من هر چقدر صحبت شما رو میخونم جواب قانع کننده ای دریافت نمی کنم، بیشتر منتظر یک جواب تخصصی تر بودم که خب متاسفانه مهیا نشد.
مخصوصا بخش نظرشخصیو وگرنه هیچ موقع وارد بحث با شما نمیشدم.
خوب میشد که تبادل اطلاعات کنیم.
من هر چقدر صحبت شما رو میخونم جواب قانع کننده ای دریافت نمی کنم، بیشتر منتظر یک جواب تخصصی تر بودم که خب متاسفانه مهیا نشد.
مخصوصا بخش نظرشخصیو وگرنه هیچ موقع وارد بحث با شما نمیشدم.
خوب میشد که تبادل اطلاعات کنیم.
به نظر من که همه چیز مربوط میشه به نرم افزار توی کنسول ها... با اینکه اعتقاد دارم nVidia کلا منعطف تر هست توی نرم افزار(و احتمالا همین دلیل بوده که تونسته اون بازی ها رو با اون گرافیک روی چنین سخت افزاری پیاده کنه) ولی نمیشه به قطع گفت که ابن نسل شکست خورده، ممکنه دیگه مثل نسل قبل خیلی تفاوتی نداشته باشه با PC ولی قطعا کمترش هم نیست. یه CPUـی 3.2 گیگاهرتزی و یه GPU از خانواده nVidia GF7800 تونستن اون بازی ها رو اجرا کنن، حالا این سخت افزار نتونه؟ بخش بزرگیش دست AMD و دولوپرها هست این وسط، اگر مثلا AMD بتونه یه تکنولوژی مثل Mantle رو روی سخت افزار کنسول ها پیاده سازی کنه، پیشرفت خیلی بزرگی کرده(گرچه میگن Mantle هم واقعا اونطور که تبلیغش رو میکنن نیست).
ولی در کل که بخوام بگم، من اعتمادم به کنسول رو از دست دادم، اون تعریفی که از گرافیک کنسول میدادن، اصلا اون چیزی نبود که در ذهن من بود، گرافیک PC خیلی بهتره. مخصوصا اخیرا که سخت افزار کامپیوتر پیشرفت عظیمی کرده و داره به سرعت قدرتمندتر میشه.
Watch Dogs goes GOLDکار بر روی بازی بالاخره تموم شده و بازی برای بسته بندی و انتشار آماده شد(یعنی گلد شد)
+
اینم بگم که طبق اماری که خود Ubisoft داده این بازی رکورد پیش فروش یک IP رو برای این شرکت شکسته که بالطبع برای یوبی خبر شدیدا مسرت بخشی هست
چه بهتر!
.
Last edited by halflife g; 15-05-2014 at 22:47.
الان هم قانع نشدم و این صحبت شما منو بیشتر وسوسه کردتا پیگیر قضیه بشم.
به هر حال وقتی در مورد یک مورد به این مهمی صحبت میکنید اصولا باید منتظر نقدش هم باشید، همه اینجا مثل شما و هم قطاریهاتون اطلاعات بالایی ندارن ممکنه که نیاز باشه بهشون توضیح بدید چطوری هنوز 7 ماه از عرضه کنسول های نسل جدید نگذشته چطوری نسخه سالهایی دور رو که احتمالا 7-8 سال طول بکشه رو پیچیدید؟
بله باید هم نقد کنیم.....بنده (و هم قطارام به قول شما) نظرم این بود و شما هم دلیلشو پرسیدی و نقد کردی و بنده هم در جواب پست صفحه قبل رو نوشتم
حالا قانع نشدین؟؟؟؟بسیار خوب....شما به نظر خودتون پاینده باشین و بنده هم به نظر خودم(قرار نیست حتما همدیگه رو قانع کنیم )
+
بیشتر از این اگر سوالی در این زمینه بود در پروفایل جواب میدم چون از بحث تاپیک فراتز از حد دور شدیم
.
Last edited by halflife g; 16-05-2014 at 15:42.
فیلمی جالب از بازی منتشر شده که به احتمال زیاد آخرین ویدئوی رسمی ای خواهد بود که منتشر شد....تاریخ انتشار 6 خرداد....امروز 26 اردیبهشت....
خوب تو این باری PC به شکل قابل توجه ی از کنسول های کنونی جلو تره....4K و 60 fps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیستمی که برای تنظیمات الترای بازی معرفی شده جالبه....
- GeForce GTX 780
- Intel i7-4770K, 3,5 GHz
- RAM 8 Go
- HDD 25 Go
- DirectX 11
- Windows x64 , Vista SP2, 7 SP1, 8
+
تریلر ه.ک خیابان براش گیر انداختن دشمنان....
Last edited by Altairezio; 16-05-2014 at 20:45.
این طور که از شواهد و قرایب معلومه بازی روی PS4اجرا شده....(نسخه ی Beta)این یه سری از تصاویر متحرکی که بازیکنان بیرون دادن....
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Altairezio; 17-05-2014 at 17:52.
یکی اون دوربین مخفی که اومده واسه واچ داگز بزاره
خیلی خیلی باحاله![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منوی ماشین بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکسا از نسخه ی بتا بازی PS4 گرفته شده پس رو گرافیک حساسیت نداشته باشید....
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دست ندید که آخر خنده_ست، واقعا کف کردم اینا برا تبلیغات یه بازی چه کارها که نمیکنند!!
ولی خدائیش خودم با ایدن این فیلم دو چندان عاشق این بازی شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)