بهداد سلیمی که مدال طلاش حتمیه سجاد انوشیروانی هم به احتمال خیلی زیاد روی سکو میره
بهداد سلیمی که مدال طلاش حتمیه سجاد انوشیروانی هم به احتمال خیلی زیاد روی سکو میره
اگه کیانوش روی انتخای 1 ضرب دقت بیشتری میکرد و برای 2 ضرب 212 رو میزد مدالش خوشرنگتر بود . به حال خوشحالمون کرد و انشالله تو برزیل جبران کنه
نمیانده چین رو هم اصلا فکرشو نمیکردم تو 2 ضرب حذف بشه.استیل و شخصیت قهرمانی رو داشت
نماینده روس و لهستان هم کارشون عالی بود.نماینده فرانسه هم حیف شد که تو 1 ضرب موفق نشد
تبریک اولین مدال کاروان ایران
کاش در یک ضرب دقت بیشتری داشت تا الان رنگ مدالش بهتر بود
ولی بازم خوب بود
البته حذف نماینده چین خیلی برامون مفید بود
ولی این دوره بهترین نتیجه تیم وزنه برداری در تاریخ المپیک رقم میخوره
بازم تبریک به همه ایرانیان عزیز
یه داستان :
یه روز یه پادشاهی بوده که 100 تا گوسفند داشته. به یه چوپان میگه من اگر این 100 تا رو بدم بهت تا آخر سال چند تا تحویل میدی ؟ چوپان میگه 150 تا.
آخر سال کلا 50 تا گوسفند تحویل میده. پادشاه میگه این چه وضعیه ؟
چوپان میگه تقصیر من نبوده که. 5 تاشون رو رعد و برق کشت. 7 تا شون رفتن تو باتلاق و مردن. 4 تا رو گرگ برد. 3 تاشون هم از لب پرنگاه افتادن و مردن و .....
حالا اون چوپان سیستم ورزش ماست. موقع اعزام میگیم 53 نفر داریم میرم با 30 تا طلا و 23 تا نقره و برنز میایم.
اما دو تا مصدوم میشن. دوتاشون مربیشون اونجوری میشه. یکیشون . . . . . و غیره
مثل جام جهانی قبل که میگفتیم آنگولا رو که پرگل میبریم. مکزیک رو هم اگر ببریم راحت صعود میکنیم. بعد به زور یه مساوی از آنگولا میگیریم
به نظرم همانطور که از چهره اش مشخص بود کیانوش خیلی استرس داشت و گرنه اون وزنه 214 هم در دو ضرب بالا می برد . خودش هم گفته : هنگامی که میخواستم این وزنه را بالای سر ببرم ، سرم گیج رفت و نفسم گرفت. نتوانستم جلویم را ببنیم و وزنه از من جلوتر رفت.
تا حالا که از المپیک های قبلی بهتر بودم . حداقل تو المپیک هایی که من یادم هست بهتر بودیم و پر امید تر هستیم.
من هم تبريك ميگم اميد وارم استارتي باشه واسه كسب مدالهاي بيشتر ورخوشرنگ تر
کدو قهرمانیهای گذشته؟! ما تو تاریخ المپیک فقط از تکواندو و کشتی و وزنه برداری مدال اوردیم. کشتی و تکوواندو که هنوز شروع نشدن. وزنهبرداری هم با توجه به اینکه سلیمی طلاش قطعیه، با این برنزی که رستمی اورد، تا همین حالا هم بهترین عملکرد رو بین همهی المپیکها داشتیم.
این دوره احتمالا بهترین عملکرد رو توی تاریخ المپیکهامون داشته باشم. این هم تمام مدالهای ایران توی المپیکها:
![]()
من هم تبریک می گم اولین مدال ایران رو .به قولی امیدواریم دست کیانوش سبک باشه ، بریم برای مدالهای بعدی ...
ولی چون شخصا با توجه به خبرهایی که این چند وقت دنبال می کردم و بازیهای قهرمانی جهان پارسال که دیده بودم و کیانوش قهرمان شده بود این مدال زیاد به دلم ننشست ... ! توقع طلا داشتم ...!
خب حداقل این ثابت کرد که ورزش برنده و بازنده اش از قبل مشخص نیست ، حتا توی ورزشهای رکوردی . کیانوش پارسال 173 و 209 زده بود که اینجا 2 کیلو در مجموع کمتر زد. گفته می شد حتا می تونه 220 رو در دو ضرب هم بزنه ...
به هر حال همین مدال هم حاصل زحمات شبانه روزی او هست . بهش خسته نباشید می گیم ...
و عجب بلایی سر سهراب مرادی امد ... گفته می شد کمی از امادگی به دوره و کمی مصدومیت داره ولی دیگه توقع نداشتیم اینقدر ضعیف کار کنه... !
به نظرم توی روحیه کیانوش هم اثر بدی گذاشت و ترس برش داشت که مبادا منم اوت کنم ...!
دیروز به جز وزنه برداری در دومیدانی هم خوب نبودیم . نیک فر که توی پرتاب وزنه بد کار کرد و کاوه موسوی و ارزنده هم در پرتاب چکش و پرش طول اگه رکوردهای خودشون رو می زدند به فینال راه پیدا می کردند که خب نتونستند .
من فکر می کنم با توجه به نزدیکی رکوردها و اینکه همه فکر می کردن کیانوش طلا بگیره و کسی فکر نمیکرد چینی حذف بشه یا روس مدال بگیره . هر 4 نماینده مون در ادامه شانس داشته باشند . البته همان طوری که دوستان گفتند شانس سلیمی و انوشیروانی در سنگین وزن برای یک طلا و یک مدال نقره یا برنز زیاده ... ولی خب می شه به محمد پور جوان در 94 کیلو و نصیر شلال در 105 هم امید داشت .
البته ما توی 2000 سیدنی 2 طلا گرفتیم . رضازاده و حسین توکلی . اگر امسال کیانوش اول می شد با 2 طلا و احتمالا نقره یا برنزی که بدست می اوردیم بهترین عملکرد رو داشتیم .
منم تبریک میگم اولین کسی که مدالمون رو گرفت همشهریم بودهتبریک میگم اولین مدال کاروان المپیک رو بلاخره یه ورزشکار باغیرت کرمانشاهی به دست آورد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)