چرا ميزنيد ارتجالا يه چيزي گفتم!شوكه شدم نكنه راهم رو اشتباه رفتم!ولي يه چيزي هست اونم اينه كه همه بيت ها رو نميشه كه معني كرد!يا ميشه!؟البته اينم بگم از رو وسواسه وگرنه قرابتا رو خوب ميزنم!البته قرابتاي ابيات خود كتاب رو كنكورم همينو ميخواد!؟(غير اين كه نيست؟ممنونم!)

يا ميشه!؟البته اينم بگم از رو وسواسه وگرنه قرابتا رو خوب ميزنم!البته قرابتاي ابيات خود كتاب رو كنكورم همينو ميخواد!؟(غير اين كه نيست؟ممنونم!)

يا ميشه!؟البته اينم بگم از رو وسواسه وگرنه قرابتا رو خوب ميزنم!البته قرابتاي ابيات خود كتاب رو كنكورم همينو ميخواد!؟(غير اين كه نيست؟ممنونم!)
.gif)
.gif)
معاني عربي و انگليسي رو از كدوم كتاب بخونم؟!لغات انگليسي هم هر كدوم چند صدتا معني دارن!تيك8 گاج هم مزخرف بود!البته قيمتش خوبه 6 هزارتومن!چون اگر ميخريدم ميدونستم به دردم نمي خوره لايتنر هم دارم البته بهترين روش همينه فقط يك معني لغت قيد شده درش!معاني ديگر رو از كجا گير بيارم بهش اضافه كنم اصلا كدوما معاني متفاوتي دارن!!هر دوتا درس عربي و زبان انگليشي هم قريب به اكثريت سوالاش معني كردن هستش!
رو نخونید!!!! جدی می گم ...ولی در عوضش جزوه ی دبیر!!!! خیلی خفنه.... به یک جزوه اکتفا نکنیدمن خودم جزوه 3 تا 4 دبیر عالی خیلی عالی رو خونده بودم و ازشون نکته در آورده بودم که حتی خود دبیر ها هم باورشون نمی شد...CD آموزشی هم برای زیست خیلی خوبه.....gif)
اره همينطوره!كلمه در جمله معني ميده!يه كتاب دارم قرابت تخته سياه تبليغش همون كتابي كه فرمودين اونجا بود يادم اوردي ممنونم!فقط يكي از دوستان طي پيامي گفته خيلي سبز به درد نمي خوره!
.gif)