جالبه تقریبا 1 ماه پیش که آخر ترم بود رفتم دانشگاه دیدم بچه ها دارن بازی می کنن
در کمال تعجب از جمع ده یازده نفره ای که اونجا بودن همه PES باز بودن ! واقعا برام جالبه چه طور با اینکه FIFA نسخه PC هم با موتور گرافیکی جدید عرضه شد و همون کیفیت نسخه ی کنسول رو داره بازم همه PES بازن
راستش دلایل زیاده ولی دلیل عمده 2 مورده
اول اینکه روز هایی که FIFA روی PC کارنت جن بود PES با حداکثر کیفیت بای PC منتشر می شد
دوم اینکه این طور که من متوجه شدم FIFA نهایتا به جای اینکه جذابیت داشته باشه باعث زدگی می شه !
اما چرا FIFA باعث زدگی میشه ؟!
ببینید این افراد همه قبول داشتن که گیم پلی FIFA طبیعی تره ولی مساله اینه که EA زیاده روی کرده !
من بعد از 4 سال یه دست PES 2012 بازی کردم بازی رو 3 - 4 باختم و لی نکته همین جاست که 3 تا گل زدم
همین نکته PES رو خیلی جذاب می کنه برای بعضی از گیمر ها ولی مساله اینه که PES بعضی از گل هاش جنبه ی فانتزی پیدا می کنه !
از طرفی سخت ترین کار توی FIFA گل کردن تک به تک هاست.که حتی منه FIFA باز رو عصبی می کنه تا چ برسه به اینکه یه PES باز بخواد بازیشو عوض کنه !
مطمئنا وقتی یه نفر با چنین صحنه ای روبرو میشه به شدت زده میشه از بازی.یه چیز طبیعی هم هست!
نمی دونم واقعا مشکل از کجاست یا دروازه بان ها ابر قهرمانن یا اینکه بازیکنا خیلی بد ضربه می زنن ولی واقعا گل نشدن بعضی از ضربات جنبه ی کمدی میده به FIFA
ولی مشکل بزرگتر این بازی فیزیک اون هست.واقعا اوج عصبانیت زمانیه که بازیکن خودی میاد توی دست پای من و با دخالت بی جا توپ رو به شکل مضحکی پاس میده به حریف طوری که بهترین بازیکنان جهان نمی تونن چنین پاس توی عمقی بدن
حالا بماند که موقع زمین خوردن بازیکنا چه صحنه های انتحاری انقلابی به وجود میاد !
باید روی فیزیک کار بشه.فیزیک بازی سرتاسر اشکاله!
باگ ها و لگ های بخش آنلاین هم واقعا نا امید کنندس ! ( نسخه ی PC )
از طرفی از همه ی اینا که بگذریم بازیکنا عکس العملشون فوق العاده کنده ! بعضا میشه بازیکن حریف توپ لو میده و توپ به یار خودی میرسه اما این قدر دیر عکس العمل نشون میده که توپ رو دو دستی تقدیم می کنه به حریف.
تنها نکته ای که می مونه اینه که PES رو طاحی چهره ها خوب مانور میده و عکس العمل ها خوب مانور میده.من طرفدار رئال مادرید نیستم.عاشق دلباخته ی رونالدو هم نیستم ولی چهره ی این بازیکن در FIFA فاجعس
حالا PES نقطه ی مقابله و دیگه این قدر سرعت ها تند و غیر واقعیه که آدم متعجب میشه!
من در هر حال معتقدم PES از اون طرف داره میوفته FIFA از این طرف
یکی خیلی شوره اون یکی خیلی بی نمک !
من دید مثبتی نسبت به EA دارم چون هر سال FIFA پیشرفت می کنه
اما تحول در گیم پلی احتیاج به زمان داره و یه سیر منطقی که از نظر من توی FIFA 12 رعایت نشده
موتور فیزیک بازی در جهت طبیعی تر شدن بازی عوض شد ولی بعد از مدتی بازی می بینیم که در کل جنبه های منفی بیشتر از مثبته
در هر حال امیدوارم FIFA 13 کم نقص باشه
گیم پلی فوق العادست فقط کافیه این مشکلات رفع بشه !