علاقه ای به بحث ندارم ولی بعضا آدم مجبور میشه دی:
دقیقا به همین خاطر عصبی شدید چون فورتزا هوریزون که سهله فورتزا 4 یا حتی 3 رو هم بازی نکردید
در ضمن پست های دو تا تاپیک رو منطقی نیست که به هم ربط بدید وقتی من توی تاپیک فورتزا پست می دم دیگه ایجاشو نمی خونم که کسی که فورتزا رو حتی بازی نکرده بیاد بخونه پست هاش رو نقل قول بکنه توی یه تاپیک دیگه و از این حرفا. به عبارتی با این زمینه فکری که پستم رو کسانی می خونن که ایکس باکس دارن و می تونن فورتزا رو بازی کنن پست می دم و در این حالت باز هم روی حرفم هستم فورتزا هوریزون خیلی فاصله داره با ریسینگی مثله NFS ولی قبول دارم استفاده استفاده از جمله بریزید آشغال خیلی آفنسیو هست بخصوص برای فن های سینه چاک NFS مثل جناب عالی که خیلی فن بازی رو سرکوب می کنید ولی خودتون به صورت شدیدی روی NFS تعصب دارید که اینقدر پیگیر قضیه شدید و که زدید توی کار کارآگاه بازی و از این ور اونور پست میارید نقل قول می کنید... البته تعصب بد نیست به شرط اینکه کورکورانه نباشه شما فقط همین NFS رو دیدید ولی من هر دو رو پس حداقل حسنش اینجاس راهنمای بهتری می تونم باشم. ولی بازم معترفم که پستم توی فورتزا آفنسیو بود و واسه دل شما هم که باشه الان ویرایشش می کنم... شوخی کردم واسه احترام شماست که این کارو می کنم چون می دونم یکی از کاربرای فعال و خوب انجمنید
در مورد صحبت های اخیرتون که نهایتا منجر شده به متاسف بودنتون برای من بگم که اون موقع که فورتزا نبود NFS می زدیم اما من علاقه ای به کهنه پرستی ندارم حتی یک اپسیلن! گیم چیزی نیست که بخوای واسه خودت نوستالژی کنیش و بهش احترام بذاری و از این چیزای معنوی گیم جدید باید که خوب باشه باید که جذاب باشه و ورژن هایا قبلیش رو از اذهان پاک کنه. و البته قضیه حمله کردن رو من تا حالا نتونستم حلاجی کنم مگه بازی چیه که با حمله کردن من چیزی ازش کم بشه یا اصلا حمله چرا؟ کلا با واژه حمله می کنید خیلی مشکل دارم برتری دادن یه بازی به دیگری چه ربطی به حمله داره؟ وقتی ما می گیم فلان ورژن بازی از اون یکی برتره چرا می چسبید به بازنده و می گید حمله شد بهش... چرا نمی رید به برنده تبریک بگید؟ البته من متوجه فرمایشات شما هستم شما می فرمائید به NFS حمله شده؟ وقتی یه چیز ضعیف با یه چیز بهتر از خودش مقایسه می شه این رو چرا حمله حساب می کنید؟ اون هم توی یک فضای دیگه...
شما این رو در نظر نمی گیرید که پست من توی تاپیک فورتزا بود یعنی یعنی اینکه اونقدر شعور دارم که توی تاپیک بازی NFS به این شکل پست بدم حتی به شوخی جمله دور ریختن ریسینگ های دیگه یه جمله مبالغه آمیزه اصلا میگه میشه بازی رو ریخت آشغال شما این رو نتونستی متوجه بشی این جمله استعاره از برتری متلق فورتزا هست و هدف سرکوب گیم خاصی نیست تازه همین جمله مبالغه آمیز توی تاپیک NFS داده نشده چون می دونم کسانی که توی تاپیک NFS میان تقریبا همگی PC گیمرن و کنسولی نیست بر عکس می دونم که اونایی که میان تاپیک فورتزا کنسولی هستن و من توی پست قبلیم توی این تاپیک فورتزا رو تمجید کردم ولی نه به اون شکلی که توی فورتزا پست دادم این قضیه واسه بازی های موازی هم صادقه یعنی باید وقتی توی تاپیک ها پست می دید بدونید که توی کدوم تاپیک هستید چه کسانی و چه یوزر هایی با چه سطح فکر و دید پست های شما رو می بینن و احتمالا هم تحریک بشن همین نقل قول شما از یه تاپیک دیگه کار جالبی نیست اگه اینجا و توی این تاپیک جا داشت خودم این کار رو می کردن
در هر صورت من فکر می کنم دیدگاه های شما متفاوته البته قابل احترامه ولی خوب شاید بهتره کمی ریلکس تر باشید و زود در مقابل پست ها جوش نیارید... موفق و پیروز باشید