تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 137 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz, 2534 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)

OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate

Graphics Chipset ATI Mobility Radeon HD 4650

ram 4

مشخصات لپتاپ من اینه ..بازی اجرا میشه اما یک یک جاهایی با پرش مواجه میشم و کند میشه..
    مشکل چه..راه حلی وجود داره...
    توی تنظیمات بازی میخوام گرافیک رو به حالت نرمال در بیارم باز هم نمیشه ...چه طور میشه نرمال کرد؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من ورژن ریلود با حجم حدود 30 گیگ رو دارم
    بازی رو نصب کردم . ف.لدر پروفایل رو هم تو داکیومنت تو جای خودش کپی کردم . کرک بازی رو هم کپی کردم اما بازم وقتی بازی رو اجرا می کنم لاگیم کردن اکانت ازم می خواهد که هیچ جوره نمی تونم ردش کنم . لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم . بد جوری گیر کردم. البته یه بار بازی رو آپدیت کردم و بعد پاکش کردم و مجدد نصب کردم . حالا نمی دونم مشکل از کجاست
    دوستان من هنوز مشکلم پا بر جاست و با نصب مجدد بازی با هم مشکل لاگین یوزر رو دارم .
    کسی راه حل و پیشنهاد دیگه ای برای رفع این مشکل نداره

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستانی که مثل من تو صفحه singe گیر می کنند آنتی ویروسشون رو پاک کنند بعد یکبار کرک رو دوباره کپی کنند مشکلشون حل میشه حتی نباید disable هم بشه حتما باید پاک بشه

4. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz, 2534 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)

OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate

Graphics Chipset ATI Mobility Radeon HD 4650

ram 4

مشخصات لپتاپ من اینه ..بازی اجرا میشه اما یک یک جاهایی با پرش مواجه میشم و کند میشه..
    مشکل چه..راه حلی وجود داره...
    توی تنظیمات بازی میخوام گرافیک رو به حالت نرمال در بیارم باز هم نمیشه ...چه طور میشه نرمال کرد؟
    بهتربن کار اینه که برنامه کارت گرافیکتون رو دانلود کنی تا حد بسیاری تاثیر داره .

برای مشکل دوم باید
    به منوی Start رفته ، در بخش All Programs ، آدرس Rockstar Games یک گزینه با نام Safe Mode هستش. بازی رو اجرا کنین (رزولوشن شما ۸۰۰×۸۰۰ هستش) حالا که بازی اجرا شد ، در قسمت Settings میتونین رزولوشون رو هرچیزی که دوست دارین قرار بدین و بعد بازی رو اجرا کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من هنوز مشکلم پا بر جاست و با نصب مجدد بازی با هم مشکل لاگین یوزر رو دارم .
    کسی راه حل و پیشنهاد دیگه ای برای رفع این مشکل نداره
    بازی رو بار اول که اجرا میکنین حتما با فایروال خودتون بلاک کرده باشین که به اینترنت دسترسی نداشته باشه. حالا اگه به هر دلیلی با رعایت این نکات هنوز هم نمیتونین بازی رو اجرا کنین ، بازی رو از بلاک فایروالتون خارج کنین به اینترنت متصل بشین و بازی رو اجرا کنین. حالا در قسمت Rockstar Social Club رفته ، دکمه Sign In رو بزنین ، وقتی اررور دریافت کردین ، حالا از همون منو برای خودتون یک اکانت جدید ایجاد کنین و بعد وارد بازی بشین. مشکلتون حل میشه.
    یک راه دیگه هم هستش که به منوی Start رفته ، در بخش All Programs ، آدرس Rockstar Games یک گزینه با نام Safe Mode هستش. بازی رو اجرا کنین (رزولوشن شما ۸۰۰×۸۰۰ هستش) حالا که بازی اجرا شد ، در قسمت Settings میتونین رزولوشون رو هرچیزی که دوست دارین قرار بدین و بعد بازی رو اجرا کنین.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

برای
    رفع مشکل صفحه آبی
    ، بازی رو دوباره نصب کنین ، بعد ویندوزتون رو به حالت Safe Mode اجرا کنین. فولدر کرک بازی رو به یک اسم دیگه ، مثلا ۱۲۳ تغییر بدید و بعدش روی صفحه دسکتاپتون کپی کنین. حالا ویندوزتون رو ریستارت کنین و در حالت معمولی بازی رو کرک کنین و به اجرای بازی بپردازین.
    سلام

چجوری باید ویندوز رو به حالت Safe Mode برد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بهتربن کار اینه که برنامه کارت گرافیکتون رو دانلود کنی تا حد بسیاری تاثیر داره .

برای مشکل دوم باید
    به منوی Start رفته ، در بخش All Programs ، آدرس Rockstar Games یک گزینه با نام Safe Mode هستش. بازی رو اجرا کنین (رزولوشن شما ۸۰۰×۸۰۰ هستش) حالا که بازی اجرا شد ، در قسمت Settings میتونین رزولوشون رو هرچیزی که دوست دارین قرار بدین و بعد بازی رو اجرا کنین.
    سلام. کارت گرافیتک رو دانلود کردم و نصب هم کردم اما حل نشد متاسفانه
    توی آدرس ای که گفتید گزینه safe mode وجود نداره اصلا..فقط آیکون maxpane 3 و maxpane 3 unistall هستش ..توی بازی هم هرچه من قسمت گرافیت رو به Normal تغییر میدم بعد میگه شما نمی تونید apply کنید این تغییرات رو ...موندم دیگه ..بازی های COD و pes اینا راحت اجرا میشه و بدون پرش هستش اما این رو نمی دونم چرا اینطوری هستش ..

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    تو تنظیمات گرافیک بازی قسمت پایین عدد 512 نشون میده با یک عدد متغیر دیگه کنارش که وقتی تنظیمات بازی رو بالا میبرم اون عدد متغیر بالاتر میره تا وقتی که از 512 میزنه بالا و تنظیمات رو قبول نمیکنه
    میگه باید تنظیمات زیر 512 باشه وقتی حدودا میانگین تنظیمات از مدیوم بالاتر میبرم عدد هم از 512 بالاتر میزنه
    مشکلش از کجاست؟
    لپتاپ asus n55sf
    nvidia gt 555m 2g
    نسخه مکس پینم skidrow هستش میشه بگین فرقش با نسخه فول فقط تو کیفیت دموست یا تو بازی هم تاثیر داره؟
    مرسی

داره خودمونی میشه B3(-)n4M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

البته شاید هم بلک باکس باشه

داره خودمونی میشه M,ANGEL,N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    kooche poshti samte chap

پيش فرض

سلام دوستان
    من موقع نصب بازی رو بعضی اد فایل هی نصب(data) مشکل دارم که ارور data میده(یعنی میگه دیتایی وجود نداره)
    بعضی وقتا هم نصب ادامه پیدا میکنه ولی تو ادامه نصب در dvd بعدی بازهم همین مشکلو دارم
    تا حالا نزدیک 30 بار بازیو نصبیدم ولی فایده نداشت
    لطفا کمک کنید
    [IMG]I:\Max Payne 3\Untitled.jpg[/IMG]
    Last edited by M,ANGEL,N; 12-06-2012 at 23:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •