تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 328 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

طبق قوانین اسپانیا از امسال مثل اینکه مالیات درامد این بازیکن ها از 23 درصد به 52 درصد رسیده و یعنی بیشتر از یک سوم از دریافتی های رونالدو کم میشه و احتمالا برای همین قرارداد جدید می خواد. من هم حدس می زنم قضیه همین باشه و باشگاه هم شاید برای همین خیلی تمایل به تمدیدش نداره، پارسال حدودا 15 میلیون یورو خرج رونالدو برای باشگاه بود که امسال مساوی کردن دریافتی خالص رونالدو با سال پیش، 24 میلیون یورو برای باشگاه هزینه داره، و احتمالا رونالدو Reward و اضافه به دریافتیش هم میخواد که شاید به 30 میلیون یورو برسه یعنی 2 برابر پارسال.

به هر حال کسی مثل رونالدو همچین توقعی داشته باشه غیر منطقی نیست و باید قراردادش رو تمدید کنن و به احتمال خیلی زیاد طی همین چند هفته می کنن.
    البته این قوانین جدید مالیاتی شامل قراردادهای قبلی نمیشه و فقط در صورت تمدید قرارداد هست که باشگاه مجبور به پرداخت مالیات های سنگین میشه.

مورد دیگه ای که در مورد "Beckham's Law" وجود داره اینه که تخفیف های زیاد مالیاتی برای قراردادهایی که تا قبل از 2010 (که شامل رونالدو هم میشه) بسته شده بودند اعمال میشد و قراردادهایی که بعد از اون صورت گرفته مالیات بیشتری رو به همراه داشتن.

2. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خوب موضوع پول نیست
    40 دقیقه پیش پیج رونالدو آپدیت شد

That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir.
    I am accused of wanting more money,
    but one day it will be shown that this is not the case.
    At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected.
    I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of.
    Abrazos to all madridistas

اینکه من احساس ناراحتی میکنم و ابراز آن جنجال بزرگی رو بوجود آورد
    من متهم به درخواست پول بیشتر شدم اما یه روز مشخص میشه که اشتباه بوده
    در این جا میخوام تضمین کنم که انگیزه , تعهد و ... من برای بردن با رئال مادرید تحت تاثیر این اتفاق قرار نگرفته
    من برای خودم و رئال مادرید ارزش و احترام زیادی قائلم و میخوام به باشگاهی که شایسته ی منه همه تلاشم رو ارائه کنم
    زنده باد madridistas

حالا بدتر شد
    از فردا اختلاف با کاسیاس , مورینیو , پرز , زیدان ! لول , و .... تیتر روزنامه ها میشه

4. 11 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبري رئال-مادريد: من ناراحت هستم " جمله ای به این کوتاهی ، یک زلزله بزرگ به راه انداخت . زمانی که کریتسیانو تصمیم گرفت که ناراحتیش را در سانتیاگو برنابئو ابراز کند ، باشگاه دچار لرزه هایی شد که کل مطبوعات دنیا هم تحت تاثیرش قرار گرفتند . کمتر کسی می دانست که کریستیانو بمبی را قایم کرده که با یک ضربه کوچک می تواند فتیله اش روشن شود و بترکد . فلورنتینو و دستیارش خوزه آنخل سانچز که شنبه از حرفهای کریستیانو سورپرایز شده بودند زمانی که دیدند که هواداران هم ماجرا را فهمیده اند کاملا شوکه شدند . یکی از بازیکنانی که بیشترین دقایق بازی را در رئال مادرید داشته ، جنجال شدیدی را به راه انداخت . البته دلیل ناراحتی کریستیانو ، پول نبود . درست است که ستاره پرتغالی از دستمزدی که در رئال می گیرد راضی نیست ، به خصوص آن که این دستمزد نسبت به ستارگان دیگر فوتبال جهان ، رقم بالایی نیست اما حاضر نیست که به چنین دلیلی سر و صدا به راه بیاندازد . رونالدو بیشتر نگران احترام ، محبت و تمجیدی است که از او می وشد تا تمدید قراردادش . کریتسیانو حس می کند که توسط باشگاه ، هواداران یا سکوها مورد احترام نیست . حداقل در حال حاضر این گونه فکر نمی کند . او اعتقاد دارد که در جنگ توپ طلا ، مورد حمایت باشگاه نیست در حالی که در باشگاه های دیگر ، ستارگان به شدت مورد احترام هستند . او اعتقاد دارد که در تیم باید بیش از این مورد اعتماد باشد و یکی از وزنه های رختکن به شمار برود . رونالدو همچنین حس می کند که هم تیمی ها او را درون زمین یک لیدر نمی بینند و حس می کند که این باعث می شود که بقیه هم او را لیدر ندانند . هواداران در برنابئو هم به طور بی چون و چرا او را دوست ندارند و حتی گاهی اوقات ممکن است که او را هو کنند . از طرفی رونالدو دچار یک مشکل شخصی شده که دوست ندارد کسی بداند . همه این ها باعث شده که کریستیانو فعلا ناراحت باشد.

6. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لیست چمپیونزلیگ رئال مادرید

ریکاردو کاروالیو با شماره 11 و ریکاردو کاکا بخشی از لیست 25 نفره رئال مادرید برای چمپیونزلیگ هستند .
    خسوس ، ناچو ، خوانفران و چریشف از آکادمی هم در این لیست هستند و جالب این که موراتا خط خورده است .

دروازه بان ها :

1- ایکر کاسیاس
    13- آنتونیو آدان
    25- خسوس فرناندز

مدافعان :
    2- رافائل واران
    3- په په
    4- سرجیو راموس
    5- فابیو کوئنت رائو
    11- ریکاردو کاروالیو
    12- مارسلو
    17- آلوارو آربلوا
    18- رائول آلبیول
    24- ناچو

هافبک ها :

6- خدیرا
    8- کاکا
    10- اوزیل
    14- ژابی آلونسو
    15- مایکل اسین
    16- خوانفران
    19- لوکا مودریچ
    21- خوزه کایخون
    22- آنخل دی ماریا

مهاجمان :
    7- کریستیانو رونالدو
    9- کریم بنزما
    20- گونزالو هیگوائین
    23- دنیس چریشف

مرجع اخبار رئال
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-09-2012 at 09:54.

8. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

2بازیکنی که تابستون قرار بود از تیم جدا بشن توی لیست هستن
    کاروالیو که دیگه سن و سالی ازش گذشته
    و کاکایی که مورینیو تو بازیای معمولی لیگا بهش اطمینان نمیکنه
    اونوقت واسه چمپیونزلیگ انتخابشون کرده
    البته شاید واسه ذخیره ثابت یا طلایی(:دي) انتخاب شدن کسی چه داند!

10. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

as

ژابی مطبوعات را پس از سوال در مورد کریستیانو پیچاند
    هرکسی یک جور است، من که خوشحال هستم
    ایکر - ژاوی، فینالیست جایزه شاهزاده آستوریاس
    امروز پس از رقابت با کمیته بین المللی المپیک، برنده مشخص می‌شود
    بلاتر: کاسیاس و ژابی نماینده اتحاد در اروپا هستند
    marca

کریستیانو در مورد یک مشکل حل نشده، سکوتش را شکست "مسئله پول نیست"
    می‌خواهم از هوادارانی تشکر کنم که با تمام تعصب، تعهد و عزم برای موفقیت در تمامی رقابتها در خدمتشان خواهم بود و تحت تاثیر این اتفاقات قرار نمی‌گیرم
    به من و رئال‌مادرید به عنوان باشگاهی که لیاقت حضور در آن را دارم بی‌احترامی شد
    مورینیو با او تماس گرفت: اکنون هیچ چیز مهم نیست، ما همه کمکت می‌کنیم
    ایکر و ژاوی، فینالیست‌های جایزه شاهزاده آستوریاس
    Last edited by Alinho; 15-09-2012 at 21:53.

12. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل – فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی در صحبت هایی اعلام کرده که کریستیانو رونالدو در فکر ترک رئال مادرید نیست و دلیل ناراحتی او، موضوع دیگری است.

رونالدوی پرتغالی بعد از گلزنی در دیدار تیمش مقابل گرانادا، به شادی نپرداخت و در پایان مسابقه به خبرنگاران گفت که به خاطر مشکلی حرفه ای در باشگاه، ناراحت است.

حالا فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی سعی در آرام کردن اوضاع دارد و به روزنامه مارکا گفته:« اگر رونالدو می خواست از رئال برود، این حرف را زمانی که بازار نقل و انتقالات تابستانی هنوز به اتمام نرسیده بود، مطرح می کرد. دلایل دیگری پشت ناراحتی اوست.»

رونالدو هم در شبکه های اجتماعی از ناراحتی اش صحبت کرده و در صفحه فیس بوکش نوشته:« مطرح کردن احساس ناراحتی ام ، جنجال فراوانی به راه انداخته و خیلی ها مرا متهم به این کرده اند که پول بیشتری می خواهم ولی یک روز نشان می دهم که بحث پول نیست.»

سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های مادریدی، لبخند به لبان کریس رونالدوی ناراحت بازگشته.

روزنامه مادریدی مارکا در نسخه دیجیتالش ویدئویی را از کریستیانو رونالدو در تمرینات تیم ملی پرتغال روی وب سایتش قرار داده که رونالدو در میان هم تیمی هایش خوشحال است و با آنها به شوخی و خنده می پردازد.

در پائین این ویدئو هم می خوانیم:«بعد از صحبت های جنجالی چند روز پیش رونالدو، به نظر می رسد که کریستیانو در میان هم تیمی هایش در تیم ملی پرتغال باز هم می خندد. تغییر آب و هوا به ستاره رئال کمک کرده و به مذاقش سازگار آمده. تک تک اعضای تیم ملی پرتغال هم برای اعلام شرایط روحی خوب رونالدو که یکی از لیدرهای این تیم است، لحظه ای درنگ نکرده اند.

حتی فرناندو گومش، رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال و روبن آموریم ،یکی از ملی پوشان پرتغالی هم اعلام کرده اند که رونالدو کوچکترین مشکلی ندارد.»

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اندکی تفکر ....
    پس از آن که اعلام شد که جایزه شاهزاده آستوریاس به زوج کاسیاس - ژاوی رسیده است ، توئیتر مملو از پیغام های تبریک برای هر دویشان شد . سخنگوی جایزه شاهزاده آستوریاس گفت :" رفاقت مستحکم باعث شده که آنها پلی میان دو باشگاه متفاوت باشند و جوانمردی را گسترش دهند .
    " که به نظر می رسد که این یکی از فاکتورهای انتخابشان باشد چرا که آنها سمبل باشگاه های رئال و بارسلونا هستند.

اما ناگهان در توئیتر یک جنجال پدید آمد .
    علتش تفاوت تبریک ها به دو بازیکن در سایت های رئال و بارسا بود .
    در حالی که سایت رسمی رئال مادرید خبر را با عکسی از ژاوی و کاسیاس در اردوی تیم ملی اسپانیا منتشر کرده بود
    اما
    سایت باشگاه کاتالانی عکسی از ژاوی را با پیراهنش در بازی مقابل رئال مادرید گذاشته بود ، آن هم در حالی که داشت دروازه کاسیاس را در بازی رفت سوپر کاپ ، می گشود .
    حرکتی که نشان از تفاوت شخصیتی میان دو باشگاه باشد .

16. 16 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندکی تفکر ....
    پس از آن که اعلام شد که جایزه شاهزاده آستوریاس به زوج کاسیاس - ژاوی رسیده است ، توئیتر مملو از پیغام های تبریک برای هر دویشان شد . سخنگوی جایزه شاهزاده آستوریاس گفت :" رفاقت مستحکم باعث شده که آنها پلی میان دو باشگاه متفاوت باشند و جوانمردی را گسترش دهند .
    " که به نظر می رسد که این یکی از فاکتورهای انتخابشان باشد چرا که آنها سمبل باشگاه های رئال و بارسلونا هستند.

اما ناگهان در توئیتر یک جنجال پدید آمد .
    علتش تفاوت تبریک ها به دو بازیکن در سایت های رئال و بارسا بود .
    در حالی که سایت رسمی رئال مادرید خبر را با عکسی از ژاوی و کاسیاس در اردوی تیم ملی اسپانیا منتشر کرده بود
    اما
    سایت باشگاه کاتالانی عکسی از ژاوی را با پیراهنش در بازی مقابل رئال مادرید گذاشته بود ، آن هم در حالی که داشت دروازه کاسیاس را در بازی رفت سوپر کاپ ، می گشود .
    حرکتی که نشان از تفاوت شخصیتی میان دو باشگاه باشد .

کاملاً تایید میشه. خودم رفتم تو سایت باشگاه چک کردم و صحت داره. اینم Screen Shot که خودم گرفتم به همراه لینکش تو سایت باشگاه بارسلونا:

حرف زدن ممکنه باعث تشنج در دو تاپیک بشه. پس سکوت میکنیم، فکر کنم تصاویر خودش گویای همه چی. همچین مواردی بدون برنامه ریزی، هماهنگی و هدف، همینجوری واسه خودش پیش نمیاد!
    Last edited by kasra_khan2003; 06-09-2012 at 16:15.

18. 12 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادریددر گفتگوی ویژه ای با روزنامه آ.اس به بررسی مسائل روز فوتبال پرداخته. او درمورد بارسا، ماجرای رونالدو و اهدای جایزه آستوریاس، کاکا ، مودریچ، داوری ها و تیم های ملی صحبت کرده. این گفتگو به قدری طولانی بود که ترجیح دادیم آن را در چند قسمت متوالی برایتان منتشر کنیم.متن بخش اول این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:

در یک سو،باشگاه هایی مثل رئال و بارسلونا که میلیون ها سهامدار دارند را داریم و از سوی دیگر فشار باشگاه های ثروتمندی که مالکان روس یا عربی دارند وحاضرند پولهای بی پایانی را خرج کنند را حس می کنیم. آیا با این شرایط، باشگاه هایی مثل رئال و بارسا می توانندستاره هایشان را حفظ کنند؟

رئال مادرید، بارسلونا، بایرن و...باشگاه هایی هستند که ویژگی بی نظیری دارند. این ویژگی تاریخی بودن این باشگاه هاست. تاریخ و عناوین و جام های قهرمانی را نمی توان با پول خرید. قهرمانی های اروپایی ، تاریخ و هواداران را هم همین طور. اینها مشکلاتی هستند که نمی توان با پول هم آنها را حل کرد و بهترین بازیکنان دنیا می خواهند در این تیم باشند. من در سه تیمی که بوده ام و در برخی دیگر از تیمها، ویترین های باشگاه مملو از جام هایی است که تعدادشان شاید به عدد صد هم می رسد. این، هنوز هم برای بازیکنان نقش پررنگ و تاثیرگذاری دارد. بعد از آن باید در نظر داشت که طرح «فیرپلی اقتصادی» هم در آستانه اجراست. پلاتینی هم در این باره صحبت کرده و گفته که محدودیت ها و سخت گیری هایی برای باشگاه هایی که ساختار مناسبی ندارند، در نظر گرفته خواهد شد. حالا هرچقدر هم که صندوق های این باشگاه ها پر از پول باشد مهم نیست. از نظر منطقی، در رئال مادرید که تیم من است و آن رابه خوبی می شناسم، ساختارهای باشگاه آماده پذیرش این قانون است و از همین رو به خوبی می تواند دوران جدید با «فیرپلی اقتصادی» را آغاز کند. رئال مادرید پتانسیل و تاریخچه کافی برای حفظ بهترین ها، بازیکنانی مثل کریستیانو، کاسیاس، بنزما و ایگواین را دارد. درپایان همه حرفها، ما بازیکنانمان را حفظ خواهیم کرد و بارسلونا هم همین طور.ولی باشگاه هایی که تنها برپایه سرمایه گذاری مالکانشان زندگی می کنند، کار آسانی نخواهند داشت. چرا که نمی توانند مثل باشگاه های تاریخی، ساختارشان را کنترل کنند. از همین رو، فیرپلی اقتصادی به نفع دنیای فوتبال خواهد بود.

در تمام تیمهای الیت و تراز اول، سه مدل بازیکن داریم: بازیکنان تراز اول دنیا، بازیکنان در سطح متوسط و بازیکنان سطح پائین. تمام تیمها، نمی توانند یازده بازیکن تراز اول داشته باشند؛ ولی شاید در کلاس متوسط ، باشگاه هایی مثل رئال و بارسا، بازیکنان خیلی خوبی داشته باشندو ساختار خوبی را رقم زده باشند. اما حالا تیم های دیگری هم برای خرید این بازیکنان وارد بازار شده اند و به عنوان مثال باشگاه های روسیه ای هم دست به کار شده اند. از این نظر به مشکل نخواهید خورد؟

چرا، ممکن است به مشکل بخوریم. نمی دانم. درحال حاضر که بازار شاهد تغییرات زیادی است. به عنوان مثال در همین هفته، فوتبال روسیه و باشگاه زنیت، با پرداخت 100 میلیون یورو، هالک و ویتسل را به خدمت گرفت و بدین ترتیب دوبازیکن را ازتیم های تاریخی پرتغال و قاره اروپا (پورتو و بنفیکا) جدا کرده و به روسیه بردند. اینها بازیکنانی هستند که همه ما فکر می کردیم که در بازه زمانی کوتاه مدتی به یکی از تیم های تراز اول لیگ قهرمانان اروپا می پیوندند ولی در نهایت راهی روسیه شدند. پول برای بازیکنان فوتبال همچنان مهم خواهد بود ؛ به ویژه برای بازیکنان سطح متوسط؛ چون بازیکنی که تا حالا سالی 5 میلیون یورو حقوق می گرفته، با قرارداد 5.5 میلیون یورویی جایی نمی رود. ولی حالا اگر کسی باشد که سالی 12 هزار یورو بگیرد و یکهو پیشنهادی 40 هزار یورویی دریافت کند، مطمئن باشید که تیمش را عوض خواهد کرد. این منطقی است ؛ چرا که این پیشنهاد زندگی او را عوض خواهد کرد. ولی بستگی به مبلغ پیشنهادی دارد. در مبالغی که ستاره های بزرگ دنیای فوتبال می گیرند این طور نیست. درمورد هالک و ویتسل، دو نفر از بهترین بازیکنان لیگ پرتغال ، باید بگویم که این اتفاقی است که در سالهای آتی تکرار خواهد شد ولی گرفتن یک ستاره از یک باشگاه تاریخی و قهرمان، کار آسانی نخواهد بود. این واقعیت جدیدی است که باید خودمان را با آن تطبیق دهیم.

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادریددر گفتگوی ویژه ای با روزنامه آ.اس به بررسی مسائل روز فوتبال پرداخته. او درمورد بارسا، ماجرای رونالدو و اهدای جایزه آستوریاس، کاکا ، مودریچ، داوری ها و تیم های ملی صحبت کرده. این گفتگو به قدری طولانی بود که ترجیح دادیم آن را در چند قسمت متوالی برایتان منتشر کنیم.متن بخش دوم این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:

تیمتان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، با 3 تیم افتاده که هریک قهرمان لیگ های داخلی کشورهایشان هستند. نظرتان درمورد سیتی، دورتموندو آژاکس چیست؟

بله، بله. درست است. این گروه نه تنها شامل 4 قهرمان از 4 لیگ است، بلکه 3 تیم از 4 تیمی که در گروه ما قرار دارند، قهرمانان سه لیگ برتر اروپا هستند: لالیگا، بوندس لیگا و لیگ برتر. چون به نظرم کالچو سختی هایی را متحمل شده و فقط یوونتوس می تواند در حد و اندازه تیم هایی که هم گروه رئال هستند باشد. فوتبال فرانسه در حال رشد است ولی هنوز به این سطح نرسیده. ما در گروه خیلی سختی هستیم. آژاکس هم دراین گروه است که دائما در حال بازسازی است.. چون این تیم همیشه بازیکنان جدید و هیجان انگیزی را ارائه می کند. بازیکنانی که می خواهند نامشان را در تاریخ ثبت کنند و همیشه مبارزه می کنند. آژاکس هم جام قهرمانی دارد و این را روی پیراهنش دارد؛ بازیکنان جوان از این عنوان قهرمانی آژاکس دفاع می کنند.

هفته گذشته درمونته کارلو، مشخص شد که رئال در گروه مرگ قرار گرفت. رود گولیت خیلی ساده شرایط گروه را شرح داد:« این گروهی است که نمی توانی درآن مرتکب اشتباه شوی، حتی یک اشتباه خیلی کوچک»

کاملا با گولیت موافقم.فرق میان گروه ماو سایر گروه ها این است که رئال نمی تواند کوچکترین لغزشی داشته باشد. چه رئال و چه سایر حریفان:سیتی، دورتموندو آژاکس. به علاوه یک موضوع دیگر هم هست که باید آن را نیز درنظر داشت: دو تیمی که از این گروه به مرحله بعد می رسنددر شرایط مشابه با 14 تیم دیگری که از 7 گروه دیگر به مرحله حذفی می رسند، نخواهند بود. برایتان توضیح می دهم: ما باید از دقیقه اول دراوج باشیم و درتمام بازیهای مرحله گروهی این شرایط را حفظ کنیم. با حداکثر فشردگی و حساسیت، تمرکز و فشار.. ما با چنین تلاشی می توانیم به مرحله یک هشتم پایانی برسیم. تلاش روانی و فیزیکی.. سایر تیمها با قبراقی و سرحالی بیشتری و بدون کارت زردو بدون بازیکن محروم و با کنترل دقایق بازی و با اعمال سیستم چرخشی به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا می رسند؛ با برتری هایی که ما، سیتی، دورتموند و آژاکس از آن بی بهره خواهیم بود..... ما با تلاش فراوان و احتمالا با بازیکنان فراوانی که کارت زرد دارند و با دقایق بازی زیاد و با خستگی فیزیکی و روانی احتمالا به مرحله یک چهارم پایانی خواهیم رفت

پس عبور از این گروه کار خیلی سختی خواهد بود

کار آسانی نیست ولی با شناختی که از تیمم و از بازیکنانم دارم و صادقانه بگویم ، با توجه به آمادگی ها و برنامه های فشرده تیم، کار ما آسان تر از سایرین است. من از اینکه می بینیم که رئال رشد رقابتی خوبی داشته، احساس آرامش می کنم. لازم نیست چیز بیشتری به بازیکنان تیمم بگویم. بازیکنانم می دانند که باید در اوج باشند و تمام تلاششان را در بازی های لیگ قهرمانان اروپا به کار بگیرند. آنها باید از بازیها نتایج مثبت بگیرند. حس پیروزی طلبانه از همان دقیقه اول، در اولین بازی مقابل سیتی در برنابئو چیزی است که به آن نیاز داریم.

همین منچسترسیتی، سخت ترین حریف شما خواهد بود.نه؟

من آن چنان مطمئن نیستم؛ دورتموند هم قهرمان دو سال اخیر آلمان است و تیمی آماده و مملو از بازیکنان ملی پوش است ؛ خیلی از بازیکنان تیم ملی آلمان و دو تا از بهترین بازیکنان تیم ملی لهستان در دورتموند هستند. این تیم در حال کسب تجربه در لیگ قهرمانان اروپاست و ورزشگاه فوق العاده ای دارد و از حمایت هوادارانی بهره می برد که تا پایان با تیمشان هستند. در مورد آژاکس هم هیچ وقت نمی دانی ولی ممکن است که آنها هم خاطره بدی برایتان به جای بگذارند؛ به ویژه از آنجایی که جایی برای اشتباه کردن نداریم، کار خیلی سخت است..ولی بله، منچسترسیتی به خاطر پولی که دارد و به خاطر بازیکنانش و به خاطر فوتبالیست های تراز اولش، یک قدرت بزرگ است. سیتی تیمی است که برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بسته شده و هدفش هم همین است. سرمایه گذاری ای که سال به سال در این تیم انجام می شود، به منظور بالای سر بردن جام قهرمانی اروپایی است و کار سختی خواهد بود. برای رئال کار سختی است و برای آنها هم همین طور، چون می دانند که رئال، رئال است.

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادریددر گفتگوی ویژه ای با روزنامه آ.اس به بررسی مسائل روز فوتبال پرداخته. او درمورد بارسا، ماجرای رونالدو و اهدای جایزه آستوریاس، کاکا ، مودریچ، داوری ها و تیم های ملی صحبت کرده. این گفتگو به قدری طولانی بود که ترجیح دادیم آن را در چند قسمت متوالی برایتان منتشر کنیم.متن بخش سوم این گفتگو را دراینجا مطالعه کنید:

رئال مادریددر شش ماه اخیر دو بار توانسته بارسا را به زانو دربیاورد؛ آیا دوران بارسا سرآمده؟

من فرد مناسبی نیستم که بخواهم چنین چیزی را بگویم ولی آنچه مشخص است این است که ما نوار پیروزی های بارسلونا را پاره کرده ایم. آنها سالها جام پشت سر جام کسب می کردند. حالا اوضاع به نحوی شده که برای قهرمانی ، تنها یک گزینه مطرح نیست و باید ببینیم که این روند چطور پیش خواهد رفت. در هر صورت باید صادق بود: ما درمورد رئال مادرید و بارسلونا صحبت می کنیم؛ دو تیم خوب، خیلی خوب. هر تیم دیگری را هم که از هر کشوری در دنیا برگزینید، اگر به رقابت های لالیگا می آمد، نه اول می شد و نه دوم؛ اگر من رئال مادرید را برای مربیگری برگزیدم، دقیقا به همین خاطر بود؛ چون حضور در اینجا سخت ترین کار ممکن است. اگر در لیگ دیگری کار کنید، کسب عنوان قهرمانی اسان تر است. حریف مستقیم تیمت، هر تیم دیگری به جز بارسلونا باشد، کار به مراتب راحت تر می شود. به علاوه باید این را هم بگویم که اگررئال به اینجایی که فصل گذشته به آن رسید، دست یافته، بخشی از آن به خاطر بارسا بوده که تا این حد آماده بود. برای قهرمان شدن باید از یک حد و مرزی عبور کنی و به همین خاطر است که قهرمانی مادر لالیگا،واقعا یک افتخار بزرگ است. ولی این روند کاری به اتمام نرسیده و تنها چیزی که به پایان رسیده، دوران حکمرانی مقتدرانه و قهرمانی های بارساست. ولی دورانی که با سطح بالای این دو تیم همراه است، به پایان نرسیده و این رقابت ادامه خواهد داشت و هواداران فوتبال، نه فقط هواداران فوتبال اسپانیا، بلکه دوستداران فوتبال دنیا، از رقابت های پیش روی رئال- بارسا لذت خواهند برد. رئال- بارسا یک برکت بزرگ برای دنیای فوتبال وبرای هواداران است.من آمار و ارقام خاصی در دست ندارم ولی مطمئنم که این بازی، بیشترین مخاطب را در سرتاسر دنیا دارد ؛ و بازی اخیر سوپرکاپ مخاطبان به مراتب بیشتری نسبت به خیلی از بازیهای فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا داشته.

شما دو مسئولیت مجزای مربیگری و مدیریتی را در رئال برعهده دارید. می توانید راه حلی برای مشکل رونالدو پیدا کنید؟ البته اگر می دانید که مشکل او چیست

بگذارید چند دقیقه فکر کنم

خب..؟چند دقیقه تمام شد!

بله. ولی این موضوعی است که نباید و نمی توانم درموردش صحبت کنم. من دراین باره چیزی نمی گویم

اگر جواب سوال ما را نمی دهید، به این خاطر است که ترجیح می دهید ابتدا رو در رو با خود رونالدو دراین باره صحبت کنید؟

ببخشید. این مصاحبه به نظر من هیجان انگیز می آید. حاضرم درمورد هرچیزی صحبت کنم. با تمام توان و با همه صداقت، پاسخ همه سوالات را دادم ولی راجع به کریس از من چیزی نپرسید. باید مرادرک کنید. از شما خواهش می کنم که دیگر اصرار نکنید.

از اینکه کاسیاس و چابی با هم جایزه ولیعهد آستوریاس را کسب کردند، چه احساسی دارید؟

این یکی از اخبار خوب روز بود. من از طریق وب سایت آ.اس. به هر دوی آنها تبریک می گویم؛ به ایکر ، کاپیتان تیم ما و کاپیتان تیم ملی اسپانیا و بازیکنی که بیشترین بازی ملی را برای تیم ملی اسپانیا انجام داده، او را در آغوش می گیرم وبا تمام توان به او تبریک می گویم. صادقانه و خالصانه به چابی هم تبریک می گویم.

20. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •