تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 124 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

با فن بازی موافق نیستم ولی فورتزا هوریزون طوری منو ایمپرس کرده که هیچ ریسینگی منو اینقدر جذب نکرده بود واجبه که اینم بگیرم ببینم چیه ولی خیلی خیلی بعید می دونم بتونه از فورتزا سرتر باشه دلیلش یکی دو تا نیست اونایی که فورتزا باز هستند و ماشین های جدیدی که هر ماه چند تا ارائه میده رو دانلود بکنن می بینن که ساپورت و خدمات پس از فروش به چی می گن تازه این یکی از مسائله واقعاً خیلی خیلی بعید به لحاظ بصری NFS بتونه روی فورتزا هوریزون رو کم کنه من خودم جزو طرفدارا پر و پ قرص NFS هستم ولی واقعاً می گم فورتزا خیلی ابره توی این ژانر... امیدوارم nfs هم خوب باشه که امسال ریسی بشیم خیلی وقته دلم واسه ریسینگ خیابونی تنگ شده بعد TDU2 هیچ چی ارضام نکرد
    این پستو ک میبینم میگم ایول چقد منطقی ! بعد میرم تو تاپیک بغلی و اینو میبینم :

کل ریسینگ هایی رو که تا الان بازی کردید رو بذارید سطل آشغال ریسینگ یعنی همین والسلام.

Need for Speed Most Wanted 2012 , Need for Speed Most Wanted 2005 باس برن بوق بزنن جلوی این!
    How About A Lie ?

ینی من عاشق اینجور تناقض ها هسم ! آخه شما ک جزو بالایی های این فرومید و باس الگو باشی برا بقیه ، شما دیگه چرا ؟؟؟؟

سطل آشغال ؟ شما به محبوبترین سری NFS میگین سطل آشغال ؟ شما بازیی که هنوز نیومده میگین بنداز سطل آشغال ؟ علم غیب و ایناس حتما !

چقدم خوب Like خورده این پستا! واقعا شاهکارید ! اون موقع ک Forza نبود چی میزدید ؟ NFSMW نمیزدید ؟ ! حالا تازه اومد ب بازار کهنه شد دلازار !

+

Forza اصن بهترین Racing امسال نه کل تاریخ ! واقعا این درسه ک اینجوری بیایین به سریای دیگه حمله کنین؟

+

یکی فن بازترین پستای عمرمو دیدم ! فقط میتونم بگم متاسفم براتون !
    Last edited by mjorh; 25-10-2012 at 11:55.

2. 7 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سطل آشغال ؟ شما به محبوبترین سری NFS میگین سطل آشغال ؟ شما بازیی که هنوز نیومده میگین بنداز سطل آشغال ؟ علم غیب و ایناس حتما
    من كاملا با شما موافق هستم ولي يه مساله اي اينجا هست. :

سبكي كه nfs (مخصوصا يكي دو شماره اخيرش داشته) يه سبك جنون سرعت و بزن و بهادر و بتركون و خلاصه تخيلي تر و ادرنالين لحظه اي داره و شباهت حيلي زيادي به burnout داره تا بقيه ريسينگ ها و يه نفر كه از اين سبك خوشش بياد از اون يكي ها سخت خوشش مياد....

بازي forza motorsport و gran torismo كه كلا شبيه سازن و دخلي به ماجرا ندارن........ميمونه forza horizon كه اونم درسته سبكش مثه اين nfs اركيد ريسينگ هستش ولي مبتني بر ماشين سواري و لذت ماشين رووندن تو جاده ها و تا حد زيادي واقعي مانند بنا شده و اصلا شباهتي با سبك فعلي nfs نداره.....

+

در كل خواستم بگم فرم اين بازيها با هم فرق داره و دو چيز متفاوت هستن و كم پيش بياد يه نفر همزمان هر دو شونو خيلي دوس داشته باشه

با اين نمرهايي هم كه تا حالا nfs mw گرفته مطمينا با يه غول طرف خواهيم بود.....

د.
    Last edited by halflife g; 25-10-2012 at 10:31.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من كاملا با شما موافق هستم ولي يه مساله اي اينجا هست. :

سبكي كه nfs (مخصوصا يكي دو شماره اخيرش داشته) يه سبك جنون سرعت و بزن و بهادر و بتركون و خلاصه تخيلي تر و ادرنالين لحظه اي داره و شباهت حيلي زيادي به burnout داره تا بقيه ريسينگ ها و يه نفر كه از اين سبك خوشش بياد از اون يكي ها سخت خوشش مياد....

بازي forza motorsport و gran torismo كه كلا شبيه سازن و دخلي به ماجرا ندارن........ميمونه forza horizon كه اونم درسته سبكش مثه اين nfs اركيد ريسينگ هستش ولي مبتني بر ماشين سواري و لذت ماشين رووندن تو جاده ها و تا حد زيادي واقعي مانند بنا شده و اصلا شباهتي با سبك فعلي nfs نداره.....

+

در كل خواستم بگم فرم اين بازيها با هم فرق داره و دو چيز متفاوت هستن و كم پيش بياد يه نفر همزمان هر دو شونو خيلي دوس داشته باشه

با اين نمرهايي هم كه تا حالا nfs mw گرفته مطمينا با يه غول طرف خواهيم بود.....
    آره قبول دارم ،از اولشم قبول داشم ولی آدم بهتره با احترام راجب بازی و فن هاش بحرفه ، خوشم نمیاد اما به نظر و سلیقه طرف مقابلم احترام میزارم ، نظری نمیتونم راجب Forza بدم چون اصن بازیش نکردم و از روی نقد ها و اینا میگم عالیه ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم به ....

باس بدونیم از کجا ب کجا رسیدیم ! یه زمانی NFS غول بود خب الانم یکی دیگه ، البته خیلی خوشبینم نسبت ب بازگشت NFS !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نظری نمیتونم راجب Forza بدم چون اصن بازیش نکردم
    علاقه ای به بحث ندارم ولی بعضا آدم مجبور میشه دی:

دقیقا به همین خاطر عصبی شدید چون فورتزا هوریزون که سهله فورتزا 4 یا حتی 3 رو هم بازی نکردید

در ضمن پست های دو تا تاپیک رو منطقی نیست که به هم ربط بدید وقتی من توی تاپیک فورتزا پست می دم دیگه ایجاشو نمی خونم که کسی که فورتزا رو حتی بازی نکرده بیاد بخونه پست هاش رو نقل قول بکنه توی یه تاپیک دیگه و از این حرفا. به عبارتی با این زمینه فکری که پستم رو کسانی می خونن که ایکس باکس دارن و می تونن فورتزا رو بازی کنن پست می دم و در این حالت باز هم روی حرفم هستم فورتزا هوریزون خیلی فاصله داره با ریسینگی مثله NFS ولی قبول دارم استفاده استفاده از جمله بریزید آشغال خیلی آفنسیو هست بخصوص برای فن های سینه چاک NFS مثل جناب عالی که خیلی فن بازی رو سرکوب می کنید ولی خودتون به صورت شدیدی روی NFS تعصب دارید که اینقدر پیگیر قضیه شدید و که زدید توی کار کارآگاه بازی و از این ور اونور پست میارید نقل قول می کنید... البته تعصب بد نیست به شرط اینکه کورکورانه نباشه شما فقط همین NFS رو دیدید ولی من هر دو رو پس حداقل حسنش اینجاس راهنمای بهتری می تونم باشم. ولی بازم معترفم که پستم توی فورتزا آفنسیو بود و واسه دل شما هم که باشه الان ویرایشش می کنم... شوخی کردم واسه احترام شماست که این کارو می کنم چون می دونم یکی از کاربرای فعال و خوب انجمنید

در مورد صحبت های اخیرتون که نهایتا منجر شده به متاسف بودنتون برای من بگم که اون موقع که فورتزا نبود NFS می زدیم اما من علاقه ای به کهنه پرستی ندارم حتی یک اپسیلن! گیم چیزی نیست که بخوای واسه خودت نوستالژی کنیش و بهش احترام بذاری و از این چیزای معنوی گیم جدید باید که خوب باشه باید که جذاب باشه و ورژن هایا قبلیش رو از اذهان پاک کنه. و البته قضیه حمله کردن رو من تا حالا نتونستم حلاجی کنم مگه بازی چیه که با حمله کردن من چیزی ازش کم بشه یا اصلا حمله چرا؟ کلا با واژه حمله می کنید خیلی مشکل دارم برتری دادن یه بازی به دیگری چه ربطی به حمله داره؟ وقتی ما می گیم فلان ورژن بازی از اون یکی برتره چرا می چسبید به بازنده و می گید حمله شد بهش... چرا نمی رید به برنده تبریک بگید؟ البته من متوجه فرمایشات شما هستم شما می فرمائید به NFS حمله شده؟ وقتی یه چیز ضعیف با یه چیز بهتر از خودش مقایسه می شه این رو چرا حمله حساب می کنید؟ اون هم توی یک فضای دیگه...

شما این رو در نظر نمی گیرید که پست من توی تاپیک فورتزا بود یعنی یعنی اینکه اونقدر شعور دارم که توی تاپیک بازی NFS به این شکل پست بدم حتی به شوخی جمله دور ریختن ریسینگ های دیگه یه جمله مبالغه آمیزه اصلا میگه میشه بازی رو ریخت آشغال شما این رو نتونستی متوجه بشی این جمله استعاره از برتری متلق فورتزا هست و هدف سرکوب گیم خاصی نیست تازه همین جمله مبالغه آمیز توی تاپیک NFS داده نشده چون می دونم کسانی که توی تاپیک NFS میان تقریبا همگی PC گیمرن و کنسولی نیست بر عکس می دونم که اونایی که میان تاپیک فورتزا کنسولی هستن و من توی پست قبلیم توی این تاپیک فورتزا رو تمجید کردم ولی نه به اون شکلی که توی فورتزا پست دادم این قضیه واسه بازی های موازی هم صادقه یعنی باید وقتی توی تاپیک ها پست می دید بدونید که توی کدوم تاپیک هستید چه کسانی و چه یوزر هایی با چه سطح فکر و دید پست های شما رو می بینن و احتمالا هم تحریک بشن همین نقل قول شما از یه تاپیک دیگه کار جالبی نیست اگه اینجا و توی این تاپیک جا داشت خودم این کار رو می کردن

در هر صورت من فکر می کنم دیدگاه های شما متفاوته البته قابل احترامه ولی خوب شاید بهتره کمی ریلکس تر باشید و زود در مقابل پست ها جوش نیارید... موفق و پیروز باشید
    Last edited by Spaniuly; 25-10-2012 at 18:27.

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه از گیم پلی بازی(Police Chase) که خیلی جذاب هست. پیشنهاد میکنم حتما ببینید

با دیدن این ویدیو یاد mw 2005 افتادم ، البته اون اخراش یه جوری میشه ، چون لول پلیس ها بعد گم کردنشون به 0 میرسه ! در صورتی که من دلم میخواد رو 6 یا 5 یا 4 بمونه یا تو همون لولی که گمشون میکنه باقی بمونه
    Last edited by manreza71; 25-10-2012 at 19:22.

9. 3 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

با فن بازی موافق نیستم ولی فورتزا هوریزون طوری منو ایمپرس کرده که هیچ ریسینگی منو اینقدر جذب نکرده بود واجبه که اینم بگیرم ببینم چیه ولی خیلی خیلی بعید می دونم بتونه از فورتزا سرتر باشه دلیلش یکی دو تا نیست اونایی که فورتزا باز هستند و ماشین های جدیدی که هر ماه چند تا ارائه میده رو دانلود بکنن می بینن که ساپورت و خدمات پس از فروش به چی می گن تازه این یکی از مسائله واقعاً خیلی خیلی بعید به لحاظ بصری NFS بتونه روی فورتزا هوریزون رو کم کنه من خودم جزو طرفدارا پر و پ قرص NFS هستم ولی واقعاً می گم فورتزا خیلی ابره توی این ژانر... امیدوارم nfs هم خوب باشه که امسال ریسی بشیم خیلی وقته دلم واسه ریسینگ خیابونی تنگ شده بعد TDU2 هیچ چی ارضام نکرد
    دوست من این فورزاتون هنوز جرات نداره بازی رو برا PC هم بده بیرون!(فقط رو یه کنسول!)خوب شاید ما هم نظری داشته باشیم!حالا من به خاطر یه بازی نمیرم 1200 یا بیشتر خرج کنم که!با اون پول میشه یه سیستم عالی خرید!(که من داشتم))
    خوب اگه این بازی برا PC هم منتشر میشد اونوقت میتونستیم بهتر ببینیم و نقد کنیم!
    و از سلیقه ی شما میشه فهمید که خیلی به جزئیات بالایه ماشین دقت میدین!(از TDU2 فهمیدم!)(خوب TDU2 اصلا" بازی ای نیست که بتونیم با MW 2005 هم مقایسه کنیم!)
    جزیئات خوبه ولی من حال نکردم باهاش !(ماشینو نمیشد تو حالت اسپرت به خوبی کنترل کرد!)
    البته اینم بگم که خیلی واقعی سازی کرده بود TDU هم 1 و هم 2 .(البته هر دوشو دوست دارم!)
    این فورزا هم اگه برا PC میداد بیرون خیلی بهتر بود تا این که رو یه کنسول کار کنه و این کار یعنی مستقیما" میخواد بخش های بیشتر بازی ها رو روی Xbox ببره و کامپیوتر بیشتر برا کارایه اداری یا یه چیزایه دیگه بشه!(و مردم بیشتر برن سراغ Xbox و خرج مردمو زیاد کنه و فروش شرکتایه کنسولو بیشتر و بیشتر کنه!)

11. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 6 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

خیلی خوشم میاد سازنده قشنگ کاری کرد که بازی مثل قبل بشه!!!

تو تریلر ها , بازی ترکیبی از burnout و nfs رو نشون میداد بخصوص موقع تصادف ها... با این حال نمرات خوبی که تا اینجا گرفته کیفیت کار سازنده رو نشون میده!

15. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

علاقه ای به بحث ندارم ولی بعضا آدم مجبور میشه دی:

دقیقا به همین خاطر عصبی شدید چون فورتزا هوریزون که سهله فورتزا 4 یا حتی 3 رو هم بازی نکردید

در ضمن پست های دو تا تاپیک رو منطقی نیست که به هم ربط بدید وقتی من توی تاپیک فورتزا پست می دم دیگه ایجاشو نمی خونم که کسی که فورتزا رو حتی بازی نکرده بیاد بخونه پست هاش رو نقل قول بکنه توی یه تاپیک دیگه و از این حرفا. به عبارتی با این زمینه فکری که پستم رو کسانی می خونن که ایکس باکس دارن و می تونن فورتزا رو بازی کنن پست می دم و در این حالت باز هم روی حرفم هستم فورتزا هوریزون خیلی فاصله داره با ریسینگی مثله NFS ولی قبول دارم استفاده استفاده از جمله بریزید آشغال خیلی آفنسیو هست بخصوص برای فن های سینه چاک NFS مثل جناب عالی که خیلی فن بازی رو سرکوب می کنید ولی خودتون به صورت شدیدی روی NFS تعصب دارید که اینقدر پیگیر قضیه شدید و که زدید توی کار کارآگاه بازی و از این ور اونور پست میارید نقل قول می کنید... البته تعصب بد نیست به شرط اینکه کورکورانه نباشه شما فقط همین NFS رو دیدید ولی من هر دو رو پس حداقل حسنش اینجاس راهنمای بهتری می تونم باشم. ولی بازم معترفم که پستم توی فورتزا آفنسیو بود و واسه دل شما هم که باشه الان ویرایشش می کنم... شوخی کردم واسه احترام شماست که این کارو می کنم چون می دونم یکی از کاربرای فعال و خوب انجمنید

در مورد صحبت های اخیرتون که نهایتا منجر شده به متاسف بودنتون برای من بگم که اون موقع که فورتزا نبود NFS می زدیم اما من علاقه ای به کهنه پرستی ندارم حتی یک اپسیلن! گیم چیزی نیست که بخوای واسه خودت نوستالژی کنیش و بهش احترام بذاری و از این چیزای معنوی گیم جدید باید که خوب باشه باید که جذاب باشه و ورژن هایا قبلیش رو از اذهان پاک کنه. و البته قضیه حمله کردن رو من تا حالا نتونستم حلاجی کنم مگه بازی چیه که با حمله کردن من چیزی ازش کم بشه یا اصلا حمله چرا؟ کلا با واژه حمله می کنید خیلی مشکل دارم برتری دادن یه بازی به دیگری چه ربطی به حمله داره؟ وقتی ما می گیم فلان ورژن بازی از اون یکی برتره چرا می چسبید به بازنده و می گید حمله شد بهش... چرا نمی رید به برنده تبریک بگید؟ البته من متوجه فرمایشات شما هستم شما می فرمائید به NFS حمله شده؟ وقتی یه چیز ضعیف با یه چیز بهتر از خودش مقایسه می شه این رو چرا حمله حساب می کنید؟ اون هم توی یک فضای دیگه...

شما این رو در نظر نمی گیرید که پست من توی تاپیک فورتزا بود یعنی یعنی اینکه اونقدر شعور دارم که توی تاپیک بازی NFS به این شکل پست بدم حتی به شوخی جمله دور ریختن ریسینگ های دیگه یه جمله مبالغه آمیزه اصلا میگه میشه بازی رو ریخت آشغال شما این رو نتونستی متوجه بشی این جمله استعاره از برتری متلق فورتزا هست و هدف سرکوب گیم خاصی نیست تازه همین جمله مبالغه آمیز توی تاپیک NFS داده نشده چون می دونم کسانی که توی تاپیک NFS میان تقریبا همگی PC گیمرن و کنسولی نیست بر عکس می دونم که اونایی که میان تاپیک فورتزا کنسولی هستن و من توی پست قبلیم توی این تاپیک فورتزا رو تمجید کردم ولی نه به اون شکلی که توی فورتزا پست دادم این قضیه واسه بازی های موازی هم صادقه یعنی باید وقتی توی تاپیک ها پست می دید بدونید که توی کدوم تاپیک هستید چه کسانی و چه یوزر هایی با چه سطح فکر و دید پست های شما رو می بینن و احتمالا هم تحریک بشن همین نقل قول شما از یه تاپیک دیگه کار جالبی نیست اگه اینجا و توی این تاپیک جا داشت خودم این کار رو می کردن

در هر صورت من فکر می کنم دیدگاه های شما متفاوته البته قابل احترامه ولی خوب شاید بهتره کمی ریلکس تر باشید و زود در مقابل پست ها جوش نیارید... موفق و پیروز باشید
    آره بازی نکردم ولی دیگه نمیام به Fan آی بازیای دیگه بی احترامی کنم ...

ببین عزیز من ربطی ب کاراگاه بودنو اینا نداره این پستارو همه میبینن تو تاپیکای مختلف میرن ،اینطور نیس ک یکی PC داره دیگه تو تاپیکای دیگه نره ،میره ولی کمتر ! پس مطمئن باشید خیلیا قبل از پست دادن من حرفای شمارو دیده بودن Already!

درمورد nostalgia ، فک کنم تنها گیمری باشید ک به این موضوع اعتقاد ندارید ! البته نظر شماس منم بش احترام میزارم ، ولی خیلی مهم هسش Nostalgia ! یه تاپیک هم تازگیا زده شده بود 200 بازی برتر ک عالی بود و بیشتر nostalgic که اهمیت این موضوع رو نشون میده !

حمله با Review فرق داره ! شما تو Review و Previewنمیگی آقا این Fucked-up هسش Shit و Garbage هسشو اینا ...میایی قشنگ نقد میکنی ، پیش داوری نمیکنی 5 روز مونده ب ریلیس بازی نمیگی آشغاله ...درسه؟

پس با توجه به حرفای شما من میام میگم من Pc Gamer :

Witcher بهترین RPG هسش بقیه آشغالن ...!

دلیل : تاپیک تاپیک Witcher هسش ! پس هرچی دلمون میخواد نثار RPG آی دیگه کنیم !

امیدوارم Lighten-up کرده باشم
    +

آره کارم درس نبود نباس از تاپیک دیگه میاوردم اینجا !

همینطور انتظارم از شما خیلی زیاد بود
    Last edited by mjorh; 25-10-2012 at 20:50.

17. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

داشتم با خودم میگفتم چقدر خوبه که مقایسه های NFS MW و Forza Horizon حداقل توی این انجمن نیستش تا اینکه اومدم این صفحه رو خوندم.
    اینجور بحث ها به نظر من هیچ عاقبت خوشی نداره!مثل دعواهای بچه هاست که مثلا میگن اسباب بازی من از مال تو بهتره....
    سبک این 2 تا بازی زیاد شبیه هم نیستن،فورتزا یه چیز بین شبیه سازی و آرکید هست و برای کسانی که دوست دارن تجربه واثع گراینه تری از روندن ماشین ها داشته باشن مسلما جذاب تر هست ولی موست وانتد یه بازی کاملا آرکید هست که برای دوست داران هیجان و صحنه های سینمایی لذت بخش تره.هرکسی هم از هر سبکی خوشش بیاد میره بازی مورد علاقش رو میخره و توی بخش مربوط به اون بازی در موردش بحث میکنه.
    من خودم از فورتزا بیشتر خوشم میاد و به نظرم استدیو سازندش به عنوان اولین بازیشون کار فوق العاده ای انجام دادن،ولی این نظر من دلیل بر بد بودن موست وانتد نیست و.......
    +
    امتیازهای سایت ها و محلات هم به دلیل سبگ بازی ها رو زیاد نمیشه مد نظر قرار داد.....
    +
    این فورزا هم اگه برا PC میداد بیرون خیلی بهتر بود تا این که رو یه کنسول کار کنه و این کار یعنی مستقیما" میخواد بخش های بیشتر بازی ها رو روی Xbox ببره و کامپیوتر بیشتر برا کارایه اداری یا یه چیزایه دیگه بشه!(و مردم بیشتر برن سراغ Xbox و خرج مردمو زیاد کنه و فروش شرکتایه کنسولو بیشتر و بیشتر کنه!)
    دوست عزیز کسی که توی یه کشور که قوانین کپی رایت توش رعایت بشه زندگی کنه،بازی رو روی هر پلتفرمی که بخواد انجام بده باید پولش رو بده(60 دلار) و از اونجایی که پایرت کردن بازی ها روی پی سی بیشتره طبیعی هست که سازنده ها ترجیح بدن بازیشون رو روی کنسول ها منتشر کنن.
    و اینکه الان کنسول xbox 360 قیمتش 150$ هست.شما کجای دنیا میتونی با 150$ سیستمی جور کنید که بتونه بازی ها رو با کیفیت مشابه x360 بتونه اجرا کنه؟

19. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •