تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 79 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو وزنه برداری غیر از سلیمی امید مدال داریم؟
    بهداد سلیمی که مدال طلاش حتمیه سجاد انوشیروانی هم به احتمال خیلی زیاد روی سکو میره

2. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه کیانوش روی انتخای 1 ضرب دقت بیشتری میکرد و برای 2 ضرب 212 رو میزد مدالش خوشرنگتر بود . به حال خوشحالمون کرد و انشالله تو برزیل جبران کنه

نمیانده چین رو هم اصلا فکرشو نمیکردم تو 2 ضرب حذف بشه.استیل و شخصیت قهرمانی رو داشت

نماینده روس و لهستان هم کارشون عالی بود.نماینده فرانسه هم حیف شد که تو 1 ضرب موفق نشد

4. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

تبریک اولین مدال کاروان ایران

کاش در یک ضرب دقت بیشتری داشت تا الان رنگ مدالش بهتر بود

ولی بازم خوب بود

البته حذف نماینده چین خیلی برامون مفید بود

ولی این دوره بهترین نتیجه تیم وزنه برداری در تاریخ المپیک رقم میخوره

بازم تبریک به همه ایرانیان عزیز

6. این کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

یه داستان :
    یه روز یه پادشاهی بوده که 100 تا گوسفند داشته. به یه چوپان میگه من اگر این 100 تا رو بدم بهت تا آخر سال چند تا تحویل میدی ؟ چوپان میگه 150 تا.
    آخر سال کلا 50 تا گوسفند تحویل میده. پادشاه میگه این چه وضعیه ؟
    چوپان میگه تقصیر من نبوده که. 5 تاشون رو رعد و برق کشت. 7 تا شون رفتن تو باتلاق و مردن. 4 تا رو گرگ برد. 3 تاشون هم از لب پرنگاه افتادن و مردن و .....

حالا اون چوپان سیستم ورزش ماست. موقع اعزام میگیم 53 نفر داریم میرم با 30 تا طلا و 23 تا نقره و برنز میایم.
    اما دو تا مصدوم میشن. دوتاشون مربیشون اونجوری میشه. یکیشون . . . . . و غیره

مثل جام جهانی قبل که میگفتیم آنگولا رو که پرگل میبریم. مکزیک رو هم اگر ببریم راحت صعود میکنیم. بعد به زور یه مساوی از آنگولا میگیریم

8. 3 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظرم همانطور که از چهره اش مشخص بود کیانوش خیلی استرس داشت و گرنه اون وزنه 214 هم در دو ضرب بالا می برد . خودش هم گفته : هنگامی که می‌خواستم این وزنه را بالای سر ببرم ، سرم گیج رفت و نفسم گرفت. نتوانستم جلویم را ببنیم و وزنه از من جلوتر رفت.

10. 3 کاربر از tandos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تا حالا که از المپیک های قبلی بهتر بودم . حداقل تو المپیک هایی که من یادم هست بهتر بودیم و پر امید تر هستیم.

12. 2 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من هم تبريك ميگم اميد وارم استارتي باشه واسه كسب مدالهاي بيشتر ورخوشرنگ تر

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

ای بابا اولین مدالمونم که برنز بود امسال واقعا دارند بد عمل میکنند یاد قهرمانی های گذشته به خیر
    کدو قهرمانی‌های گذشته؟! ما تو تاریخ المپیک فقط از تکواندو و کشتی و وزنه برداری مدال اوردیم. کشتی و تکوواندو که هنوز شروع نشدن. وزنه‌برداری هم با توجه به این‌که سلیمی طلاش قطعیه، با این برنزی که رستمی اورد، تا همین حالا هم بهترین عملکرد رو بین همه‌ی المپیک‌ها داشتیم.
    این دوره احتمالا بهترین عملکرد رو توی تاریخ المپیک‌هامون داشته باشم. این هم تمام مدال‌های ایران توی المپیک‌ها:

15. 7 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم تبریک می گم اولین مدال ایران رو . به قولی امیدواریم دست کیانوش سبک باشه ، بریم برای مدالهای بعدی ...

ولی چون شخصا با توجه به خبرهایی که این چند وقت دنبال می کردم و بازیهای قهرمانی جهان پارسال که دیده بودم و کیانوش قهرمان شده بود این مدال زیاد به دلم ننشست ... ! توقع طلا داشتم ...!

خب حداقل این ثابت کرد که ورزش برنده و بازنده اش از قبل مشخص نیست ، حتا توی ورزشهای رکوردی . کیانوش پارسال 173 و 209 زده بود که اینجا 2 کیلو در مجموع کمتر زد. گفته می شد حتا می تونه 220 رو در دو ضرب هم بزنه ...

به هر حال همین مدال هم حاصل زحمات شبانه روزی او هست . بهش خسته نباشید می گیم ...

و عجب بلایی سر سهراب مرادی امد ... گفته می شد کمی از امادگی به دوره و کمی مصدومیت داره ولی دیگه توقع نداشتیم اینقدر ضعیف کار کنه... !
    به نظرم توی روحیه کیانوش هم اثر بدی گذاشت و ترس برش داشت که مبادا منم اوت کنم ...!

دیروز به جز وزنه برداری در دومیدانی هم خوب نبودیم . نیک فر که توی پرتاب وزنه بد کار کرد و کاوه موسوی و ارزنده هم در پرتاب چکش و پرش طول اگه رکوردهای خودشون رو می زدند به فینال راه پیدا می کردند که خب نتونستند .

تو وزنه برداری غیر از سلیمی امید مدال داریم؟
    من فکر می کنم با توجه به نزدیکی رکوردها و اینکه همه فکر می کردن کیانوش طلا بگیره و کسی فکر نمیکرد چینی حذف بشه یا روس مدال بگیره . هر 4 نماینده مون در ادامه شانس داشته باشند . البته همان طوری که دوستان گفتند شانس سلیمی و انوشیروانی در سنگین وزن برای یک طلا و یک مدال نقره یا برنز زیاده ... ولی خب می شه به محمد پور جوان در 94 کیلو و نصیر شلال در 105 هم امید داشت .

وزنه‌برداری هم با توجه به این‌که سلیمی طلاش قطعیه، با این برنزی که رستمی اورد، تا همین حالا هم بهترین عملکرد رو بین همه‌ی المپیک‌ها داشتیم.
    البته ما توی 2000 سیدنی 2 طلا گرفتیم . رضازاده و حسین توکلی . اگر امسال کیانوش اول می شد با 2 طلا و احتمالا نقره یا برنزی که بدست می اوردیم بهترین عملکرد رو داشتیم .

17. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تبریک میگم اولین مدال کاروان المپیک رو بلاخره یه ورزشکار باغیرت کرمانشاهی به دست آورد
    منم تبریک میگم اولین کسی که مدالمون رو گرفت همشهریم بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •