جدول لیگ در پایان دور اول
مهمترین نکته اینه که تیم قدرتمند لاماسیا که دنیا کلی ازش انتظار داره به مکان پنجم سقوط کرد
البته جدای از شوخی من از امتیاز کاپیتانی استفاده نکردم یعنی طمع اجازه نداد استفاده کنم
میخواستم آرشاوین رو کاپیتان بزارم ولی گفتم حتما بنزما یا فن پرسی برام بیشتر امتیاز میارن
اگر آرشاوین رو انتخاب میکردم 16 امتیاز میاوردم اما حالا با کاپیتان کردن بنزما فقط 4 امتیاز گیرم اومد
صعود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مکان دوم هم قابل توجه هست
ولی از همه برجسته تر صعود چشمگیر حجت بود که تا رده هفتم بالا اومد
وضعیت نهایی هد تو هد در پایان دور اول
و اینم جدول هد تو هد
کوروش در نهایت تسلیم استکبار شد
رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه از این نزدیک تر نمیشد
باخت امیر فقط با یه امتیاز اختلاف خیلی ناراحت کنندس فکر کنم الان حسابی روحیه تیمیش پایین اومده
نزدیکترین رقابت بعد از این بازی رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که در نهایت حجت تونست با اختلاف دو امتیاز بازی رو ببره
بر عکس امیر احتمالا الان حجت هی داره به نتیجه نگاه میکنه و هی ذوق میکنه
فعلا 12 تیم 3 امتیازی داریم
مهم:
دوستان توجه کنن که ترانسفر اضافه سه امتیاز منفی داره که از جمع کل کم میشه
اما مسئله اینه که این سه امتیاز توی هد تو هد چجوری حساب میشه چون الان تکلیف تیما و نتایج مشخص شده
این سه امتیاز توی دور دوم هد تو هد از تیما کم میشه
یعنی من مثلا 40 امتیاز توی دور اول آوردم و با همین امتیاز مثلا کوروش رو توی هد تو هد بردم
بعد از دور اول یه ترانسفر اضافه داشتم که میشم 37 امتیاز
حالا تیمم در دور دوم در نهایت 50 امتیاز آورده اما وقتی میرم توی هد تو هد میبینم نتیجه تیم من رو 47 زده یعنی کم شدن سه امتیاز اینجا خودش رو نشون میده
سوال
این wildcard کجاست میخوام توی این دور ازش استفاده کنم اما اصلا پیداش نمیکنم
ویرایش:
دوستان بهتره بیان و خودشون و اسم تیمشون رو معرفی کنن اینجوری رقابت خیلی شکل بهتری پیدا میکنه