تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 40 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صعود شیرینی بودش اونورم فکر نکنم یونان بخواد دردسر درست بکنه 90دقیقه میچسبن به دفاع ولی ما ابزار شکوندن دفاعشونو داریم آقا تو نیمه نهایی به کی ممکنه برخورد کنیم؟ مث دوره قبلی مسابقات به برنده چک و پرتغال دوباره میخوریم یا اینکه سیستم مسخره رو عوض کردن؟

2. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

تبریک میگم این صعود دلچسب رو

امیدوارم بازی به بازی تا هدف بزرگ بهتر و بهتر بشیم

زنده باد آلمان

4. 8 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

صعود شیرینی بودش اونورم فکر نکنم یونان بخواد دردسر درست بکنه 90دقیقه میچسبن به دفاع ولی ما ابزار شکوندن دفاعشونو داریم آقا تو نیمه نهایی به کی ممکنه برخورد کنیم؟ مث دوره قبلی مسابقات به برنده چک و پرتغال دوباره میخوریم یا اینکه سیستم مسخره رو عوض کردن؟
    بعد از یونان ، می خوریم به برنده تیم اول D و تیم دوم C !
    یعنی اگه احتمالات طبیعی رو در نظر بگیریم ، احتمالآ میشه برنده فرانسه و ایتالیا که هرکدوم بالا بیان حریف سختی هستن. ولی دوست دارم ایتالیا بهمون برسه و یه انتقام جانانه ای بگیریم !

6. 8 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

8. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

تبریک مرا پذیرا باشین دوستان ژرمنی من.
    بازی دیشب شبیه یه بازی دوستانه یا دست گرمی بود.
    بخوبی مشخص بود که دستورات یوگی اینها بودن که نباید کسی کارت بگیره،مصدوم بشه و یا محروم بشه.نتیجه رو هم هروقت میخواستن میتونستن به نفع خودشون تغییر بدن.
    بهرحال حریف بعدی یونان خواهد بود!طریقه رسیدن به فینال در حالت طبیعی ،نرمال ومناسبه!مگر اینکه اتفاق عجیب غریبی رخ بده.

10. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ببین مسعود ما الان برای به دست اوردن این نسل چه جام هایی رو خراب کردیم ؟
    به نظر خودم به شخصه ما یورو 2008 و جام جهانی 2010 رو فقط به خاطر بی تجربگی از دست دادیم تا این که یه روز برسیم به الان ...
    نه اصلا حرفت رو قبول ندارم
    ما این جام ها رو از 98 خراب کرده بودیم ... مسئولای فوتبال آلمان رفته بودن تو خواب خرگوشی و فک می کردن با ماتئوس و کلینزمن و فولر و برمه و ... میشه تا ابد جام جهانی برد و قهرمان اروپا شد.
    افتضاح یورو 2000 و 2004 رو یادته؟
    جام جهانی 2002 هم اگه کان تو اوج نبود مطمئنا به جایی نمی رسیدیم ... اونجا واقعا یه سوپر دروازه بان بود
    ما یورو 2008 یکی مثه بالاک رو داشتیم که رهبر به تمام معنا تو زمین بود و چیزی که االان نداریم
    کلوزه و فرینگس , فریدریش و لمن کم تجربه بودن؟
    بازیکن نداشتیم که بتونیم اسپانیا رو ببریم نه اینکه کم تجربه باشیم..
    +
    جام جهانی 2010 هم اسپانیا همشون تو اوج بودن و بردنشون واقعا سخت .. اینجا رو میشه گذاشت رو حساب بی تجربگی ولی آیا ما بازیکن خوب داشتیم که بجاشون این جوونا اومدن تو زمین؟
    اون جام اگه بالاک رو می داشتیم خیلی فرق می کرد ..
    +
    خب حالا ما نباید از این نسلمون چندین و چند سال پشت سر هم استفاده کنیم .. ما باید در کنار این نسل نسل جوون تر رو هم پرورش بدیم تا همیشه تو قدرت بمونیم ... به فرض این نسل تا جام جهانی روسیه 2018 فوق فوقش کشش داشته باشه ... اگه این رویه رو بخوایم پیش بگیریم بعد از اون جام دوباره یه یورو و یه جام جهانی رو باید از دست بدیم تا یه نسل دیگه رو بشه ... ولی ما میتونیم بازیکنان رو کم کم جایگزین کنیم ..
    الان داره پرورش داده میشه
    کلی بازیکن دیگه پشت خط هستن
    یه هافبک سن 30 ساگی اوج بختگیش هست .. اون وقت ما بیایم اینو تو سن 25 سالگی بزاریم کنار یه جوون 20 ساله رو جاش بیاریم؟
    درسته باید پرورش بدن اما نه تو یک تورنومت مهم ... باشگاه ها این وظیفه رو دارن
    خوشبختانه یوگی هم نشون داده که همیشه به جوون ها میدون میده و نگرانی نیست در موردش و حتی هرکی بعدش بیاد فکر کنم مجبوره به همین شیوه عمل کنه.
    مثلا نظر شخصی خود من اینه که پولدی این دو تا بازی اصلا اثری ازش نبوده !! نه شوتی و نه پاس موثری و نه حرکتی ... در حالی که ما همیشه این بازیکن رو با شوت ها و گل های قشنگش یادمونه .. خب الان تو این وضعیت ما تو پست پودولسکی سه یا چهار بازیکن خوب داریم ( از جمله شورله و رویس و گوتزه و .. )
    ولی نهنوز ندیدیم که لو از این بازیکنان استفاده کنه ...
    دیشب با گلی که زد جواب منتقدانش رو داد : دی

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی جوانمردانه و صعود از گروه دشوار رو به همه ی هواداران این تیم تبریک میگم چه اونایی که ساکن ایرانن چه اونایی که تو آلمان زندگی میکنند

با این بازی جای هیچ حرفی رو در مورد تبانی و ... نذاشتند.

14. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.
    مرسی آلمان .
    بازیِ خوبی کردیم و خوشحالم جوابِ خوبی به افرادِ نگرانِ تبانی و...! دادیم .
    بهترین و مقتدرانه ترین عملکرد و نتیجه . اونم توی گروهِ مرگ . عالی بودیم ....

بقول شاعر که میگه : میتونین آلمان رو دوست نداشته باشیم اما مجبورین بش احترام بزارین .

من نمیدونم چرا از این یونانِ کثیف میترسم . اگه به اسپانیا میخوردیم اینقد نگران نبودم که جلو یونانِ دفاعی هستم .

بقولِ داش یوسف : ما قهرمانیم.

16. 7 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازی جوانمردانه و صعود از گروه دشوار رو به همه ی هواداران این تیم تبریک میگم چه اونایی که ساکن ایرانن چه اونایی که تو آلمان زندگی میکنند

با این بازی جای هیچ حرفی رو در مورد تبانی و ... نذاشتند.
    برد آلمان رو به حضار و صعودش رو تبریک می گم

در ضمن وضعیت این گروه طوری بود که همین دیروز پتانسیل حذف هر کدوم از 4 تیم رو داشت و همه تیم ها شانس صعود داشتند نتایج می تونست طوری رقم بخوره که همین آلمان حتی نتونه صعود کنه پس جایی واسه تبانی نبود و آلمان با آگاهی کامل از وضعیت بازی کرد اگه چند گل از دانمارک می خورد و اونور پرتغال با گل های زیاد برنده می شد دانمارک و پرتغال بالا می اومدن

18. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یوآخیم لوو و برخی از بازیکنان پس از دیدار شب گذشته در کنفرانس خبری شرکت کردند و نظرات خود را در مورد دیدارهای گروه دوم و دیدار آینده مقابل یونان گفتند.

DFB.ir- یوآخیم لوو و برخی از بازیکنان با شرکت در کنفرانس خبری پس از بازی به بیان نظرات خود در مورد بازی های انجام شده و دیدار در مرحله بعدی مقابل یونان پرداختند.

یوآخیم لوو(سرمربی تیم ملی آلمان): "تیم ملی دانمارک در تمام بازی های خود در این گروه کاملا در دفاع فرو می رفت و ما آن را می دانستیم و این بازی بسیار تحت فشاری برای ما بود. برخی از بازی های مرحله بعد نیز به این صورت خواهد بود به مانند مثال حریف بعدی ما یونان نیز این سبک بازی را ارئه می دهد. یونانیان حریف خطرناکی هستند ما باید از موقعیت ها بهتر استفاده کنیم. سه بازی دشوار را پشت سر گذاشتیم حالا می توانیم کمی خود را بازیابی کنیم و برای بازی در مرحله بعد نیازی به سفر کردن نداریم. حالا باید در فکر به زانو در آوردن حریفای بعدی باشیم."

مورتن اولسن (سرمربی دانمارک):
    "ما الان در ناامیدی کامل به سر می بریم. اما من به تیمم افتخار می کنم عملکرد فوق العاده ای را برابر بهترین های جهان به نمایش گذاشتیم. متاسفانه ما غفلت هایی داشتیم و مجازات شدیم ما مقابل یک تیم بزرگ بازی کردیم و آن ها بهتر از ما بودند."

باستین شواین اشتایگر:" ما خوشحالیم که با 9 امتیاز به مرحله بعد صعود کردیم اما من بسیار خسته هستم چون برای گرفتن نتیجه دوندگی بسیاری باید می داشتم. پس از تساوی 1 بر 1 برابر دانمارک آن ها موقعیت هایی برای گلزنی داشتند که خدا رو شکر به ثمر نرسید تا بندر کار را برای ما و آن ها تمام کرد."

لارس بندر:" من خیلی خوشحالم کاری کردم که جمعیت بسیاری از هواداران آلمان جشن گرفتند این بزرگترین هدیه ای بود که من به آنان دارم و آن را از یاد نخواهند برد."

20. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •