تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 176 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

اینجا زیاد ندیدم در مورد هارد های سیلیکون بحث بشه
    دوستان نظرتون در مورد های سیلیکون چیه
    این سه تا مدل
    A80 Armor USB3
    Diamond D03 USB 3.0
    Diamond D05 USB 3

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم..راستش یکی از دوستای من میخواست هارد سیگیت goflex یک تراش رو بفروشه..اگه بخوام من بخرم هارد رو از کجا بدونم سالمه و مشکلی نداره؟روشی برای تست هارد هست؟ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید

به نظرتون چه قیمتی برای این هارد بدم مناسبه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم..راستش یکی از دوستای من میخواست هارد سیگیت goflex یک تراش رو بفروشه..اگه بخوام من بخرم هارد رو از کجا بدونم سالمه و مشکلی نداره؟روشی برای تست هارد هست؟ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید

به نظرتون چه قیمتی برای این هارد بدم مناسبه؟
    1. ميتونيد از قسمت health برنامه HDtune از صحت و سلامتي هارد مطمئن بشيد .
    2. قيمت هارد بستگي به ميران كاركرد و سلامتي آن دارد ولي قيمت نو يك هارد پرتابل يكترابايت 260 الي 270 هزار تومن هست .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

1. ميتونيد از قسمت health برنامه HDtune از صحت و سلامتي هارد مطمئن بشيد .
    2. قيمت هارد بستگي به ميران كاركرد و سلامتي آن دارد ولي قيمت نو يك هارد پرتابل يكترابايت 260 الي 270 هزار تومن هست .
    خیلی ممنون بابت کمکتون
    پس به نتیجه اون نرم افزار اکتفا کنم؟مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟

با توجه به معیاری که دادین که میزان کارکرد و سلامت هارد هست.من اگه با اون نرم افزار چک کنم و سالم باشه فقط قصد خریدش رو دارم.فقط چطور قیمت گذاری باید کرد؟مثلا هارد سالمی که یک سال کار کرده باشه با توجه به تجربتون چقدر شما قیمت میدین؟چند درصد قیمت اصلی از هارد می افته؟این هارد رو فکر کنم یک سال تا دو سال کار کرده باشه.

مجددا ممنون از راهنماییتون

پ.ن:من سرچ زدم نرم افزار hdtune رو نسخه 5.5 اون اخرین نسخه هست.درسته؟این وب سایت رسمی اون نرم افزاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by am2; 24-07-2013 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون بابت کمکتون
    پس به نتیجه اون نرم افزار اکتفا کنم؟مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟

با توجه به معیاری که دادین که میزان کارکرد و سلامت هارد هست.من اگه با اون نرم افزار چک کنم و سالم باشه فقط قصد خریدش رو دارم.فقط چطور قیمت گذاری باید کرد؟مثلا هارد سالمی که یک سال کار کرده باشه با توجه به تجربتون چقدر شما قیمت میدین؟چند درصد قیمت اصلی از هارد می افته؟این هارد رو فکر کنم یک سال تا دو سال کار کرده باشه.

مجددا ممنون از راهنماییتون

پ.ن:من سرچ زدم نرم افزار hdtune رو نسخه 5.5 اون اخرین نسخه هست.درسته؟این وب سایت رسمی اون نرم افزاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1. براي اطمينان هم ميتونيد از قسمت error scan هارد را هم تست كنيد ، تيك quick را هم برداريد كه البته زمانبر خواهد بود .
    2. لينكي كه گذاشتيد وبسايت رسمي همين نرم افزار هست .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

1. براي اطمينان هم ميتونيد از قسمت error scan هارد را هم تست كنيد ، تيك quick را هم برداريد كه البته زمانبر خواهد بود .
    2. لينكي كه گذاشتيد وبسايت رسمي همين نرم افزار هست .
    ممنون از لطفتون...فقط یک سوال دیگه دارم در مورد قیمت..هاردی که یک ترا باشه سیگیت goflex حدود یک سال کار کرده باشه رو چقدر می ارزه؟چند درصد قیمتش می افته؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من از دو تا هارد خودم تستی کرفتم که قرار میدم

seagate back up plus
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    western digital my book
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به این تست ها و از نظر سرعتی هارد سیگیت اسکترنال ام حدود 25 مگابایت سریعتره از وسترن دیجینال ولی ACCESS TIME پایین تری رو وسترن دیجیتال داره حالا با توجه به این عکس ها چند سوال دارم

1- آیا در کل این 25 مگابایت سرعت بالاتر ارزش داره که هاردی با دمای حدود 60 درجه ( در زمان رایت ) خریداری کنم ؟ در کل با توجه به اینکه دمای بحرانی هارد های اکسترنال 70 درجه است بازیم می فرمایید 60 درجه عمر هارد رو کاهش میده ( بحث استفاده از فن هم برای هارد منتفی هست برام به دلایلی )

2- می خوام هارد رو به یک گیرنده دیجیتال کانال های داخلی متصل کنم و می خوام هر وقت دکمه رکورد رو از روی کنترلش زدم بسرعت وارد عمل رکورد بشه و تاخیری نداشته باشه ... در این حالت READ مهمتره یا ACCESS TIME ؟ و کدوم هارد رو انتخاب کنم ؟

3- سرعت READ و WRITE هاردهای SATA3 نسبت به SATA 2 چقدر بیشتره ؟ آیا ACCESS TIME شون هم تفاوت زیادی میکنه یا خیر؟

ممنون از کمک هاتون دوستان
    دوستان راهنمایی می فرمایید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان راهنمایی می فرمایید
    1. اگر برای گیرنده دیجیتالی میخواهید بخرید من تابه حال ندیدم که این گیرنده ها اینترفیس usb3 داشته باشند . Sequential transfer rate در حالت usb2 حدود 30MB/s هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بیشتر هاردها این سرعت را پر میکنند پس از این لحاظ فرقی نمیکنه وسترن را بخرید یا سیگیت . ولی با توجه به دمای پایینتر در کارکردهای طولانی بنظرم my book ارجحیت بیشتری داره .

2. همانطوریکه قبلاً هم گفتم بحث در مورد Sequential transfer rate منتفی میشه (چون این سرعت بالاخره در حدود 30MB/s خواهد بود) . ولی اگر فایلهای ایجاد شده (برنامه های ضبط شده) به تعداد زیاد و کم حجم باشند Access time پایینتر میتونه یک مزیت باشه ولی اگر تعداد فایلها کم ولی پرحجم باشند transfer rate خوب میتونه یک مزیت باشه . از نحوه کارکرد گیرنده دیجیتالی اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم بدون واسطه روی هارد ضبط بشه احتمالاً ابتدا روی ram گیرنده دیجیتالی نوشته میشه و سپس روی هارد ذخیره میشه پس هارد فرصت کافی برای آماده شدن جهت ذخیره سازی دیتا را خواهد داشت (بازهم مطمئن نیستم) .

3. در دیتاشیت هاردها معمولاً مقدار Max Sustained Data Rate را اعلام میکنند . مثلاً برای WD Green 2TB با مدل نامبر WD20EARX حدود 110MB/s و با مدل نامبر WD20EZRX حدود 145MB/s هست . این مقدار برای سیگیت 2TB با مدل نامبر ST2000DM001 حدود 210MB/s هست . حداکثر پهنای باند SATAIII در حدود 600MB/s و برای SATAII در حدود 300MB/s هست . همانطوریکه میبینید این هارد دیسکها حتی تمام پهنای باند SATAII را هم پر نمیکنند . در مورد Access time من فکر نمیکنم تحت تاثیر ورژن SATA و یا حتی usb باشه .
    بعنوان مثال تست اول در حالت usb3 و تست دوم در حالت usb2 هست . مقدار Access time تقریباً مشابه هست (حتی در حالت Usb2 بهتر هم هست) . این تستها مربوط به هاردهای اکسترنال بنده هستند که در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بودم .

Last edited by ata.royalfalcon; 27-07-2013 at 17:29.

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

سلام کامپیوترم دیگه به نظرم کند شده و از اونجایی که توان مالیه خرید یه سیستم جدید ندارم به نظرم رسید که دوتا هارد 64گیگابایتی SSD بخرم و باهم RAID کنم و برای نصب ویندوز ازش استفاده کنم.

به نظرتون کار درستیه این هزینه کردن؟
    یه یکسالی طول میکشه تا بتونم سیستمو عوض و این مینم هم از ساتا 3 پشتیبانی نمیکنه، میخوام بتونم از این هاردها زو سیستمی که سال دیگه هم میخرم به خوبی استفاده کنم...
    چقد باید هزینه کنم و چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید.
    کلا اگه نظر دیگه ای دارید یا پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم.

بودجه 500 تومن

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یک سوال داشتم از خدمتتون

بعد از اینکه مشکلی پیش آومد برای هارد سی گیت 500
    مجبورم یک هارده دیگه بخرم ولی گفتم چه بهتره یک هارده 2 ترابایت بخرم

ولی نمیدوم با این پولی که دارم 340000 هزار تومن سی گیت بخرم یا وسترن دیجیتال گرین !

راستش در مورده هارده خاویار بلک وسترن هم خیلی تعریف شنیدم ولی دیدم قیمتش برابره 2 ترابایته که شک افتاد به دلم !

از طرف دیگه تو همین فروم خوندم که سبز که هم سی گیت و هم وسترن دیجیتال این نسخه رو داره بهتره برای هارد دوم استفاده بشه چون هم سرعتش پایینه و ...

خب هر دوش 64 مگ بافر هستش ولی توی رید و رایت سی گیت ، دیدم متوجه شدم 2 ترابایتش 12 میلی ثانیه زمان خوندنشه که نسبت به 500 دوبرابر شده تغریبا

یعنی سرعت سیستم من پایین میاد حسابی ؟ آخه به نسبت سیستمم خوبه سرعتش چون رم 4 DDR3 هستش و ....

میشه راهنماییم کنید شما پیشنهادتون چیه ؟

پیشاپیش ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •