تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 396 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با اجازه
    من با اینکه فیفا باعث زدگی میشه مخالفم . چون یه فیفا باز هیچ وقت نمگیه فیفا باعث زدگی میشه. احتمالا این حرفو یه pes باز میگه .
    در ثانی الان فیفا تو همه کلوپ ها بازی میشه . چجوری میگید طرفدارای pes بیشترن ؟ تو مسابقات جام دیجیتال چقدر pes ثبت نام کردن ؟چقدر فیفا ؟
    من با xbox 360 فیفا بازی میکنم و قشنگ میتونم بگم pes در سطح بازی ای مثل کراش و بازییای بچگونس ..
    هیچوقت به فیفا تعصب ندارم و همیشه فیفا وpes رو میخرم ولی هر وقت pes خریدم بعد 1 ساعت به خودم گفتم چه پولی دور ریختم .
    کیه که فیفا 98یادش نمونده باشه ؟
    سخت ترین کار توی FIFA گل کردن تک به تک هاست.که حتی منه FIFA باز رو عصبی می کنه تا چ برسه به اینکه یه PES باز بخواد بازیشو عوض کنه !
    درسته تک به تک گل زدن تو فیفا سخته ولی تو pes اصلا میشه تک به تک شد ؟
    تو pes از چه راههایی میشه گل زد ؟
    فقط و فقط با سانتر .
    وقتی به محوطه جریمه حریف میرسی فکر میکنی اینجا زمین خودته . هیچکی نمیاد توپو ازت بگیره .
    ولی تو فیفا
    ضربه ایسگاهی - پاسکاری زیاد و یک و دو - پاس تو عمق - دریبل لب خط - سانتر از جاحین - پاسای بلند از زمین خودی و .....
    تنوع گلزنی هست که فیفا رو به یه بازی بهتر تبدیل کرده .
    تو فیفا میتونی با رئال مثل بارسا باشی با بارسا مثل چلسی و این فقط به خودت بستگی داره .

2. 3 کاربر از 13712000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه تقریبا 1 ماه پیش که آخر ترم بود رفتم دانشگاه دیدم بچه ها دارن بازی می کنن
    در کمال تعجب از جمع ده یازده نفره ای که اونجا بودن همه PES باز بودن ! واقعا برام جالبه چه طور با اینکه FIFA نسخه PC هم با موتور گرافیکی جدید عرضه شد و همون کیفیت نسخه ی کنسول رو داره بازم همه PES بازن
    راستش دلایل زیاده ولی دلیل عمده 2 مورده
    اول اینکه روز هایی که FIFA روی PC کارنت جن بود PES با حداکثر کیفیت بای PC منتشر می شد
    دوم اینکه این طور که من متوجه شدم FIFA نهایتا به جای اینکه جذابیت داشته باشه باعث زدگی می شه !
    اما چرا FIFA باعث زدگی میشه ؟!
    ببینید این افراد همه قبول داشتن که گیم پلی FIFA طبیعی تره ولی مساله اینه که EA زیاده روی کرده !
    من بعد از 4 سال یه دست PES 2012 بازی کردم بازی رو 3 - 4 باختم و لی نکته همین جاست که 3 تا گل زدم
    همین نکته PES رو خیلی جذاب می کنه برای بعضی از گیمر ها ولی مساله اینه که PES بعضی از گل هاش جنبه ی فانتزی پیدا می کنه !
    از طرفی سخت ترین کار توی FIFA گل کردن تک به تک هاست.که حتی منه FIFA باز رو عصبی می کنه تا چ برسه به اینکه یه PES باز بخواد بازیشو عوض کنه !
    مطمئنا وقتی یه نفر با چنین صحنه ای روبرو میشه به شدت زده میشه از بازی.یه چیز طبیعی هم هست!
    نمی دونم واقعا مشکل از کجاست یا دروازه بان ها ابر قهرمانن یا اینکه بازیکنا خیلی بد ضربه می زنن ولی واقعا گل نشدن بعضی از ضربات جنبه ی کمدی میده به FIFA
    ولی مشکل بزرگتر این بازی فیزیک اون هست.واقعا اوج عصبانیت زمانیه که بازیکن خودی میاد توی دست پای من و با دخالت بی جا توپ رو به شکل مضحکی پاس میده به حریف طوری که بهترین بازیکنان جهان نمی تونن چنین پاس توی عمقی بدن
    حالا بماند که موقع زمین خوردن بازیکنا چه صحنه های انتحاری انقلابی به وجود میاد !
    باید روی فیزیک کار بشه.فیزیک بازی سرتاسر اشکاله!
    باگ ها و لگ های بخش آنلاین هم واقعا نا امید کنندس ! ( نسخه ی PC )
    از طرفی از همه ی اینا که بگذریم بازیکنا عکس العملشون فوق العاده کنده ! بعضا میشه بازیکن حریف توپ لو میده و توپ به یار خودی میرسه اما این قدر دیر عکس العمل نشون میده که توپ رو دو دستی تقدیم می کنه به حریف.
    تنها نکته ای که می مونه اینه که PES رو طاحی چهره ها خوب مانور میده و عکس العمل ها خوب مانور میده.من طرفدار رئال مادرید نیستم.عاشق دلباخته ی رونالدو هم نیستم ولی چهره ی این بازیکن در FIFA فاجعس
    حالا PES نقطه ی مقابله و دیگه این قدر سرعت ها تند و غیر واقعیه که آدم متعجب میشه!
    من در هر حال معتقدم PES از اون طرف داره میوفته FIFA از این طرف
    یکی خیلی شوره اون یکی خیلی بی نمک !
    من دید مثبتی نسبت به EA دارم چون هر سال FIFA پیشرفت می کنه
    اما تحول در گیم پلی احتیاج به زمان داره و یه سیر منطقی که از نظر من توی FIFA 12 رعایت نشده
    موتور فیزیک بازی در جهت طبیعی تر شدن بازی عوض شد ولی بعد از مدتی بازی می بینیم که در کل جنبه های منفی بیشتر از مثبته

در هر حال امیدوارم FIFA 13 کم نقص باشه
    گیم پلی فوق العادست فقط کافیه این مشکلات رفع بشه !
    ولی یحیی جان الان شرایط کمی فرق کرده
    تا دو سال پیش که FIFA درستو حسابی برای پی سی نمیومد شاید این قضیه خیلی به چشم میومد ولی الان جوری شده که حتی خود PES باز ها هم توی تاپیک های مختلف میگن که بیشتر FIFA میرن!
    درسته بازم تعداد PES باز ها در کل کشور بیشتره ولی حداقل توی نت الان جوری شده که خوشبختانه بر خلاف چند سال پیش دیگه کمتر دید تعصب نسبت به این دو بازی وجود داره...

قبول دارم که یه سری ایراد ها به گیم پلی FIFA وارده ولی به نظر من گیم پلی اون روز به روز به فوتبال واقعی نزدیکتر میشه. به خاطر همین مطمئنا هر ساله نسبت به قبل سختر میشه ولی PES با وجود تغییراتی که داره به فوتبال واقعی خیلی نزدیک نشده و هنوزم بیشتر آرکیده...
    اینو من به عنوان یه PES باز قدیمی میگم که 7-8 سال عمرمو برای اون گذاشتم و حدود 10000 ساعت مسترلیگ اونو رفتم ( که الان که فکر می کنم حداقل نصف اون عمرو تلف کردن بودش )
    پارسال هم FIFA رو روی پی سی رفتم ولی امسال دیگه درستو حسابی اونو بازی کردم و دیگه کلا جذبم کرد. این در حالیه که PES به شدت منو زده کرد و خیلی وقته که اونو پاک کردم و الان تنها چیزی که از شماره آخر اون یادمه یه گیم پلی خیلی بده!

در کل امیدوارم FIFA 13 هم به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه و حتی نسبت به FIFA 12 هم سختر باشه
    اینجوری واقعا میشه لذت فوتبال واقعی رو حس کرد...

+

در مورد تک به تک ها هم راستش منم اولش این مشکل رو داشتم
    معمولا با یه شوت معمولی نمیشه تک به تک رو گل کرد حتی اگه Finishing بازیکن بالاترین هم باشه
    ولی با بغل پا اکثر تک به تک ها گل میشه

4. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونم تاحالا کی اینجا مود Become a Legend رو توی ساکر 2012 بازی کرده یا نه درواقع فینیشینگ شما مهم نیست چقدر زیاده هر چی به دروازه نزدیک تر بشید شانس گرفتن توپ بیشتر میشه خیلی احمقانه اس که شوت شما توسط خودتون کنترل نمیشه توی این موقعیت ها و شما شوت که بزنید به سمتی می ره که دورازبان وایساده یا به اون سمت عکس العمل نشون داده حتی بارها شده توی این موقعیت ها دابل سیو تریپل سیو کرده! بوفن هم نمیتونست یه همچین کاری بکنه! رو چه حسابی تک به تک های نزدیک محوطه شش قدم رو به نفع دروازبان کرده مشخص نیست توی فیفا هم تک به تک گل کردن سخته اما اگه در مورد PES توی نزدیک شش قدم امتحان کنید کلا نظرتون عوض میشه

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ولی یحیی جان الان شرایط کمی فرق کرده
    تا دو سال پیش که FIFA درستو حسابی برای پی سی نمیومد شاید این قضیه خیلی به چشم میومد ولی الان جوری شده که حتی خود PES باز ها هم توی تاپیک های مختلف میگن که بیشتر FIFA میرن!
    درسته بازم تعداد PES باز ها در کل کشور بیشتره ولی حداقل توی نت الان جوری شده که خوشبختانه بر خلاف چند سال پیش دیگه کمتر دید تعصب نسبت به این دو بازی وجود داره...

قبول دارم که یه سری ایراد ها به گیم پلی FIFA وارده ولی به نظر من گیم پلی اون روز به روز به فوتبال واقعی نزدیکتر میشه. به خاطر همین مطمئنا هر ساله نسبت به قبل سختر میشه ولی PES با وجود تغییراتی که داره به فوتبال واقعی خیلی نزدیک نشده و هنوزم بیشتر آرکیده...
    اینو من به عنوان یه PES باز قدیمی میگم که 7-8 سال عمرمو برای اون گذاشتم و حدود 10000 ساعت مسترلیگ اونو رفتم ( که الان که فکر می کنم حداقل نصف اون عمرو تلف کردن بودش )
    پارسال هم FIFA رو روی پی سی رفتم ولی امسال دیگه درستو حسابی اونو بازی کردم و دیگه کلا جذبم کرد. این در حالیه که PES به شدت منو زده کرد و خیلی وقته که اونو پاک کردم و الان تنها چیزی که از شماره آخر اون یادمه یه گیم پلی خیلی بده!

در کل امیدوارم FIFA 13 هم به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه و حتی نسبت به FIFA 12 هم سختر باشه
    اینجوری واقعا میشه لذت فوتبال واقعی رو حس کرد...

+

در مورد تک به تک ها هم راستش منم اولش این مشکل رو داشتم
    معمولا با یه شوت معمولی نمیشه تک به تک رو گل کرد حتی اگه Finishing بازیکن بالاترین هم باشه
    ولی با بغل پا اکثر تک به تک ها گل میشه
    وحید جان حرفاتو در کل قبول دارم
    من توی PES همیشه بیننده بودم تا اینکه خودم بخوام بازی کنم.همون 1 ماه پیش دوست کنترلر رو می گرفت یه دکمه رو فشار میداد و حرکت می کرد (با رونالدو) اکثر بازیکنا دریپل می خوردن ! این صحنه برام خنده دار بود
    توی 7 سال اخیر PES رو موردی بازی کردم و به جرئت میشه گفت توی 7 سال من سر جمع 1 ساعت PES بازی نکردم.ولی خوب از روزی که یادم میاد FIFA بازی کردم
    مورد نگران کننده از نظر من بیشتر همون فیزیک بازیه تا سخت تر شدن بازی
    مثلا اگه تو محوطه دروازبان در اثر برخورد بیفته روی مهاجم یه چیز طبیعیه که اگه دروازبان حرکت نکنه مهاجم نمی تونه بلند بشه
    اما سوالی که پیش میاد اینه بعضا دیدم دروازه بان هنگ میکنه و بلند نیمشه.چیزی حدود 5- 6 ثانیه مهاجم به شکل خنده داری همونجا میوفته و حرکت نمی کنه در نتیجه دیگه نمیشه اسم این رو گذاشت واقعیت
    باید روی این موارد کار بشه

با این مورد که هنوز توی ایران جو حاکم بیشتر PES هست تا FIFA موافقم ... فکر نمی کنم قابل انکار باشه.
    دلایلی که گفتید تقریبا درستن از جمله اینکه در نسخه ی PC اولین بار سال 2011 بود که نکست جن را شاهد بودیم و از اونجا در بین ایرانی ها لپ تاپ به جای کنسول استفاده میشه خیلی ها هنوز متوجه تغییرات گسترده ی فیفا نشدن.
    یا دلیل دیگه سخت تر بودن FIFA نسبت به PES هست که خیلی ها صبر و حوصله ی کنار اومدن با موانعی که برای واقع گرایانه تر بودن توی FIFA گنجانده شدن را ندارن.

اما در کنار اینا اینم باید قبول کرد که اینا بیشتر مختص بازیکنان ایرانی و سلیقه ی اوناست و در سطح بین المللی به هیچ وجه این طور نیست.

در مورد Impact Engine که تا اونجا که من دیدم با وجود مشکلاتی که داره در مجموع اکثریت منتقدین / فیفابارها وجود اون را مثبت می دونن تا منفی یعنی وجودش بهتر از نبودش هست و امیدواریم طبق وعده ی راتر مشکلاتش کمتر بشن.
    از اونجا که ای موتور فقط یک ساله که توی گیم پلی گنجانده شده نمی تونه دلیلی برای روی آوردن به PES باشه چرا که توی FIFA 11 برخوردها بدون مشکل ( و البته مصنوعی تر در مقایسه با FIFA 12 ) بودن.

در مورد باگ / مشکلات بخش آنلاین نسخه ی PC که اشاره کردین , اگر مشکلاتی که Origin به خاطر نوپا بودنش برای دانلود و نصب ایجاد می کرد را کنار بگذاریم , قسمت آنلاین خود بازی مشکلات آنچنانی نداره.
    لگ که بر می گرده به وضعیت اینترنت و متوجه EA نیست ... به علاوه در صورتی که طرفین بازی ایرانی باشند بازی معمولا بسیار مطلوب و بدون تاخیر دنبال میشه.
    موردی که بیشتر از همه به بخش آنلاین ضربه زده (باز هم ویژه ی کاربران ایرانی) بخش بازی چند نفره و تیمی هست که متاسفانه کمتر قابل بازی هست.
    از معدود مواردی که برای کاربرای داخلی و خارجی به طور مشترک دردسر ساز شده بود Error ـی بود که مربوط به Sync نشدن بود ...
    دوست عزیز صحبت من اصلا مبنی بر روی آوردن یه FIFA باز به PES نیست.مطمئنا کسی که FIFA باز باشه نمی تونه به PES رو بیاره (یه نمونش خودمم)
    من صحبتم اینه که چرا یه PES باز حاضر نیست بیاد سمت FIFA.بخشی از حرف شما کاملا درسته و من هر فیفا بازی رو دیدم اینو تایید کرده و اون به خاطر سخت بودن فیقاست
    ولی یه مثال می زنم.شما با زدن یه گل فانتزی در PES اعتماد به نفس کاذب به دست میاری در حالی که وقتی یک تک به تک 100 درصد در FIFA از دست میره باعث نا امیدیه (صحبت مستقیم یکی از دوستام رو نقل قول کردم)
    (البته دوست من باید این رو هم قبول کنیم که گیمر ایرانی هم بخشی از جامعه ی گیمر هاست و سلایق و نظراتش در صورتی که منطقی باشه قابل قبوله
    به نظر من این درست نیست که جامعه ی گیمر ایرانی رو جدا کنیم از جامعه ی جهانی.اگر گیمر ایرانی برای بازی اصل پول نمیده هم بیشتر به شرایط سیاسی و اقتصادی بر می گرده)
    واقعی تر بودن گیم پلی صرفا به معنای سخت تر بودن نیست و می تونه موازد زیادی رو شامل بشه. ما خیلی وقتا دیدیدم در فوتبال واقعی بازیکنان حرفه ای به راحتی تک به تک ها رو گل می کنن (خراب کردن موقعیت هم هست و من منکرش نیستم)
    اما من در هر حال در مورد عکس عمل های ابر قهرمانی دروازه بانان در FIFA سر حرف خودم هستم
    در مورد قسمت آنلاین هم مشکلاتی که خودم دیدم و برام عجیب بود اینه که من با نت 1 مگ بعضی وقتا لگ دارم (بیشتر بر می گرده به Origin و در Live شاهدش نبودم)
    ارور Sync زیاد پیش میاد و کاملا حق با شماست
    + باگ فوق العاده عجیبی که چند بار دیدم مربوط به ریتینگ بازیکنا هست
    به عنوان مثال Drogba یه بار 84 هست یه بار 86
    Ivanovic یه بار 83 هست یه بار 79
    این در مورد خود تیم هم صدق می کنه مثلا بعضا شده دیدم ریتینگ هجومی چلسی در بخش H2H یه بار 81 هست یه بار 83
    اما عجیب ترین باگی که دیدم این بود که یه بار چلسی رو اینتخاب کردم بعد که رفتم ترکیبو بچینم دیدم اسم بازیکنان بارسا تو لیسته !
    این یکی دیگه خیلی عجیب بود !
    در کل Origin نسبت به Live جالب نیست (هر چند که باید بتا بودنشو مد نظر داشت)

با اجازه
    من با اینکه فیفا باعث زدگی میشه مخالفم . چون یه فیفا باز هیچ وقت نمگیه فیفا باعث زدگی میشه. احتمالا این حرفو یه pes باز میگه .
    در ثانی الان فیفا تو همه کلوپ ها بازی میشه . چجوری میگید طرفدارای pes بیشترن ؟ تو مسابقات جام دیجیتال چقدر pes ثبت نام کردن ؟چقدر فیفا ؟
    من با xbox 360 فیفا بازی میکنم و قشنگ میتونم بگم pes در سطح بازی ای مثل کراش و بازییای بچگونس ..
    هیچوقت به فیفا تعصب ندارم و همیشه فیفا وpes رو میخرم ولی هر وقت pes خریدم بعد 1 ساعت به خودم گفتم چه پولی دور ریختم .
    کیه که فیفا 98یادش نمونده باشه ؟

درسته تک به تک گل زدن تو فیفا سخته ولی تو pes اصلا میشه تک به تک شد ؟
    تو pes از چه راههایی میشه گل زد ؟
    فقط و فقط با سانتر .
    وقتی به محوطه جریمه حریف میرسی فکر میکنی اینجا زمین خودته . هیچکی نمیاد توپو ازت بگیره .
    ولی تو فیفا
    ضربه ایسگاهی - پاسکاری زیاد و یک و دو - پاس تو عمق - دریبل لب خط - سانتر از جاحین - پاسای بلند از زمین خودی و .....
    تنوع گلزنی هست که فیفا رو به یه بازی بهتر تبدیل کرده .
    تو فیفا میتونی با رئال مثل بارسا باشی با بارسا مثل چلسی و این فقط به خودت بستگی داره .
    دوست گرامی اینجا کسی سر جنگ با دیگری نداره
    پس احتیاجی به رفتن به حالت آماده باش نیست !
    ما قراره منطقی بحث کنیم
    مورد عجیب اینه که شما یه سری چیزایی میگید که اصلا ارتباطی با موضوع ما نداره
    FIFA 98 جه ربطی داره به صحبت ما ؟
    کراش چه سنخیتی داره با PES ؟
    این که شما با Xbox 360 بازی میکنید چه ربطی داره به من یا دیگران ؟
    در مورد سوال اول که پرسیدید لازمه بگم من آمار گیر نیستم و وقت اضافه هم برای این کار ندارم.اگه شما اوقات فراغتتون زیاده می تونید امار ثبت نام های جام دیجیتال رو برای ما هم بذارید
    من در مورد دوستان خودم که اهل فوتبال بودن صحبت کردم و گفتم تنها FIFA باز بین اونا من هستم و گفتم طبق چیزی که من دیدم PES باز در ایران بیشتره
    در مورد سوال دوم هم والا من PES باز نیستم ولی بازی دوستام رو که دیدم تک به تک شدنم دیدم
    و البته از نظر من گیم پلی هست که فیفا رو بهتر کرده نه تنوع گل زنی
    و تنوع در گل زنی هم بخشی از گیم پلی هست .
    Last edited by Black Vengeance; 06-07-2012 at 07:57.

8. 3 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

دوستان کل کل رو بزارید کنار....

نا سلامتی اینجا تاپیک fifa 13 هست یا اینکه کدوم فوتبال بهتره؟

مسیر تاپیک داره منحرف میشه....

10. 3 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان کل کل رو بزارید کنار....

نا سلامتی اینجا تاپیک fifa 13 هست یا اینکه کدوم فوتبال بهتره؟

مسیر تاپیک داره منحرف میشه....
    دوست عزیز پست های قبل درباره ی این مورد که کدوم فوتبال بهتره یا کل کل هایی که معمولا بین FIFA و PES شکل می گیره نبودن ...

همه ی افرادی که توی این بحث شرکت کردن طرفدار فیفا هستند و دارند درباره ی فیفا (مزیت ها و مشکلات از گیم پلی گرفته تا بخش آنلاین و نهیاتا دلائلی که باعث شده هنوز تعداد طرفداران فیفا در گیمرهای داخلی کمتر باشه ) صحبت می کنند.

+ این روزها EA هیچ خبر جدیدی از فیفا 13 منتشر نکرده که بشه روی اون بحث کرد.

دوست عزیز صحبت من اصلا مبنی بر روی آوردن یه FIFA باز به PES نیست.مطمئنا کسی که FIFA باز باشه نمی تونه به PES رو بیاره (یه نمونش خودمم)
    من صحبتم اینه که چرا یه PES باز حاضر نیست بیاد سمت FIFA.بخشی از حرف شما کاملا درسته و من هر فیفا بازی رو دیدم اینو تایید کرده و اون به خاطر سخت بودن فیقاست
    ولی یه مثال می زنم.شما با زدن یه گل فانتزی در PES اعتماد به نفس کاذب به دست میاری در حالی که وقتی یک تک به تک 100 درصد در FIFA از دست میره باعث نا امیدیه (صحبت مستقیم یکی از دوستام رو نقل قول کردم)
    (البته دوست من باید این رو هم قبول کنیم که گیمر ایرانی هم بخشی از جامعه ی گیمر هاست و سلایق و نظراتش در صورتی که منطقی باشه قابل قبوله
    به نظر من این درست نیست که جامعه ی گیمر ایرانی رو جدا کنیم از جامعه ی جهانی.اگر گیمر ایرانی برای بازی اصل پول نمیده هم بیشتر به شرایط سیاسی و اقتصادی بر می گرده)
    واقعی تر بودن گیم پلی صرفا به معنای سخت تر بودن نیست و می تونه موازد زیادی رو شامل بشه. ما خیلی وقتا دیدیدم در فوتبال واقعی بازیکنان حرفه ای به راحتی تک به تک ها رو گل می کنن (خراب کردن موقعیت هم هست و من منکرش نیستم)
    اما من در هر حال در مورد عکس عمل های ابر قهرمانی دروازه بانان در FIFA سر حرف خودم هستم
    در مورد قسمت آنلاین هم مشکلاتی که خودم دیدم و برام عجیب بود اینه که من با نت 1 مگ بعضی وقتا لگ دارم (بیشتر بر می گرده به Origin و در Live شاهدش نبودم)
    ارور Sync زیاد پیش میاد و کاملا حق با شماست
    + باگ فوق العاده عجیبی که چند بار دیدم مربوط به ریتینگ بازیکنا هست
    به عنوان مثال Drogba یه بار 84 هست یه بار 86
    Ivanovic یه بار 83 هست یه بار 79
    این در مورد خود تیم هم صدق می کنه مثلا بعضا شده دیدم ریتینگ هجومی چلسی در بخش H2H یه بار 81 هست یه بار 83
    اما عجیب ترین باگی که دیدم این بود که یه بار چلسی رو اینتخاب کردم بعد که رفتم ترکیبو بچینم دیدم اسم بازیکنان بارسا تو لیسته !
    این یکی دیگه خیلی عجیب بود !
    در کل Origin نسبت به Live جالب نیست (هر چند که باید بتا بودنشو مد نظر داشت)
    اسمتون را به خاطر نداشتم , خوب شد که این پست ها باعث یادآوری شد...

یحیی جان این مثالی که زدید در مورد به ثمر رسوندن یک گل فانتزی توی PES و بدست آوردن اعتماد به نفس کاذب دقیقا همون بحث آرکید بودن PES هست که خب مسلما کسی که آرکید رو بیشتر بپسنده می تونه از بازی کردنش به شیوه یخودش لذت ببره و از این نظر مشکلی نیست.

این مورد عکس العمل های دروازبان ها که بعضی اوقات واکنش ها زیاد از حد خوب هستند و از طرف دیگه در مقابل شوت های فنی ضعیف تر از یک دروازبان معمولی , کاملا درسته و در این مورد مطالب زیادی گفته / نوشته شده ... حتی مدتی پیش fifasoccerblog مطلب مفصلی در این مورد نوشته بود.

دروازبان ها یکی از نقاط ضعف فیفا هستند که باید تعدیل بشه ... البته خودتون بهتر می دونید که تنظیم واکنش های دروازبان ها و شخصیت دادن به هر دروازبان کار بسیار مشکلیه ...

نا گفته نمونه که این مشکل در کنارش باعث جذابیت هایی هم شده و شما وقتی صاحب موقعیتی میشید , هیچ وقت از پیش برنده نیستید و باید در ضربه ی آخر دقت و تمرکز کافی را داشته باشید... که کمی یادآور موقعیت هایی هست که در فوتبال واقعی پیش میاد(اما نه به طور کامل)

درسته که گیمرهای ایرانی بخشی از کل گیمرها هستند ولی در صورتی که نظر اکثریت اون ها با نظر اکثریت گیمرهای خارجی (خصوصا کشورهای صاحب رتبه در مسابقات سالانه) تفاوت داره نشون میده که اون روحیه ی گرایش به آرکید و فانتزی در فوتبال هنوز روحیه ی غالبه!

در بخش آنلاین , مواردی که گفتید شاهد تغییر Overalll بازیکنانتون / تیمتون بودید را شخصا تجربه نکردم و ممکنه حق با شما باشه ... تنها موردی که خودم دیدم همون تغییر پست بازیکنان هست که صرفا در بخش H2H تغییرات Overall بازیکنان به خاطر تغییر پست نشون داده میشه.

Origin هم همون طور که گفتید هنوز در ابتدای راه هست و با Live قابل مقایسه نیست ... البته بحث Lag را باید در درجه ی اول به اوضاع نت مربوط دونست و در درجه ی بعدی انتظار ارتقای سرورهای EA

12. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان در این شک ندارم و نداریم که پی ای اس از فیفا خیلی عقبتره ولی باید صحبتهای دوستمون رو تایید کنم که وقتی فیفا رو با سی پی یو بازی میکنی واقعا اعصابت رو بهم میریزه و آدم زده میشه
    هنوز پاس ندادی اون دستت رو خونده و بین راه توپ رو قطع میکنه
    توپ رو با تکل میگیری ولی به جای اینکه تو صاحب توپ بشی خودش رو جلوت قرار میده و همونجا دقیقا همونجا توپت رو میگیره ولی دفاع اونها اصلا اینطوری نمیشه
    وقتی میخوای مثلا بازیکن سمت راستیت تو عمق حرکت کنه و بازیکن رو عوض میکنی یکی دیگه میره تو عمق
    جایگیریها تو دفاع و حمله برای سی پی یو سرتره
    تمام تیمهاش بارسلونا هستن و حتی اگر در شرایطه نامتعادل زیر توپ بزنه بازیکن اونها توپ رو میگیرهدروازه بانهاش که دیگه نگو
    تا توپ رو مثلا با تورس تو موقعیت تک به تک قرارا میدی معلوم نیست دفاعهای اونها کی بهت رسیدن و توپ رو زدن
    حالا اینها باعث زدگی نمیشه یا میشه
    خواهشن اگر دروغ میگم این ایرادات رو بگید و توجیهم کنید
    با تشکر

14. 2 کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز پست های قبل درباره ی این مورد که کدوم فوتبال بهتره یا کل کل هایی که معمولا بین FIFA و PES شکل می گیره نبودن ...

همه ی افرادی که توی این بحث شرکت کردن طرفدار فیفا هستند و دارند درباره ی فیفا (مزیت ها و مشکلات از گیم پلی گرفته تا بخش آنلاین و نهیاتا دلائلی که باعث شده هنوز تعداد طرفداران فیفا در گیمرهای داخلی کمتر باشه ) صحبت می کنند.

+ این روزها EA هیچ خبر جدیدی از فیفا 13 منتشر نکرده که بشه روی اون بحث کرد.

اسمتون را به خاطر نداشتم , خوب شد که این پست ها باعث یادآوری شد...

یحیی جان این مثالی که زدید در مورد به ثمر رسوندن یک گل فانتزی توی PES و بدست آوردن اعتماد به نفس کاذب دقیقا همون بحث آرکید بودن PES هست که خب مسلما کسی که آرکید رو بیشتر بپسنده می تونه از بازی کردنش به شیوه یخودش لذت ببره و از این نظر مشکلی نیست.

این مورد عکس العمل های دروازبان ها که بعضی اوقات واکنش ها زیاد از حد خوب هستند و از طرف دیگه در مقابل شوت های فنی ضعیف تر از یک دروازبان معمولی , کاملا درسته و در این مورد مطالب زیادی گفته / نوشته شده ... حتی مدتی پیش fifasoccerblog مطلب مفصلی در این مورد نوشته بود.

دروازبان ها یکی از نقاط ضعف فیفا هستند که باید تعدیل بشه ... البته خودتون بهتر می دونید که تنظیم واکنش های دروازبان ها و شخصیت دادن به هر دروازبان کار بسیار مشکلیه ...

نا گفته نمونه که این مشکل در کنارش باعث جذابیت هایی هم شده و شما وقتی صاحب موقعیتی میشید , هیچ وقت از پیش برنده نیستید و باید در ضربه ی آخر دقت و تمرکز کافی را داشته باشید... که کمی یادآور موقعیت هایی هست که در فوتبال واقعی پیش میاد(اما نه به طور کامل)

درسته که گیمرهای ایرانی بخشی از کل گیمرها هستند ولی در صورتی که نظر اکثریت اون ها با نظر اکثریت گیمرهای خارجی (خصوصا کشورهای صاحب رتبه در مسابقات سالانه) تفاوت داره نشون میده که اون روحیه ی گرایش به آرکید و فانتزی در فوتبال هنوز روحیه ی غالبه!

در بخش آنلاین , مواردی که گفتید شاهد تغییر Overalll بازیکنانتون / تیمتون بودید را شخصا تجربه نکردم و ممکنه حق با شما باشه ... تنها موردی که خودم دیدم همون تغییر پست بازیکنان هست که صرفا در بخش H2H تغییرات Overall بازیکنان به خاطر تغییر پست نشون داده میشه.

Origin هم همون طور که گفتید هنوز در ابتدای راه هست و با Live قابل مقایسه نیست ... البته بحث Lag را باید در درجه ی اول به اوضاع نت مربوط دونست و در درجه ی بعدی انتظار ارتقای سرورهای EA
    البته اون دوستمون اون باگهایی که از فیفا گرفته به جاست . چون تنها بخش به درد بخور فیفا همون انلاینشه که ملت 30 تومن واسه همین به بازی پول میدن . پر باگ ترین بخشش هم همین بخش انلاین فیفاست . اریجین رو که نگو یه سال گذشته هنوز بتاست و پرباگ . خود انلاین فیفا هم که پرباگ و سرعت ما هم که پایین دیگه چه شود .

ولی فقط در صورتی که باگهای بخش انلاین فیفا رو در نظر نگیریم فیفا میشه بهترین بازی ورزشی این چندسال . چون از لحاظ های دیگه واقعا از رقیبش (اگه بشه بهش گفت رقیب) سرتره .
    کسایی هم که این قدر از گیم پلی فیفا مینالن 100در100 مربوط به اون cpu کذاییه که کلا امسال گند زد به وجود فیفا .

تنها پیشنهاد من به فیفا بازهای جدید اینه که اگه واسه هزینه خرید نسخه ارجینال یا دانلودش مشکل ندارین نسخه ارجینال بگیرین و اگه هم امکانش نیست عمرا سمت نسخه کرکیش نرین که مجبور بشین با cpu فقط بازی کنین . واقعا مجبورین بازی کنین و اعصابتون به هم بریزه ؟ مخصوصا تو saber جان که همیشه اعصابت از cpu فیفا خورد بود .
    خودت که میدونی من الان یه چند ماهی هست دیگه با cpu نمیزنم واقعا هم اعصابم بهتر شده هم بازیم . البته باگهای انلاین و لگ و ... از طرف دیگه روی اعصابن ولی میشه تحمل کرد . چیزی که نمیشه تحمل کرد بازی غیرمنطقی cpu هست .

فقط خدا کنه همه این مشکلات لااقل اونایی که مربوط به بخش انلاین هست رفع بشه .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من كلا از فيفا 12 راضي بودم. اين ايراداتي كه به cpu گرفته ميشه به نظرم اشتباهه! بعضي ها دوست دارن چپ و راست توپاشون بره تو گل و تو بازي ضد حال نخورن ! cpu وايسه تا بتونن به راحتي توپاشونو به گل برسونن! در حالي كه بايد براي رسيدن به گل زحمت كشيد و تاكتيكها وسيستمهاي مختلف رو تو بازي انجام داد تا به موفقيت رسيد ممكنه همه اين كار ها رو هم بكني بازم خيلي بد شكست بخوري خوب اين طبيعت فوتباله ! قرار باشه تيم برتر هميشه برنده باشه فوتبال پرطرفدار ترين بازي در دنيا نخواهد بود. لذت فوتبال به همين بالا پايين بودن هاست قرار باشه من تو منيجر مود تو هر فصل جام قهرماني رو به راحتي بدست بيارم و همه تيما رو كيسه گل كنم ديگه انگيزه اي براي ادامه بازي نميمونه. همين ضد حالايي كه cpu ميزنه باعث ميشه براي هر بازي استراتژي وبرنامه خاص خودشو پياده كنيم كه اگر به نتيجه برسيم خيلي لذت بخش خواد بود. فوتبال يعني همين !

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من كلا از فيفا 12 راضي بودم. اين ايراداتي كه به cpu گرفته ميشه به نظرم اشتباهه! بعضي ها دوست دارن چپ و راست توپاشون بره تو گل و تو بازي ضد حال نخورن ! cpu وايسه تا بتونن به راحتي توپاشونو به گل برسونن! در حالي كه بايد براي رسيدن به گل زحمت كشيد و تاكتيكها وسيستمهاي مختلف رو تو بازي انجام داد تا به موفقيت رسيد ممكنه همه اين كار ها رو هم بكني بازم خيلي بد شكست بخوري خوب اين طبيعت فوتباله ! قرار باشه تيم برتر هميشه برنده باشه فوتبال پرطرفدار ترين بازي در دنيا نخواهد بود. لذت فوتبال به همين بالا پايين بودن هاست قرار باشه من تو منيجر مود تو هر فصل جام قهرماني رو به راحتي بدست بيارم و همه تيما رو كيسه گل كنم ديگه انگيزه اي براي ادامه بازي نميمونه. همين ضد حالايي كه cpu ميزنه باعث ميشه براي هر بازي استراتژي وبرنامه خاص خودشو پياده كنيم كه اگر به نتيجه برسيم خيلي لذت بخش خواد بود. فوتبال يعني همين !
    شما فقط یه بار رو Legendary بازیکن متوجه میشی چه زجری میده این CPU مخصوصا بارسا !
    در صد پاس ها درست بارسا وقتی میرسه به 97% خیلی طبیعیه ؟ همه تیم ها واست تیکی تاکا بازی میکنن طبیعیه ؟ و و و خیلی چیزای دیگه !
    دوباره میگم ، فیفا 11 بهترین سری فیفا بود که بعید میدونم تکرار شه با این Impact Engine مزخرف !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •