هیچ جا گیر نمیاد این لپ تاپ
هر کسی مغازه ای میشناسه داشته اشه این لب تاپ رو ممنون میشم ادرس بده بهم
n56 vz منظورمه![]()
هیچ جا گیر نمیاد این لپ تاپ
هر کسی مغازه ای میشناسه داشته اشه این لب تاپ رو ممنون میشم ادرس بده بهم
n56 vz منظورمه![]()
به نظرم وقتت رو تلف نکن من اونموقع که 2500 بود الکی 2 هفته دنبالش گشتم آخرم پیدا نکردم (همه میگفتن امروز میاد فردا میاد) رفتم Dv6t-7000 خریدم اگه به موقع میخریدم 200 تومن کمتر پول میدادم
شانس من دیگه امروز زنگ زدم همون ساتی که ادرسشو گذاشتم صفحه قبل گفتم میخوام n56 vz گفت موجود نداریم
همین اپچ پی که ما گفتی رو گفت پیشنهاد میکنم قیمت گفت 3900 خواستم اون چیزی که لایقشه حوالش کنم ولی ....
وضع اقتادی کشور نابود میان طرح سامان دادن به و=ضعیت اض=قتصادی امریکا رو مطرح میکننن
لنوو 7580 ماشاله جایی نداره این مدل ایسوس قحیش اومده اچ پی میمونه که اونم شهر ... ما نداره یا من خوب نگشتم (بعید میدونم )
از راهنمای همه دوستان ممنوم
احیانا کسی ادرسی سایتی جایی گیر اورد هر شهری که این لپ تاپ رو داشت ممنون میشم خبر بده
فایروال چند روز پیش تو لیست لپتاپش در پاساژ ارگ، N56vz رو داشت البته قیمت نزده بود.
داداش ادرس دقیقشو بگو تا الان اسن فایروال رو تو ارگ.نشنیده بودم برم بخرم لپ تاپو تا از این گرون تر نشده
میخوام پ خ بدم به برو بچ نمیش چون کمتر از 20 پشت دارم پس علکی پست میدم
شوخ کردم دو تا شرکت گر اوردم تو تهران n56 vz رو دارن ولی قیمتا نجومی !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3و 700
اما n55 sl هم زیاده تو شهرمون 3میلیون و90 هزار
کارت گرافیک n55 خیلی پایینتر از n56 vz هست ؟
یعنی میرزه بخاطر گرافیکش و8 گیگ رم 600 بیشتر پول بدم یا نه (نمیرزه از نظرم ولی اگر تفاوت خیلی زیاد باشه شاد ارزید برام)
ممنون میشم آدرس شرکتهای که N56VZ رو آوردن برای من MSG کنید .
ادرس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالله هی میگه موجودی نداریم
بقیه سایتام که هیچ
شما خرید کردی یه اطلاع بده مام بخریم والا قحطی این مدل لپ تاپ اومده
دیر جواب دادم چون چند روز بود این تاپیک خاک میخورد الان اومدم دیدم پست دادین
Last edited by Ardeshir_a; 27-11-2012 at 11:30.
دوستای گلی که این لپ تاپ رو دارن ...
لطفا بگید که وقتی دارین کار های ساده مثله اینترنت اومدن و آهنگ گوش دادن انجام میدین چه قدر از سی پی یو و رمتون کار می کشید و یا پره ؟!
لطفا فضایی هم که از هاردتون استفاده کردین بگید !
کسی قیمت جدید نداره ؟ اصلا تو بازار هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)