من بیشتر منظورم رو 1 مگ نامحدود هستش.
1 مگ نامحدود به کاربر های خونگی میدن ؟
من بیشتر منظورم رو 1 مگ نامحدود هستش.
1 مگ نامحدود به کاربر های خونگی میدن ؟
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میدن ، فقط باید 6 ماهه بگیری که 273 هزار تومن میشه !![]()
با سلام مجدد
امروز شنبه 92/4/29 متاسفانه سرعت دانلود برگشت به روال سابق یعنی 30 kb/sec
سلام دوستان من تازه عضو شدم بدجوري گير كردم درمورد اينترنت از مخابرات ميگرفتيم كه اان محدود شده از شركتها ميخوام بگيرم منو بيچاره كردن يكي ميگه 512 ميده سرعت دانلود 500 -3 ماه نامحدود 239 تومان همون شركت ميگه 2 مگ نامحدود 3 ماه 111 تومان يه شركت ديگه ميگه 1 مگ 666 تومان نامحدود 3 ماه من دارم ديونه ميشم از دست اينا تو رو خدا اگر كسي اطلاعات خوبي داره به من بده تا بتونم راحت اينترنت خوبي بگيرم-
كارم طوريه كه ميخوام اينترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا داشته باشم سرت بالاي 200 .
اهل گرگانم و ميشه بگيم چند شركت اراعه كننده اينترنت در گرگان وجو دارن ممنون ميشم.
Last edited by amirreza1390; 20-07-2013 at 22:27.
اره مخابرات که دیگه نامحدود رو برای ثبت نامی ها جمع کرد
فقط به تمدیدی ها نامحدود میده
پس شما باید مخابرات رو حذف کنی
میمونه چند تا شرکت دیگه که از بین اونا من اسیا تک رو پیشنهاد میکنم سرعت دانلود 512 میانگین 55 هست بچه ها میگن
قیمت هاشم تقریبا شبیه مخابراته
نامحدود هم میده!
تفواوت قیمت ها هم بخاطر ضریب اشتراک های متفاوته ولی بیشتر به منطقه زندگی خود شما بستگی داره...یه وقت میبینی تو یه منطقه ای هستی که مثلا اونجا از پارس انلاین 3 نفر سرویس دارن سرعتت دو سه برابر میشه ولی یه وقت میبینی یه جا مثل منطقه ما مخابرات اونجا انقدر زیاد پورت داده که الان ثبت نام نمیکنن چون پورت ازاد و امکانات ندارن
Last edited by hugo93; 20-07-2013 at 22:59.
من یک بار از مخابرات داشتم رفتم تخلیه کردم الان ثبت کنم نامحدود میدن ؟![]()
دوستان چند سوال ديگه داشتم:
1:چند شركت در گرگان فعالن براي سرويس اينترنت؟؟؟
2:بالاترين پهناي باندي ميتونن در اختيار كاربران خانگي بزارند چنده؟
3:بهترين سرعت دانلود مطعلق به كدام شركت است؟؟؟؟؟؟نامحدود.
همگي در گرگان
بچه ها سه روزه سرعت دانلود من 250 است.
دیگه نمی دونم چی دانلود کنم
کسی سایت شاااخ سراغ نداره واسه دانلود؟؟
روزی که سرعت برمیگرده به روز اولش،من این شکلی میشم![]()
دوستان وایمکس مبین نت چه طوریه کندی سرعت که نداره 2 مگش؟ من الان مخابراتم ولی چون دیگه نامحدودو برداشت با اون کندی سرعتش میخوام برم شرکت خصوصی از شانس بد من همه ی شرکت ها گفتن به خط 23 نمیدن الان تنها راه من وایمکسه مبین نت هست میخواستم نظر شما رو بپرسم خوبه یا نه پیشنهادی دیگه هم اگه دارید به من بگید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)