مبارک باشه،مایا نصب کردی؟با اون چطوره؟من کارم با مکسه، اونم مثل مایاست میخوام ببینم با اون چطور جواب میده، ممنون
مبارک باشه،مایا نصب کردی؟با اون چطوره؟من کارم با مکسه، اونم مثل مایاست میخوام ببینم با اون چطور جواب میده، ممنون
آقا یه سوال الآن بازی های بازار رو bluray عرضه میشه؟ من تهران نیستم اما خواستم ببینم مرسوم شده؟
فکر نمیکنم حداقل تا چند سال آینده بلوری خیلی فراگیر بشه. خیالتون راحت. ایرانیا میزنن روی DVD. چرا؟ چون اکثرا DVD ROM دارند و تا بخواد جا بیافته کار داره . اونم زیاد.
--------------------------------
ان شاء الله مبارک دوستان باشه. ما که با همین Y560 داریم کار میکنیم![]()
Last edited by pcsoft; 23-08-2012 at 15:25.
آقا این دمای لپتاپ مناسبه؟حداکثر و حداقلش رو هم ببینید...من بهترین بازی که انجام دادم cod mw3 بوده با بهترین کیفیت اینعکس رو هم بعد از یک ساعت pes گذاشتم البته یک ساعت گذشته ازش....
![]()
این طور که عکس نشون میده نهایتا دما تا 60 رفته بالا که خیلی خوبه...
دوست عزیز میتونید یه عکس از تب SENSORS برنامه GPU-Z هم بزارید؟!
دما رو با speedfan تست کنید ببینید چه طوره؟
فکر کنم وقتی یک ساعت از بازی گذشته، دیگه این عکس زیاد کارآمد نباشه.... !!!اینعکس رو هم بعد از یک ساعت pes گذاشتم البته یک ساعت گذشته ازش....
همون موقع که دارین بازی میکنین یا همون لحظه که از بازی بیرون میاین باید از میزان دما عکس بگیرین ... !!!!!
دما رو با speedfan تست کنید ببینید چه طوره؟
ولی با ssd میگرفتین به نفعتون بود،اون ssd که شما می گید سایزش 2.5 هست مجبورید یا جایگزین هارد اصلیتون بکنید یا اینکه با صرف هزینه بیشتر و به قیمت از دست دادن بلوری او جایگزین اپتیکال درایوتون کنید.
ssd ای که به طور پیش فرض نصبه سایزش 1.8 و با پروت msata نصب میشه که فکر کنم هم کمیاب باشه هم گرون.
یه مزیت (ممکنه برا شما مزیت نباشه)دیگه ssd پیش فرض اینه که میتونید srt رو تو لپتاپ فعال کنی،رو لپتاپی که پیش فرض ssd نداره به دلیل محدودیت های اعمال شده از شرکت سازنده نمی تونید حتی با نصب ssd از srt استفاده کنی(به دلیل غیر فعال بودن گزینه raid توی بایوس).
امیدوارم تو چن روز آینده گرونتر نشه،ما هم عاشقش شدیم رفتالبته ssd دارش
![]()
آره راست میگی اگه بتونی بگیری که خیلی خوبه ولی بازم سرعتش به اس اس دی های 2.5 اینچی نمیرسه.فوقش با هارد اصلی عوض میکنیش و هارد 750 رو اکسترنال میکنی.
اگه پول دارید حتما با اس اس دی بگیرید فرقش خیلی زیاده با هارد معمولی از نظر سرعت باز کردن و لود کردن اپلیکیشنها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)