تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 43 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جدول لیگ در پایان دور اول

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad Hadi 54 54
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Daniel Ghavidel 52 52
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 49 49
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 45 45
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 44 44
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 43 43
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 42 42
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 41 41
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 40 40
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 39 39
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 39 39
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 38 38
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 38 38
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 37 37
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 36 36
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 34 34
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 34 34
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 34 34
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 33 33
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 31 31
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 29 29
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 29 29
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 27 27
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 27 27
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 27 27
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 26 26
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 20 20

مهمترین نکته اینه که تیم قدرتمند لاماسیا که دنیا کلی ازش انتظار داره به مکان پنجم سقوط کرد
    البته جدای از شوخی من از امتیاز کاپیتانی استفاده نکردم یعنی طمع اجازه نداد استفاده کنم
    میخواستم آرشاوین رو کاپیتان بزارم ولی گفتم حتما بنزما یا فن پرسی برام بیشتر امتیاز میارن
    اگر آرشاوین رو انتخاب میکردم 16 امتیاز میاوردم اما حالا با کاپیتان کردن بنزما فقط 4 امتیاز گیرم اومد

صعود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مکان دوم هم قابل توجه هست
    ولی از همه برجسته تر صعود چشمگیر حجت بود که تا رده هفتم بالا اومد

وضعیت نهایی هد تو هد در پایان دور اول

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اینم جدول هد تو هد

+- # Team W D L + Pts
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 54 3
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 52 3
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 49 3
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 45 3
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 44 3
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 42 3
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 40 3
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 39 3
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 38 3
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 36 3
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 33 3
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 0 0 27 3
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 41 0
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 39 0
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 38 0
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 37 0
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 34 0
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 34 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 31 0
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 29 0
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 29 0
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 26 0
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 21 0
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 0 1 20 0

کوروش در نهایت تسلیم استکبار شد
    رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه از این نزدیک تر نمیشد
    باخت امیر فقط با یه امتیاز اختلاف خیلی ناراحت کنندس فکر کنم الان حسابی روحیه تیمیش پایین اومده
    نزدیکترین رقابت بعد از این بازی رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که در نهایت حجت تونست با اختلاف دو امتیاز بازی رو ببره
    بر عکس امیر احتمالا الان حجت هی داره به نتیجه نگاه میکنه و هی ذوق میکنه

فعلا 12 تیم 3 امتیازی داریم

مهم:
    دوستان توجه کنن که ترانسفر اضافه سه امتیاز منفی داره که از جمع کل کم میشه
    اما مسئله اینه که این سه امتیاز توی هد تو هد چجوری حساب میشه چون الان تکلیف تیما و نتایج مشخص شده

این سه امتیاز توی دور دوم هد تو هد از تیما کم میشه
    یعنی من مثلا 40 امتیاز توی دور اول آوردم و با همین امتیاز مثلا کوروش رو توی هد تو هد بردم
    بعد از دور اول یه ترانسفر اضافه داشتم که میشم 37 امتیاز
    حالا تیمم در دور دوم در نهایت 50 امتیاز آورده اما وقتی میرم توی هد تو هد میبینم نتیجه تیم من رو 47 زده یعنی کم شدن سه امتیاز اینجا خودش رو نشون میده

سوال
    این wildcard کجاست میخوام توی این دور ازش استفاده کنم اما اصلا پیداش نمیکنم

ویرایش:
    دوستان بهتره بیان و خودشون و اسم تیمشون رو معرفی کنن اینجوری رقابت خیلی شکل بهتری پیدا میکنه
    Last edited by گرافيكار; 12-06-2012 at 01:45.

2. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این wildcard کجاست میخوام توی این دور ازش استفاده کنم اما اصلا پیداش نمیکنم
    وقتی می‌زنی ترنسفرهات رو انجام بده، اونجا بعد از Confirm اولیه میره تو یه صفحه‌ی جدید، که بهت اخطار میده امتیاز کسر میشه و اینا ...
    اونجا Use Wildcard رو داری ...

یعنی من که داشتم ...

حالا نمی‌دونم با Wildcard هم امتیازی کسر میشه یا نه ... من که ترنسفر کردم و اتفاقی نیفتاد ...
    یهو دیدی دور بعدی کم کرد : دی

پ.ن: دم دانیال گرم ... چقدر امتیاز گرفت تو این یکی دو روز آخر ماشاالله !! آقا دوم جدول وایسادی از اون بالا دست ما رو هم بگیر

4. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اخ اخ یه شوت بازی بزرگ دیگه در آوردم بودم اونم اینکه اندرسن رو توی مچ دی دوم وارد زمین کرده بودم یعنی 7 امتیازشو نگرفتم الان می باست 41 باشم
    در ضمن بخاطر این رسوای اسم تیم به Titan تغییر کرد.
    +
    و در ضمن کسر سه امتیاز واسه هر تعویض نامردیه !! من 3 تا بازیکن دارم که فیکس نیست و جانشین هم ندارم الان نمیدونم باید چیکار کنم )):
    خب این کار به صرفه نیست فقط میمونه استفاده از Wildcard....
    +
    پ ن 1: دوستان به حرف این کمک مربیه گوش ندید . حالش خوب نیست . به من گفت ریبری رو کاپیتان کن از ایبرا بهتره ما هم گفتیم روی چشم . حالا ایبرا از فرانکی امتیاز بیشتری گرفته!
    پ ن 2: درباره دور بعد یه توضیح کلی میدید . تعویض که می تونیم بکنیم ؟ بازیکن می تونیم بخریم ؟ کلا چی به چیه؟:
    نه کمک مربی خیلی بدرد بخوره،واقعا کاپیتان گذاشتن ریبری منطقی تره .
    با مچ دی اول فرقی نداره فقط شما یک تراسفر آزاد دارید و هر ترانسفر دیگه 3 امتیاز کم می کنه
    +
    وقتی می‌زنی ترنسفرهات رو انجام بده، اونجا بعد از Confirm اولیه میره تو یه صفحه‌ی جدید، که بهت اخطار میده امتیاز کسر میشه و اینا ...
    اونجا Use Wildcard رو داری ...
    خدا خیرت بده دودل بودم Confirm بزنم یا نه گفتم اگه Use Wildcard نده یا طور دیگه باید فعال شه باید جامو ببوسم بذارم کنار(27 امتیاز ازم کم می شد)
    Last edited by Dark Soul; 12-06-2012 at 02:17.

6. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اخ اخ یه شوت بازی بزرگ دیگه در آوردم بودم....
    ما هم از این شوت بازیا در اوردیم
    مثلا ژسنی رو تعویض کرده بودم و گیون رو گذاشته بودم ولی مثل اینکه همون ژسنی حساب شده! احتمالا یه جایی اشتباه کردم . 3 امتیازم پر !
    یا مثلا کاپیتان رو ریبری کرده بودم ولی همون زلاتان قبلی حساب شده !که البته توی این مورد یه 2 امتیازی به نفعم شد

دوستان تا جای که من فهمیدم برای مچ دی دوم می شه 1 ترانسفر بدون کسر امتیاز داشت؟ یعنی انگاری همه چی شده مثل قبل از شروع بازی ها به جز اینکه ترانسفر نمی تونی بیش از یکی کنی درسته ؟ مثلا بازیکنانی که اول بازی کنن و کاپیتان و ..

پ ن : میگم این کمک مربی زیاد اطلاعات نداره انگاری به من می گه ژسنی رو اول بازی بده از گیون بازیش زودتره ! یکی به این حالی کنه ژسنی اخراج شده . به خدا اخراج ژسنی تحملش برای منم سخته ولی نه تا این حد
    Last edited by hojjatinho; 12-06-2012 at 02:48.

8. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دوستان تا جای که من فهمیدم برای مچ دی دوم می شه 1 ترانسفر بدون کسر امتیاز داشت؟ یعنی انگاری همه چی شده مثل قبل از شروع بازی ها به جز اینکه ترانسفر نمی تونی بیش از یکی کنی درسته ؟ مثلا بازیکنانی که اول بازی کنن و کاپیتان و ..
    بله، بعد از هر مچ دی، یک ترانسفر بدون کسر امتیاز قابل انجامه ...

هر چند اصلاً قابل پیش‌بینی نیست که بازیکنای چند گله‌ی روزای اول بتونن روزای بعدی هم همین جوری بدرخشن !!

ولی خب میشه به ادامه‌ی افت بازیکنای ضعیف امیدوار بود و از تیم اخراجشون کرد : دی

10. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من دوتا تیم دارم یکی همین که تو لیگه که آخر شدم یکی هم توی تیم فانتزی ورزش 3 دارم که اونجا 48 امتیاز گرفتم !!!
    من متاسفانه روز اول ترکیب رو زود و بدون دقت چیدم بعدش که اومدم ترکیب رو عوض کنم دیدم داره میزنه تراسنفر! واسه همین بیخیالش شدم یه ترکیب دومم رو چیدم توی فانتزی ورزش 3 ترکوند!!
    مطمئن بود لواندوفسکی و زلاتان گل میزنن

12. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این روز هم تموم شد و تیم من 36 به 31 باخت.ولی ازش راضیم!دیروز صبح من با اختلاف 20 عقب بودم ولی بچه ها خودشونو نباختن و اختلافو به 5 تا رسوندن و جا داره بهشون یه خسته نباشید بگم!ایشالا روز بعد!(اگر چه تیم خیلی قدری جلومه !)

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با Wildcard فقط یک ترانسفر بدون کسر امتیاز میشه انجام داد یا تعداد بازیکن نامحدوده ؟!

ویرایش : تعداد نامحدود میشه تو یک مچ دی تعویض کرد .
    9 تا ترانسفر کردم (بر اساس نتایج دور اول ) . تیم کلا جدید شده !!
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 12-06-2012 at 08:25.

15. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

بر خلافه بقیه تیمها که کلا تغییر کردن ما با همین بچه ها ادامه میدیم البته دوتا ترانسفر انجام شد ولی به خواطر مسائل فنی نبود...
    ما به بچه ها مون ایمان داریم اینام هر کاری از دستشون بر بیاد برای ما میکنن...

17. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه ترنسفر کنیم که امتیاز کم می کنه !!! نمی کنه ؟
    من الان می خوام 6 تا بازیکنم رو عوض کنم می زنه

COST: -15pts

19. این کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •