن به كلاسه حتي اگر شده براي يك ترم. چون شروع كردن اين زبان به‌صورت خودآموز واقعاً دير پيش ميره مشكل متدهايي مثل شغيته هم اينه كه تمرين و تكرار كمي دارند و كلاس رفتن باعث ميشه اين ضعف تا حدودي جبران بشه. البته وقتي كمي پيشرفت حاصل شد ميشه به‌صورت خودآموز هم ادامه داد. البته متدهاي ديگري هم براي آموزش آلماني وجود داره كه شايد از جهاتي بهتر از شغيته و اشتوديو د باشند. من خودمشغيته و اشتوديو د رو با هم مي‌خوندم ولي بعدمتد Lagune رو ديدم و خيلي ازش استفاده كردم. من نديدم در ايران كسي اين متد رو آموزش بده در بازار هم نيست ولي كتاب بسيار خوبيه و تمرين‌هاي خيلي مفيدي داره به‌طوري كه صرف اسم‌ها و فعل‌ها و مخصوصاً ارتيكل‌ها رو براي زبان آموز كاملا جا ميندازه. اين متد هم مثل اشتوديو د در سه جلد از A1 تا B1 تأليف شده و از انتشارات هوبر همون ناشر كتاب‌هاي شغيته است.
    موفق باشيد

4. 2 کاربر از arastoo.jazz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    خيلي خوبه كه اين روزها كسان زيادي به يادگرفتن زبان‌هاي متعدد علاقه دارند. به‌نظر من براي يادگيري يك زبان هم نبايد از الفباي اون يا هر چيز ديگه‌اي ترسيد. الفبا رو ميشه با يك هفته تمرين ياد گرفت. اين رو بر اساس تجربه ميگم. مهم اينه كه چه زباني بيشتر براي انسان كاربرد داره و به دردش مي‌خوره. بقيه مسائل قابل حله.
    در مورد متدهاي آلماني هم با اجازه omid-p30 عزيز بايد عرض كنم شغيته از اشتوديو د ساده‌تر و منظم‌تره و در مجموع براي شروع مناسب‌تره اما به نظر من در اول راه بهترين كار رفتن به كلاسه حتي اگر شده براي يك ترم. چون شروع كردن اين زبان به‌صورت خودآموز واقعاً دير پيش ميره مشكل متدهايي مثل شغيته هم اينه كه تمرين و تكرار كمي دارند و كلاس رفتن باعث ميشه اين ضعف تا حدودي جبران بشه. البته وقتي كمي پيشرفت حاصل شد ميشه به‌صورت خودآموز هم ادامه داد. البته متدهاي ديگري هم براي آموزش آلماني وجود داره كه شايد از جهاتي بهتر از شغيته و اشتوديو د باشند. من خودمشغيته و اشتوديو د رو با هم مي‌خوندم ولي بعدمتد Lagune رو ديدم و خيلي ازش استفاده كردم. من نديدم در ايران كسي اين متد رو آموزش بده در بازار هم نيست ولي كتاب بسيار خوبيه و تمرين‌هاي خيلي مفيدي داره به‌طوري كه صرف اسم‌ها و فعل‌ها و مخصوصاً ارتيكل‌ها رو براي زبان آموز كاملا جا ميندازه. اين متد هم مثل اشتوديو د در سه جلد از A1 تا B1 تأليف شده و از انتشارات هوبر همون ناشر كتاب‌هاي شغيته است.
    موفق باشيد
    در مورد کلاس که بله حق با شماست و قبلا هم چند بار در تاپیک همین مساله رو گفته بودم.

در مورد متد ها هم کلا آلمانی جماعت جنس بد ساختن تو کارشون نیست. انتشارت Hueber یکی از معروف و با سابقه ترین مراکز آموزش زبان در آلمان هست و انتشاراتی مورد علاقه من. که کافیه اسمش رو جلد هر کتابی باشه تا دیگه بشه یه ماده موثق آموزشی.

Lagune هم که گفتید مال همین Hueber هست و سایر متد های حال حاضرش رو هم برای Grundstufe در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایتش قابل مشاهده هستند. همین طور متد های سایر انتشارات معتبر مثل
    Langenscheidt یا cornelsen این ها همشون خوب هستند و حالا در کشور های مختلف ممکنه متد هایی بیشتر جا بیفتند یا نه.

همین طور بسته به افراد مختلف سلیقه ای هم هست و مثلا اگر شما یا هر فرد دیگه Lagune یا هر متد دیگه ای رو پسندیدید هیچ مشکلی نیست. مهم یاد گیری اصولی، ترجیحا با کمک معلم و زمان گذاشتن مناسب هست و گر نه این متد ها همشون خوبند. و حتی تمارین متد های مختلف رو هم زمان میشه کار کرد.

6. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

معرفی: کتاب آلمانی به روش آسان، یک کتاب خودآموز برای آموزش زبان آلمانی می‌باشد که اصول کلی دستور زبان آلمانی و واژگان آلمانی را برای افراد مبتدی و در حال یادگیری زبان آلمانی در بر دارد.
    این کتاب از میان بسیاری از کتابهای آموزش زبان، تغییر جدیدی را در سبک آموزش ایجاد کرده است.
    آموزش گرامر و واژگان آلمانی در این کتاب در قالب درس‌هایی شامل داستانها و حکایات سرگرم کننده آورده شده است.
    همچنین این درس‌ها شامل تمرین‌های عملی، تست به همراه جواب کلیدی و یک جدول شامل پرکاربردترین افعال آلمانی می‌باشد.

جامعه وقتى فرزانگى و سعادت مى‌یابد که مطالعه، کار روزانه‌اش باشد. " سقراط"

8. 4 کاربر از Diba24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

Franz Kafka

Die Verwandlung

رمان مسخ فرانتس کافکا در قالب سطح B1

همراه با فایل صوتی کتاب

مَسخ (به آلمانی: Die Verwandlung) رمان کوتاهی از فرانتس کافکا است که در پاییز ۱۹۱۲ نوشته شده و در اکتبر ۱۹۱۵ (میلادی) در لایپزیگ به چاپ رسید.

ولادیمیر ناباکوف در مورد این داستان گفته است: «اگر کسی مسخ کافکا را چیزی بیش از یک خیال پردازی حشره‌شناسانه بداند به او تبریک می‌گویم چون به صف خوانندگان خوب و بزرگ پیوسته است.»

لحن روشن و دقیق و رسمی کافکا تضادی حیرت انگیز با موضوع کابوس وار داستان دارد.

ترجمه فارسی این اثر به قلم صادق هدایت موجود است.

محتوای مخفی: داستان 

مسخ سر گذشت انسانیست که تا وقتی می‌توانست فردی مثمر ثمر برای خانواده خود باشد و در رفع نیازهای آنان بکوشد، برای آنان عزیز و دوست داشتنی است. اما همین که به دلایلی دچار از کار افتادگی می گردد و دیگر قادر تامین مایحتاج خانواده نیست، نه تنها عزت و احترام خود را از دست می‌دهد بلکه به مرور به موجودی بی‌مصرف، مورد تنفر خانواده و حتی مضر تنزل پیدا می کند. این خانواده سمبل جامعه‌ایست که نسبت به افراد ضعیف و ناتوان بی‌رحم است و آنها را مضر و مخل برای خود میبینند و از انسان‌هایی فرصت انجام کوچکترین کارها را دریغ می‌کند که شاید بتوانند منشا کارهای بزرگ در آینده شوند. انسان رمان مسخ انسانیست که جامعه او را طرد کرده و او ناخواسته به گوشه تنهایی پناه برده و بدون اینکه آزاری برای دیگران و جامعه داشته باشد، جامعه قادر به تحمل موجود بی‌آزاری چون او نیست. هر لحظه زندگی برای او و اطرافیانش غیر قابل تحملتر می‌شود تا جایی که دیگران و حتی خود او نیز، از سر شوق، لحظه‌ها را برای رسیدن به مرگ می شمارند.

Author: Franz Kafka
    Publication date: 2008
    Number of pages: 96
    Format: PDF + MP3
    Niveau : B1
    Size: 164MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by omid-p30; 16-12-2012 at 13:04.

10. 6 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض Hueber : Menschen

کتاب دیجیتال و نرم افزار کمکی (تمرین های اضافه) متد Menschen ( جدید ترین متد Hueber)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A1.1

محتوای مخفی: Download 

کد:

A1.2

محتوای مخفی: Downnload 
    کد:

12. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض Hueber : Lagune

کد:

14. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام امید جان . دیکشنری خوب که بخوایم رو سیستم نصب کنیم چی هست واسه دانلود ؟
    آیا مترجم گوگل خوب هست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام امید جان . دیکشنری خوب که بخوایم رو سیستم نصب کنیم چی هست واسه دانلود ؟
    آیا مترجم گوگل خوب هست ؟
    سلام.

دیکشنری آلمانی به فارسی خوب که همیشه فقط فرامرز بهزاد رو توصیه میکنم، که خب نرم افزار نداره متاسفانه و باید کتابش رو گرفت.

یه سری نرم افزار های فرهنگ هوشیار هستند برا همه زبان ها که نسخه رایگان آلمانیش رو که دانلود کردم آلمانی به فارسیش غیر فعال بود و نمیدونم کیفیتش چطوریه. هر چی هست به هر حال به پای بهزاد ولی نمیرسه.

مترجم گوگل هم در حد خودش به هر حال واژه ها رو یه معنی میده ازشون و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که معادل های بیشتری رو برای یک لغت میاره.

17. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

Hueber Lektüren

Fräulein Else

کتاب داستان آلمانی مخصوص سطح A2

همراه با فایل صوتی و تمارین

Publication date: 2010
    Format : MP3+PDF
    Niveau A2

Size: 58.8MB
    کد:
    سلام دوست عزیز لطف می کنید password مربوط به فایل rar این کتاب را بگذارید.. . و آیا منابع بیشتری برای گوش کردن دارید؟؟ ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •