تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 21 از 325 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا ميزنيد ارتجالا يه چيزي گفتم!شوكه شدم نكنه راهم رو اشتباه رفتم!ولي يه چيزي هست اونم اينه كه همه بيت ها رو نميشه كه معني كرد!يا ميشه!؟البته اينم بگم از رو وسواسه وگرنه قرابتا رو خوب ميزنم!البته قرابتاي ابيات خود كتاب رو كنكورم همينو ميخواد!؟(غير اين كه نيست؟ممنونم!)

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

چرا ميزنيد ارتجالا يه چيزي گفتم!شوكه شدم نكنه راهم رو اشتباه رفتم!ولي يه چيزي هست اونم اينه كه همه بيت ها رو نميشه كه معني كرد!يا ميشه!؟البته اينم بگم از رو وسواسه وگرنه قرابتا رو خوب ميزنم!البته قرابتاي ابيات خود كتاب رو كنكورم همينو ميخواد!؟(غير اين كه نيست؟ممنونم!)
    لحن صحبت من که اصلا تند نبود چرا این فکرو کردی؟

مفهموم همه ی بیتای کتابو باید بلد باشی ولی اینکه بیای برای یه بیت معنی حفظ کنی، تمام آرایه ها رو بخونی، تمام لغاتشو یاد بگیری این کار اشتباهه چون خیلی ازت وقت میگیره و توهم اینقدر وقت نداری.
    ببین کنکور قابل پیش بینی نیست همین امسال بیشتر سوالا این طوری بود که میگفت تو این 4 بیت کدوم با بقیه فرق داره و تو بعضی موارد اون یه بیتی که از تو کتاب می اومدو حذف کرده بود یا اگه بود با اون 3 تا چی کار میکردی؟

3. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

سلام به همگی...دوستان من یه مشکل دارم گفتم اینجا مطرح کنم بهتر باشه....من امسال پیش دانشگاهی را تموم کردم و سال پیش هم دیپلم ریاضی خودمو گرفتم و کنکور 91 هم ریاضی شرکت کردم ولی هیچ امیدی به قبول شدن توی شهر خودمون ندارم((ساکن تهرانم)) 16-15 تیر هم میخوام کنکور آزاد بدم ولی توی آزاد ریاضی انتخاب نکردم و رفتم زبان.....الان هم دنبال این هستم تا کنکور فنی شرکت کنم و کلا از ریاضی بکشم بیرون.....تورو خدا جواب بدید ...... توی تاپیک کنکور 91 اینو نوشتم کسی جواب نداد لااقل اینجا جواب بدید
    1- من میتونم با دیپلم ریاضی کنکور فنی شرکت کنم ؟؟؟؟
    2 - زمان ثبت نام کنکور فنی سال 92 چه زمانیه ؟؟؟
    3- اگه نشد که کنکور فنی بدم زبان را برم خوبه ؟؟؟ توی آزاد 5تا گزینه رشته را هم مترجمی زبان زدم.......
    4 - بازار کار مترجی زبان چطوره ؟؟؟؟ درآمد داره یا نه ؟؟؟؟
    ممنون از همه
    من به شما پیشنهاد میکنم برید دفترچه ترمی علمی کاربردی رو بگیرید.عمران بخونید خیلی بهتر از زبانه.من هر کسو که زبان خونده وفوق هم داره دیدم درامد خوبی نداره .کنکور دانشگاه علمی کاربردی راحته و بومی هم هست.دفترچه اخر شهریور میاد و کنکورش ابان ماهه.دروس عمومی رو باید امتحان بدین.موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام جسارتا!بازم ميخوام سوال بپرسممعاني عربي و انگليسي رو از كدوم كتاب بخونم؟!لغات انگليسي هم هر كدوم چند صدتا معني دارن!تيك8 گاج هم مزخرف بود!البته قيمتش خوبه 6 هزارتومن!چون اگر ميخريدم ميدونستم به دردم نمي خوره لايتنر هم دارم البته بهترين روش همينه فقط يك معني لغت قيد شده درش!معاني ديگر رو از كجا گير بيارم بهش اضافه كنم اصلا كدوما معاني متفاوتي دارن!!هر دوتا درس عربي و زبان انگليشي هم قريب به اكثريت سوالاش معني كردن هستش!

داره خودمونی میشه SALVATION1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان من امسال کنکور تجربی دادم ...اگر امسال کنکور دارید بخونید

1-چیزی به اسم حفظیات در کنکور مفهومی ندارد ،حتی کلمه های ادبیات ، خیلی ها که این ها رو طوطی وار حفظ می کردند تست هاش رو درکنکور های دهه ی پیش می زدند ولی امسال از این خبر ها نبود!!
    2- شما در کنکور تستی رو می تونید بزنید که اون مبحث رو بصورت اطلاعات عمومی خونده باشید!! مثلا من مبحث موج و حرکت نوسانی رو بصورت حفظی در آزمون های سنجش (منظورم از حفظی ، حفظ فرمول های مسخرست) می زدم ، مطمئن باشید اگر به همین وضع پیش می رفتم عمرا تست هاش رو در کنکور می زدم!!! پس کنکور = اطلاعات عمومی فیزیک 10 یا 12 بیشتر فرومول نداره!!!
    3-مخصوص تجربی ها:
    درباره ی زیست به تجربی ها عزیز بگم....به قید ها توجه کنید فکر کنید کتاب دانشنامه ی زیست است و هیچ غلطی نداره...مفهوم مفهوم روی مفهوم خیلی تاکید دارم ...زیست رو تا آخر فروردین تموم کنید (به آزمون ها کاری نداشته باشید اون هایی که آزمون رو برنامه ریزی کردند کی هستن؟؟) بعد از این که تموم کردید نکته های ترکیبی تخیلی رو خودتون دربیارید( پیش 2 با پایه کلی نکته ی ترکیبی داره) درضمن این رو هم یاد بگیرید که خودتون بتونید نکته در بیارید مطلب رو بخونید بفهمید ترکیبش کنید به متن کتاب و فعالیت ها خفن گیر بدید...مثلا من نکته هایی در آورده بودم که در هیچ کتابی نبود...
    اما در مورد کتاب زیست باید بدونید که این چند ساله طراحان کنکور زیست رو بر حسب اطلاعات عمومی می دهند یعنی شما باید برای خودتون یک کارشناس زیست شناسی باشید ، پس خواهشا این کتاب های مسخره ...(خیلی سبز) رو نخونید!!!! جدی می گم ...ولی در عوضش جزوه ی دبیر!!!! خیلی خفنه.... به یک جزوه اکتفا نکنیدمن خودم جزوه 3 تا 4 دبیر عالی خیلی عالی رو خونده بودم و ازشون نکته در آورده بودم که حتی خود دبیر ها هم باورشون نمی شد...CD آموزشی هم برای زیست خیلی خوبه....
    4- عربی: بیشتر ما ها از عربی بدمون می یاد ولی خب چاره ای نیست باید یاد بگیریم این اشتابهه که خیلی دبیر ها روش های مسخره و من در اوردی در می یارن مثلا یک دبیر خیلی خیلی معروف فرمول به بچه ها می داد...که واقعا اشتباست !! یک چند ماهی با این عربی تا کنید مثلا قرآن یا دعاعی می خونید تجزیه و تحلیل کنید چند وقتی به جای شبکه های انگلیسی ALALAM و ...ببنید (پس جان کلام: عربی رو یاد بگیرید ، تست نزنید )
    شیمی: درسی که خیلی خیلی علاقه دارم ، شیمی 2 رو حتما حتما در تابستات تموم کنید + استوکیومتری...شیمی پیش خیلی راحته فقط خیلی طولانیه ، کتاب هم که ازتون بپرسم حتما می گید مبتکران!!! باید بهتون بگم که مبتکران کتاب خوبیه ولی به نظرم همش خوب نیست مثلا پیشش خیلی طولانیه بدرد کنکوری نمی خوره !!!
    من خودم تو تابستون این مباحثی که بهتون گفتم رو خوندم (از مبتکران) البته یک دبیری داشتیم یک جزوه تست داشت قوف العاده تست های کم و سخت!!! مثلا از شیمی 2 کلا 400 تست فوق العاده سخت (المپیاد ، تالیفی ..) داشت از شیمی 3 ( 300 تا که بیشترش از استوکیومتری و محلول ها ترکیبی بود) یعنی اگر یک نفر این جزوه رو می خوند تموم بود (100 درصد) دوستان این رو گفتم که بهتون بگم دنبال کتاب های قطور وتست های زیاد نباشید ممکنه یک مطلب رو با یک جزوه کم و سخت یاد بگیرید یا با.... پس سعی کنید از این جزوه های خوب و تست های خوب در محل خودتون گیر بیاردید...
    ریاضی رو حتما از الان شروع کنید...اگر دقت کنید درس های دیگه رو خیلی تست زدن رو موثر نمی دونستم و بیشتر روی گرفتن مطلب تایید می کردم ولی ریاضی رو بیشتر روی تست زدن تاکید می کنم!!! هیچ فرقی هم نداره که چی باشه (پر تکرار ، آِّبی .....)
    یک وقت آینه ها (فیزیک 1 ) رو حفظ نکنید...مفهوم و استدلال
    چیزه دیگه ای به ذهنم نمی رسه ، واقعا روزه گیری در گرما سخته
    سوالی داشتید در خدمتم

Last edited by SALVATION1; 25-07-2012 at 00:41.

7. این کاربر از SALVATION1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام جسارتا!بازم ميخوام سوال بپرسممعاني عربي و انگليسي رو از كدوم كتاب بخونم؟!لغات انگليسي هم هر كدوم چند صدتا معني دارن!تيك8 گاج هم مزخرف بود!البته قيمتش خوبه 6 هزارتومن!چون اگر ميخريدم ميدونستم به دردم نمي خوره لايتنر هم دارم البته بهترين روش همينه فقط يك معني لغت قيد شده درش!معاني ديگر رو از كجا گير بيارم بهش اضافه كنم اصلا كدوما معاني متفاوتي دارن!!هر دوتا درس عربي و زبان انگليشي هم قريب به اكثريت سوالاش معني كردن هستش!
    دوست عزیز عربی کلمه نمی خواد حفظ کنی!!! قوائد عربی خیلی کمه!! برو کتاب عربی برتر رو بخر (خیلی کمه) قوائد رو بخون بعدش هم برو کتاب تخت سیاه قسمت ترجمه اش رو بخون وقتی شما قوائد عربی رو فهمیده باشی مطمئن باش ترجمه نیازی به کلمه نداره...
    درباره ی زبان من زبان رو خدارو شکر چون مشکلی نداشتم خیلی نخوندم
    شما زبانرو یک کتاب ریدینگ بخر هرکلمه ای رو که ندونستی از دیکشنری خط سفید (که خیـــــــلی توپه نگاه کن) 11 تومنه...
    بعدش این رو هم نگو که یک کلمه چند تا معنی داره!!!! اصلا ممکنه یک کلمه معنی معادل فارسی نداشته باشه و شما باید کاربرد و مفهوم اون کلمه رو در زبان انگلیسی بفهمید دوست عزیز!!!
    آزروی موفقیت
    Last edited by SALVATION1; 24-07-2012 at 16:20.

9. این کاربر از SALVATION1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخه چرا ميزنيد . . . .؟!چرا من رو اذيت مي كنيداره همينطوره!كلمه در جمله معني ميده!يه كتاب دارم قرابت تخته سياه تبليغش همون كتابي كه فرمودين اونجا بود يادم اوردي ممنونم!فقط يكي از دوستان طي پيامي گفته خيلي سبز به درد نمي خوره!نمي دونم اينجا چرا نميگه تا حقش رو بزارن كف دستشمن كه خوشم اومده ازش!يكي هم گفته برو زن بگير!نمي دونم منظورش چيه البته نميخوام بدونمخيلي هم نبايد سخت گرفت!يه زماني رو هم به درس خوندن اختصاص بديم ببينيم اين كتاب كه بحثش هست اصلا چيه!ميخورنش ميزارن زير تخت يا باهاش شعله گاز رو روشن ميكنناگر سوالي بود بازم ميپرسم منت دار شما

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ببینید من اصلا می گم کلا کتاب های خیلی سبز(اونایی که تو رشته ی تجربی خوندم) مفت گرونه!!!!!!!!!! اینا فقط با زبون بازی شما رو جذب می کنند شما وقتتون رو روی هر کتاب دیگه ای بزارید بهتره...
    Last edited by SALVATION1; 25-07-2012 at 00:32.

12. 2 کاربر از SALVATION1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شمي پيش دانشگاهيش خوبه خيلي سبز!من فقط شيمي و زبان خيلي سبز دارم مهم خوندن كتابه وگرنه كم و بيش عين هم هستن!البته بهتريناش بهترترن!

14. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اخه چرا ميزنيد . . . .؟!چرا من رو اذيت مي كنيداره همينطوره!كلمه در جمله معني ميده!يه كتاب دارم قرابت تخته سياه تبليغش همون كتابي كه فرمودين اونجا بود يادم اوردي ممنونم!فقط يكي از دوستان طي پيامي گفته خيلي سبز به درد نمي خوره!نمي دونم اينجا چرا نميگه تا حقش رو بزارن كف دستشمن كه خوشم اومده ازش!يكي هم گفته برو زن بگير!نمي دونم منظورش چيه البته نميخوام بدونمخيلي هم نبايد سخت گرفت!يه زماني رو هم به درس خوندن اختصاص بديم ببينيم اين كتاب كه بحثش هست اصلا چيه!ميخورنش ميزارن زير تخت يا باهاش شعله گاز رو روشن ميكنناگر سوالي بود بازم ميپرسم منت دار شما
    ببین دوست من وقتی میخواید یه کتابی رو بخرید خیلی به توصیه دیگران توجه نکنید موقع خرید یک نگاهی بهش بندازید شاید این کتاب برای اون شخص مفید بوده ولی سطح شما با اون فرق داشته باشه ...

موفق باشید

16. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •