تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 37 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 363

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | جلد 2

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از یکی دو ماه پیش هی میخوام اینو بگم ولی هی دودل بودم. به نظرم رفتن پت رایس تاثیر بدی تو تیم گذاشته. شاید وقتی بود نمیشد گفت دقیقاً تاثیرش چیه. الان هم که من میبینم یه جای تیم میلنگه ولی نمیتونم دقیق بگم کجا. شاید این همون تاثیری بود که پت رایس رو تیم داشت. یه چیزی تو این تیم گم شده. احساس میکنم که به نوعی حماسۀ منفی معتاد شدن. یعنی هی تو چند تا بازی عقب میفتن و بعد شروع میکنن به تلاش (آیا نتیجه بده یا نه). جای تعجب داره که چرا میل به پیروزی و در دست گرفتن جریان بازی تو تیم دیده نمیشه. بیشتر عکس العملی بازی میکنن.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تنها چیزی که میشه بهش امید داشت اینه که آرسنال صاحب یه مالک ثروتمند بشه که تو خریدن بازیکن هیچ کوتاهی انجام نده
    به شخصه هیچ رقمه نمیتونم همچین اتفاقی رو قبول کنم. به شخصه همیشه به این افتخار میکنم که آرسنال با بودجه کم داره بین تیمهایی که ثروت مالکاشون تمومی نداره مبارزه میکنه.
    درسته تو این 7 سال هیچ جامی نگرفتیم و شاید بشه 8 سال و لی دوست ندارم با همچین اتفاقی جام بگیریم.

با اینکه مدیریت باید عوض بشه کاملا موافقم ولی نه به خاطر اینکه شخص مدیر بیاد از پول خودش واسه تیم خرج کنهُ به این دلیل که الان تیم مدیریتی آرسنال یه جورایی خیلی پیره و به چندتا جوون نیاز داره با ایده های جدید.
    ولی رفتن ونگر؟ اصلا. به نظر من تنها کسی که میتونه این تیم رو در حال حاضر سرپا نگه داره خود ونگره. دقیقا مثل فصل پیش.

نتیجه گرفتن آرسنال بهنظر من یکی از دلایلش برمیگرده به هماهنگ نبودن ترکیب مخصوصا تو فاز هجومی.
    یکی از بچه های GT حرف جالبی زد در مورد هماهنگی تیم:

اگه 6 نفر خط هافبک و خط حمله رو در نظر بگیریم از این 6 نفر 3 تاشون که تا قبل این فصل اصلا همدیگه رو نمیشناختن و هرکدوم داشتن تو یه لیگ متفاوت بازی میکردن.
    3 نفر دیگه میشن: جکی. ولکات و آرتتا.

آرتتا قبل از این فصل فقط کنار تئو بازی کرده.
    جک هم قبل از این فصل فقط کنار تئو بازی کرده.
    تئو هم قبل از این فصل فقط کنار آرتتا و جک بازی کرده.

حالا اینا رو مقایسه کنین با فابرگاس و نصری یا ولکات و اون (...) که چند فصل کنار هم بازی کرده بودن چشم بسته همدیگرو پیدا میکردن.
    این عدم هماهنگی و نبودن یه هافبک دفاعی کامل بدجور داره به تیم ضربه میزنه.

3. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت آنری به آرسنال در ژانویه
    آنری که بهترین گلزن تاریخ توپچی ها محسوب می شود، از روز اول ژانویه 2013، برای دومین بار به طور قرضی به این باشگاه خواهد پیوست.

سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، تیری آنری، اسطوره باشگاه آرسنال، با این باشگاه برای بازگشت قرضی در ژانویه به توافق رسید.

آنری که بهترین گلزن تاریخ توپچی ها محسوب می شود، از روز اول ژانویه 2013، برای دومین بار به طور قرضی به این باشگاه خواهد پیوست.

این ستاره فرانسوی تمایلش برای بازگشت به امیریتس را به آرسنالی ها اعلام کرد و اکنون این باشگاه در حال مذاکره با باشگاه نیویورک ردبولز برای فراهم کردن شرایط این انتقال قرضی است. مهمترین مسئله در مورد این انتقال، مدت آن است. ونگر امیدوار است تا آنری را تا آنجا که ممکن است برای مدت طولانی تری به خدمت بگیرد.

نیویورکی می خواهند مانند سال گذشته تنها برای 6 هفته آنری را به آرسنال قرض بدهند و دوست ندارند بیش از این زمان، مهاجم فرانسوی شان در لیگ برتر به میدان برود.

پیوستن آنری می تواند به طور موقت مشکل گلزنی توپچی ها را رفع کند اما با این وجود، ونگر همچنان به دنبال یک مهاجم جدید در ژاویه استو از آدریان لوپس، مهاجم اتلتیکو مادرید، به عنوان گزینه اصلی آرسنال نام برده می شود.

ژروینیو در ژانویه برای حضور در جام ملت های آفریقا، برای چند هفته در بازی های آرسنال حضور نخواهد داشت و از سوی دیگر، تردیدهایی که در مورد آینده والکات وجود دارد، نگرانی های ونگر را افزایش داده است.

آنری در حالی به تیم سابقش باز می گردند که بهترین فصلش را با نیویورک ردبولز پشت سر گذاشت. او در 29 دیدار فصل تازه به پایان رسیده ام ال اس، 15 گل به ثمر رساند و یکی از سه بازیکن نامزد عنوان باارزش ترین بازیکن رقابت هاست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Arsenal 2 - 0 West Bromwich Albion

آرسنال در شرایطی به مصاف وست برومویچ که بیش از هر زمان دیگری به برد نیاز داشت.
    آرسنال بازی رو خیلی خوب شروع کرد و از همون دقایق ابتدایی به دنبال رسیدن به دروازه وست برومویچ بود.
    تفاوت در نگرش و بازی آرسنال نسبت به بازی های قبلی کاملا مشهود بود.
    دیگه خبری از پاس های بی هدف بین مدافعین و خط هافبک نبود و اکثر پاس ها هجومی بودن.
    هماهنگی بین خط هافبک آرسنال و سرعت بسیار بالایی که به بازی خودشون داده بود واقعا مثال زدنی بود.
    همچین هماهنگی و سرعتی رو فقط در زمان اوج آرسنال سراغ داشتیم.
    اما بنظر میرسید آرسنال همچنان در خلق موقعیت دچار ضعف هست هر چند تیم وست برومویچ دفاع بسیار منسجمی داشت.
    در شرایطی آرسنال صاحب یک پنالتی شد که اصلا خطایی بر روی سانتی کازورلا صورت نگرفت و بنظر میرسید که تمارض کرده.
    به هر حال آرتتا پشت توپ قرار گرفت و ضربه نچندان خوبش تبدیل به گل اول آرسنال شد.
    میل به حمله آرسنال اصلا کمتر از قبل نشد و بنظر میرسید که شدیدا به دنبال ایجاد حاشیه امنیت برای گل اولش هست.
    واقعا وست برومویچی که در این فصل یکی از تاکتیکی ترین و حساب شده ترین بازی ها رو بین تمام تیم های لیگ انجام میداد هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
    بازیکنان فوق العاده ای مثل James Morrison و Shane Long تمام خلاقیتشون کاملا تحت تاثیر بازی روان آرسنال قرار گرفته بود.
    و حتی تک حملاتی هم که انجام می دادن با دفاع خوب آرسنالی ها همراه بود.

بر عکس بازی قبلی در لیگ با سوانسی جو ورزشگاه برای آرسنال خیلی خوب بود
    و بیش از اینکه استرس ایجاد کنن به بازیکنان انگیزه می دادن.

نیمه دوم تفاوتی با نیمه اول نداشت و همچنان آرسنال بازی رو در اختیار داشت.
    بازی بی نقص جک ویلشر که بنظرم به آمادگی قبل از مصدومیتش رسیده واقعا تماشایی بود.
    حرکاتش وسط زمین واقعا ویران کننده بود.
    چند قدم اول رو آنچنان با قدرت و سرعت بر میداشت که سریع تیم رو وارد فاز هجومی می کرد.
    اما بازم وسط زمین بنظرم نقش یک بازیکن فیزیکی کاملا خالی بود و آرتتا واقعا تو بازی های فیزیکی کم می اورد.
    هر چند بهش حق میدم چون اصلا پست تخصصی خودش نیست و اون بیشتر یک بازیکن طراح و فانتزی هست تا یک بازیکن فیزیکی
    حالا که بحث هافبک ها هست یک عکس متحرک میذارم که هماهنگی اونا تو بازی قبل و بازی مدرسه ایشون رو نشون میده!

در ادامه بازی هجومی آرسنال موجب شد که چمبرلین یک پنالتی دیگه واسه آرسنال بگیره
    هر چند بنظر میرسید که قبل از اینکه چمبرلین وارده محوطه جریمه بشه خطایی بر روی بازیکن وست برومویچ انجام داد
    ولی داور دستور به ادامه بازی داد و در نهایت به پنالتی ختم شد.
    کلا داور شدیدا بازی از دستش خارج شده بود و بازی پر از سوت زدن ها و نزدن های اشتباه برای هر دو تیم بود.
    این پنالتی هر آرتتا پشت توپ قرار گرفت و تقریبا مثل ضربه اول زد و تبدیل به گل شد.

بعد از این گل باز هم از عطش آرسنال برای رسیدن به گل کم نشد و حملات خطرناکی روی دروازه حریف صورت دادن که هیچکدوم گل نشد.
    جروینهو موقعیت بسیار خوبی رو بدست اورد که می تونست با یک اشاره دروازه رو باز کنه ولی او حتی از پس همون اشاره هم بر نیومد.
    بازم موقعیت دیگه ای واسه پودولسکی ساخته شد که تقریبا میشه گفت گل نکردنش از گل کردنش سخت تر بود
    و پودولسکی هم کار سخت رو انتخاب کرد.
    با وجود این چند تا موقعیت ولی باز بنظرم آنچنان که در پاسکاری خوب بودیم در خلق موقعیت نبودیم و این نکته منفی بازی بود.
    مثلا اگه آرسنال همین دو پنالتی رو که بحث بر انگیز هم بود بدست نمی اورد شاید باز یک تساوی خانگی بی ارزش کسب میکردیم.

به هر حال این سه امتیاز رو آرسنال بدست آورد و با توجه به بازی ها این هفته آرسنال از رده دهم جدول به رده هفتم صعود کرد.
    امیدوارم که آرسنال بتونه این بازی رو به جلو خودش رو در بازی های آینده هم انجام بده.

پ.ن: اگه تصویر متحرک کار نکرد اون رو در یک tab جدید باز کنید.
    Last edited by cescjoon; 10-12-2012 at 22:53.

7. 2 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرسنال 1 - 1 بردفورد

آرسنال در ضربات پنالتی 3 به 2 نتیجه رو واگذار کرد و از جام اتحادیه کنار رفت!

انصافا نبردن یه تیمی مثل بردفورد اونم با بازیکن های اصلی در حد فاجعه هست و به همین راحتی از جام اتحادیه که من خودم خیلی روش حساب میکردم کنار رفتیم! علت اصلی اینکه من خیلی روش حساب میکردم این بود که تو این جام تیم های مدعی به جز چلسی حذف شده بودن و واقعا فرصت خوبی بود تا طلسم چندین ساله مون در نرسیدن به جام شکسته بشه اما ظاهرا باید بازم صبر کنیم!
    دیگه واقعا میشه گفت امسال هیچ شانسی برای جام نداریم چرا که تو جام حذفی تمامی تیم ها با قدرت ظاهر میشن چون ارزشش بیشتر از جام اتحادیه هست و خیلی بعیده که بتونیم از بین این همه تیم آماده قهرمان بشیم! دیگه نمیدونم این وسط کی مقصره که تیم جلوی یه تیم دسته دومی یا سومی میبازه! احساس میکنم تیم یه جورایی بیمار شده!

تو بازی وست برومویچ هم انصافا حقمون برد نبود روی هر دو گل اشتباه داور باعث شد به گل برسیم اونم اشتباه از نوع انگلیسی! چند سال پیش وقتی با اشتباه داور بازی رو میبردیم خوشحال میشدم اما الان نه چون دوست دارم تیم با لیاقت خودش بازی رو ببره در غیر اینصورت ضعف های تیم ماست مالی میشه و خیلی زود همه ضعف های تیم رو فراموش میکنن اما اگه مساوی یا باخت نصیبمون میشد دیگه به همه ثابت میشد تیم واقعا مشکل داره!

به شخصه هیچ رقمه نمیتونم همچین اتفاقی رو قبول کنم. به شخصه همیشه به این افتخار میکنم که آرسنال با بودجه کم داره بین تیمهایی که ثروت مالکاشون تمومی نداره مبارزه میکنه.
    درسته تو این 7 سال هیچ جامی نگرفتیم و شاید بشه 8 سال و لی دوست ندارم با همچین اتفاقی جام بگیریم.

با اینکه مدیریت باید عوض بشه کاملا موافقم ولی نه به خاطر اینکه شخص مدیر بیاد از پول خودش واسه تیم خرج کنهُ به این دلیل که الان تیم مدیریتی آرسنال یه جورایی خیلی پیره و به چندتا جوون نیاز داره با ایده های جدید.
    ولی رفتن ونگر؟ اصلا. به نظر من تنها کسی که میتونه این تیم رو در حال حاضر سرپا نگه داره خود ونگره. دقیقا مثل فصل پیش.

نتیجه گرفتن آرسنال بهنظر من یکی از دلایلش برمیگرده به هماهنگ نبودن ترکیب مخصوصا تو فاز هجومی.

دوست عزیز درسته که مبارزه کردن یه تیم با این بضاعت کم خیلی ارزش داره اما همین استراتژی اقتصادی مدیران داره باشگاه و همون استعدادهایی که خودش کشف کرده رو رسما نابود میکنه اینجوری بازیکن های جوان همینکه یه اسم و رسمی پیدا میکنن بلافاصله جدا میشن و تیم میشه یه تیم دسته دومی!
    من انتظار ندارم یکی بیاد که مثل مالک التحاد سیتی بازیکن خریداری کنه دوست دارم یکی باشه که بتونه حداقل ستاره هایی که خودمون به فوتبال دنیا معرفی کردیم رو تو تیم نگه داره!
    شما یه نگاه به همین دربی منچستر که اول هفته برگزار شد بنداز! داخل زمین چندتا بازیکن آرسنالی بود که هممون دوستشون داشتیم و شهرتشون به خاطر باشگاه آرسنال بود!
    بازیکن هایی مثل سمیر نصری،کولو توره،کلیچی،فان پرسی،

من وقتی داشتیم این بازیکنان رو میدیدم خیلی ناراحت شدم واقعا چقدر راحت گذاشتیم به خاطر دستمزد بالاتر برن به یه تیم دیگه!

9. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چیز خاصی نمیشه گفت فقط: بردفورد

آها یه چیز دیگه: "تیم فاقد اعتماد به نفس بود"
    جمله مسخره ای که ونگر پس از هر شکست میگه!

مسئله ای که دیشب بعد از بازی خیلی ناراحتم کرد.
    تونی آدامز و یان رایت مهمان الجزیره اسپرت بودند
    در پایان بازی یان رایت کمی اشک ریخت
    و آدامز با بغضی که تمام وجودش رو فرا گرفته بود صحبت می کرد.
    Last edited by cescjoon; 12-12-2012 at 13:29.

11. 3 کاربر از cescjoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بردفورد 1 (3)- آرسنال 1 (2): باخت توپچی ها در ضربات پنالتی

آرسنال در لیگ کاپ در ضربات پنالتی مغلوب بردفورد شد و از گردونه رقابت ها خارج شد

سایت گل- آرسنال سه شنبه شب در لیگ کاپ مقابل بردفورد به میدان رفت و بعد از آنکه دیدار دو تیم در پایان وقت های قانونی با تساوی 1-1 به پایان رسید، در نهایت توپچی ها در ضربات پنالتی با نتیجه 2-3 مغلوب حریف شده و از گردونه رقابت ها کنار رفتند. در ضربات پنالتی سه نفر از بازیکنان آرسنال ضرباتشان را از دست دادند تا بردفورد راهی دور بعد شده و در مرحله نیمه نهایی حضور یابد.
    در ابتدا این گری تامپسون بود که در دقیقه 16 برای بردفورد گلزنی کرد و گل او در دقایق پایانی، توسط توماس فرمائلن (88) جبران شد تا بازی به تساوی کشیده شود . وقت های تلف شده این بازی گلی را به همراه نداشت تا در نهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شود.بهترین فرصت وقت های اضافه توسط سانتیاگو کاسورلا ایجاد شد که گلی را در بر نداشت.
    این درحالی بود که ونگر تیم قدرتمندی را روانه میدان کرده بود و جک ویلشر و ژروینیو از ابتدا در ترکیب آرسنال قرار داشتند. البته حریف هم با قوی ترین تیم ممک گام به زمین مسابقه گذاشته بود.ولی شاگردان ونگر نتوانستند کاری را از پیش ببرند و درنهایت با از دست دادن ضربات پنالتی شان، به صورت تحقیر آمیزی از راهیابی به مرحله نیمه نهایی لیگ کاپ بازماندند تا فشارها برروی مربی فرانسوی این تیم بیشتر شود.

ونگر: نتوانستیم فرصت های خود را به گل تبدیل کنیم

پایگاه خبری GunnersTrust: صحبت های آرسن ونگر بعد از حذف از جام اتحادیه.

در مورد بازی...
    مایوس کننده است اما به بردفورد تبریک می گویم. آنها خوب دفاع کردند و کار را قویتر از ما آغاز کردند. در نیمه دوم وقت های اضافه همه چیز در دستان ما بود اما نتوانستیم فرصت های خود را به گل تبدیل کنیم. آنها خیلی خوب دفاع کردند. این یک بازی جام در زمینی دشوار اما قابل بازی بود. ما در ضربات پنالتی شکست خوردیم که متاسفانه امشب اتفاق افتاد. نمی توان تلاش تیم را زیر سوال ببرم. ما تلاش خود را انجام دادیم و تا آخرین دقیقه بازی هرآنچه در توان داشتیم ارائه کردیم. بازی خاص این جام بود و بردفورد در پایان بالاتر از ما قرار گرفت. ما 3 پنالتی را از دست دادیم، کنار امدن با آن بسیار سخت است. آنها خیلی خوب در نیمه زمین خود دفاع کردند. زمین کمی لغزنده بود اما انها بسیار متراکم دفاع کردند. هیچ فضایی در دفاع انها وجود نداشت.

در مورد اینکه وقتی کار به پنالتی کشید می ترسیدید اوضاع بدتر شود....
    وقتی کار به پنالتی بکشد می دانید که هم می توانید شکست بخورید و هم در آن پیروز شوید. وقتی اولین پنالتی را از دست می دهید، البته اوضاع سخت می شود.

در مورد اینکه ایا مسائل روانی وجود داشت...
    من اینطور فکر نمی کنم، نه.

در مورد عملکرد تیم...
    احساس می کنم که توان زیادی به کار بردیم. سخت است که در تمام مدت بازی خود را ارائه کنید. ما با تیمی بسیار هجومی کار کردیم. مساله نا امید کننده این است که برای بیش از یک ساعت با 5 مهاجم بازی کردیم و نتوانستیم گلزنی کنیم. ما در موقعیت های متفاوتی فرصت ایجاد کردیم. باید بگویید انها خیلی خوب دفاع کردند. سخت است که در اینگونه بازی ها کار کنید. می دانم که مردم می گویند "این یک تیم دسته دومی بود" اما بازی در جام های حذفی همینگونه است. در فوتبال هر زمان تمام توان خود را به کار گیرید شانسی خواهید داشت. آنها امشب این کار را انجام دادند و ما با دریافت گل خود را در موقعیت دشواری قرار دادیم.

در مورد اینکه آیا نتیجه بدست امده تغییری در روند فصل ایجاد می کند...
    مساله مهم این است که بر روی بازی بعدی متمرکز شویم. ورزش در مورد همین موضوع است. پیروزی در بازی بعدی و البته تمرکز بر روی بازی بعدی.

در مورد اینکه آیا تیم از نتیجه بدست امده شرمنده است...
    وقتی احساس شرمندگی دارید که هر انچه در توانتان باشد را ارائه نکنید. احساس می کم که تیم مبارزه کرد و بیشتر از آنکه شرمنده باشد، نا امید و مایوس است.

منچستر یونایتد برای خرید والکات وارد عمل می شود

پایگاه خبری GunnersTrust: وضعیت تئو والکات در آرسنال کاملا مبهم است و او در پایان فصل بازیکن آزاد خواهد شد. مذاکرات برای تمدید قرارداد او هنوز مشخص نیست و او تمامی پیشنهادات آرسنال را رد کرده است.

آخرین پیشنهاد آرسنال به وی، حقوق هفتگی 75 هزار پوند در هفته است اما والکات علاوه بر مبلغ بیشتر، خواهان پست جدید مهاجم نوک نیز هست. اگرچه او اعلام کرده که خواهان ماندن است، اما هنوز نتوانسته با باشگاه به توافق برسد.

الکس فرگوسن که تابستان گذشته توانست ستاره و کاپیتان آرسنال را به مبلغ 24 میلیون پوند به خدمت بگیرد، اکنون برای خرید تئو والکات هم وارد عمل شده است.

چلسی، منچسترسیتی و لیورپول هم دیگر تیم های علاقه مند به این بازیکن هستند. اگرچه لیورپول هم نگاهی به خرید تئو در ژانویه دارد اما به نظر می رسد دو تیم دیگر تا پایان فصل صبر خواهند کرد.

رابطه خوب والکات و ونپرسی و درک متقابل آنها در زمین بازی می تواند فاکتور مهمی در انتقال این بازیکن به یونایتد باشد. هر چند که آرسن ونگر اعلام کرده والکات را در ژانویه نخواهد فروخت.

از سوی دیگر، گفته می شود آرسنال به نانی بازیکن منچستر علاقه مند است اما حقوق هفتگی 130 هزار پوندی نانی، مانع بزرگ در جایجایی این دو بازیکن در آرسنال و یونایتد خواهد بود.

همچنین به گزارش دیلی میل، منابع آنها دریافته اند که در صورت خروج والکات، انتخاب اول او منچستریونایتد خواهد بود !! رقم مورد نظر برای فروش والکات در حدود 8 میلیون پوند تخمین زده شده است.
    Last edited by Ezel; 12-12-2012 at 18:00. دليل: ادغام - نقض قانون 205

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی خداییش باخت جلوی تیم بردفورد رو هیچ جوری نمیشه توجیح کرد آخه این تیم کجا و آرسنال کجا اصلا قابل مقایسه نیستن!
    من اصلا انتظار نداشتم آرسنال حذف بشه چون تا قبل از این بازی فقط یه بار اسم بردفورد رو شنیده بودم . معمولا خیلی کم پیش میاد تو جام اتحادیه شگفتی آنچنان بزرگی رقم بخوره امت تو جام حذفی بارها دیده شده که تیم های دسته پایینی واسه تیم های مطرح مشکل اینجاد میکنن !

حالا دیگه با این باخت کاملا مشخص شد تیم اساسی مشکل داره و باید جراحی بشه اما شاید برای جراحی هم یه مقدار دیر شده باشه چون نه تو لیگ و نه تو لیگ قهرمانان وضعیت درست و حسابی نداریم! خیلی ها میگن آرسنال باید تو ژانویه خودشو تقویت کنه این درست اما اگه بخواهیم بازیکن درست و حسابی بگیریم احتمالا نمیتونه تو لیگ قهرمانان بازی کنه مگر اینکه تیم قبلیش تو این مسابقات نبوده باشه!

راستی مهم ترین خبر این روزهای باشگاه پیوستن تیری هانری تو ژانویه هست هر چند که هانری خیلی پیرشده اما من با این انتقال کاملا موافقم چون با این وضعیت که تیم نمیتونه مهاجم دسته اول خریداری کنه همین هانری هم خودش غنیمتیه و میتونه تو ژانویه که بازی ها خیلی فشرده برگزار میشه کاملا به دردمون بخوره!

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کاش گواردیولا بیاد ارسنال.دیگه وقت بازنشسته شدن ونگره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by iceweek; 12-12-2012 at 21:38.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داداش انصافا ونگر مربی عالی هستش ولی وقتی دستش خالیه چه کاری می تونه بکنه ؟ اگر بازیکن هایی مثل تیم های سیتی و یونایتد در اختیارش بود مطمئن باش هر سال قهرمان میشد تو جزیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •