آلگري: اشتباهات داور نتيجه نهايي را رقم زد
ماکسي آلگري اصلي ترين دليل شکست تيمش را بد شانسي و البته اشتباهات داوري مي داند.
ميلان يکشنبه شب و در داربي دلا مدونينا، در حالي بازي را به رقيب همشهري خود واگذار کرد که اينتر در پي اخراج ناگاتومو از دقيقه ي 48 ده نفره به کار خود ادامه داد. با اين وجود روسونري نتوانست تنها گل خورده اش در اين بازي را جبران کند و با نتيجه0-1 مغلوب نرآتزوري شد
به نقل از سايت گل، ريکاردو مونتوليوو در حالتي عجيب مردود اعلام شد؛ در حالي که والتر ساموئل نيز در يک صحنه ي به شدت مشکوک، روبينيو را در محوطه ي جريمه بر زمين زد.
در پايان اين مسابقه، ماسيميليانو آلگري، مربي روسونري به اسکاي گفت: " شما مي دانيد که تاکنون درباره ي داور حرفي نزده بودم و حالا هم از انجام اين کار مي ترسم؛ با اين حال داور بر نتيجه ي بازي تاثير گذار بود. خيلي عجيب است که او چنين اشتباهي کرد و 12 ثانيه زودتر سوت پايان نيمه ي نخست را به صدا در آورد ؛در حالي که امانوئلسون از دفاع آخر اينتر عبور کرده بود و بر روي او خطا صورت گرفت. خطا روي روبينيو هم مشکوک بود و فکر مي کنم اخراج ناگاتومو، در حالي صورت گرفت که امکان دريافت کارت زرد ديگري براي او وجود نداشت."
سرمربي باتجربه روسونري در ادامه صحبت هايش در انتقاد از عملکرد داور اين بازي گفت:" اين بهانه ي خوبي نيست اما امروز داور آماده نبود ودخالت هاي او بسيار بد بود. دليل اينکه چرا داور گل مونتوليوو را مردود اعلام کرد را نمي دانم. به هرحال اين يک اشتباه تاثير گذار بود. نمي توانم اين حرف را قبول کنم که داور با اخراج ناگاتومو به ما کمک کرده. همه ديدند که او با بازوي خود مانع عبور توپ شد و اين يک هند عمد است. اين خيلي بد است که تصميمات زيادي عليه تيم ما گرفته مي شود؛ اما نمي توان کاري انجام داد. شايد داور هم در شرايط خوب خود نبود."
با اين وجود الگري هنوز نسبت به آينده خوش بين است و معتقد است که تيمش با تلاش بيشتر به موفقيت خواهد رسيد:"فصل هنوز به پايان نرسيده ولي ما بايد براي برگشتن به جريان رقابت ها، سخت تلاش کنيم.اين عجيب است که ميلان را در نيمه ي دوم جدول ببينيم.متاسفانه يکشنبه با وجود خلق موقعيت هاي پياپي و بازي خوب نتوانستيم نتيجه مطلوبي به دست آوريم.اينتر بعد از گلي که زد تنها يک شوت به دروازه ي ما داشت که آن موقعيت هم روي اشتباه آبياتي به دست آمد و شوت لحظات پاياني پالاسيو.نمي توانم از بازي بچه ها شکايتي کنم ؛تنها بايد تلاش کنيم تا کمي سريع تر باشيم و دقت بيشتري به خرج دهيم. ما بايد برخي چيز ها را بهبود ببخشيم. اين واقعا ناراحت کننده است که اينگونه شکست بخوريم؛ اما بايد نتيجه را بپذيريم و ببينيم چه چيزي بد بوده است.ما هفت گل از روي ضربات ايستگاهي دريافت کرده ايم که بايد اين شرايط را بهبود ببخشيم."
الگري در بخش پاياني صحبت هايش گفت:" لذت اين دربي هنوز تغييري نکرده و من از آن لذت بردم ؛ چرا که تيم ما خوب کار کرد و موقعيت هاي زيادي داشت. اما متاسفانه گلي به ثمر نرساند. اگر به عدالت بود بايد به گل مي رسيديم." ما مي خواستيم ببريم اما اين سخت است که فضاي خوبي برابر تيمي که 80 دقيقه دفاع مي کند به دست آوريد."
ورزش 3